yok canım bizimki koca popoyu kaldıramıyoki dahasırnaşık şey
canım ben kaloriferin yanına oyun halısını koydum orda dönüp duruyo bazen odanın ortasına kadar yuvarlanıyo ama emekleme yok henüzmirmirmirmir
canım bütün çorbalar aynı işteee özel bi tarife gerek yokki bencealkisalkisalkis
tünaydın canım biz iyiyiz valla birazdan banyo yaptırıcam oğluşa sonrada uyursa uyutucamkaydirigubbakcemile3
sağol canım valla bilmiyoduk güzelim sağol paylaşımın için bende deneyeyimirmikli çorba tarifi: 1 patates,1 soğan cücüğü,1 kaşık irmik,1 kaşık zeytinyağı,1 kaşık kıyma
tüm malzemeler tencerede 1 bardak suyla iyice pişirilir ve süzgeçten geçirilir...yarısı ayrılır bir miktar anne sütü veye devam
sütü ile bebeğe yedirilir..
kimse cvp yazmayınca kendi sorumu cvpladım:)
tünaydın güzelimselam tünaydın kızlar bügün nasılsınızz
geçmiş olsun tatlım dikkat etof ya kızım yine hasta oldu.daha geçen hafta dra gittik ilaç kullandık.bogazları hafif kızarmış demişti.ilaçla iyi oldu bi haftadır iyiydi dün akşam yine başladı.önce burnu tıkandı sonra öksürük hapşurma.gecede yine ateşlenme başladı.şimdi yine ateşi 38 fitil verdim.üstünüde ince tuttum ama üşüyüpde iyice hasta olmaz inşallah.bi iki gün geçmezse yin edr yolları göründü.hep ilaç kullanmak istemiyorum ya.çocuk ilaç manyagı olcak.alışmasında korkuyorum
birde dün akşam ferro saolu damlalıkla agzına verdim.kızım nidede ne var ne yok üstüme fışkırttı.bi kaç gün portakal suyuyla içmişti ama artık öylede içmiyo.bir daha vermicem artık
kızlar burda kar başladı lapa lapa yagıyo çok sogukkkkkk
hayırlı cumalar kızlar.Bence illaki kansızlık olmasına gerek yok arzucum bu bizim önlem olarak sabah 1 kaşık pekmez içmemiz gibi.
Ben duruya pekmezde içiriyorum 1-2 tatlı kaşığı yemeklerinin içinde.
biliyorum canım da.ne yaptıgsam içmiyo çocuk.santaferde kullandık.başka şeyle karıştırıyorum bir iki gün anlamıyo içi.sonra yine ögürüyo.bende hergün bir tatlı kaşıgı pekmez veriyorum.kuru üzmü kaynatı püre yaptım onu meyvelerine katıyorum.napim böyle dengelemeye çalışcam.ama yine dra gidince sorucam.başka bi çözümü varmı diye
güzelim marketlerden aldıklarımız günlük mü sanki aynı onlarda bekletiyolar bişey olmaz merak etme sorun olmazburda kar başladı.ne güzel yağıyo.seyretmesi güzelde.allah dışarda çalışanların yardımcısı olsun:Saruboceq:
ya bizim evde markete uzak.yemek yapıcam evde patates sogan kalmamış.yemeksiz kaldıkkk...
alışverişi genelde haftasonları yapıyoruz.,
haa kızlar tam aklıma gelmişken.ben asyanın sebzelerinide haftasonu alıyorum.iki günde bir değişik değişik yapıyorum.yani sebzeyi meyveyi günlük almıyorum.haftalık olunca taze olmamışmı olur??? yanlışmı yapıyorum aceppp??
hepinizn yogurt tarifini okudum.bende heveslendim.haftasonu deneyeyim bakayım.inşllah tuturabilirim.
ama bi sorum olcekkkkk???:kedi:
sütaşın pastorize sütü ve hazır yogurduyla yapsam olurmu??
yada herhangi bi markanın.. pastorize sütle oluyomu?
güzelim marketlerden aldıklarımız günlük mü sanki aynı onlarda bekletiyolar bişey olmaz merak etme sorun olmaz
ben danone sütle yapıyodum tatlım ama dün bulamadık akşam sütaşla yaptım daha güzel oldu sanki kolay gelsin
cvp için tşk ederimopuyorumnanaktan
peki mayalamak içinde hazır yogurt kullansam oluyomu
canım çok geçmiş olsun asyacıkda bi kurtulamadı şu hastalıktan kıyamam ona ben:çok üzgünüm:of ya kızım yine hasta oldu.daha geçen hafta dra gittik ilaç kullandık.bogazları hafif kızarmış demişti.ilaçla iyi oldu bi haftadır iyiydi dün akşam yine başladı.önce burnu tıkandı sonra öksürük hapşurma.gecede yine ateşlenme başladı.şimdi yine ateşi 38 fitil verdim.üstünüde ince tuttum ama üşüyüpde iyice hasta olmaz inşallah.bi iki gün geçmezse yin edr yolları göründü.hep ilaç kullanmak istemiyorum ya.çocuk ilaç manyagı olcak.alışmasında korkuyorum
birde dün akşam ferro saolu damlalıkla agzına verdim.kızım nidede ne var ne yok üstüme fışkırttı.bi kaç gün portakal suyuyla içmişti ama artık öylede içmiyo.bir daha vermicem artık
ıhlamura bi iki damlada limon damlat hem c vitamini olur hemde tadı güzelleşir tatlım ben öyle yapıyorum ya kansızlık yoksa pekmez üzüm flnda veriyosan bence çokda gerek yok bilmem amatşk ederim kızlar.şimdi ıhlamur demledim.30cc kadar içti.ama ıhlamurun hiç tadı yok gibiydi ya.rengi falan güzel çıktı ama ne biliyim tadı çok yogun olmadı.önce suyu kaynattım.sonra ıhlamuru attım içine 5dkda öyle demledim..
ferronun prospektüsünde yemeklerden sonra verilir yazıyo.ama asya tok karnına verincede ne var ne yok çıkardı.mamalarına kattım olmadı portakal suyuna kattım olmadı damlalıkla verdim olmadı.ben artık vermicem ya.zaten pas gibi iğrenç kokuyo.kan tahlili yapıldıgında allaha şükür kansızlıkda çıkmadı.çokda gerekli değil bence
istanbul felaket yağmurlu kar yok ama çokda soğuukkızlar burda kar başladı lapa lapa yagıyo çok sogukkkkkk
ahh canımm allah yardımcıları olsunvalla burda her tarafı kapladı canım burda yollar kapandı babamlar geliyolardı izmirden yolda kalmışlar
bende öyle yapıyorum canım haftalık alıyorum her gün çocukla çık meyva sebze al bu karda kışta olmuyoki bence bişey olmaz sanki marketlere günlükmü geliyoburda kar başladı.ne güzel yağıyo.seyretmesi güzelde.allah dışarda çalışanların yardımcısı olsun:Saruboceq:
ya bizim evde markete uzak.yemek yapıcam evde patates sogan kalmamış.yemeksiz kaldıkkk...
alışverişi genelde haftasonları yapıyoruz.,
haa kızlar tam aklıma gelmişken.ben asyanın sebzelerinide haftasonu alıyorum.iki günde bir değişik değişik yapıyorum.yani sebzeyi meyveyi günlük almıyorum.haftalık olunca taze olmamışmı olur??? yanlışmı yapıyorum aceppp??
olur canım pastorize süt ve yoğurtla olur ama günlük süt daha iyi en azından bulabiliyosan keçi sütüyle mayala bencehepinizn yogurt tarifini okudum.bende heveslendim.haftasonu deneyeyim bakayım.inşllah tuturabilirim.
ama bi sorum olcekkkkk???:kedi:
sütaşın pastorize sütü ve hazır yogurduyla yapsam olurmu??
yada herhangi bi markanın.. pastorize sütle oluyomu?
batuhanda içmiyo dondurucudan çıkmış sütü damak tadı işte bebiş diye bunların damak tadı yokmu yanii:CüvCüv:merhaba kızlar.derını uyuttum duş aldım yemek falan derken bı baktım eşimçıktı geldi yemeğe neyse bıraz onunla takıl falan derken derın uyandı anca geldim.ya öğlen süt çıkardım derıne hadı dedım çocuk hergun mama çorba vs içmesin.kendı sutumden vereyım dondurduklarımdan.ta eylülde.neyse koydum bıberona çmedi elıyle ıttı bıberonu.ilk defa böyle bişey yaptı üzüldüm 120 cc zıyan olsun istemedım malumçok durmuyo çözdürünce.neyse mılupayı aradım dedım muhallebıyı sutumle yapsam olur mu yok dedıle çok fazla proteın oluyo.ben de içine koydum 4 tane cicibebe ustune de sütümü.kaşıkla verdım öyle bitirdi hepsini.
neysekı ziyan olmadı.ama nıye içmedi anlamadım.nasıl olsa daha emıyo diğerlerini de çzödürüp vereyım barı bundan sonra arası iyice açılmadan.
of ya kızım yine hasta oldu.daha geçen hafta dra gittik ilaç kullandık.bogazları hafif kızarmış demişti.ilaçla iyi oldu bi haftadır iyiydi dün akşam yine başladı.önce burnu tıkandı sonra öksürük hapşurma.gecede yine ateşlenme başladı.şimdi yine ateşi 38 fitil verdim.üstünüde ince tuttum ama üşüyüpde iyice hasta olmaz inşallah.bi iki gün geçmezse yin edr yolları göründü.hep ilaç kullanmak istemiyorum ya.çocuk ilaç manyagı olcak.alışmasında korkuyorum
kızlar bebeği kabız olan varmı offf ya iki tane şurup kullanıyoruz yine yapamıyor benim oğlum ek gıdaya geçtik birde bu sorun başladı ıkınıyor sıkınıyor minicik kaskatı bişey yapıyor çok zor durumda kalınca fitil verdi dr onu yapıyorum onu bile bir gün sonra zorla yapıyor varmı bizim durumumuzda olan siz ne yapıyorsunuz ben çok üzülüyorum..
selam kızlar
hasta bebıslere coook gecmıs olsun ınsallah en kıza zamanda eskı neselerı gerı gelır..
bebısler pastorıze sütünle pırınc unu veya cıcıbebe bıskuvıtınle muhallebı yapıyormusunuz?
nickinmi değişti canım,nick çok yabancı geldi bana dakaydirigubbakcemile5
Maşallah bebeğinebizimki ancak sürünüyor:umursamaz:
Diyet yaptığın için sütün azalmş olmasın canım, bence dikkat et olan sütünde gitmesin, kiloyu sonra verirsin ama sütü birdaha veremesssin.:1hug:
Sende takıl buraya, zaten kimse kalmadı herkes dağıldı topikte.
İki lafın belini kırarızsırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?