2009 Mayıs Anneleri

esen cnm kadını çok iyi bulmuşsun banada yolla valla yolparasını vereyim hehehe

benim buradada olsa öle bir kadın valla iyi olacak yarım günde ne yapacak öle yarım günlük kadın bulak çok zor tam gün geliyolar 80 tl alıyolar gündelikci olsam daha iyi para kanaırım valla...

4 kilodan bişey olmazzzzzzzzzzzzzzzz bana bak örnek al hala dombiliyimmm iştee

canim ne kadar süt almasi gerektigini bilmiyorum..40 günlük olmuş..1 aylik oldugunda ne kadardi? doktorun ne dedi? kaka-çiş miktarlarini kollamalisin ayrica..azmi degilmi ancak öyle anlaşilir..

1 AYLIK OLDUGUNDA ,yaklasik 900 gr civarinda almis,doktor iyi dedi ,fakat istahi eskiye nazaran ndahada azaldi gibime geliyor,iki hafda önce ,100 cc yi rahatlikla icerken suan cok geliyor mizmizlanarak zor iciyorum,sanirim gazdan dolayi ,bizimkinin gazinida cikarmak öyle zorki bazen 1 saat ugrasmama ragmen cikmiyor bile,herseyi denedim olmuyor yine olmiyor,cisine gelince her altini acdigimda islak oluyor,kakasi 2yada3gunde bi yapiyor

kıyamam ya cidden zor benimki arada geliyor çocuk için bişe dediğinde ona bile kızıyorum Allah yardımcın olsun
sağolasın canım. napcam bilmiyorum:1no2:
biz geldikk teyzoşlarrr !!
cerencim evine hoşgeldin bacım ama kayananatörü neden peşine taktın onu anlamadımm yahu :uhm:
ya canım yalnız başıma yetişemem belki dedim. keşke de getirmeseydim pazar günü gidecek neyseki ama temmuz da yine memleketteyiz. 2 ay aynı evin içinde ne halt edecem bimiyorumbenneyaptımki
[k] {n} [k];7227701 .!.:
hoşgeldin evine cnm.. kolay gelsin sana zor valla aslında kendinde idare ederdin valla kaynanaya ne gerek var?
ah işte kafama edeyim! tüh banamafoldumben
ya bizde çok canım gülüm değildik ama bir problemde yoktu aramızda. şimdi de sabrımın sınırlarını zorluyor ama kocam için çenemi tutuyorum
yaa çocuk dediğin ağlar birazcık ya nolacak sanki! vık dedirtmiyor yavruma! hoplamaktan başı döndü çocuğumun!:çok üzgünüm:
kız senin kaynana da bile problem çıkıyorsa biz napalım? off off! ağladımı hoplatıyor hoplatıyor,bebeğim susumuyor. ben alıyorum, üstüme yatırıyorum gaz çıkartacakmışım gibi,hemen susuyor kuzum. benim kaynanatörde kokunu istiyormuş bak diyor! ee öylese ver kuzumu da koklaşalım!!kötükedihüso
kız benim evime misafir gelmiş,nasıl deyim sen ev işini yap diye( ben yapar sanıyordum. çünkü bebiş yokken bize kalmaya geldiğinde yapardı ev işi filan.:çok üzgünüm:
ay canim ya..sesini cikarman lazim canim..kibarca,kalbini kirmadan ipleri eline al..tek işin bebek olsun..gerekirse yemek bile yapma..eşin gelincede cocuga bakmaktan yemek yapamadim dersin..
canım,kocam hiç bişey demez öyle bi durumda. evde ikimiz olsak, o tutar bebişi ben yemeği yaparım. ama şimdi benim kaynana, "ver bebeği de bana sen işine bak hadi" diyor pişkin pişkin. ölür müsün öldürür müsün??klava:

ben geldim tam çamaşır asacam ömer ağlıyoooooooooooooo yaaaaaaaaaaaa bi iş yapamayacam suyumda az geliyooooooooooo offfffffffffffff

bu arada kahve rengi leke gelmeye başlamışş bide çamaşrım su gibi ıslanmışş sanırım adet olacam inş.........hemen d.konrole başlayacam baska türlü adet olamam ben bu pko rahat bırakmaz beni

heheeee benim kaynanatörrr mevlütte gördü çocukları yaklaşık bi aydır gelmedi zaten doğdular iki kere geldi mevlütte çocuğu kuvağına veriyozzz paket gibi taşıyorr sinir oldum

zaten kimse gelmedi mevlüde eşim tarafından ........kaynana özel alındı götürüldü mevlüt bitti herkes gitti ananem halamlar var ben çocuklardan birini seviyordum tut sen kaynana eşime sarıl buda benim yavrum diye sevvvvvvvvvvvvvv çüşşşşşşşşşşş yavrunun yavurusunu sevmiyorsun 35 yaşına gelmiş yavrunumu seviyon ...............bu KAYNANATÖRLERE savaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ceren bacım çok zor işin allah kolaylık versinn

birsencim benim evim 186 metrekare yarım günde evi süpürüp siliyor ,toz banyolar,camı siliyor yada mutfak dolaplarını siliyor,ütümü yapıyor 35 tl alıp gidiyor valla çok şükür iyi buldum

acı gerçek suyum gitmiş yaaaaa offffffffffffffff ütülerimi yapayım barii zaten yarım gönülle yapıyorum işlerii suda gidince tam oldu yaaaa

kızlar size çok acil bişey sorucam sağlık ocağına gidip topuktan kan veriyoruz ya biz verdik şimdi aradılar tekrar vermemizi istediler yarın sabahtan tekrar gidicez hiç başınız böle bişey geldimi off çok korkuyorum

korkma canım,bir sorun çıkarsa aradıklarını duymuştum bildiğim kadarıyla fenilketüniri hastalığı için yapılıyo,özel mamaları var onunla beslemen gerekiyo,eğer çıkarsa tabi ,tahıllar yasak zeka geriliği yapıyo eğer diyeti yapılmazsa,inşallah başka bi sebeple aramışlardır ama allah dermansız dert vermesin tedavisi var hiç üzülme sütün gider,yarın olsun hayır olsun

tam alamadıkları zamanda tekrar çağırıyorlar ne zaman almışlardı szinkanınızı

ütü yapıyommmm saat 3 den beri suyum gelmemiş ömer ağladı şimdi mama yiyor

alide vızıldıyor

sanırım ilk adetimi olacam kasıklarım ağrıyoo

tam alamadıkları zamanda tekrar çağırıyorlar ne zaman almışlardı szinkanınızı

sağolun kızlar tam 5 günlükken almışlardı şimdi eşim işten çıkıp sağlıkocağına gitti korkmayın genelde 10 bebekten 9 unu tekrar alıyoruz değerler biraz yüksek çıksa istiyorlar demiş dua edin kızlar kötü bişey çıkmasın

Merhaba canlarım bizim yarın Allah nasip ederse kırkımız doluyo ve kırk mevlüdümüzü yapıcaz teyzoşu kızıma ciciler almış kargoyla gelecek mevlüt kıyafeti olarak pembe tüllü bir elbise almış onu giydircem resmimizi eklerim bu arada esra canım güle güle büyüt bebeğini Allah size bağışlasın dün gece kızım hiç uyumadı bi ara çok fena gaz sancısı tuttu gecenin bi yarısı dayanamayıp acile getirecektim tam giyindik çıkıcaz sakinleşti çok şükür altını bile sardırmadı ağlamaktan katıldı yavrum ya şu annelik gerçekten çok güzel ama bi o kadarda çetrefilliymiş kızlar evlat sevgisi kaybetme korkusu neymiş iyice anlıyo insan annemi şimdi daha çok sever oldum valla

cnm benim arkadaşında oldu hipotiroidi yüksek çıkmıştı kızının ama bi sorun çıkmadı sonra çapaya gitmişlerdi

merak etme yani beni sağlıkocağından aramadılar bulamasalar eve gelmiyolarmı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…