Ay Defnoşumun bi sancısı tuttu 1 saat ağladı. İlaç verdim, masaj yaptım zor geçti. Ağlamaktan tıkandı resmen. Eşimde şirkete gitti. Panik oldum. Göğsümde sızdı kaldı garibim ya :çok üzgünüm: Yerine yatırdım arada yine yüzünü buruşturuyor sancı geliyor demek ki :çok üzgünüm:
kızlar ateşi popodanmı kol altındanmı ölçüyosunuz birde sınır kaç şimdi asıda geldik
caım seni çok iyi alıyorum edirnede okurken bende çok bunalmıştım ki o zaman bekadım tek sorumluluğum derslerimdiya ben sizinle bi sıkıntımı paylaşıcam...buraya yazınca vede yazdıklarınızı okuyunca rahatlıyorumsenağlama oğlumla nerdeyse iki aylık olana kadar hiç yalnız kalmadık sayılır..hep bi gelen giden oldu...anne abla teyze filan...tüm ailem istanbul da ve biz ankarada yaşıyoruz... ama şimdi kendimi o kadar yalnız hissediorum ki....başım sıkıştığında yada acil bi işim olduğunda yardım isteyebileceğim kimsem yok:1no2: o yüzden psikolojik olarak kendimi hiç iyi hissetmiorum ve sanırım oğlum bundan etkileniyo... bazen çok huzursuz oluyo:çok üzgünüm: en kısa zamanda tekrar istanbula dönmek istiorum aileme yakın olmak istiorum...inş.eşimin işide olur ve istanbula dönerz:Saruboceq::Saruboceq: ama o zamana kadar napıcam bilmiyorum ufff ya çok ama çok sıkıldım burdan:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ay neden ki sıcaklarmı acaba böyle yaptısağol cnm,ateşi yok kuzumun
gerçi hiç termometreyle ölçmedim ama elimle sürekli kontrol ettim
çok halsizdi,gce uyudu,dün gündüz uyudud,dün gecede uyudu hiç kalmıyorrrrr
araad kıpıradyınca zorla yedirdim
aam eskisi gibi yemiyor
bugünde aynı olursa gidicez cnm dr.a:çok üzgünüm:
sağol cnm,sizde geçmiş olsunŞeniz
cnm benim kızda aynı ya
iştah yok
sürekli uyuyor
gzöleriniaçmıyor bile:çok üzgünüm::çok üzgünüm:[/COLOR][/FONT][/SIZE]
Canım inşallah hafif atlatır yaGünaydın arkadaslar
Bizde beşte geceyi bitidik ayaktayız bora beyle.
Beyaz havadandır belki canım inşallah düzelir yavrun.
Bugun dr gidiyoruz.İnşallah ateş olmaz aşıdan sonra ya.Gitmeden calpol versemmi acaba.
kız bikini giycek kadar düzeldi mi göbüşünHerkese günaydınlar bacılar ben geldiiiimmmm a.s.
Cuma günü akşam kayınvalidemden geç geldik. Eşyalar falan kaldı ortada. Sabah toplarımd edim. Sabah ta arkadaşlar arayıp hadi kahvaltıya gelin ordan Şile'ye gidelim dediler. Eşimin inadı kırıldı çok şükür :lepi: Neyse şortları, badileri falan çıkardım hazırladım. Ama benim bikiniler ortada yok :1shok: Allah'ım evin altını üstüne getirdim, Bavullara baktım, bazanın altında ne kadar hurç varsa çıkardım ama yok :1no2: Eşim Şile'den alırız sıkma canını dedi. Hemen duş alıp evden çıktık ama ev savaş alanı gibiydi düşünün yani kafamçokkarıştı Annemi de alıp Şile'ye gittik. Bikini aldık hemen. O arada bide terliğim koptu. Hadii bide terlik al et. 2 gün boyunca annem evde Defnoşa baktı. Bizde deniz keyfi yaptık. Çok sıcak ve fena güneş vardı. O yüzden Defnoşu sahile götürmeye cesaret edemedim. Defnoş uyanınca annem haber verdi. Gittim emzirdim, altını değiştirdim, oynadım, uyuttum denize geri döndüm. Biraz yorucu oldu ama güzeldi zemuszemus Akşamlarıda zaten 21:30 gibi uyuyup gece 2-3'e kadar uyuduğu için arkadaşlarla çok eğlendik. Ama ben fena uykusuz kaldım. Geç yatıp erken kalkınca sersem gibi oldum. Dün gecede 1'de döndük eve. Şimdi Defnoşu uyuttum. O uyurken hem size bakayım, hem kahvaltı yapayım, hemde bu savaş alanı gibi evi bi yavaştan toparlayayım dedim. Bir sürü kirlimiz var. Kaç makina çamaşır yıkarım artık Allah bilir kafamçokkarıştı
Geçmişi tek tek okudum alıntı yaptım explorer hata verdi lanet şey kapandı. Hatırladığım kadarıyla Hülya ve Birso gittiler tatile. İyice eğlenin bacılar a.s.
Sibel'im gelmiş hoş gelmiş a.s. Huysuz deme kız damadıma. Çocuğun düzeni bozulmuştur. Düzelir inşallah bikaç güne kadar a.s. Eeee anlat bakalım ne yaptın ne ettin CADIARZU
Tubimde gelmiş. 2 günde enerji depolamışsın bacım bravo valla a.s.
Yine kuzuların resimleri eklenmişti. Maşallahı var hepsinin ya a.s.
Bide hasta olan kuzularım varmış :çok üzgünüm: Çok geçmiş olsun bacılarım ya inşallah hemencecik düzelirler a.s.
hadi iyimişsin hep böyle gider belki kızgünaydınlar arkadaşlar!!a.s.
bugün biz 9:30da kalktıkzemuszemus biraz daha iyiyiz eskiye göre. ay inşallah böyle devam eder:Saruboceq: dün gece emzirdim kendi uyudu iki kere. sabahda 7de kalktı emzirdim. hafta sonu misafir olduğundan ütü yapamamıştım eşime aceleden gömlek ütüleyiyim dedim. 2-3 dk sonra kontrol edeyim diye bi baktım yine uyumuş. tabi bende hemen 2 gömlekten sonra yatağa attım kendimi. epey dinlendim bu gecehihoyyyt umarım her gecem böyle geçer artık.
beyazcım geçmiş olsun inşallah düzelir canım bugün. ama sen yinede götür dra.
pınar yine durmamışsın evde. eşini sonunda ikna etmişsin. artık sana haftasonları şile yolu gözüktübizimde yakınlarda deniz olsa ve tabikide benim kıza bakacak biri olsa bende uçarak giderim denize.antalyalı biri olarak denizi ve yüzmeyi çok seviyorum ama bu sene giremeyecez galiba:çok üzgünüm:
ay bu görümce arka adım atma yencek bunlar seni valla deseydin yeni evlenenlerde gelsin kalsın sizde tam olsunkızlar günaydın nasılsınız benim keyfim yok kızlar eşimle aramız açık kardeşi yüzünden ben gitsin dedim diye bana tavır yapıyor o kadar canım sıkkın ki ne yapacağımı bilmiyorum sıkıldım bunaldım
kız sarmıyoz da kociş bizim çocuk profesörü kesildi başıma bebek görmelerede gidi[k] {n} [k];7941669 .!.:slmlar herkese
banucum üzme kendini onlar üzülsün ya bari eşine söylede nufüsuna alın bu ne ya bide evlendirecekmiş!! yuhh bu zamanda kimsenin kimseye faydası yok eşin yapsa bile evlenince sanki abim die kapısını açacak yardımı oalcak çok bekler eşin kusura bakma...
özlemcim geçmiş olsun çok üzüldüm cnm o mamadan degildir ben senn yerinde olsam hemen dr göürmüştüm bile cnm ya bekelme hemen götür zeynebi kimbilir nesi var yavrumun..
pınarım yine gezilmiş mş. çok sevindim tatlım eglenmene.. bu arada bikiniler nerdeymiş kız???
tubişimde gezmiş ohhhhzemuszemus maş. maş. kız dieti unutmadın inş. o çaylar boş gitmez bilirim ben!!!
burcu cnm sana özelden bişiler yazdım ama arayacagım seni ya dur arıyım hatta..
tutkunum sanada geçmiş olsun ne oldu bebelere ya sarmayın çocugu bu sıcakta..
başka bişilerde yazıcaktım ama aklımda bunlar kaldı kusura bakmayın unuttum!!!!!!!
bana gelelim dün tüm gün ev ve kızla ugraştım ne evde iş bitirebildim nede kızı memnun edebildim!!!
çok huy degiştirdi teyzeleri ya sebebsiz aglamalar yoktu başladı((( ne yapsam kar etmedi çok yoruldum erken yatım dedim oda olmadı saat 2:30da yattım 8:de kalktık 11de uyudu benm kız bizde babamızla güzel bi kahvaltı yaptık çayımıda aldım keyif yapıom accuukkk!!!
bugün keyfim iyi kız kalsın onu giydirip arkadaşıma bırakıak eşim beni. ark. benden 15gün önce dogum yaptı oglu var hediyemizi aldık oglan görücez..
benden böyle canlar öptümmmmm
kızlar sizinde gögsünüzde süt biriktiğinde akıyomu benım tşörtler hepsüt lekesı kaldı süt gelınce beklemek yok akıyo musluk gıbı
bı yandanda şükredıyorum ama bendemı bı garıplık var acaba?
bıde sütüm gelmıyo dıyen arkadaslar pompayla sağın gögsünüzü sık sık gelmese bıle 3 gün sonra farkı göreceksınız[/QUOTE
yok kız ne pompası bitti bitti sizde bolsa süt annesi olun kızmın
Ayvalıktan sonra burası sıkmıştır çocuğu ondan olmuştur az kaldı 3 aydan sonra kolik bitiyormuş inşallah kesilirde çocukta sende rahatlarsınMerhaba Kızlar,
Bende bir offffffffffffffffffffffff çeksem karşıki dağlar yıkılırmı acaba.:sinifsinif:
Benim bu oğlan çıldırdı kızlar ya 3 aydan sonra kolik oldu sanırım.Huyu değişti veledin kucakta ayakta sallanmak istemiyor çığlık çığlığa ağlıyor dün hiç durmadan 45 dk ağladı kızardı morardı çıldıracaktım birde gözü acayip çapaklanmıştı sabah kaynamış suyla temizledim ama nafile çocuğun gözleri açılmıyor düşünün.mafoldumben
Hastaneyi inletti doktor acilen idrar baktırdı birde tüm batın ultrasonda bu kadar ağlaması normal değil dedi bağırsaklarda kitle yada böbreklerden şüphelendi ama çok şükür bişey çıkmadı.Gözü enfeksiyon kapmış bir damla birde merhem verdi.Hastanede ağrı kesici fitil attılar sakinleşti çok şükür eve gelincede uyudu. :Saruboceq: Sonrada babamız rahatsızlanmazmı miğde bulantısı baş ağrısı adam doktora gitti tek başına serum takmışlar birde iğne.mafoldumben
Akşam 10 gibi emzirdim mama verdim burcudan aldığım şu kolik müziğiyle uyudu valla.Herkese tavsiye ederim benimkinde işe yaradı.:lepi:
Bugünde fena değil gibi ama huysuzluğu geçecek gibi değil arada yapacak böyle doktorun söylediğine göre bebekler ay dönümlerinde büyüme evrelerine girerlermiş ve o dönemlerde bir şeye yoğunlaşırlarmış ya mama-memeye ya ağlamaya yada uykuya bizimki ağlamayı seçmiş tabi sıpalmaz:
Özlem ve Burcunun bebişleride hasta olmuş çok geçmiş olsun noldu bize böyle ya bu çocuklar bi huysuz birde çok hastalanır oldu nazarmı değdi neeeeee.
Banucum bence tavrını koru bu iyüzünden konuşmayacaksa konuşmasın yeter senin çektiklerinde sabır taşı değilsin heralde herkes ona göre ayağını denk alsın.
opuyorumnanaktanUnuttuklarım yoktur umarım kızlar ancak bu kadar geçmişe bakabildim.opuyorumnanaktan
canım sen yinede zorla sonra benim gibi sütün geri gidermeraba kızlar nasılsısnız ya benım gıbı olan varmı bebegım emmıyor fazla memyı agzıan alınca baslıyor aglamaya aglayarak emiyo anlamdım gıtı.acaba bıberonla su verıyom bazenede azda olsa mama bıberonamı alıstıkı gercı bıberaon dr brovns dogal akıskan bıberon aynı meme gıbı yada sıcaktanmıkı az emıyo ayatıyo
Claries canım nasılsın aşıda olmuşsunuz kurtulmuşsunuz hadi
gelelim bize dr gittik bugün kızda bişey yok desem yalan olur gözü için damla ve masaj verdi sonra kalça geçmişti ama gene ultrason çektirin dedi kafası hafif yamukmuş sağa yatırın düzelsin dei rotayı da yaptılar 142 lira verdik yarım saat bişey yedirmeyin dediler 15 dk sonra unuttum yedirdim inşallah bişey olmamıştır.Eşim çıkınca bi söylendi bana bi söylendi neymiş çocuk Allah kesesine yaşıyomuş sinir oldum.Saat şu an 5.55 ve Türkiz yeni uyudu peki o nerde fosur fosur uyuyo r bugün kuzenimin işi olmazsa kuaföre gitcem biraz o baksında görsün kolaymıymış bebek bakmak sinir durumdayım gidip yatayıom Türkiz her an uyanabilir iyi sabahlar herkese
caım seni çok iyi alıyorum edirnede okurken bende çok bunalmıştım ki o zaman bekadım tek sorumluluğum derslerimdi
ama senin bir bebeğin var ve eşin ve evin...... sorumluluk çok yani ,
yine de sevinmelisin bence sonuçta bir annen var bir ailen var yanıda olmasalarda var olduklarını bilmek bile güzel bence...
kendini sıkmamaya çalış gidebiliyorsan tatilken annenlerin yanına gidebilirsin biraz sana da bebeğe de değişiklik olurr a.s.
Ay yavrum kıyamam benimkide uyumuyo Pınarcım yaaaaaaa.
Kuş uykusu gibi sabah 11 den bu yana 15 dk uyuyo uyanıyor.Şimdi babasının kucağında uyusun artık kıyamam bunlara perişan oldular uykuda onlar için beslenme kadar önemli.:sinifsinif:
Ah şu sancılar pınarcım su ayıda allahın izniyle atlatırsak rahatlıycak kuzular.
130 salıncak canım kargoyu ben karşılıycam bakalım ne tutucak.yarın göndericekler.
kızlar ateşi popodanmı kol altındanmı ölçüyosunuz birde sınır kaç şimdi asıda geldik
ya ben sizinle bi sıkıntımı paylaşıcam...buraya yazınca vede yazdıklarınızı okuyunca rahatlıyorumsenağlama oğlumla nerdeyse iki aylık olana kadar hiç yalnız kalmadık sayılır..hep bi gelen giden oldu...anne abla teyze filan...tüm ailem istanbul da ve biz ankarada yaşıyoruz... ama şimdi kendimi o kadar yalnız hissediorum ki....başım sıkıştığında yada acil bi işim olduğunda yardım isteyebileceğim kimsem yok:1no2: o yüzden psikolojik olarak kendimi hiç iyi hissetmiorum ve sanırım oğlum bundan etkileniyo... bazen çok huzursuz oluyo:çok üzgünüm: en kısa zamanda tekrar istanbula dönmek istiorum aileme yakın olmak istiorum...inş.eşimin işide olur ve istanbula dönerz:Saruboceq::Saruboceq: ama o zamana kadar napıcam bilmiyorum ufff ya çok ama çok sıkıldım burdan:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kız bikini giycek kadar düzeldi mi göbüşün
ama iyi yapmışsın bolca yüzseydin deniz suyu cildi geriyor çünkü
gelelim bize dr gittik bugün kızda bişey yok desem yalan olur gözü için damla ve masaj verdi sonra kalça geçmişti ama gene ultrason çektirin dedi kafası hafif yamukmuş sağa yatırın düzelsin dei rotayı da yaptılar 142 lira verdik yarım saat bişey yedirmeyin dediler 15 dk sonra unuttum yedirdim inşallah bişey olmamıştır.Eşim çıkınca bi söylendi bana bi söylendi neymiş çocuk Allah kesesine yaşıyomuş sinir oldum.Saat şu an 5.55 ve Türkiz yeni uyudu peki o nerde fosur fosur uyuyo r bugün kuzenimin işi olmazsa kuaföre gitcem biraz o baksında görsün kolaymıymış bebek bakmak sinir durumdayım gidip yatayıom Türkiz her an uyanabilir iyi sabahlar herkese
günaydın kızlarr bu gün benim böcüüm erkenci her gün 06:30'da uyanan kız bu gün 1 saat öne aldı uyanma işini bakalım ne zaman uyuyacak
dün yazmışsın cnm ben uyumuştum...ama haklısın dünya hayatı bu...bu hayatı yaşarken hep kendimizden kötü dutumda olanları düşünürsek halimize şükrederiz....2 aya kadar yalnız kalmadım diyorum ilk günlerden yalnız kalanlar da var halbuki ama napıyım.... nedense bu aralar içimde bi sıkıntı var geçer inş.....
bu arada herkese günaydın...biz 7.30 itibari ile mesaiye başladık...herkese bebişleriyle mutlu huzurlu günler diliyorummm....a.s.
Kizlar Günaydin,
Dün aksam oglum ateslendi ve solugu hastanede aldik. Atesini bir ölctüm 38.2, fevrim döndü resmen ve uzunca süre düsüremedik. Hastaneye ulastigimizda 38'di ve bir fitil verip geri yolladilar bizi. O fitili popoya sokarken, islatmak gerekiyormus, bana verdiler sokayim diye, bende tabi islatma kismini bilmedigim icin epey zorladim, cocuk aglamaktan catlayacakti neredeyse. Sonra hemsire islatacaksin diye aldi elimden, e niye bastan söylemiyorsunuz diye cattim kadina? Off kabus gibiydi ya. Eve geldik uzunca süre aglamasi, huzursuzlugu kesilmedi, gece 01.00'lerde yatti. O zaman atesi 37.4'e kadar düstü, gece 03.00'de kaldirip yine ölctüm ve 37.0'ydi, icim rahatladi simdi. Az sonra bize asidan sonraki sürec icin , hicbir aciklama yapmayan doktora catmaya ve yeni bir cocuk doktoruna kaydolmaya gidiyoruz. Doktorlardan yana hic sansimiz iyi gitmiyor ya
Herkese günaydınlar bacılar a.s.
Bizde kızımla 9:30 gibi uyandık. Gerçi o 8 gibi uyandı ama ben o beşiğinde yatarken uyumuşum kaydirigubbakcemile3 Oda uslu kız olmuş sesini çıkarmamış kaydirigubbakcemile3 Akşamda Defnoş ağlamaktan sızınca bizde eşimle saat 22:00'da yattık valla. 2 gün uykusuz kalmıştık zaten çok iyi oldu hihoyyyt
Şimdi Defne uslu uslu salıncağında yatarsa kahvaltı yapacağım. Hava serin yine. Bugün şu temizliği yapayım artık diyorum. Yarında dışarı çıkıp eşime hediye alayım. Pazar günü ilk evlilik yıldönümümüz. Bakalım benimki nasıl bir atraksiyon yapacak CADIARZU
Ben hemen bişeyler atıştırayım bacılar. Temizlik , ütü bugün işim çok valla a.s.
Ayvalıktan sonra burası sıkmıştır çocuğu ondan olmuştur az kaldı 3 aydan sonra kolik bitiyormuş inşallah kesilirde çocukta sende rahatlarsın
canım sen yinede zorla sonra benim gibi sütün geri gider
Claries canım nasılsın aşıda olmuşsunuz kurtulmuşsunuz hadi
günaydın kızlarr bu gün benim böcüüm erkenci her gün 06:30'da uyanan kız bu gün 1 saat öne aldı uyanma işini bakalım ne zaman uyuyacak
Kizlar Günaydin,
Dün aksam oglum ateslendi ve solugu hastanede aldik. Atesini bir ölctüm 38.2, fevrim döndü resmen ve uzunca süre düsüremedik. Hastaneye ulastigimizda 38'di ve bir fitil verip geri yolladilar bizi. O fitili popoya sokarken, islatmak gerekiyormus, bana verdiler sokayim diye, bende tabi islatma kismini bilmedigim icin epey zorladim, cocuk aglamaktan catlayacakti neredeyse. Sonra hemsire islatacaksin diye aldi elimden, e niye bastan söylemiyorsunuz diye cattim kadina? Off kabus gibiydi ya. Eve geldik uzunca süre aglamasi, huzursuzlugu kesilmedi, gece 01.00'lerde yatti. O zaman atesi 37.4'e kadar düstü, gece 03.00'de kaldirip yine ölctüm ve 37.0'ydi, icim rahatladi simdi. Az sonra bize asidan sonraki sürec icin , hicbir aciklama yapmayan doktora catmaya ve yeni bir cocuk doktoruna kaydolmaya gidiyoruz. Doktorlardan yana hic sansimiz iyi gitmiyor ya
Herkese günaydınlar bacılar a.s.
Bizde kızımla 9:30 gibi uyandık. Gerçi o 8 gibi uyandı ama ben o beşiğinde yatarken uyumuşum kaydirigubbakcemile3 Oda uslu kız olmuş sesini çıkarmamış kaydirigubbakcemile3 Akşamda Defnoş ağlamaktan sızınca bizde eşimle saat 22:00'da yattık valla. 2 gün uykusuz kalmıştık zaten çok iyi oldu hihoyyyt
Şimdi Defne uslu uslu salıncağında yatarsa kahvaltı yapacağım. Hava serin yine. Bugün şu temizliği yapayım artık diyorum. Yarında dışarı çıkıp eşime hediye alayım. Pazar günü ilk evlilik yıldönümümüz. Bakalım benimki nasıl bir atraksiyon yapacak CADIARZU
Ben hemen bişeyler atıştırayım bacılar. Temizlik , ütü bugün işim çok valla a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?