kızlar günaydın herkese, benim kız daha uyuyo dün 10 da yatmıştı, emip emip uyudu. dü
n yorulmuş olacak tekrar mersine döndük. eşim adanada askerlik işlemlerini halledecek. 11,12 aralık gibi teslim olacak. dua edin kızlar iyi bir yer çıksın. zor olacak benim için ama şükür kayınvalidemler ve annemler beni hiç yalnız bırakmayacak. ama yine de çok zorrr, off yaa.... düşündükçe içim sıkılıyo, çok seviyorum eşimi çok...
kızlar haftasonu iş sınavına girdim nihayet. sabah 9-12 öğlen 2-5 saatleri arasındaydı, sabah eşim ilgilendi, bizim kız sağdığım sütü biberonla içmemiş, eşim becerememiş yani... gerçi daha önce hiç biberon almadı bizim kız. öğlen de annem gelmiş eve, kızım çok acıkmış, annemin verdiği biberonla sütü bir çırpıda içmiş. demekki acıkınca naz yapmak olmuyormuş, içmiş bi güzel lıkır lıkır , ben de kara kara düşünüyordum, işe başlayınca ne yapacak benim kız diye, ne emziği alıyo ne biberonu... demekki aç olunca alıyormuş hepsini, rahatladım valla. annemin dediğine göre 1 damla dahi damlatmadan lıkır lıkır içimiş, annem neredeyse nefes bile almıyordu diye... sınav arası öğlen gelip emzirmiştim halbuki, ama 3 saat dayanamamış yavrum...
kızlar sınavım iyi geçti sayılır, hayırlısı olur. ama öğleden sonraki bölümünde çok zorlandım. göğsümün teki şişti, ateş yaptı, sınavda titremeye başladım. en arkada oturuyordum, sütyenimi arkadan çıkarttım, dar olunca iyice ağrı yapar diye. normalde göğsüm dolunca akardı, bu sefer akmadı da, bir ayndan titriyorum ağrıdan bir yandan soruları cevaplamaya çalışıyorum. lavabo izni falan olsa hemen göğsümü elimle boşaltmaya çalışacam lavaboda, ama o da yok. 3 saat boyunca çıkmak yasak. acıdan dişlerimi sıktım, sınav masası yüksekti, biraz eğilip elimle masanın altından göğsümü sıktım, çok az boşaldı ama nafile. çok kötüydüm. ama sınavı bırakmadım, 1 aydır hazırlandım boşa gitmesin diye. çıkar çıkmaz eve hemen taksiyle gittim, kızıma sütü vermeden yarısını makineyle sağdım, 100 cc den fazla çıktı tek göğüsten ve hala dop doluydu. geri kalanını kız verdim hemen... sanırım yine 200 cc yi geçti tek göğüsüm.... çok kötü bir gün geçirdim bu pazar anlayacağınız.... bir de sinirimden ağlayıp durdum kızıma bakarak. onu evde bırakarak vicdan azabı çektim. ama ben bu sınava onun için girdim, daha rahat etsin, daha iyi imkanlarda yaşasın diye. ne biliyim sinirlerim mahvoldu işte pazar günü.