cnm benim arkadaşında oldu hipotiroidi yüksek çıkmıştı kızının ama bi sorun çıkmadı sonra çapaya gitmişlerdi
merak etme yani beni sağlıkocağından aramadılar bulamasalar eve gelmiyolarmı ya
şimdi kaç günlük oldunuz canım inşallah sorun yoktur korkma canımm
canım bugün 12.günümüz,bir taraftanda emziriyorum oyüzden geç yazıyorum ne marifetliyim dimi
yaaa kızlar dikkat ettim benim bu ömerim yemek saati uyanıyor daha doğrusu ağlıyorrrr mamayı yerken tekrar uykuya geçiyor neden bu çocuk uyuyor yawww şimdi açık gözler ana kucağına atayımm biraz oyalanıyor sonra uyuyorr
ali kurtlusu mama yerken bile oynuyor offff ali daha cazgırrr hep onla ilgileniyorum aliyi 5 kere alıyorsam ömeri 2 kere ömerim sakin sorunsuz ya ya valla içim gidiyor ikiside benim ama olmuyor böleee keşke ikisinide kucağıma alabilsem aynı andaa
ali kırkından önce sakindi mama saatigözünü açardı şimdi poposunu yırtıyoo
günaydın şekerler benim kızım maşallah iki gündür 1 de yatıyor 4 te kalkıyor yatıyo tekrar 7 de kalkıyor bidaha da yatmıyor ama ben iyi uyuyorum yetiyor valla
7 de kalktı daha şimdi yattı bende biraz daha yatayım 40 ından sonra düzelir demişlerdi kırkımız yaklaştı o yüzden herhalde yine de belli olmaz bunların sağı solu
benimde bu cumartesi ne giyeceğimi bende karar veremedim yeni bişe de almak istemiyorum kiloları vermeden
akika bizde kesicez yenilebilyormuş tavuklu pilav yerine kavurmalı pilav yapıcaz tatlı konusuna hala karar veremedim
bi de acaba pilastik tabak mı kullansam takımım kırılırsa üzülürüm ona karar veremedim
esen cnm kadını çok iyi bulmuşsun banada yolla valla yolparasını vereyim hehehe
benim buradada olsa öle bir kadın valla iyi olacak yarım günde ne yapacak öle yarım günlük kadın bulak çok zor tam gün geliyolar 80 tl alıyolar gündelikci olsam daha iyi para kanaırım valla...
4 kilodan bişey olmazzzzzzzzzzzzzzzz bana bak örnek al hala dombiliyimmm iştee
sağolun kızlar tam 5 günlükken almışlardı şimdi eşim işten çıkıp sağlıkocağına gitti korkmayın genelde 10 bebekten 9 unu tekrar alıyoruz değerler biraz yüksek çıksa istiyorlar demiş dua edin kızlar kötü bişey çıkmasın
kızlar size çok acil bişey sorucam sağlık ocağına gidip topuktan kan veriyoruz ya biz verdik şimdi aradılar tekrar vermemizi istediler yarın sabahtan tekrar gidicez hiç başınız böle bişey geldimi off çok korkuyorum
canım inşallah kötü bişey çıkmaz sonuçlar gelene kadar rahat edemem eşim dışarda yaptıralım hemen sonuç alırmıyız özelde yapılıyormu demiş hiç gerek yok merak etmeyin demişlr ama gelde içime anlat bunu Canım bende eve geliyorlar die biliyorum sen kan vermişmiydin
dirimcim knk seni nerden alıcakki b.evlere kadar bende gelebilirim zaten metrobüs evimin önünden geçiyor benim ...
tamam birsencim sen bir ara bana açık adres ver yollıyım sana görüşün bi ...
şu buluşma işinide halledelim artık yaw :))
kızlar naber bebişler nasıl 2 gündür giremedim eşim pc yi alıyor bu ara misafirde çok kızım da kabız oldu.Gece dr aradık Kantum diye bir fitil verdi yarısını verdim anında yaptı sonra yine yokyine yarım şimdi düzeldi bugündezorlanıra Duphalac şuruptan 1 çay kaşiğı vercem.günde 3 kez.hala emmiyoruz biberona devam sütümde azaldı helva falan artık benim için hikaye yani 3 ay bari içseydi 60 cc idi hersefer şimdi birden 25 e düştü dahada azalır diyorum görüntü öyle.Annemde gitti yalnızım artık
kızlar hastaneden geldik kalça usg çektirdik sol kalçamızda sorun çıktı yaaa. ufff çok moralim bozuldu. 1 ay boyunca bacaklarının arasına havlu koycaz, 4-5 bez bağlıycaz. 1 ay sonra kontrole gidicez. büyük ihtimalle düzelirmiş ama oğlum işkence çekçek işte. ufff yaa nerden çıktı şimdi bu yaa...
aman siz de ihmal etmeyin nolur. ne kadar erken teşhis edilirse tedavisi o kadar kolay oluyomuş... aman kızlarr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?