canım mevlütünüzde kırkınızda hayırlı olsuna.s.
Mrb kızlar ya ben sizin kadar fırsat bulup giremiorum...daha doğrusu girip yazdıklarınızı okuyp okuyup msj yazamadan çıkmak zorunda kalıyorum...:sinifsinif: oğlum bugün daha yeni uyudu bende anca evi süpürdüm allah tan yemeğim var da şimdi bi siteye bakınayım dedim....bu arada ben size bişey sorucam...2. ayda kalça çıkıklığı için ultrason demişti doktorumuz sizlerden yaptıran var mı? bide ben aşılarını sağlık ocağında yaptırıorum rota aşısı yaptırmış bazılarınız ne zaman yaptırılıyo o? bide özel doktorunuz mu tavsiye etti:uhm:
amma çok soru sordum dimisırnaşık şeysırnaşık şey napıyım işte burda herkesin tecrübelerinizden yararlanıoruz işteyerimsenibenyerimseniben
Canım merhaba;
Kalça ultrasonunu 1 aylıkken yaptırdım.Rota virüsüde doktorum 2 ayda yapılacak dedi bende yaptırdım hastanede.Tercih sunmadı yani.Ben yapılamasını gerekli görüyorum dedi.
kızlar sizinde gögsünüzde süt biriktiğinde akıyomu benım tşörtler hepsüt lekesı kaldı süt gelınce beklemek yok akıyo musluk gıbı
bı yandanda şükredıyorum ama bendemı bı garıplık var acaba?
bıde sütüm gelmıyo dıyen arkadaslar pompayla sağın gögsünüzü sık sık gelmese bıle 3 gün sonra farkı göreceksınız
günaydınn millet
geçmişi okudum ancak
banu takma güzelim görümceni kafana diycem ama elde değil eşin neden anlayışsız davranıyor onu da anlamış değilim
saki sen doğurdun(
beyaz canım geçmiş olsun havalardadır uyuması canım yaa
burcunun başına gelenler yaaaa( bence havalarda öyle oluyor o çocuk (
pınar gezmişsiniz bacım oh sefanız olsunn vallaa
tubiş iki günde sende iyi gezmişsin ne güzell
nurten oliviumun karşısında mı dedin bende bi bakem çarşamba alışverişe çıkıcaz düğün için
gelelim bana önceki gün annemdeydim malumunuz kalabalıkta güzel geçti
dün de eşimle yenibosnadaki alışveriş merkezine gittik Ahsen hiç uyumadı sıpa ama ağlamadı da gezdik bakındık hiçbişe almadımsürekli emmek istediği için bebek bakım odasıdan çıkamadım çünkü bu aada süper bir bebek bakım odası vardı sonra eşim arkadaşından arabasıı aldı
sahilde yürüyüş yaptık akşam yemeği yedik eve geldik kızı yıkadım
uyumadı salladım ağladı ama nasıl ağlıyo katıla katıla durmadı ben çok yorulmuşltum emzirdim eşime verdim 2.30 da sızmış sıpaaa asıl uyttu bilmem artık:))
bugün evdeyim temizlikçim tatile gitti işler bana kaldı temizlik yapıcam ütü var çamaşır yıkanacak kız uyuyorken başlıyam barii
aaaa unuttum bu arada SİBOŞŞŞŞŞŞŞ HOŞGELDİN SEFALAR GETİRDİN BACIM
YEDİĞİN İÇTİĞİN SENİN OLSUN Bİ ANLAT BAKALIM GEZDİĞİN YERLERİİ:)))()
delirecem benım kız benı emıyo uyumuyodaaaa bugun 3.doz tetenoz aşısı oldum ondan olabılırmı acaba öfff yaaa
Merhaba Kızlar,
Bende bir offffffffffffffffffffffff çeksem karşıki dağlar yıkılırmı acaba.
Benim bu oğlan çıldırdı kızlar ya 3 aydan sonra kolik oldu sanırım.Huyu değişti veledin kucakta ayakta sallanmak istemiyor çığlık çığlığa ağlıyor dün hiç durmadan 45 dk ağladı kızardı morardı çıldıracaktım birde gözü acayip çapaklanmıştı sabah kaynamış suyla temizledim ama nafile çocuğun gözleri açılmıyor düşünün.mafoldumben
Hastaneyi inletti doktor acilen idrar baktırdı birde tüm batın ultrasonda bu kadar ağlaması normal değil dedi bağırsaklarda kitle yada böbreklerden şüphelendi ama çok şükür bişey çıkmadı.Gözü enfeksiyon kapmış bir damla birde merhem verdi.Hastanede ağrı kesici fitil attılar sakinleşti çok şükür eve gelincede uyudu. :Saruboceq: Sonrada babamız rahatsızlanmazmı miğde bulantısı baş ağrısı adam doktora gitti tek başına serum takmışlar birde iğne.mafoldumben
Akşam 10 gibi emzirdim mama verdim burcudan aldığım şu kolik müziğiyle uyudu valla.Herkese tavsiye ederim benimkinde işe yaradı.:lepi:
Bugünde fena değil gibi ama huysuzluğu geçecek gibi değil arada yapacak böyle doktorun söylediğine göre bebekler ay dönümlerinde büyüme evrelerine girerlermiş ve o dönemlerde bir şeye yoğunlaşırlarmış ya mama-memeye ya ağlamaya yada uykuya bizimki ağlamayı seçmiş tabi sıpalmaz:
Özlem ve Burcunun bebişleride hasta olmuş çok geçmiş olsun noldu bize böyle ya bu çocuklar bi huysuz birde çok hastalanır oldu nazarmı değdi neeeeee.
Banucum bence tavrını koru bu konu yüzünden konuşmayacaksa konuşmasın yeter senin çektiklerinde sabır taşı değilsin heralde herkes ona göre ayağını denk alsın.
opuyorumnanaktanUnuttuklarım yoktur umarım kızlar ancak bu kadar geçmişe bakabildim.opuyorumnanaktan
meraba kızlar nasılsısnız ya benım gıbı olan varmı bebegım emmıyor fazla memyı agzıan alınca baslıyor aglamaya aglayarak emiyo anlamdım gıtı.acaba bıberonla su verıyom bazenede azda olsa mama bıberonamı alıstıkı gercı bıberaon dr brovns dogal akıskan bıberon aynı meme gıbı yada sıcaktanmıkı az emıyo ayatıyo
Sibel geçmiş olsun canım ah o ağlamalar yokmu tüketti beni tüketi neyse hasta olmasında razıyım herşeye.
Pınar dastiniyi aradım 130 ytl kargo yapıp göndericekler banada salıncaktan canım.Bora beyin aksesuarlarına bir ev daha lazım ya salıncakla beşik dolu ev.Bide senin şu salıncağı deniyeyim.O da olmadı tavana bi çingene salıncağı asıcam artık.Bütün paramız bu velede gidiyor ya.
kızlar merhaba
cuma günü kırkımız çıktı cmt si günü de mevlüdümüzü yaptık çok güzel geçti
buarada hastalanan bebişlerimize çok geçmiş olsun...
günaydin tünaydin kizlar a.s.
ay bu kiz beni uyutmadi yahu..7de bi kalkti..11de uyudu..bende yattim 12de kalkti gene..sipacim şimdi gene uyudu..heran uyanabilir :) uykusuzluk geldi bu kiza yaaa..dişarda bile uyumuyor artik..
okadar işim varkiiiii..ev resmen carsamba pazari durumunda..tek toplu yer banyo kaydirigubbakcemile3 :kedi: ama hiç bişi yapcak halim yok..motorumu bulup takmam lazim anca toplanirim kaydirigubbakcemile3
banucum valla Allah yardimcin olsun..eşin yatsin kalksin katil olmadigina dua etsin bence..
burcucum beyazcim cok gecmiş olsun kizlar a.s. beyazcim sende bi doktora git bence..bide ateşini elle degil termometreyle ölç sürekli..elin soguk yada sicak olabilir,tam anlamayabilirsin..
sibelcim cok sukur bişeyi cikmamiş oglusunun..doktorun dedigi gibi geçiş dönemi herhalde..
pinarcim ohh valla ne güzel denize girmişsiniyi olmus sanada güzel bi doping olmustur
nurtencim diyeti unuturmuyum hiçççç :) karpuzumuda dün aldim :) bi peynirim kaldiben normalde beyaz peyniri sevmem ama diyette mecbur yiyecez :)))) oyuzden carsiya cikip sevdigim peyniri almam lazim
gülsahcim maşaAllah sütüne :) canim ped felan kullanmiyormusunki leke oluyor??
esencim kolay gelsin..darisi başima :)))
incihancim bora kuzucum gene uyumadi he..ay bu veletler biran önce normale dönseler ya..bayram planinizda cok güzelmişinşaAllah güzel gecer
kızçem uyurken bari ortaligi topliyayim..sonrada peynir almak için dişari cikayim..ay yada bosver ya..dünde dişardaydim..evde durayim bugun..yarin cikarim hem yürüyüşümüde yapmiş olurum böylecee
haydi tuba kalkkkkkk :mymeka:
Selam Kizlar,
Az önce doktordan geldik biz, asisi vardi bugün oglumun. Cok beter gecti tahmin edeceginiz gibi. Iki bacagindanda igne yaptilar ve aglamaktan mahfoldu oglum ya. Hic o kadar siddetli agladigini görmemistim, icim paramparca oldu. Eve geldigimizden beri uyuyor ama hep titriyor uykusunda, hala korkuyor. Atesini ölctüm az önce altini degistirirken, cok sükür normal. Bana anlatmaya calisiyor dehsetle cikardigi seslerle. Bu arada birkac gündür konusmaya calisiyor, sesler cikariyor. "Ga, gi, ne" gibi heceler. Benim konusurken ki agiz hareketlerimi dikkatle izliyor, taklit etmeye calisiyor. Öyle komik oluyor ki? :)
Ve moral bozucu bir baska sey daha...Burnunun ucunda ve sol gözkapaginin üzerinde kirmizi kabarcik gibi birsey cikti. Doktora sordum, tatmin edici bir bilgi vermedi. En gec iki yasina kadar gecermis.Var mi sizin bebislerlerde de böyle birsey kizlar ya? Umarim kalici olmaz.
Gecmis epey birikmis, söyle bir göz atayim okuyabildigim kadariyla. Bu arada Sibel tatilden dönmüssün canim, hosgeldin ve umarim güzel bir tatil gecirdin.
İşte tatil böcüğü huysuz yaramaz Yağız!!!!!!
Bu arada ben gelinime hediye aldım tatilde kolay kaynana olunmuyo bakalım... Diğer kaynanalar sizde ne icraatlar var? Sonra bizim kaynanalar gibi olmayın haaaa kaydirigubbakcemile3
bakın şu hatunlara beşik kertmesi yapmışlar çoçuklaraa
Pinar hadi gözün aydin canim, esinin inadini kirmissin. Iyide eglenmis, dinlenmissin. Yorgunluga deger bence...
Mrb kızlar ya ben sizin kadar fırsat bulup giremiorum...daha doğrusu girip yazdıklarınızı okuyp okuyup msj yazamadan çıkmak zorunda kalıyorum...:sinifsinif: oğlum bugün daha yeni uyudu bende anca evi süpürdüm allah tan yemeğim var da şimdi bi siteye bakınayım dedim....bu arada ben size bişey sorucam...2. ayda kalça çıkıklığı için ultrason demişti doktorumuz sizlerden yaptıran var mı? bide ben aşılarını sağlık ocağında yaptırıorum rota aşısı yaptırmış bazılarınız ne zaman yaptırılıyo o? bide özel doktorunuz mu tavsiye etti:uhm:
amma çok soru sordum dimisırnaşık şeysırnaşık şey napıyım işte burda herkesin tecrübelerinizden yararlanıoruz işteyerimsenibenyerimseniben
canım bizim dr umuz kalça ultrasonunu 1 ay sonunda istedi yaptırdık rota aşısını da 3.ayın sounda yapalım dedi yine de siz bilirsiniz mecbur değil demişti ama ben yaptırıcam
ay yaaa temizlik anca bitti ütülerim kaldı
bu arada Ahseni yıkadım pakladım emzirdim baya ağladı gezdirdim şimdi uyudu
bi de yıkadıktan sora karınca yumurtası yağı sürdüm ayda 4 kere sürmem gerekiyor inşallah işe yarar
şimdi makarna suyu koydum tavuğumda var bi salata tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?