2009 Mayıs Anneleri

günaydınlar arkadaşlar!!a.s.
bugün biz 9:30da kalktıkzemuszemus biraz daha iyiyiz eskiye göre. ay inşallah böyle devam eder:Saruboceq: dün gece emzirdim kendi uyudu iki kere. sabahda 7de kalktı emzirdim. hafta sonu misafir olduğundan ütü yapamamıştım eşime aceleden gömlek ütüleyiyim dedim. 2-3 dk sonra kontrol edeyim diye bi baktım yine uyumuş. tabi bende hemen 2 gömlekten sonra yatağa attım kendimi. epey dinlendim bu gecehihoyyyt umarım her gecem böyle geçer artık.

beyazcım geçmiş olsun inşallah düzelir canım bugün. ama sen yinede götür dra.
pınar yine durmamışsın evde. eşini sonunda ikna etmişsin. artık sana haftasonları şile yolu gözüktü bizimde yakınlarda deniz olsa ve tabikide benim kıza bakacak biri olsa bende uçarak giderim denize.antalyalı biri olarak denizi ve yüzmeyi çok seviyorum ama bu sene giremeyecez galiba:çok üzgünüm:

günaydın canım masallahın var valla ne güzel olmuş haftasonu tatılı.Bizde esimle karar verdik bayramda annemle babamıda alıp tatıle gidicez.Annem 40 gun bende kaldı cok yoruldu zaten.Hem onada hediyemiz olur dedik.

Pınarcım senin su salıncak dastinidenmiydi birde ne zamana kadar yatar içinde

günaydın kızlar bebişleriniz ve szler umarım iyisinizdir.bebeğimizin çoraplarını merserize giydirmemizi söyledi dr.sizin dr unuzda böyle bişey dedi mi?

kızlar günaydın nasılsınız benim keyfim yok kızlar eşimle aramız açık kardeşi yüzünden ben gitsin dedim diye bana tavır yapıyor o kadar canım sıkkın ki ne yapacağımı bilmiyorum sıkıldım bunaldım

Günaydın banucum ay senin su görümcene ya ne kadar anlayışsız insanlar bunlar.Üzülme canım esinlede konuşma bile tavır yaparsa yapsın anlar belki

Günaydın banucum ay senin su görümcene ya ne kadar anlayışsız insanlar bunlar.Üzülme canım esinlede konuşma bile tavır yaparsa yapsın anlar belki

tatlım bende sinir olmaktan bıktım valla eşimde böyle yapınca çok kızıyorum insan olan anlar biraz ama nerede

slmlar herkese

banucum üzme kendini onlar üzülsün ya bari eşine söylede nufüsuna alın bu ne ya bide evlendirecekmiş!! yuhh bu zamanda kimsenin kimseye faydası yok eşin yapsa bile evlenince sanki abim die kapısını açacak yardımı oalcak çok bekler eşin kusura bakma...

özlemcim geçmiş olsun çok üzüldüm cnm o mamadan degildir ben senn yerinde olsam hemen dr göürmüştüm bile cnm ya bekelme hemen götür zeynebi kimbilir nesi var yavrumun..

pınarım yine gezilmiş mş. çok sevindim tatlım eglenmene.. bu arada bikiniler nerdeymiş kız???

tubişimde gezmiş ohhhhzemuszemus maş. maş. kız dieti unutmadın inş. o çaylar boş gitmez bilirim ben!!!

burcu cnm sana özelden bişiler yazdım ama arayacagım seni ya dur arıyım hatta..

tutkunum sanada geçmiş olsun ne oldu bebelere ya sarmayın çocugu bu sıcakta..

başka bişilerde yazıcaktım ama aklımda bunlar kaldı kusura bakmayın unuttum!!!!!!!

bana gelelim dün tüm gün ev ve kızla ugraştım ne evde iş bitirebildim nede kızı memnun edebildim!!!
çok huy degiştirdi teyzeleri ya sebebsiz aglamalar yoktu başladı((( ne yapsam kar etmedi çok yoruldum erken yatım dedim oda olmadı saat 2:30da yattım 8:de kalktık 11de uyudu benm kız bizde babamızla güzel bi kahvaltı yaptık çayımıda aldım keyif yapıom accuukkk!!!
bugün keyfim iyi kız kalsın onu giydirip arkadaşıma bırakıak eşim beni. ark. benden 15gün önce dogum yaptı oglu var hediyemizi aldık oglan görücez..
benden böyle canlar öptümmmmm

ya kızlar burcunun kaanı yine ishal olmuş geçmedi bi türlü az sonra devlet hastanesine gidiceklermiş..

çok üzgündü cnm ya...

Valla canım her sene denizden çıkmayan biri olarak bu kadar zaman denize gitmemek artık canımı sıkmaya başlamıştı. Çok şükür inadı kırıldı kocişin hihoyyyt Annem olmasa bu kadar rahat edemem. Uyanık olsa bile annem çok güzel oyalıyor cadıyı kaydirigubbakcemile3

Sende az daha büyüsün gidersin bacım. Dur daha pastırma sıcakları var yerimseniben

Evet canım dastiniden aldım. Valla eşimin 14 aylık kuzeni var. Bayılıyor salıncağa. O bile yatıyor düşün yani yerimseniben

günaydın kızlar bebişleriniz ve szler umarım iyisinizdir.bebeğimizin çoraplarını merserize giydirmemizi söyledi dr.sizin dr unuzda böyle bişey dedi mi?

Günaydın canım a.s. Yok bişey demedi doktor. Zaten evde giydirmiyorum. Dışarı çıkarkende koton giydiriyorum a.s.

Canım ya valla artık diyecek söz bulamıyorum hem görümcene hem eşine klava:

Selam canım a.s. Ya o sebepsiz ağlamalar genelimizde var bacım. Artık huy değiştiriyolar heralde :uhm:

Bu arada bikiniler evin içinde hala kayıp kaydirigubbakcemile3

[k] {n} [k];7941944 .!.:
ya kızlar burcunun kaanı yine ishal olmuş geçmedi bi türlü az sonra devlet hastanesine gidiceklermiş..

çok üzgündü cnm ya...

Ayyy tüh ya yine mi :çok üzgünüm: Perişan oldu kuzum ya :çok üzgünüm:

Defnoş uyurken kahvaltı yaptım hemen. Uyandı o sırada. Azcık oynadık. Emzirdim uyuttum yine. Evi toparladım çok şükür. Defnoşun bi makina çamaşırını yıkayıp astım. Kendi renklilerimizi attım. Onlar yıkansın bi postada deniz şortlarını havlularını falan atıcam. Aslında ütü ve temizlik yapmam lazım ama zaten uykusuzum.. Halim yok kalsınlar bugünlük. Akşama doğru bi yemek yaparım bitti gitti kafamçokkarıştı

ya ne guzel denızlerede gıdılıyo darısı benım basıma artık korkuyorum benım kızla dısarı cıkmaya artık huysuzlanıyo çünkü:umursamaz:

kızlar sizinde gögsünüzde süt biriktiğinde akıyomu benım tşörtler hepsüt lekesı kaldı süt gelınce beklemek yok akıyo musluk gıbı
bı yandanda şükredıyorum ama bendemı bı garıplık var acaba?
bıde sütüm gelmıyo dıyen arkadaslar pompayla sağın gögsünüzü sık sık gelmese bıle 3 gün sonra farkı göreceksınız

günaydınn millet
geçmişi okudum ancak
banu takma güzelim görümceni kafana diycem ama elde değil eşin neden anlayışsız davranıyor onu da anlamış değilim
saki sen doğurdun(
beyaz canım geçmiş olsun havalardadır uyuması canım yaa
burcunun başına gelenler yaaaa ( bence havalarda öyle oluyor o çocuk(
pınar gezmişsiniz bacım oh sefanız olsunn vallaa
tubiş iki günde sende iyi gezmişsin ne güzell
nurten oliviumun karşısında mı dedin bende bi bakem çarşamba alışverişe çıkıcaz düğün için

gelelim bana önceki gün annemdeydim malumunuz kalabalıkta güzel geçti
dün de eşimle yenibosnadaki alışveriş merkezine gittik Ahsen hiç uyumadı sıpa ama ağlamadı da gezdik bakındık hiçbişe almadım sürekli emmek istediği için bebek bakım odasıdan çıkamadım çünkü bu aada süper bir bebek bakım odası vardı sonra eşim arkadaşından arabasıı aldı
sahilde yürüyüş yaptık akşam yemeği yedik eve geldik kızı yıkadım
uyumadı salladım ağladı ama nasıl ağlıyo katıla katıla durmadı ben çok yorulmuşltum emzirdim eşime verdim 2.30 da sızmış sıpaaa asıl uyttu bilmem artık:))
bugün evdeyim temizlikçim tatile gitti işler bana kaldı temizlik yapıcam ütü var çamaşır yıkanacak kız uyuyorken başlıyam barii

aaaa unuttum bu arada SİBOŞŞŞŞŞŞŞ HOŞGELDİN SEFALAR GETİRDİN BACIM
YEDİĞİN İÇTİĞİN SENİN OLSUN Bİ ANLAT BAKALIM GEZDİĞİN YERLERİİ:)))()

Merhaba Kızlar,
Bende bir offffffffffffffffffffffff çeksem karşıki dağlar yıkılırmı acaba.:sinifsinif:

Benim bu oğlan çıldırdı kızlar ya 3 aydan sonra kolik oldu sanırım.Huyu değişti veledin kucakta ayakta sallanmak istemiyor çığlık çığlığa ağlıyor dün hiç durmadan 45 dk ağladı kızardı morardı çıldıracaktım birde gözü acayip çapaklanmıştı sabah kaynamış suyla temizledim ama nafile çocuğun gözleri açılmıyor düşünün.mafoldumben

Hastaneyi inletti doktor acilen idrar baktırdı birde tüm batın ultrasonda bu kadar ağlaması normal değil dedi bağırsaklarda kitle yada böbreklerden şüphelendi ama çok şükür bişey çıkmadı.Gözü enfeksiyon kapmış bir damla birde merhem verdi.Hastanede ağrı kesici fitil attılar sakinleşti çok şükür eve gelincede uyudu. :Saruboceq: Sonrada babamız rahatsızlanmazmı miğde bulantısı baş ağrısı adam doktora gitti tek başına serum takmışlar birde iğne.mafoldumben

Akşam 10 gibi emzirdim mama verdim burcudan aldığım şu kolik müziğiyle uyudu valla.Herkese tavsiye ederim benimkinde işe yaradı.:lepi:

Bugünde fena değil gibi ama huysuzluğu geçecek gibi değil arada yapacak böyle doktorun söylediğine göre bebekler ay dönümlerinde büyüme evrelerine girerlermiş ve o dönemlerde bir şeye yoğunlaşırlarmış ya mama-memeye ya ağlamaya yada uykuya bizimki ağlamayı seçmiş tabi sıpa lmaz:

Özlem ve Burcunun bebişleride hasta olmuş çok geçmiş olsun noldu bize böyle ya bu çocuklar bi huysuz birde çok hastalanır oldu nazarmı değdi neeeeee.

Banucum bence tavrını koru bu konu yüzünden konuşmayacaksa konuşmasın yeter senin çektiklerinde sabır taşı değilsin heralde herkes ona göre ayağını denk alsın.

opuyorumnanaktanUnuttuklarım yoktur umarım kızlar ancak bu kadar geçmişe bakabildim.opuyorumnanaktan

meraba kızlar nasılsısnız ya benım gıbı olan varmı bebegım emmıyor fazla memyı agzıan alınca baslıyor aglamaya aglayarak emiyo anlamdım gıtı.acaba bıberonla su verıyom bazenede azda olsa mama bıberonamı alıstıkı gercı bıberaon dr brovns dogal akıskan bıberon aynı meme gıbı yada sıcaktanmıkı az emıyo ayatıyo

Sibel geçmiş olsun canım ah o ağlamalar yokmu tüketti beni tüketi neyse hasta olmasında razıyım herşeye.

Pınar dastiniyi aradım 130 ytl kargo yapıp göndericekler banada salıncaktan canım.Bora beyin aksesuarlarına bir ev daha lazım ya salıncakla beşik dolu ev.Bide senin şu salıncağı deniyeyim.O da olmadı tavana bi çingene salıncağı asıcam artık.Bütün paramız bu velede gidiyor ya.

kızlar merhaba

cuma günü kırkımız çıktı cmt si günü de mevlüdümüzü yaptık çok güzel geçti

buarada hastalanan bebişlerimize çok geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…