canım hoşgeldin öncelikle amiiiiinnnnn diyorum :)))
ya işte herkesin derdi başka.. sen annen kalsın istemişsin bende gitsin istedim ne düzenim kaldı ne huzur (çok tartışıyoruz çok zıtız) diye.. herkesin durumu farklı işte...
ya kaynanan eve misafir dolduruyosa gelsin yardımda etsin eve bi el sürsün olmadı bi ikram yapsın getirsin... hem bak hastaymışsında... bence varya herkesin üstüne üstüne hapşur yarında fazla oturmasınlar.... yoksa yaylır kalır millet ikram tatlı sohbbet tatlı olursa zor olur ya...
annenle olan durumu takma canım napıcaksın.. annemde burdan kavgalı gitti.. içi gidiyo ama arayıp sormuyo bizi 25 gündür.. tafrası kimeyse... hayatta özeleştiri yapmaz.. problemi çıkarır üste bide mağduru oynar ben deliririm :))) onun için takma sende canım anne bunlar yaani yapacak bişiy yok... işte anne bile olsa herzaman aradığın cevabı bulamayabiliyosun sorunlarına.. belkdie böylesi daha iyi ayaklarımızın üzerinde daha iyi durabiliyoruzdur.... iyi tarafından bakmaya çalışmak laızm belkide tubacım ya....
Bizde tartıştık az önce annemle defne konusunda ne kadar hassas olduğumu bile bile özensiz davranmaya devam ediyor. kimi zaman defneyi yattığı yerden kucağına alma şeklini görseniz dilinizi yutarsınız 2-3 kez uyardım bu konuda hep şımarıklığına vurdurup aman olmaz birşey diyor sanki olduktan sonra kıymeti var geçen sefer resmen yalvardım bak ona birşey olursa ölümüme sebeb olursun dedim ama yok ya özen yok asla yine kızdım bugün , böyle yaparsan gelmiyiveririm diyor deli etti beni resmen. bende tamam demeyeceksin gelmeyeyimmi diyeceksin bu mu çözümün dedim , tamam dedim ya diyor bende tamam diyorsun ama yapmaya devam ediyorsun dedim. Offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff yaaa ben bunu anneme nasıl bırakıp işe gidicem((((mafoldumben
kızlar merhaba...vallahı alın bendende o kadar mısafır ıs-te-mi-yo-rum... yeter...herkes hayatıda hıc gormemeıs gıbı bebek mmıncıklamaya calısıyo.kardesım bencılıgın bu kadarınada yuhhh derım ben.sız hıc tv ızlemıyomusunuz ya mınnacık masum bı yavruyu hastalık rıskıne nasıl atabılıyosunuzçsu an hasta yada grıp olmaman o vırusu bebegıme tasımamanı garantı etmıyokı tasıyıcıda olabılırsın belkı...hala daha kucaga almak koklamak sevmek ısteyen oluyo ya e yuh yanı...
ama tahmın edersınızkı bende bı cogunuz gıbı bunları sadece ıcımden soyleyebılıyorum((
hakatten olsalar ayrı olmasalar ayrı dert. ben de ilerde çalışırsam anneme nasıl bırakırım diyorum. kendisi çok titiz, eviyle ve temizlikle ugrasmaktan kızımla nasıl ilgilenicek.
aynen dilekcim dedigin gibi benim ki de birsey olmaz diyor benim istemedigim ve onun yaptıgı bazı seylere. tabi ki onlarda iyi bakar ama senin gibi olmaz ki. cok zor bırakıp işe gitmek allah yardımcısı olsun çalışan annelerin. diycek baska birsey yok malesef
selam hatunlar.. yokluğumu fırsat bilip iyi kaynatmışsınız.. bir kısmını okuyabildim.. devamını gece okurum... mevzu annelerden açılmış.. valla varlıkları ayrı yoklukları ayrı.. allah yine yokluklarını vermesin ama bazen hakketen insanı yoldan çıkarıyolar..ama nede olsa anne işte insan kızsada içten içe gene kıyamıyo.. acaba bizde mi böyle olucaz kızlar bizim miniklerde büyüyüp bizden dert yanacaklar?..
çok haklısın dilekcim. işe başlıycaksın..ve 5 dk.bile degerli. cunku bir çok şeye vakit bulamıyoruz, vakit yaratmak istesek kendimizden ödün veriyoruz. bir de milletle ugras..neyse ki onlar gecici. onemli olan bebeklerimizin saglıklı yetismeleri . once allaha emanet edicez artık. allah korusun onları.
ben burda kaynatmak veya
yatıp uyumak veya
kendime vakit ayırmak yerine vs..
malesef
gidip ikramlık birseyler yapıcam yarına.
hepinizi opuyorum. en kısa zamanda girmeye calısıcam tekrar.
sizinlede dertlesmesem çatlıcam sanırım.
güle güle tubacım kolay gelsin çok güzel şeyler yapmada bidaha gelmesinler canınıda sıkma canım düzelicek geçicek işallah bu günler...öpüyoruz sizi...
Bizde tartıştık az önce annemle defne konusunda ne kadar hassas olduğumu bile bile özensiz davranmaya devam ediyor. kimi zaman defneyi yattığı yerden kucağına alma şeklini görseniz dilinizi yutarsınız 2-3 kez uyardım bu konuda hep şımarıklığına vurdurup aman olmaz birşey diyor sanki olduktan sonra kıymeti var geçen sefer resmen yalvardım bak ona birşey olursa ölümüme sebeb olursun dedim ama yok ya özen yok asla yine kızdım bugün , böyle yaparsan gelmiyiveririm diyor deli etti beni resmen. bende tamam demeyeceksin gelmeyeyimmi diyeceksin bu mu çözümün dedim , tamam dedim ya diyor bende tamam diyorsun ama yapmaya devam ediyorsun dedim. Offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff yaaa ben bunu anneme nasıl bırakıp işe gidicem((((mafoldumben
selam hatunlar.. yokluğumu fırsat bilip iyi kaynatmışsınız.. bir kısmını okuyabildim.. devamını gece okurum... mevzu annelerden açılmış.. valla varlıkları ayrı yoklukları ayrı.. allah yine yokluklarını vermesin ama bazen hakketen insanı yoldan çıkarıyolar..ama nede olsa anne işte insan kızsada içten içe gene kıyamıyo.. acaba bizde mi böyle olucaz kızlar bizim miniklerde büyüyüp bizden dert yanacaklar?..
ben burda kaynatmak veya
yatıp uyumak veya
kendime vakit ayırmak yerine vs..
malesef
gidip ikramlık birseyler yapıcam yarına.
hepinizi opuyorum. en kısa zamanda girmeye calısıcam tekrar.
sizinlede dertlesmesem çatlıcam sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?