kızlar merhaba umarımnherks iyidir.sibelcim hoşgeldin.ben arada girdiğim için geçimşi okuyamıyorum umarım bebişler iyidir.kızlar bizde cuma günü aşı yaptrıdık karma aşıları ama doktor rota aşısını 3.ay sonunda yapalım dediler.yeni seminerden geldim 3.ay ve 6 ay sonu olmak üzere 2 dozda yapalım dedi herkes yaptırmış kafam karıştı şimdi.
ya ben sizinle bi sıkıntımı paylaşıcam...buraya yazınca vede yazdıklarınızı okuyunca rahatlıyorumsenağlama oğlumla nerdeyse iki aylık olana kadar hiç yalnız kalmadık sayılır..hep bi gelen giden oldu...anne abla teyze filan...tüm ailem istanbul da ve biz ankarada yaşıyoruz... ama şimdi kendimi o kadar yalnız hissediorum ki....başım sıkıştığında yada acil bi işim olduğunda yardım isteyebileceğim kimsem yok:1no2: o yüzden psikolojik olarak kendimi hiç iyi hissetmiorum ve sanırım oğlum bundan etkileniyo... bazen çok huzursuz oluyo:çok üzgünüm: en kısa zamanda tekrar istanbula dönmek istiorum aileme yakın olmak istiorum...inş.eşimin işide olur ve istanbula dönerz:Saruboceq::Saruboceq: ama o zamana kadar napıcam bilmiyorum ufff ya çok ama çok sıkıldım burdan:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
geçmiş olsun canım. ay benimkide sağa yatmayı pek seviyor bende sola yatıracam diye canım çıkyor. bakalım bizim nasıl çıkacak 2. ay kontrolünde. bu kocalarda pek bi bilmiş canım. sen bugün yalnız bırak ikisinide nasılmış çocukla uğraşması görsün. sanada haksız yere kızmasın.gelelim bize dr gittik bugün kızda bişey yok desem yalan olur gözü için damla ve masaj verdi sonra kalça geçmişti ama gene ultrason çektirin dedi kafası hafif yamukmuş sağa yatırın düzelsin dei rotayı da yaptılar 142 lira verdik yarım saat bişey yedirmeyin dediler 15 dk sonra unuttum yedirdim inşallah bişey olmamıştır.Eşim çıkınca bi söylendi bana bi söylendi neymiş çocuk Allah kesesine yaşıyomuş sinir oldum.Saat şu an 5.55 ve Türkiz yeni uyudu peki o nerde fosur fosur uyuyo r bugün kuzenimin işi olmazsa kuaföre gitcem biraz o baksında görsün kolaymıymış bebek bakmak sinir durumdayım gidip yatayıom Türkiz her an uyanabilir iyi sabahlar herkese
Kizlar Günaydin,
Dün aksam oglum ateslendi ve solugu hastanede aldik. Atesini bir ölctüm 38.2, fevrim döndü resmen ve uzunca süre düsüremedik. Hastaneye ulastigimizda 38'di ve bir fitil verip geri yolladilar bizi. O fitili popoya sokarken, islatmak gerekiyormus, bana verdiler sokayim diye, bende tabi islatma kismini bilmedigim icin epey zorladim, cocuk aglamaktan catlayacakti neredeyse. Sonra hemsire islatacaksin diye aldi elimden, e niye bastan söylemiyorsunuz diye cattim kadina? Off kabus gibiydi ya. Eve geldik uzunca süre aglamasi, huzursuzlugu kesilmedi, gece 01.00'lerde yatti. O zaman atesi 37.4'e kadar düstü, gece 03.00'de kaldirip yine ölctüm ve 37.0'ydi, icim rahatladi simdi. Az sonra bize asidan sonraki sürec icin , hicbir aciklama yapmayan doktora catmaya ve yeni bir cocuk doktoruna kaydolmaya gidiyoruz. Doktorlardan yana hic sansimiz iyi gitmiyor ya
günaydın canım. a.s.kolay gelsin sana bu ev işleri bitmeyecek bitürlü. pazar büyük gün sizin için. umarım istediğin gibi geçerHerkese günaydınlar bacılar a.s.
Bizde kızımla 9:30 gibi uyandık. Gerçi o 8 gibi uyandı ama ben o beşiğinde yatarken uyumuşum kaydirigubbakcemile3 Oda uslu kız olmuş sesini çıkarmamış kaydirigubbakcemile3 Akşamda Defnoş ağlamaktan sızınca bizde eşimle saat 22:00'da yattık valla. 2 gün uykusuz kalmıştık zaten çok iyi oldu hihoyyyt
Şimdi Defne uslu uslu salıncağında yatarsa kahvaltı yapacağım. Hava serin yine. Bugün şu temizliği yapayım artık diyorum. Yarında dışarı çıkıp eşime hediye alayım. Pazar günü ilk evlilik yıldönümümüz. Bakalım benimki nasıl bir atraksiyon yapacak CADIARZU
Ben hemen bişeyler atıştırayım bacılar. Temizlik , ütü bugün işim çok valla a.s.
afiyet olsun ve sonrasında da kolay gelsin diyimkaydirigubbakcemile2 geçen bi msj ında bikinini arayıp bulamadığını yazmıştın imrendim valla kilolar hemen gittimi yaa....benimkiler hepsiolmasada büyük bi kısmı hala duruyomafoldumbenhem zayıflasamda çatlaklar var ya...maşallah sende bişi yok sanırımgenetikmi nası becerdin bacım süpersinalkisalkisalkis
Günaydın bacım kolay gelsin valla.Benim velet 22:00 ye kadar dayandı sonra sızdı bakalım bugün napıcak?.Ne hediye alıcan bu arada banada akıl versene gerçi bizimkine var daha ama orjinal bişey gemiyor aklıma..:kedi:
Günaydınlarrrrrrrrrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Bende işyerine gidicem doğum iznim bitti süt izni ve yıllık izinlerim için form doldurucam birkaç işimi halledicem inşallah babanesiyle durur bizim velet. kaydirigubbakcemile3
Bide bugün diet günü dimi yarın başlasak şu işe kızlar.:roflol::roflol:
kızlar merhaba umarımnherks iyidir.sibelcim hoşgeldin.ben arada girdiğim için geçimşi okuyamıyorum umarım bebişler iyidir.kızlar bizde cuma günü aşı yaptrıdık karma aşıları ama doktor rota aşısını 3.ay sonunda yapalım dediler.yeni seminerden geldim 3.ay ve 6 ay sonu olmak üzere 2 dozda yapalım dedi herkes yaptırmış kafam karıştı şimdi.
günaydın canım. a.s.kolay gelsin sana bu ev işleri bitmeyecek bitürlü. pazar büyük gün sizin için. umarım istediğin gibi geçer
herkese günaydın arkadaşlar!
bizde 9 gibi kalktık. emiştik. iki gündür benim kıza bi haller oldu. aman nazar değmesingece uykusu çok iyi. az önce de kendi kendine uyumuş. bende gidip makineye çamaşır atıp evi toparlayayım. tabi bide yemek. nefret ediyom yemek yapmaktan. benim için tam bir işkence. herişi yapayım ama yemek yapmayyım. Allahtan boğazına düşkün bi kocam yokkaydirigubbakcemile2 ne bulursa yiyor. hiç şikayetçide değil.
bende 3.ayın sonunda yaptırıcam cnm... dün sitede sormştum çoğu kişi 2.ayda yaptırmış ama 3.ayda yaptırcak olanlarda var....nette de biraz araştırdım 2.ayda yapıldığı gibi 3.ve 6. ayda da olabiliyomuş.... burda da bi arkadaş var onun bebeği de 6 aylıktı yaptırmıştı ilkini de 3 te yaptırmıştı sanırım (ilkini tam net hatırlamıorum)
cnm bizede dr.3.ayda yaptırın dedi
3 biterken yaptırıcaza.s
Bende bugun rejıme başladım sabah 1 dilim cavdar ekmeği domates peynır ve salatalık yedim.Biraz öncede meyvamı.Basarıcam ben bu işi taktım kafama.
Oruç işini ben de düşünüyorum canım sütümde az ama cokta borclanmak istemiyorum.
Bu arada benim dr 4.ayda ek gıdaya başlatıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?