2009 Mayıs Anneleri

Hoşgeldin birsencim.Ben tek bebekle ortada kalakaldım hiçbişey yapamıyorum doru dürüst Allah sana kolaylık versin yaw cidden işin hiç kolay değil kafamçokkarıştı

Benim gelin rock yıldızı olacak galibaaa delikafadulden

tşk pınarcım. a.s.

Hoşgeldiiin.Ayy benim oğlanda ani seslere çok duyarlı ya yerinden fırlıyo nerdeyse öle korktuğunda hemen emzirmek gerekiyomuş unutsun diye.

Hayırlı olsun kırkınız.a.s. Ama kuranın arasına koymuşsun göbeği göbek sonuçta necis bişey kuran arasına koyulmaz başka yere koy bence

Teşekkür tutkuncum a.s. Ani seslere benimkide alışmadı çok korkuyo şıcrıyo yerinden diyorum kanatları olsa uçucak sanki o derece yani kaydirigubbakcemile3 hemen sarılıyorum öpüyorum öle korktuğunda biraz sakinleşiyo

Bu ishal işini ben birtürlü anlayamadım sürekli zaten cıvık bi kakası var bazende yeşil felan oluyo bide düğüm düğüm ozaman şüpeleniyorum ama ozamanda üşüttü diyorum soğuk felan alınca oluyo sanıyorum kafamçokkarıştı

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben çıkıyorum namaz kılayım sonra biraz uzanayım
evimde temizleniyorrrzemuszemusoh miiiiiiiiiiiiiiisssss
bi yemek yapıcam sadece

ohhh işin iş valla biri benim işlerimide yapsıııınnn-tatlicadiarzu- Benmi tembeliim anlamadımki yaw yetişemiyorum bitürlü şu ev işlerineee :gitme:

cnm işe yaramamasına uzuldum :çok üzgünüm:
cnm musaıt olmadıgını soyleseydın senden onemlımı hem annenbebıse bakarken sende uyurdunnn

cnm senın işinde zor 2 cocukla allah yardımcın olsun

kızlar ben çıkıyorum namaz kılayım sonra biraz uzanayım
evimde temizleniyorrrzemuszemusoh miiiiiiiiiiiiiiisssss
bi yemek yapıcam sadece

allah kabul etsın cnm dınlende gel bakalım dun gece tetıkteydın hep tabı temızlıkçımı tuttun cnm offf banada bırı lazım neyse izne gıdıp gelek esım bakarız dediihihoyyythihoyyyt

burcu cnm tel.im sessizdeydi msjını şimdi gördüm tatlım... sağol bitanem

olalım sekerim dünür :))) cnm dünürüm

cnm ya korkma su gıbı degılse kakasıı.bızımkıde hep seslı yapar kakasını normaldır dıye dusunuyorummm
gorumce mevzun kotu yaa esıne boyle bı teklıfte bulunması nekadar sacma bosver sen onu esın sana destek olup yanındaysa onemseme onu dıs kapının dıs mandalı okötükedihüsokötükedihüso sıze gelıp kalmasınıda kabul etme esın uygun dılle anlatsın 3-5 gunlugune gelırse ne alaa

yavvv ben bu cucugu sımdıde 12den berı uyutamadım ne oldu buna 2 gundur gunduz uyursa gece uyumaz gece uyur buseferde gunduz uyumazz

slm kizlar tekrardan a.s.

su kolik muzigini biri banada yollasin ya..gazi yok suan ama uyumuyor kereta..su d vitamininden süphelenmeye basladim..uykusu var aslinda ama uyumuyor..eli ayagida durmuyor..belki uyutur inanmam gerçi muzigin etkisine 3 kere işe yararsa inanirim bak

bu arada kuzenimle konustumda bi kitap önerdi..ona bakiyordum netten..dişari ciktigim zaman almayi düşünüyorum..

bes sevgi dili--dr. gary chapman

kaliteli zaman gecirme,onay sözleri,hediye alma,hizmet eylemleri ve fiziksel temas..herkesin dili farkliymiş..vs vs..güzel bi kitapmiş velhasil :)

ya bu millet ne merakli asalak gibi yasamaya..kirsin dizini otursun evinde..ne demek sizinle yasamak..he durumu olmaz,sizden baskasi kimsesi olmaz,Allah korusun hastalik felan olur muhtac olur tamam..ama durduk yere ne millete yapişiyorsun..canim sen gönlünü ferah tut..bak yapacagini yapmişsin..fikrini söyleme hakkin oldugu halde eşine birakmişsin karari..o da vermiş kararini..buna ragmen sen gene kiyamamiş yaz sonu giderim demişsin..birak millet ne anlarsa anlasin..eşinde sende biliyorsun gercegi nasilsa salla gitsin zemuszemus

gonderdımm cnm özeldenn

yavvv ben bu cucugu sımdıde 12den berı uyutamadım ne oldu buna 2 gundur gunduz uyursa gece uyumaz gece uyur buseferde gunduz uyumazz

benimkide 11 den beri 5 dak uyumadi..azönce uyuttum şimdi mirin kirin ediyor :) 9-10a kadar böyle gidicez galiba :s ben bu vitamin hapindan şüphelenmeye basladim iyice..enerji veriyorda cocuğun uykusunumu kaciriyor acaba :S

benimkide 11 den beri 5 dak uyumadi..azönce uyuttum şimdi mirin kirin ediyor :) 9-10a kadar böyle gidicez galiba :s ben bu vitamin hapindan şüphelenmeye basladim iyice..enerji veriyorda cocuğun uykusunumu kaciriyor acaba :S

ya anlamadım gıttı önceden boylee degıldı sen hangı vıtamını verıyosunkıı

ya anlamadım gıttı önceden boylee degıldı sen hangı vıtamını verıyosunkıı

ben devit3 veriyordum..2.ay aşisina gittiğimizde ordan monovit D3 verdiler..onu kullandigimdan beri sanki cocukta uykusuzluk yapiyor gibime geldi..psikolojikte olabilir ama evvelki gün verdim uyumadi gündüz..hemde 5.30dan beri uyumadi..dün unuttum vermeyi gündüz bolbol uyudu..aksamda uyudu..bugun verdim..5 dak uyuyup uyaniyor 11den beri :S

ben okudum cidden muhteşem bir kitap benim sevgi dilim hediye alıp verme ve nitelikli beraberlik
eşiminki fiziksel temas erkeklerinki hep o zaten kaydirigubbakcemile3

ah bu görümceler benimki de bir alem seninki daha alemmiş ama
allah yardımcın olsun ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…