Günaydınlar bacılarım a.s.
Bugün amma uyumuşuz kızımla. En son 7'de emzirdim uyuttum. 11'e çeyrek vardı uyandığımızda kaydirigubbakcemile3 Oda kayınvalidemin telefonuna uyandık delikafadulden Emzirdim kızımı yatırdım beşiğine. Kendi kendine mıyırdanıyor. Bende o arada kahvaltımı yaptım. Şimdi hazırlanacağım. Kayınpederim gelip bizim araba ile götürecek beni onlara. Heralde bugün orda kalırız. Acil ehliyet almam lazım ya. Olmayacak böyle gel-git...
Kızım sakince dururken evi toparlayayıp, eşyalarını hazırlayayım kızımın. Malum nerdeyse her kakasında beline çıkıyor zillim nasıl beceriyorsa kaydirigubbakcemile3 Birgün için bile bir sürü kıyafet alıyorum yanıma kaydirigubbakcemile3
Öptüm sizleriiiiii a.s. a.s. a.s.
merhaba kızlar 2 gündür tekim kızlar valla yemek yemeye zaman bulamıyorum 2 dk. size bakayım istedim dün gece kızıma zorla emzik verdim ohh dünyalar varmış uyuyabildim yoksaki memeden ayrılmıyor eşim hiç istemiyor emmiycek sonra diyor ama mecbur kaldım napıyım hiç kucaktan inmiyor yoksa bide hergün kıyafet değiştiriyoruz kusuyor ıslatıyor bacak kadar velet nasıl beceriyorsa hergün kirletiyorkaydirigubbakcemile3
evet plastik en mantıklısı bölmeli olanlardan alırım rahat olurCanım hoşgeldin yardımcı almanız çok iyi olmuş biraz rahat edersin en azından.
Ne güzel canm sütün yetiyor demek doktor verme dediyse emdikten sonra huzurlu uyuyorsa gerek yok tabi.Benimki emdikten bir süre sonra süt gelmeyince sinirlenip ağlamaya başlıyor ben ondan başladım aslında birde kilo alımı azdı.İş konusuna gelince canım iş başa düşünce paşa paşa yapıyosun oğlan uyudumu bende bir koşuşturmaca oluyor işlerimi saatlere bölüyorum uyku saatleri belli olduğu için o aralarda da yapıyor yorucu oluyor ondan sonrada oğlan uyudumu 11 gibi bende sızıyorum oturamıyorum kesinlikle.
Bende kullanıyorum iyi geceler çayını çok faydasını gördüm doktorum tavsiye etmişti banada zemuszemus
Bizimkinide hepatit aşısını hastanede bacaktan yaptı doktoru.Bende bugün hastanenin çağrı merkezini aradım rota virüs aşısı 142 liraymış.
Hergün yada birgün arayla bazen.
Ayşecim ne güzel evine kavuşmuşsun.Kaynana konusunda da benimkide aynı apartmanda gün içinde 1-2 kere geliyor geldiğindede illa bir yorumu oluyor ama ben takmıyorum.Dün aldı çocuğu dedesi görsün diye emziriyordum az emmişti bişey demedim ama aç pek duracağını sanmıyorum dedim.Götürdü 1 buçuk saat gelmedi.Uyutmaya çalışıyormuş ya be kadın aç olduğunu biliyorsun neden uyutmaya çalışıyorsun dimi aklı sıra ben yanına inmiyorum ya çocuğu daha çok kendi evinde tutacak sinir oldum resmen çok değişti benimkide çocuktan sonra kendi kendine tiriplere girmeye başladı çok iyidir aslında ama oda kendini geri çekti bu beni dahada kızıdırıyor.Sanki ben ona naptıysam.klava:
Ay bizimde bu akika işini halletmemiz lazım biran önce.Aslında makbul olanı 7 gün içinde kesmekmiş.
Tabiki plastik kullan canım normal yemek tabaklarıyla baş gelinmez.Kırılmayı boşver bide onları yıkaması var benim mevlütte yaklaşık 60 kişi vardı okadar insana tabak bulmakta mesele.
Şekerpare yap canım bence. Revani dağılır. Şekerpare tek tek daha iyi a.s.
Selam canım. Ne güzel temizlenmiş evin. Kayınvalidende iyi oldu valla maşallah a.s.
Güle güle kullan bacım yeni saçını a.s.
Çok iyi yapmışsın canım. Sevaba girmişsin. Allah uuzn ömürler versin minik kuzuya a.s.
Valla 2.ay sonunda yapıcak diye biliyorum bacım :uhm:
Hoşgeldin canım. Ohhh yardımcı olunca rahatlarsın biraz a.s.
Hoşgeldin canım. Maşallah kuzucuğa. Kimseyi de takma. Her konuda herkesin bi fikri var maşallahklava:
Bizimki bazen 10 dk'da bırakıyor. Bazen inat edip 1 saate yakın bile emdiği oluyor. Ama geneli yalancı emzik niyetine emiyor kaydirigubbakcemile3
Valla ben hiç kullanmadım bacım ama zor durumda kalsam kullanırım sıkma canını a.s.
Maşallah canım yesin yesinde kilolar alsın oğluşun a.s.
Valla bizimde bu hafta hepatit aşısını bacaktan yaptılar bacım ya :uhm:
Selam canm. Ben her akşam mutlaka yaptırıyorum a.s.
Hoşgeldin canım. Zaten bebek olunca geneli değişiyor heralde. Geçen gün yıkandıktan sonra giyinmek istemiyor diye Defne katıldı resmen ağlamaktan. Kayınvalidem aldı kucağına susuturmaya çalışıyor. Anne ver bana diyorum yok vermiyor. Sanki annesi o da susturabilecekklava: klava: klava: Baktım olmayacak çocuk fena katıldı zorla aldım elinden. Bana geldiği anda sustu kuzum a.s Bi bozuldu ki Çok üzgünüm çoook
Oh maşallah bacım pikniklere falan gidilmiş ne güzel temiz hava missss hihoyyyt
Heeee bende Defne'yi emzirmek için geceleri kalktığımda eğer 4-5 saat olmuşsa göğsümü açınca direk fışkırıyor. Arada bende öyle sağmaya çalışayım bari bacım. Makina acıtıyor en azından elle ne çıkarsa kârdır a.s. alkisalkisalkis
naniknanik
Hoşgeldin canım. Güle güle giyin aldıklarınızı a.s.
Ya bu akika nedir kızlar?
Selam canım. Maşallah kuzuna. Gece uyuyan çocuk babasını sever derler. Bizimki de çok seviyor babasını maşallah hihoyyyt
Bizde de 60 kişi falan vardı. Kayınvalidem normal tabak kullanalım dedi. Yok artık dedim kim uğraşacak onlarla. Ne güzel bölmeli tabaklar varya aldırdım onlardan. Hem tatlı ile pilav birbirine karışmıyor hemde sok poşete yallah çöpe. Uğraşmaya değmez valla hihoyyyt
canım benim ya,çok sağolasın,umarım işe yarar,yavrum öyle kıvranıyor ki dayanamıyorum:çok üzgünüm:beyazcim canim stres yapma..bende 1 aylik olmadan verdim..çok rahatladi kuzucum..ben ölçüyle yapmadim..ama tarif edeyim yaptigimi..bu ajda cay bardaklari var ya..ona 1 parmak kaynar su koydum..rezene cayindan da 1 cay kasigi..silme ama..tepelemesine koymadim..her emzirmeden sonra 2 cay kasigi veriyorum..yanliz her emzirme derken böyle cerez niyetine yarimsaatte bir emiyor bazen..ozamanlar vermiyorum..mesela saat 4te emzirdim bugun..verdim rezene..sonra 4.5da,5.5ta gene uyandi emdi..vermedim..6.5da uyandi az önce..emzirdim verdim gene rezeneyani günde 3-4 kere felan veriyorum..
sen kimseyi dinleme..valla benim cocugum okadar rahat ettiki..rezene cok güzel uykuda yapiyor..rahatlatiyor..her gazi olana tavsiye ediyorum ben..
başladım cnm rezeneye bakalım işe yarayacak mı?benim kız geceleri iyi uyuyor cnm,ama gündüzleri hiç durmuyorbeyazcım ben rezene değilde gece için milupanın ii gecelr cayı aldım daha kullnmadm ama deneycm üzerindekı tarife göre bence sende kullan rezeneyı
nisan annelerine okumustum onların coğu kullanıyordu
cnm bebişlerde çok kas olmadığı için en iyisi bacaklardan yapmakmışarkadaşlar bugün aşı meselesi konuşulmuş ya, ben sordum sağlık ocağına: rotavirüs aşısı 2-4 ay arası yapılıyomuş ve 140 ytl ye eczaneden alıp sağlık ocağına götürüyosun onlar yapıyolarmış. zaten ağızdan damla şeklindeymiş.
bir de verem aşısını sormuşsunuz ya, sağlık ocağı beni 8 temmuzda verem aşısına çağırdı. yani 2. ayımız bittikten 1 hafta sonrası. bir de verem aşısı ateş yapabiliyomuş ve 3 gün banyo yasağı varmış.
bir de sağlık ocağından çıkarken bi kadın yapıştı yakama sakın aşıları bacaktan yaptırma çok riskli koldan yaptır dedi ama bilmiyorum 2. hepatiti bacaktan yaptıla r bize. sizin dr lar ne diyo bi sorun bakem???
Allah kolaylık versin cnm sana,keşke kayınvaliden ev işlerini yapsa bebeği de sana bıraksamerhaba kızlar. ben evime geldim sonunda. 2 gün oluyor geleli ama daha bilgisayarı bugün açabildim!! şimdi de çok yorgunum yatacam. iş-güç!! kayınvalidemle geldim güya ama o sadece bebeğimle ilgileniyor. 2 gündür canım çıktı temizlik yapacam diye!
biraz canım sıkkın aslında sizle dertleşmem lazım ama vaktim yokki( kayınvalidem sanki bebek benim değil de kendininmiş gibi davranıyor! çileden çıkıyorum. habire üstünü örtmeye çalışıyor, çocuğum vık dese kucağına alıp sallamaya başlıyor!! sesimi de çıkaramıyorum ( ben ne yapacam böyle bütün bir yaz yaa!!
çok sağol cnma.s.biz geldikk teyzoşlarrr !!
ayy çok yoruldukk yaw bugün bütün günnn kızımla piknikteydikk hava çokk güzeldi ..ay biz ana kız fena alıştıkk gezmeye azcık güneş görünce evde duramıyoruz yahuu hihoyyythihoyyyt
geçmişe baktım azcukk
mimaresra hadi gözün aydın cnm Alalh analı babalı büyütsünn Şeniz
cerencim evine hoşgeldin bacım ama kayananatörü neden peşine taktın onu anlamadımm yahu :uhm:
tubacım saçını boyattın mı bacım??
pınarcım sütü sormuşsun çok çıkmıyor cnm en fazla 30 cc tam sütün geçtiği bir damar var ordan sıkınca geliyor şükürler olsunn...birde gaz yüzünden memede fazla duruyor dedim yaa onuda uzman tv de izlemiştim bi araştır cnm büyük ihtimalle o yüzden seninkide bırakmıyor memeyi ...
ya şu aşı meselesi benimde kafama takıldı hee bizim dr da hiç bahsetmedii öyle bişeyden birsencim sen öğrenince bizede bilgi ver bacım yaptırmak şartmıymışş :uhm:
beyazcım cnm üzme kendini hiç bişi olmaz Allahın izniyle bi çok insan ilk günden anasona bile başlıyor içini ferah tut bacımm ..
seherimm Allah seninde yardımcın olsun biz bir taneye zor bakıyoruz sen tek başına 2 taneye birden bakmışsın bacımm
ayy atladığım arkadaşlar varsaa hepinizi öpüyorumm ŞenizŞeniz
merhaba kızlar 2 gündür tekim kızlar valla yemek yemeye zaman bulamıyorum 2 dk. size bakayım istedim dün gece kızıma zorla emzik verdim ohh dünyalar varmış uyuyabildim yoksaki memeden ayrılmıyor eşim hiç istemiyor emmiycek sonra diyor ama mecbur kaldım napıyım hiç kucaktan inmiyor yoksa bide hergün kıyafet değiştiriyoruz kusuyor ıslatıyor bacak kadar velet nasıl beceriyorsa hergün kirletiyorkaydirigubbakcemile3
tünaydınlar bayanlar benim veletler mıkırdanıyor ben daha kahvaltı yapmadım önce ali sonra ömer beslendi bu alim ömere göre daha zayıf kaldı ömerim maşşallahh
alide aynı yiyor ama neresine gidiyor anlamadım alim daha kıpır kıpır acaba ondanmı
ömer yer içer uyur arada gözler açık bakar popsunu bile oynatmaz ali ise aşağa yukarı heryeri oynuyorr............sizlere bakem öle yemek yiyem daha kahvaltı yapmadım ben
çok halsizim kızlar birüsürü iş güç var ama yapmak gelmiyor içimden
çocukların iki seper çamaşırı var ütülencek onları yapacam bizim çamaşırları asacam
bir makinada beyaz atacam sonra balkonumu silecem mutfağımı silecem yapabilirsem evi bir süpürecem yemek dün yaptım ...bugün o bitsin yarın yaparım biri bitmeden diğerini yapmayacam .....kalır çöpe gider sonra.....
şimdi esenciğim kuşum benim mevlütte 40 büyük 10 dan fazla çocuk vardı bende herkesin dediği gibi plastik bölmeli tabak alacaktım ama çok bilmiş halam bu tabakları hangi günlere saklıyorsunuz birsürü genç kız var onlar servis yapar dağıtır bulaşık makinasına atar dediler.....bölelikle tabak ve bardak almadık allahtan annemde çoktur tabak çanak benim evde asla yok o kadar gerçi benim evde o kadar kişi olmazdı
neyse tabak işini karışan yoksa plastik yap derim ama kalabalıksanız az kişi olursa deymez yani......bende akika kestim onun eti ile oldu ama bir koyundan kemikleri hariç 5 kilo et çıkmış yetmedi 2 kiloda sonradan aldım ayran aldık kapalı tatlı işini kendimiz yapmadık cnm baklava şart diyede duymadım paran neye yeterse o olur bizde özelliklde tulumba alınır neyse ben ikikilo şu lokma gibi olan tatlıdan iki kiloda tulumba aldım 21 ytl tuttu ....yettide valla bazı kişiler ikişer tabak yedi pilav tabağından ....bizim mevlüt harici erkeklerde gelir akşama onlarda yer ölede oldu ....
kıyafete gelince ben yeni almadım mevlüte gelen insanlar benim kıyafetlerimi görmeyenlerdendi resimlerde gördüğünüz elbisem 3 senelik elbisem oldu onu giydim annemler gecelik takımı giymemi istedi ben hayır dedim bir kırkım çıkmıştı iki kırkımı istediğim gibi yaşayamadım doğum yaptım burnumdan geldi lohusa yatağı yapıldı ama yatmadım mevlütte ..sonra kocam iyisinden bir gecelik sabahlık takımı alsa en az 50 tl verecekti o paraya ben çok güsel elbise alırım kendime ...ama hiç gerek yoktu kilom var hala almayacam bu yaz kıyafet masrafımız deli gibi sadece mamaları aylık 350 tl bezleri saymıyorum.......yaniiiii kimslere ayıp olmaz tatlın baklava olmasa şekerpare ilede uğraşma evde şekerin ununn yumurtan elektiriğin masrafı zaten alacağın kadar git dışarıdan al gel.....
kızlar aşı fiyatını netten bakmıştım ben ama cerrahpaşda sorarım olmadı eczanelere eşim sorar benim için 10 tl bile önemli iki çocuk çünki eşim sorabileceği eczanelere aşı fiyatını sorar bende özel gittiğim hastaneye sorarım neresi uygunsa oradan alırız.....
ayrıca benim çocuklara hepatitin ikinci dozu bacaktan yapıldı ebe olan yiğenim sağlık ocağında çalışıyor oda öle yapıyor ve çocuklarda belli bir yaşa kadar kalçadan olabilecek aşıları bile bacaktan oluyormuş yiğenim öle dedi ....bir hastasını anlatıyordu penelisin iğeneyi bacağından yapıyormuş....
hadi ben kaçarım yemek yiyecem ama gelecemmmm
yaaa şu buluşma işi yattımı yaaaa knk beni alacakmışşşş esende civcivi alır arabaları var kadıköydeki o alışverişmerkezine geliriz işte...ben kanguru almayacaktım ama arabalarını heryere taşıyamayacam gibi mecburen alacaz kanguru bu ay doktora soracam amcası alsın kangurularıda kangurum olursa nurten uygun biryere gelirim annmele alırsınız beni
merhaba kızlar. ben evime geldim sonunda. 2 gün oluyor geleli ama daha bilgisayarı bugün açabildim!! şimdi de çok yorgunum yatacam. iş-güç!! kayınvalidemle geldim güya ama o sadece bebeğimle ilgileniyor. 2 gündür canım çıktı temizlik yapacam diye!
biraz canım sıkkın aslında sizle dertleşmem lazım ama vaktim yokki( kayınvalidem sanki bebek benim değil de kendininmiş gibi davranıyor! çileden çıkıyorum. habire üstünü örtmeye çalışıyor, çocuğum vık dese kucağına alıp sallamaya başlıyor!! sesimi de çıkaramıyorum ( ben ne yapacam böyle bütün bir yaz yaa!!
biz geldikk teyzoşlarrr !!
ayy çok yoruldukk yaw bugün bütün günnn kızımla piknikteydikk hava çokk güzeldi ..ay biz ana kız fena alıştıkk gezmeye azcık güneş görünce evde duramıyoruz yahuu hihoyyythihoyyyt
geçmişe baktım azcukk
mimaresra hadi gözün aydın cnm Alalh analı babalı büyütsünn Şeniz
cerencim evine hoşgeldin bacım ama kayananatörü neden peşine taktın onu anlamadımm yahu :uhm:
tubacım saçını boyattın mı bacım??
pınarcım sütü sormuşsun çok çıkmıyor cnm en fazla 30 cc tam sütün geçtiği bir damar var ordan sıkınca geliyor şükürler olsunn...birde gaz yüzünden memede fazla duruyor dedim yaa onuda uzman tv de izlemiştim bi araştır cnm büyük ihtimalle o yüzden seninkide bırakmıyor memeyi ...
ya şu aşı meselesi benimde kafama takıldı hee bizim dr da hiç bahsetmedii öyle bişeyden birsencim sen öğrenince bizede bilgi ver bacım yaptırmak şartmıymışş :uhm:
beyazcım cnm üzme kendini hiç bişi olmaz Allahın izniyle bi çok insan ilk günden anasona bile başlıyor içini ferah tut bacımm ..
seherimm Allah seninde yardımcın olsun biz bir taneye zor bakıyoruz sen tek başına 2 taneye birden bakmışsın bacımm
ayy atladığım arkadaşlar varsaa hepinizi öpüyorumm ŞenizŞeniz
[k] {n} [k];7227878 .!.:slm güzel anneler..
bizde bugün gezdik kızımla alışveriş yaptık babasına ayakkabı annesine pantolon aldık yemek yedik bide açık havada çay içelim dedik arabada mamasını yediriken okadar terlediki yavrum cafeye girmeden geri döndük yagmurda atıyodu zaten eve gelince kızım kaka yapmış bi güzel yıkadık babasıyla 1 sat emzirip zor uyttum valla..
ya mevlütte giymek için bişiler bakım dedim ama karar veremedim takım gibi bişimi alsam etekmi alsam? elbise falan giydim abes kaaçar dedi eşim vazgeçiirdi beni.
zaten etli etli olmuşum giydigim yakışmıyo!!
fazlada bakamadım bi magazaya bakabildim pzzartesi başka yerlerede bakıcam..
yrn kahvaltıya annme gidicez defne yapragımı anneme bırakıp eşimle eminönüne gidicez mevlüt şekeri ve kapıları süslemek için tül falan alıcam ufak tefek işleri buhafta halletmem lazım önümüzdeki haftada temizligi ve akikayı hallederim inş.
kız uyurken bende yatım yorulmuşum iyi geceler kızlar..opuyorumnanaktan
günaydın şekerler benim kızım maşallah iki gündür 1 de yatıyor 4 te kalkıyor yatıyo tekrar 7 de kalkıyor bidaha da yatmıyor ama ben iyi uyuyorum yetiyor valla
7 de kalktı daha şimdi yattı bende biraz daha yatayım 40 ından sonra düzelir demişlerdi kırkımız yaklaştı o yüzden herhalde yine de belli olmaz bunların sağı solu
benimde bu cumartesi ne giyeceğimi bende karar veremedim yeni bişe de almak istemiyorum kiloları vermeden
akika bizde kesicez yenilebilyormuş tavuklu pilav yerine kavurmalı pilav yapıcaz tatlı konusuna hala karar veremedim
bi de acaba pilastik tabak mı kullansam takımım kırılırsa üzülürüm ona karar veremedim
Günaydınlar bacılarım a.s.
Bugün amma uyumuşuz kızımla. En son 7'de emzirdim uyuttum. 11'e çeyrek vardı uyandığımızda kaydirigubbakcemile3 Oda kayınvalidemin telefonuna uyandık delikafadulden Emzirdim kızımı yatırdım beşiğine. Kendi kendine mıyırdanıyor. Bende o arada kahvaltımı yaptım. Şimdi hazırlanacağım. Kayınpederim gelip bizim araba ile götürecek beni onlara. Heralde bugün orda kalırız. Acil ehliyet almam lazım ya. Olmayacak böyle gel-git...
Kızım sakince dururken evi toparlayayıp, eşyalarını hazırlayayım kızımın. Malum nerdeyse her kakasında beline çıkıyor zillim nasıl beceriyorsa kaydirigubbakcemile3 Birgün için bile bir sürü kıyafet alıyorum yanıma kaydirigubbakcemile3
Öptüm sizleriiiiii a.s. a.s. a.s.
Hadi bakalım iyi gezmeler.Canım ehliyet konusunda iyi demişsin çok lazım valla bende ehliyet var araba yok kısmetse ağustosta alıcaz o zaman tutmayın beni....Beni yağız oğlanda öyle valla 3 günlüğüne anneme gittik bir kocaman valizle ama hepsinide kullandım.Ya beline kadar işer yada kaka yapar yada kusar kaydirigubbakcemile3
İyi etmişsin semracım emzik vermekle aman başka türü baş edemeyiz biz bu çocuklarda tüm gün memede geçer vakitleri yoksa.Tek başına kalmakta zor ama zamanla alışıp pratikleşirsin hiç korkmaz canınıda sıkma ilk zamanlar kalıyor bazı şeyler olsun varsın bebişlerimiz iyi olsunda gerisi boş.
Kızlar bende kaçayım benimki yeni emdi dururken biber doldurayım ütüm var daha bir yığın dün bitiremedim durmadıki bir türlü.Birde fırsat bulursam toz alıcam öptüm hepinizi,bebiklerimizide zemuszemus Şeniz
kızlar kalça ultrasonu yaptıran var mı?? biz biraz sonra yaptırmaya gidicez galiba
canım benim ya,çok sağolasın,umarım işe yarar,yavrum öyle kıvranıyor ki dayanamıyorum:çok üzgünüm:
başladım cnm rezeneye bakalım işe yarayacak mı?benim kız geceleri iyi uyuyor cnm,ama gündüzleri hiç durmuyor
Allah kolaylık versin cnm ya,bendetek kalınca ne yaparım bilemiyorumkafamçokkarıştı
şimdi aliyi besliyorum satt 2 de ömer sonra yok olacam işlerimi halledecem işim az gibi mutfak kilimime çay döküldü onu yıkayacam
selam mayis anneleri,hepinizin bebeklerini öpuyorum ,Allah uzun ömurler versin hepsine,benim bebeisim 40 gunluk,benim merak ettigim konu beslenmesi hakkinda,bebegim dogum kilosu2700 du ,suan 40 gunlukoldu toplamda 500 yada600 cc sut aliyor gunluk ,azmi sizce nasilß
selam mayis anneleri,hepinizin bebeklerini öpuyorum ,Allah uzun ömurler versin hepsine,benim bebeisim 40 gunluk,benim merak ettigim konu beslenmesi hakkinda,bebegim dogum kilosu2700 du ,suan 40 gunlukoldu toplamda 500 yada600 cc sut aliyor gunluk ,azmi sizce nasilß
hamarat hatun :) senin yaninda da rahat rahat işlerden şikayet edemiyoruz he :))) kolay gelsin canim
canım bend eilk kez dün kestim kızımın tırnaklarını,uynaıkken ne mümkün,uyuyrken bile zor kestim valla,bir de törpü yapmaya kalksam nasıl olur acaba,benim kız rahat durmuyor senin ki müsade edecek mi ki?selam kizlar a.s.
dünden beri yazamadim bişi ya :))) tam yazicam kiz uyandi..
dün cok sukur sacimi boyadim..tam yikamama 5 dak kala kizim uyandi..napicam şimdi derken ana kucagina oturtup onuda banyoya aldim :))) kuzu gibi durdu su sesini duyunca
bugun hiçbişey yapmak gelmiyor içimden..yatmak bile istemiyorum..ama ütü yapmam lazim..hepten burustular sayemde..2 haftadir sepette duruyor yazliklarim :S
buarada kizimin tirnaklarini kestim..artik eldiven takmiyoruz 2 gündür..ne bulursa yapişip tutuyorgenelde benim sacima yapişiyor cadi okadar inceledim keserken ama genede yüzünü ciziyor ya..törpülemekmi lazim acaba nedir..
birazda gecmişe bakayim kizim miril miril yaparken :)
bence giydirebilirsin cnm ,ben 40 ı çıksın diye bekliyorumkızlar bebişlerime ne zaman yarım kollu tulum giydirebilirim odaları 27 derece evim sıcak oluyor çatı katı olduğundan
çok sağol cnm,saçlarını da boyamışssın,güle güle kullan.a.s.ay canim ya..sesini cikarman lazim canim..kibarca,kalbini kirmadan ipleri eline al..tek işin bebek olsun..gerekirse yemek bile yapma..eşin gelincede cocuga bakmaktan yemek yapamadim dersin..
boyadim canim boyadim cok sukur :)) oh ne güzel gezmişsiniz hava almişsiniz kizinla :)
ohh bi gezgin hatun dahagezin tozun valla hava mis gibi :)
4 kiloyumu sorun ediyorsunbence al bi kiyafet..malum köprüden atilmadan biraz keyfini cikar hayatin p
oh sende git gez bakalim :)
ay canim ya..merak etme düzene giriyorlar bi süre sonra
süslü hatun :) sacin başin hayirli olsun..tez zamanda senide civciv olarak görmek istiyoruzkolay gelsin canim :)
ay biz hala yaptircaz..1 aylik olunca yapilcakti güya..hala gidemedim..
işe yarar canim inşaAllah..bide ayaklarini kaldirip indir..o da rahatlatiyor cocugu..
yuh 27 derece hala uzun kollu mu giydiriyorsun bayılacak kız yavrucaklarrkızlar bebişlerime ne zaman yarım kollu tulum giydirebilirim odaları 27 derece evim sıcak oluyor çatı katı olduğundan
4 kilodan bişe olmaz di miay canim ya..sesini cikarman lazim canim..kibarca,kalbini kirmadan ipleri eline al..tek işin bebek olsun..gerekirse yemek bile yapma..eşin gelincede cocuga bakmaktan yemek yapamadim dersin..
boyadim canim boyadim cok sukur :)) oh ne güzel gezmişsiniz hava almişsiniz kizinla :)
ohh bi gezgin hatun dahagezin tozun valla hava mis gibi :)
4 kiloyumu sorun ediyorsunbence al bi kiyafet..malum köprüden atilmadan biraz keyfini cikar hayatin p
oh sende git gez bakalim :)
ay canim ya..merak etme düzene giriyorlar bi süre sonra
süslü hatun :) sacin başin hayirli olsun..tez zamanda senide civciv olarak görmek istiyoruzkolay gelsin canim :)
ay biz hala yaptircaz..1 aylik olunca yapilcakti güya..hala gidemedim..
işe yarar canim inşaAllah..bide ayaklarini kaldirip indir..o da rahatlatiyor cocugu..
kız seni okudukça ben yoruluyorum vallaşimdi aliyi besliyorum satt 2 de ömer sonra yok olacam işlerimi halledecem işim az gibi mutfak kilimime çay döküldü onu yıkayacam
et tatlım et valla bende çok sıkıldım üstelik dışarı bile çıkamıyorum markete gitmem lazım gidemiyorum eşimin gitmesini istemiyorum ne varsa toplayıp geliyor
mafoldumben:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?