Herkese günaydınlar bacılar ben geldiiiimmmm a.s.
Cuma günü akşam kayınvalidemden geç geldik. Eşyalar falan kaldı ortada. Sabah toplarımd edim. Sabah ta arkadaşlar arayıp hadi kahvaltıya gelin ordan Şile'ye gidelim dediler. Eşimin inadı kırıldı çok şükür :lepi: Neyse şortları, badileri falan çıkardım hazırladım. Ama benim bikiniler ortada yok :1shok: Allah'ım evin altını üstüne getirdim, Bavullara baktım, bazanın altında ne kadar hurç varsa çıkardım ama yok :1no2: Eşim Şile'den alırız sıkma canını dedi. Hemen duş alıp evden çıktık ama ev savaş alanı gibiydi düşünün yani kafamçokkarıştı Annemi de alıp Şile'ye gittik. Bikini aldık hemen. O arada bide terliğim koptu. Hadii bide terlik al et. 2 gün boyunca annem evde Defnoşa baktı. Bizde deniz keyfi yaptık. Çok sıcak ve fena güneş vardı. O yüzden Defnoşu sahile götürmeye cesaret edemedim. Defnoş uyanınca annem haber verdi. Gittim emzirdim, altını değiştirdim, oynadım, uyuttum denize geri döndüm. Biraz yorucu oldu ama güzeldi zemuszemus Akşamlarıda zaten 21:30 gibi uyuyup gece 2-3'e kadar uyuduğu için arkadaşlarla çok eğlendik. Ama ben fena uykusuz kaldım. Geç yatıp erken kalkınca sersem gibi oldum. Dün gecede 1'de döndük eve. Şimdi Defnoşu uyuttum. O uyurken hem size bakayım, hem kahvaltı yapayım, hemde bu savaş alanı gibi evi bi yavaştan toparlayayım dedim. Bir sürü kirlimiz var. Kaç makina çamaşır yıkarım artık Allah bilir kafamçokkarıştı
Geçmişi tek tek okudum alıntı yaptım explorer hata verdi lanet şey kapandı. Hatırladığım kadarıyla Hülya ve Birso gittiler tatile. İyice eğlenin bacılar a.s.
Sibel'im gelmiş hoş gelmiş a.s. Huysuz deme kız damadıma. Çocuğun düzeni bozulmuştur. Düzelir inşallah bikaç güne kadar a.s. Eeee anlat bakalım ne yaptın ne ettin CADIARZU
Tubimde gelmiş. 2 günde enerji depolamışsın bacım bravo valla a.s.
Yine kuzuların resimleri eklenmişti. Maşallahı var hepsinin ya a.s.
Bide hasta olan kuzularım varmış :çok üzgünüm: Çok geçmiş olsun bacılarım ya inşallah hemencecik düzelirler a.s.
Günaydın banucum ay senin su görümcene ya ne kadar anlayışsız insanlar bunlar.Üzülme canım esinlede konuşma bile tavır yaparsa yapsın anlar belki
günaydınlar arkadaşlar!!a.s.
bugün biz 9:30da kalktıkzemuszemus biraz daha iyiyiz eskiye göre. ay inşallah böyle devam eder:Saruboceq: dün gece emzirdim kendi uyudu iki kere. sabahda 7de kalktı emzirdim. hafta sonu misafir olduğundan ütü yapamamıştım eşime aceleden gömlek ütüleyiyim dedim. 2-3 dk sonra kontrol edeyim diye bi baktım yine uyumuş. tabi bende hemen 2 gömlekten sonra yatağa attım kendimi. epey dinlendim bu gecehihoyyyt umarım her gecem böyle geçer artık.
beyazcım geçmiş olsun inşallah düzelir canım bugün. ama sen yinede götür dra.
pınar yine durmamışsın evde. eşini sonunda ikna etmişsin. artık sana haftasonları şile yolu gözüktübizimde yakınlarda deniz olsa ve tabikide benim kıza bakacak biri olsa bende uçarak giderim denize.antalyalı biri olarak denizi ve yüzmeyi çok seviyorum ama bu sene giremeyecez galiba:çok üzgünüm:
günaydın canım masallahın var valla ne güzel olmuş haftasonu tatılı.Bizde esimle karar verdik bayramda annemle babamıda alıp tatıle gidicez.Annem 40 gun bende kaldı cok yoruldu zaten.Hem onada hediyemiz olur dedik.
Pınarcım senin su salıncak dastinidenmiydi birde ne zamana kadar yatar içinde
günaydın kızlar bebişleriniz ve szler umarım iyisinizdir.bebeğimizin çoraplarını merserize giydirmemizi söyledi dr.sizin dr unuzda böyle bişey dedi mi?
kızlar günaydın nasılsınız benim keyfim yok kızlar eşimle aramız açık kardeşi yüzünden ben gitsin dedim diye bana tavır yapıyor o kadar canım sıkkın ki ne yapacağımı bilmiyorum sıkıldım bunaldım
[k] {n} [k];7941669 .!.:slmlar herkese
banucum üzme kendini onlar üzülsün ya bari eşine söylede nufüsuna alın bu ne ya bide evlendirecekmiş!! yuhh bu zamanda kimsenin kimseye faydası yok eşin yapsa bile evlenince sanki abim die kapısını açacak yardımı oalcak çok bekler eşin kusura bakma...
özlemcim geçmiş olsun çok üzüldüm cnm o mamadan degildir ben senn yerinde olsam hemen dr göürmüştüm bile cnm ya bekelme hemen götür zeynebi kimbilir nesi var yavrumun..
pınarım yine gezilmiş mş. çok sevindim tatlım eglenmene.. bu arada bikiniler nerdeymiş kız???
tubişimde gezmiş ohhhhzemuszemus maş. maş. kız dieti unutmadın inş. o çaylar boş gitmez bilirim ben!!!
burcu cnm sana özelden bişiler yazdım ama arayacagım seni ya dur arıyım hatta..
tutkunum sanada geçmiş olsun ne oldu bebelere ya sarmayın çocugu bu sıcakta..
başka bişilerde yazıcaktım ama aklımda bunlar kaldı kusura bakmayın unuttum!!!!!!!
bana gelelim dün tüm gün ev ve kızla ugraştım ne evde iş bitirebildim nede kızı memnun edebildim!!!
çok huy degiştirdi teyzeleri ya sebebsiz aglamalar yoktu başladı((( ne yapsam kar etmedi çok yoruldum erken yatım dedim oda olmadı saat 2:30da yattım 8:de kalktık 11de uyudu benm kız bizde babamızla güzel bi kahvaltı yaptık çayımıda aldım keyif yapıom accuukkk!!!
bugün keyfim iyi kız kalsın onu giydirip arkadaşıma bırakıak eşim beni. ark. benden 15gün önce dogum yaptı oglu var hediyemizi aldık oglan görücez..
benden böyle canlar öptümmmmm
[k] {n} [k];7941944 .!.:ya kızlar burcunun kaanı yine ishal olmuş geçmedi bi türlü az sonra devlet hastanesine gidiceklermiş..
çok üzgündü cnm ya...
delirecem benım kız benı emıyo uyumuyodaaaabugun 3.doz tetenoz aşısı oldum ondan olabılırmı acaba öfff yaaa:a015:
kızlar merhaba
cuma günü kırkımız çıktı cmt si günü de mevlüdümüzü yaptık çok güzel geçti
buarada hastalanan bebişlerimize çok geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?