2009 Eylül Anneleri

dilekcim ordaysan bana akıl verirmisin napabilirim çok mu çıkmış ıslak pamuk koydum koltuk altına bastı yaygarayı çektım geri

guluncanı
yapmışsındır muhakkak ama annem demişti bebeği ılık suyla yıkayıp kurulamamk gerekirmiş belki faydası olur

aynı canım ya sadece makattan ölçümü38.3 e düştü ılık duşu deneyim bi bakalım saol canım ınş. faydası olur dalgın dalgın bakıyo yavrum çok sakin

çok geçmiş olsun inş. işe yarar sakın kurulama ve üzerine bişey örtme biraz bekle bakalım inş. faydası olur

banyo yasak ama
alnına koltuk altlarına ve bacaklarının üzerine ılık suyla ıslanmış bez koymakta işe yarayabilir duşla eş gibi ama bilemiyorum ki doktorun varsa bi ara istersen

koltuk altına ıslak pamuk koydum bastı yaygarıyı çok agladı geri çektim mecbur bıdaha deneyim bekleyim duruma göre hareket ederim artık

banyonun neden yasaklandığını bilmiyorum ama eğer yapmaya karar verirsen ılık su konulmuş bir kapta ısınan bezleri sık sık değiştirerek en az 30 dak uygulanması gerektiği yazıyo bi sitede. kaptaki su ısınırsa değiştirmen gerek.benim bebeğimde dün tam 2 aylık oldu ha benim ha senin bebeğin ne fark eder onlar bizim geleceğimiz inş. iyileşir. Ama uzun sürerse doktora götür derim

aynı canım ayagımda sallıyorum şimdi su kaybetmesin diye mama meme veriyorum almıyooo

dilekcim ordaysan bana akıl verirmisin napabilirim çok mu çıkmış ıslak pamuk koydum koltuk altına bastı yaygarayı çektım geri

şükür düşüyo 37.4 37.3 çıkıyo

Canımmm çok geçmiş olsun şimdi gördüm mesajını kusura bakma böyle acil durumlarda eğer yardımcı olabileceğimi düşünüyorsan hayatım saat kaç olursa olsun sakın aramaktan çekinme.. Senin bebeğin benim bebeğim demek biliyorsun , artık burda kardeş olduk hepimiz her şekilde yardımcı olmaya hazırım canım elimden gelen birşey olursa. Valla nasıl korkuyla okudum var ya... rabbime bin şükür düşürmüşsün ateşini birde tek başınasın yaaa iyice elin ayağın birbirine dolaşmıştır şimdi ahhh kıyamam ben sana yaaaa ..opuyorumnanaktan

merhaba kızlar geçen hafta oğlumu sünnet ettirdim onla uğraştım..dün de aşısı vardı oğlumun...doktor fitil ve doplen diye bir şurup yazdı şurupda 6 ay ve üstü bebekler için diyor ama ben yarım kaşık verdim...gece ateşi yoktu sabahtan beri biraz var ateşi...

İnşallah bunu da atlatırsam iyi olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…