2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

he öylemi neslihancım iyi banyolarrrrsırnaşık şey

sağol canım valla bilmiyoduk güzelim sağol paylaşımın için bende deneyeyim
selam tünaydın kızlar bügün nasılsınızz
tünaydın güzelim
geçmiş olsun tatlım dikkat et
kızlar burda kar başladı lapa lapa yagıyo çok sogukkkkkk

valla burda her tarafı kapladı canım burda yollar kapandı babamlar geliyolardı izmirden yolda kalmışlar

biliyorum canım da.ne yaptıgsam içmiyo çocuk.santaferde kullandık.başka şeyle karıştırıyorum bir iki gün anlamıyo içi.sonra yine ögürüyo.bende hergün bir tatlı kaşıgı pekmez veriyorum.kuru üzmü kaynatı püre yaptım onu meyvelerine katıyorum.napim böyle dengelemeye çalışcam.ama yine dra gidince sorucam.başka bi çözümü varmı diye

canım santaferi bende kullamaya çalıştım ama berecemedim onun yerine doktorumuz ferrum verdi bizmkinin kan değerleri de çok düşük çıktı

burda kar başladı.ne güzel yağıyo.seyretmesi güzelde.allah dışarda çalışanların yardımcısı olsun:Saruboceq:
ya bizim evde markete uzak.yemek yapıcam evde patates sogan kalmamış.yemeksiz kaldıkkk...
alışverişi genelde haftasonları yapıyoruz.,
haa kızlar tam aklıma gelmişken.ben asyanın sebzelerinide haftasonu alıyorum.iki günde bir değişik değişik yapıyorum.yani sebzeyi meyveyi günlük almıyorum.haftalık olunca taze olmamışmı olur??? yanlışmı yapıyorum aceppp??

hepinizn yogurt tarifini okudum.bende heveslendim.haftasonu deneyeyim bakayım.inşllah tuturabilirim.
ama bi sorum olcekkkkk???:kedi:
sütaşın pastorize sütü ve hazır yogurduyla yapsam olurmu??
yada herhangi bi markanın.. pastorize sütle oluyomu?

güzelim marketlerden aldıklarımız günlük mü sanki aynı onlarda bekletiyolar bişey olmaz merak etme sorun olmaz

ben danone sütle yapıyodum tatlım ama dün bulamadık akşam sütaşla yaptım daha güzel oldu sanki kolay gelsin

cvp için tşk ederimopuyorumnanaktan
peki mayalamak içinde hazır yogurt kullansam oluyomu

merhaba kızlar.derını uyuttum duş aldım yemek falan derken bı baktım eşimçıktı geldi yemeğe neyse bıraz onunla takıl falan derken derın uyandı anca geldim.ya öğlen süt çıkardım derıne hadı dedım çocuk hergun mama çorba vs içmesin.kendı sutumden vereyım dondurduklarımdan.ta eylülde.neyse koydum bıberona çmedi elıyle ıttı bıberonu.ilk defa böyle bişey yaptı üzüldüm 120 cc zıyan olsun istemedım malumçok durmuyo çözdürünce.neyse mılupayı aradım dedım muhallebıyı sutumle yapsam olur mu yok dedıle çok fazla proteın oluyo.ben de içine koydum 4 tane cicibebe ustune de sütümü.kaşıkla verdım öyle bitirdi hepsini.
neysekı ziyan olmadı.ama nıye içmedi anlamadım.nasıl olsa daha emıyo diğerlerini de çzödürüp vereyım barı bundan sonra arası iyice açılmadan.

cvp için tşk ederimopuyorumnanaktan
peki mayalamak içinde hazır yogurt kullansam oluyomu

canım ben kendi yaptığımız yoğurtla mayalıyorum hazır yoğurdun ki iyi olmuyo yada ben becerememiştim bilmmiyom 1 defa yaptım bi daha yapmadım

canım çok geçmiş olsun asyacıkda bi kurtulamadı şu hastalıktan kıyamam ona ben:çok üzgünüm:

ıhlamura bi iki damlada limon damlat hem c vitamini olur hemde tadı güzelleşir tatlım ben öyle yapıyorum ya kansızlık yoksa pekmez üzüm flnda veriyosan bence çokda gerek yok bilmem ama
kızlar burda kar başladı lapa lapa yagıyo çok sogukkkkkk
istanbul felaket yağmurlu kar yok ama çokda soğuuk
valla burda her tarafı kapladı canım burda yollar kapandı babamlar geliyolardı izmirden yolda kalmışlar
ahh canımm allah yardımcıları olsun

bende öyle yapıyorum canım haftalık alıyorum her gün çocukla çık meyva sebze al bu karda kışta olmuyoki bence bişey olmaz sanki marketlere günlükmü geliyo
olur canım pastorize süt ve yoğurtla olur ama günlük süt daha iyi en azından bulabiliyosan keçi sütüyle mayala bence

batuhanda içmiyo dondurucudan çıkmış sütü damak tadı işte bebiş diye bunların damak tadı yokmu yanii:CüvCüv:

canım ferro sanol berbat bısey...benım oğlan nefret edıyodu ondan ...dr a soyledım ferrum yazdı...feruumuda cok sevıyo bızımkı..hatta verırken yıne ver dıye aglıyo..sıseyı bıle elıyle tutup yutmaya calısıyo....bebegıme zorla ferro sanolu ıcırdıgım gunler neydı oyle...nerdeyse 1 sıse ferro sanol bıtırdıkten sonra ferrum vermeyı akıl edebıldık...mutlaka dene ve mutlaka hergun ver....kansızlık bır baslarsa sonra toparlamak zor olabılır

selam kızlar

hasta bebıslere coook gecmıs olsun ınsallah en kıza zamanda eskı neselerı gerı gelır..

bebısler pastorıze sütünle pırınc unu veya cıcıbebe bıskuvıtınle muhallebı yapıyormusunuz?

senın bu pamuğunu benım oğluma benzetıyorum arkadasım...tıplerı fızıklerıde cok benzıyor...benım oğlumda bazen cok kabız oluyo.hatta gecenlerde kakasının dıs yuzeyınde kan bıle gordum...sonra burda arkadaslar kaysı puresı tarıfı vermıslerdı..ondan verdıgım gunler yapabıldı...ssımdı yıne vermedım 2 gundur tık yok....kakasının bas kısmıda hep katı gelıyor...bılmem napıcaz cok zorlanıyo bızımkıde

slm güzelim muhallebi yapmıyorum ama pastörize sütle cici bebe büskivisini karıştırıp veriyom

burda halen kar yagıyooo benimkide sürekli kabız oluyo fitille yaptırdık azaz emdi kalanını sagdım birazsonra çoba verecem ona karıştırırırım artık

yok değiştirmedim de aynı resmi başkasıda kullanıyordur belki ama nick filanda aynıydı yaa belki o zamnın psikolojisiyle dikkat etmemişsindir canım zemuszemus

yok benim sütüm daha çnce azalmıştı biz 5 ay emdik sonra ek gıdalara geçtik zaten devam maması kullanıyorum günde 1-2 kez emiyor herşeyi yiyor maşallah bırak pütürlüyü tane tane arpa şehriye çorbası bile içiyor maşallah balık tavuk kıyma da atıyorum arada sebze sürekli veriyorum meyve allaha şükür cokacimcoook

wallahi 5 aylıktı alt dişleri çıktı üst dişleri daha çıkmadı ama çok kabardı huysuz bu aralar

ya benimki bırak emeklemeyi koltuklara tırmanıp sıralıyor artık wallahi ölüyorum peşinde koşmaktan:1no2: :1no2:

çok hareketli şu anda 8.400kg normal ama 1sn durmuyor tek dinlendiği yer uyku :1no2: sizinkilerin kilosu kaç haziran 2 doğumlu benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…