2009 Eylül Anneleri

herkese günaydın kızlar

gülcanım, inşallah ateşi düşmüştür yağızımızın. düşmezse paranox yarım fitil vermeyi dene olurmu, geçmiş olsun.

feyzacım,geçmiş olsun Allah damatlığınıda göstersin darısı başımıza, bizde sünnet ettirmeyi düşünüyoruz ama hastalıktan kurtaramıyorumki yavrumu off, nasıl geçti sünnet haftanız biraz bilgi verirmisin canım ya.

ємєℓ;10221381 .!.:
hadi gozun aydın feyzacım sunetiniz olmus ne guzel :) bende istiyorum 6 aydan once ama bakalım kısmet

doktor erken yaptırmakta fayda var diyor bizim oğlanın ki su toplamış mesela sünnetin ona faydası varmış ve küçükken acısını fazla anlamıyor sadece ilk gece sabahladık diğer günler iyiydi...

evet biliyorum feyzacım doktorlar bu aylarda yani daha fazla buyumeden yaptırmayı oneriyorlar...bakalım ben istiyorum ama ayarlayabilirsek iyi olur aslında

kızlar günaydın herkese, benim kız daha uyuyo dün 10 da yatmıştı, emip emip uyudu. dü
n yorulmuş olacak tekrar mersine döndük. eşim adanada askerlik işlemlerini halledecek. 11,12 aralık gibi teslim olacak. dua edin kızlar iyi bir yer çıksın. zor olacak benim için ama şükür kayınvalidemler ve annemler beni hiç yalnız bırakmayacak. ama yine de çok zorrr, off yaa.... düşündükçe içim sıkılıyo, çok seviyorum eşimi çok...

kızlar haftasonu iş sınavına girdim nihayet. sabah 9-12 öğlen 2-5 saatleri arasındaydı, sabah eşim ilgilendi, bizim kız sağdığım sütü biberonla içmemiş, eşim becerememiş yani... gerçi daha önce hiç biberon almadı bizim kız. öğlen de annem gelmiş eve, kızım çok acıkmış, annemin verdiği biberonla sütü bir çırpıda içmiş. demekki acıkınca naz yapmak olmuyormuş, içmiş bi güzel lıkır lıkır , ben de kara kara düşünüyordum, işe başlayınca ne yapacak benim kız diye, ne emziği alıyo ne biberonu... demekki aç olunca alıyormuş hepsini, rahatladım valla. annemin dediğine göre 1 damla dahi damlatmadan lıkır lıkır içimiş, annem neredeyse nefes bile almıyordu diye... sınav arası öğlen gelip emzirmiştim halbuki, ama 3 saat dayanamamış yavrum...

kızlar sınavım iyi geçti sayılır, hayırlısı olur. ama öğleden sonraki bölümünde çok zorlandım. göğsümün teki şişti, ateş yaptı, sınavda titremeye başladım. en arkada oturuyordum, sütyenimi arkadan çıkarttım, dar olunca iyice ağrı yapar diye. normalde göğsüm dolunca akardı, bu sefer akmadı da, bir ayndan titriyorum ağrıdan bir yandan soruları cevaplamaya çalışıyorum. lavabo izni falan olsa hemen göğsümü elimle boşaltmaya çalışacam lavaboda, ama o da yok. 3 saat boyunca çıkmak yasak. acıdan dişlerimi sıktım, sınav masası yüksekti, biraz eğilip elimle masanın altından göğsümü sıktım, çok az boşaldı ama nafile. çok kötüydüm. ama sınavı bırakmadım, 1 aydır hazırlandım boşa gitmesin diye. çıkar çıkmaz eve hemen taksiyle gittim, kızıma sütü vermeden yarısını makineyle sağdım, 100 cc den fazla çıktı tek göğüsten ve hala dop doluydu. geri kalanını kız verdim hemen... sanırım yine 200 cc yi geçti tek göğüsüm.... çok kötü bir gün geçirdim bu pazar anlayacağınız.... bir de sinirimden ağlayıp durdum kızıma bakarak. onu evde bırakarak vicdan azabı çektim. ama ben bu sınava onun için girdim, daha rahat etsin, daha iyi imkanlarda yaşasın diye. ne biliyim sinirlerim mahvoldu işte pazar günü.

herkesin öğretmenler gününü kutlarım.

emelcim makinenin siparişini verdin mi canım, yoğunluktan bir türlü ekleyip koyamadım resimlerini, benim kid e senin almayı düşündüğün makinenin aynısı tatlım.... ama benim ek olarak 4 li biberonla soğutucu kapı, bütün aletleri taşıyabileceğin çantası, saklama poşetleri falan vardı... 170 tlye almıştım hepsini.

gülcancım canım geçmiş olsun. ateşi çıkmış yağızımın, ne zordur tatlım tek başınasın bir de. Allah tan düşmüş ateşi. canım çok geçmiş olsun.

bir de kızlar bu diken olayını yazmışsınız. nasıl çıkaracağız dikeni. banyo sırasında mı, banyodan hemen sonramı. benim kız akşam yattıktan sonra sabaha kadar deliksiz, 10, 11 saat uyuyo, bunu yaparsam artık 24 saat uyur heralde :)

sngl7 canım sende aramızda yenisin sanırım, benim adım gülay. uzun süredir yazanlardanım, ama bu sıra şu sınav işinden adımı görememişsindir. hoşgeldin aramıza biz burada aile gibi olduk valla.

gulaycım merhaba canım esinin askere gittigini bilmiyordum canım simdiden allah kavustursun...cok zor tabii seni anlıyorum belkide ilk defa bu kadar ayrı kalcaksınız ama hiç uzulma canım sutune zarar sonra . . . . . . .sınavında iyi gecmistir insallah...o kadar ayrılıklar olacak canım kuzunda emer merak etme sen acıkınca oyle bi emiyorlar ki

betülcüm ben de dün mersine tekrar geldim tatlım, bugün de adanaya gezmeye gidiyoruz. betülümle de görüşürüm diyordum, sen dönmüşsün ama.... kısmet olmadı tatlım... ama şubatta gelcektiniz bekliyorum mutlaka canım ankaraya. senle tanışmayı çok istiyorum....

sınava girmiş olan arkadaşa da sünnet olan bebişimize de geçmiş olsun.gülcan çok üzüldüm ALLAH şifalar versin yavrularımızı hastalıklardan korusun.evet tüm öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler gününü kutluyorum.çocuklarımızın bu günü hatırlamaları ilerde bizi ne kadar mutlu eder değil mi?

gulaycım nette arastırdım elektrkli ve pilli olanlar var minik onu almaya karar verdim bugun vercem siparisi fiyatıda 120 sanırım

canım isim songul mu?

ay ben o kadar alıştım ki size bu arada ben de songül.gülaycım çok stresli bi sınav atlatmışsın inş.senin için hayırlı olur.yine de her şeyde bi hayır vardır ki arka sırada oturmuşun ya önde olsaydın ne yapacaktın

emelcim sağol tatlım, zor olacak benim için ama . atlatacaz tabi... isteseydi uzatabiliyordu doktora yaparak, ama ben de artık yeter dedim. oku oku nmereye kadar. çünkü iki sene sonra kısmetse yutrdışına mastera gidecek eşim, o zamana kadar eğer askerliğini yapmamış olursa gidemeyecekti. ben de çok istiyorum yurtdışı olayını. o zaman ben de ücretsiz izin kullanacam. çünkü eşim hem buradaki maaşının % 60 ını alacak, hem de yurtdışında iyi bir aylık bağlanacak yaklaşık iki sene. aradan çıksın ya. kocaman adam oldu çoluklu çocuklu ama hala önümüzde şu askerlik işi var, gitsin de kurtulsun...

emelcim benim de sütüm azalıyor bazen, iki gün dolu dolu oluyor, tek göğüsten 200 cc yi geçiyor (tabi benim bir göğsüm çok az süt üretiyor), ama ertesi gün bi bakıyorum ikisi de bomboş... nedendir anlamadım, sıkma canını yani. benim eşim olmasa başımda ben de verecem arada mamayı dayanamayıp ama eşim izbandud gibi bekliyo valla, ne çıkarsa yetinecek diyo. daha doğrusu o sütümün olmayacağına hiç inanmıyoda ondan, beni mandafon ineğim diye seviyo adamcağız:)

canım aldın mı makineyi tatlım.

günaydın kızlarr
ay bana bi hal çare lütfen kızım gece yine ayağa dikti bizi 3 civari bi kalktı 7 ye kadar mıkır mıkır gazı çıktı karnı toktu altı temiz karanlık ve sessiz odada uyutmaya çabalıyorım yok yok yok şimdi mılıl mışıl uyuyo benimde gözümden uyku akıo (

emelcim sipariş vermediysen eğer bence bizim aldığımız çantalı olan senin için daha uygun olur diye düşünüyorum eğer işyerinde sağmayı düşünüyorsan, çünkü çantası, soğutucu kapı biberonları falan var ya. ama eğer sadece evde sağacaksan alma o zaman. ama eğer makineyi işyerine görüreceksen ben ce benim aldığımdan al, eğer ankara bayisini arasan bildiğin kadarıyla sana kargoyla gönderebilirler, sen onlara eft yaparsın... çünkü soğutucu kapı ekstra 4 tane biberona dönüşen saklama kabı falan inanılmaz kullanışlı olur senin için. ama dediğim gibi evde sağacaksan alma o zaman benimkinden.

songülcüm memnun oldum canım. bak sınav bitti buraya koştum hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…