2009 Mayıs Anneleri

Ay yavrum kıyamam benimkide uyumuyo Pınarcım yaaaaaaa.
Kuş uykusu gibi sabah 11 den bu yana 15 dk uyuyo uyanıyor.Şimdi babasının kucağında uyusun artık kıyamam bunlara perişan oldular uykuda onlar için beslenme kadar önemli.:sinifsinif:

Ah şu sancılar pınarcım su ayıda allahın izniyle atlatırsak rahatlıycak kuzular.

130 salıncak canım kargoyu ben karşılıycam bakalım ne tutucak.yarın göndericekler.

ben kulaktan ölçüyorum canım dijitalle
sınırı bimem de şu ada benim kızın ateşi 36.6 canım aşıdan sonra 37.6 ya kadar çıkmıştı fitil verdim
zaten dr fitil ver demişti bacağı ağrırmış çünkü

ya ben sizinle bi sıkıntımı paylaşıcam...buraya yazınca vede yazdıklarınızı okuyunca rahatlıyorumsenağlama oğlumla nerdeyse iki aylık olana kadar hiç yalnız kalmadık sayılır..hep bi gelen giden oldu...anne abla teyze filan...tüm ailem istanbul da ve biz ankarada yaşıyoruz... ama şimdi kendimi o kadar yalnız hissediorum ki....başım sıkıştığında yada acil bi işim olduğunda yardım isteyebileceğim kimsem yok:1no2: o yüzden psikolojik olarak kendimi hiç iyi hissetmiorum ve sanırım oğlum bundan etkileniyo... bazen çok huzursuz oluyo:çok üzgünüm: en kısa zamanda tekrar istanbula dönmek istiorum aileme yakın olmak istiorum...inş.eşimin işide olur ve istanbula dönerz:Saruboceq::Saruboceq: ama o zamana kadar napıcam bilmiyorum ufff ya çok ama çok sıkıldım burdan:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

neyse sanırım kimseecikler yok..benimde oğlum uyumuşken bende yatıcam bşım çok ağrıyo...herlese iyi geceler....

caım seni çok iyi alıyorum edirnede okurken bende çok bunalmıştım ki o zaman bekadım tek sorumluluğum derslerimdi
ama senin bir bebeğin var ve eşin ve evin...... sorumluluk çok yani ,
yine de sevinmelisin bence sonuçta bir annen var bir ailen var yanıda olmasalarda var olduklarını bilmek bile güzel bence...
kendini sıkmamaya çalış gidebiliyorsan tatilken annenlerin yanına gidebilirsin biraz sana da bebeğe de değişiklik olurr a.s.

gülce prenses ancak uyudu canıma okudu akşamdan beri az sonra bende uyuyayım bari pestilim çıktı iyi geceler canlarım a.s.

ay neden ki sıcaklarmı acaba böyle yaptı

Canım inşallah hafif atlatır ya

kız bikini giycek kadar düzeldi mi göbüşün
ama iyi yapmışsın bolca yüzseydin deniz suyu cildi geriyor çünkü
hadi iyimişsin hep böyle gider belki kız
ay bu görümce arka adım atma yencek bunlar seni valla deseydin yeni evlenenlerde gelsin kalsın sizde tam olsun
kız sarmıyoz da kociş bizim çocuk profesörü kesildi başıma bebek görmelerede gidi
liyor keyifler yerinde sanırım
<

günaydın kızlarr bu gün benim böcüüm erkenci her gün 06:30'da uyanan kız bu gün 1 saat öne aldı uyanma işini bakalım ne zaman uyuyacak

dün yazmışsın cnm ben uyumuştum...ama haklısın dünya hayatı bu...bu hayatı yaşarken hep kendimizden kötü dutumda olanları düşünürsek halimize şükrederiz....2 aya kadar yalnız kalmadım diyorum ilk günlerden yalnız kalanlar da var halbuki ama napıyım.... nedense bu aralar içimde bi sıkıntı var geçer inş.....

bu arada herkese günaydın...biz 7.30 itibari ile mesaiye başladık...herkese bebişleriyle mutlu huzurlu günler diliyorummm....a.s.

Valla bende ağladıkça çok üzülüyoum ama bişeyde yapamıyoruz ki. Elimizden gelen sınırlı bacım. Düzelecekler inşallah :Saruboceq:

Nasıl bu gece uyudu mu :uhm:

Ah şu sancılar pınarcım su ayıda allahın izniyle atlatırsak rahatlıycak kuzular.

130 salıncak canım kargoyu ben karşılıycam bakalım ne tutucak.yarın göndericekler.

Evet canım az kaldı sabır edicez artık a.s.

Ya ben burdan Tülay'a 100 tl'ya alıcam ama bi türlü gelmedi. Hep toptancı getiricek bekliyoruz diyolar ya kıza da mahcup oldum valla :çok üzgünüm:

kızlar ateşi popodanmı kol altındanmı ölçüyosunuz birde sınır kaç şimdi asıda geldik

Ben kulaktan ölçüyorum canım. Normal vücut ısısı 36,6 - 36,7 falan çıkıyor a.s.

Canım ya çok zordur eminim. Ama en azından ilk zamanlarında yanında olmuşlar. O dönemde olmasalardı daha zor olurdu senin için. İnşallah dönersiniz İstanbul'a a.s.

Hiç takmam bacım öyle göbek möbek. Deniz gördüm mü gözüm dönüyo benim kaydirigubbakcemile3 Aman herkes biliyo doğurduğu mu. O kadar göz zevklerini bozucam artık sabredicekler kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Herşey yolundaymış çok sevindim canım a.s.

günaydın kızlarr bu gün benim böcüüm erkenci her gün 06:30'da uyanan kız bu gün 1 saat öne aldı uyanma işini bakalım ne zaman uyuyacak

Günaydın tatlım hergün değişiyolar valla a.s.

Günaydın canım a.s.

Kizlar Günaydin,

Dün aksam oglum ateslendi ve solugu hastanede aldik. Atesini bir ölctüm 38.2, fevrim döndü resmen ve uzunca süre düsüremedik. Hastaneye ulastigimizda 38'di ve bir fitil verip geri yolladilar bizi. O fitili popoya sokarken, islatmak gerekiyormus, bana verdiler sokayim diye, bende tabi islatma kismini bilmedigim icin epey zorladim, cocuk aglamaktan catlayacakti neredeyse. Sonra hemsire islatacaksin diye aldi elimden, e niye bastan söylemiyorsunuz diye cattim kadina? Off kabus gibiydi ya. Eve geldik uzunca süre aglamasi, huzursuzlugu kesilmedi, gece 01.00'lerde yatti. O zaman atesi 37.4'e kadar düstü, gece 03.00'de kaldirip yine ölctüm ve 37.0'ydi, icim rahatladi simdi. Az sonra bize asidan sonraki sürec icin , hicbir aciklama yapmayan doktora catmaya ve yeni bir cocuk doktoruna kaydolmaya gidiyoruz. Doktorlardan yana hic sansimiz iyi gitmiyor ya

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Bizde kızımla 9:30 gibi uyandık. Gerçi o 8 gibi uyandı ama ben o beşiğinde yatarken uyumuşum kaydirigubbakcemile3 Oda uslu kız olmuş sesini çıkarmamış kaydirigubbakcemile3 Akşamda Defnoş ağlamaktan sızınca bizde eşimle saat 22:00'da yattık valla. 2 gün uykusuz kalmıştık zaten çok iyi oldu hihoyyyt

Şimdi Defne uslu uslu salıncağında yatarsa kahvaltı yapacağım. Hava serin yine. Bugün şu temizliği yapayım artık diyorum. Yarında dışarı çıkıp eşime hediye alayım. Pazar günü ilk evlilik yıldönümümüz. Bakalım benimki nasıl bir atraksiyon yapacak CADIARZU

Ben hemen bişeyler atıştırayım bacılar. Temizlik , ütü bugün işim çok valla a.s.

Çok geçmiş olsun canım ya. Valla bu doktorlar ne gıcık. Sonuçta aşıyı olan minicik bebek. Eee bizde tecrübeli değiliz. Ne yapılması gerektiğini söylesenize dimi ama tövbe tövbe klava: Güzelce çat canım ver ağızlarının payını klava: Tekrar çok geçmiş olsun tatlım ya düşmüş çok şükür a.s.

afiyet olsun ve sonrasında da kolay gelsin diyimkaydirigubbakcemile2 geçen bi msj ında bikinini arayıp bulamadığını yazmıştın imrendim valla kilolar hemen gittimi yaa....benimkiler hepsiolmasada büyük bi kısmı hala duruyomafoldumbenhem zayıflasamda çatlaklar var ya...maşallah sende bişi yok sanırım genetikmi nası becerdin bacım süpersinalkisalkisalkis

kızlar ateşi popodanmı kol altındanmı ölçüyosunuz birde sınır kaç şimdi asıda geldik

Canım benim doktor kol atı yada makattan ölçelim kulaktan 6 yaşından sonrasında doğru sonuç verir demişti.

Kol altı için 37.8 Makat için 38.

Olabilir canım ya öyle güzel bir havadan istanbula gelice çocukta şaşırmıştır.kaydirigubbakcemile3

Çok şükür sizdede bir sorun çıkmamış O besleme işinin neden olduğunu sordum doktor aşıyı kusmaması için dedi kusamdıysa sorun yok tatlım bana 15 dk demişti.yerimseniben

Bu bebekleri uyutmak kabus oldu bize neden bu kadar huyları düzenleri değişti anlayamıyorum bu işin sorumlusu kesin sıcaklar..opuyorumnanaktan

Canım çok geçmiş olsun çok şükür düşmüş ateşiniz.Sağlık personelinin böyle şeyleri atlama gibi bir lüksü yok işleri insan hayatı nasıl böyle duyarsız olabiliyorlar anlamıyorum.:umursamaz:

Günaydın bacım kolay gelsin valla.Benim velet 22:00 ye kadar dayandı sonra sızdı bakalım bugün napıcak?.Ne hediye alıcan bu arada banada akıl versene gerçi bizimkine var daha ama orjinal bişey gemiyor aklıma..:kedi:

Günaydınlarrrrrrrrrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bende işyerine gidicem doğum iznim bitti süt izni ve yıllık izinlerim için form doldurucam birkaç işimi halledicem inşallah babanesiyle durur bizim velet. kaydirigubbakcemile3

Bide bugün diet günü dimi yarın başlasak şu işe kızlar.:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…