valla özendik hepinizde pek tatlı görünüyorsunuz sözleşmiş gibi taytlarıda giymişsiniz.
memnun olduuuuukkk valla genç anne olmak varmış
iyi geceler hamarat hatun eeeeee bu performansa erken yatılır bizim için gün yeni başladı
canım ya bilemiyolar daha ondan canlarını acıtıyolar
hergün yeni diyet iyi fikir
bu bebişler hep babacı oldu ya işçilik bizim vitrin onların
Ay gördük sizleride artık sıra Antalyalılarda istanbulada bekleriz
Ay benim kız gece 11 de kalktı şimdi sabahlıycaz artık misafirimiz vardı yemekte gitti şimdi yarına hazırlancaz yarında var sonra pazarda biz gezmeye gideriz.
ya arkadaşıma ev hediyesi alcam ne alsamki fikir bekliyorum.
yaa kızlar müzik açıp bilg.karşısına geçtişm eren ide kucağma aldım totoşum sessiz sessiz duruyodu uyumuş yaaaa:)
günaydin kizlarrrr a.s. yaticam tekrar da su hatunlarin resimlerine bi bakayim dedim kiz uyuyana kadarmaşaAllah hepiniz ayri ayri cok tatlisinizz :) gulhancim canim maşaAllahin var kiz..fizigin yerinde buna ragmen diyet yapiyorsun ya utanin mayis anneleri diyorum semraninda maşaAllahi var p sakin diyet yapma semrosum :)))) hülyaya dicek bi lafim yok malesef cok zayif zilli esracim sanada bişi demiyorum cok gec dogum yaptin cünkü bize göre
Günaydın Hatunlar,
Benim ki 4 te uyandı yine.Ağlayarak tabi anlamıyorum ya karnı tok,altı temiz,gazı yok ama ağlıyor.Sabah sabah sinirlerim bozuldu o ağlıyor ben ağlıyorum.Esim duymuş sesimizi kalktı sasırdı tabi adam ikimizde ağlıyoruz aldı kucağına.Neyse bir süre sonra o babasıyla ben de balkonda hava aldım ve sakınleştim.Hep şikayet ediyorum ya oğlumu ne kötü bi anneyim.
Seherim herzaman beklerim bende önlüğünüz ve kaseniz kalmış.
Tutkun ne gençi kız menepoz olucaktım az daha cocuk yapmasaydım.Sen kaçsın söyle bakalım dünürüm.
Pınar defnoşun fotosu cok komik olmuş.Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.Nice beraber ve mutlu senelere.
aynen bacım gösteriş işte bakmaya gelince yok öle ancak sevsinler
ohh ohh ne güzel uyusun canım
valla öle hepsi formda görünüyor bir senle ben mi şişkoyuz tubiş
günaydın canım çok tatlısın resimlerde
inş oğluşun bir an önce düzene girer ama eşine söle canım 4 çocuk fikrinden vazgeçsin bizimki 2. yi istiyor bende pışık diyorum
kızlar yazayım dedim ama kızım uyandı gideyim emzireyim kuzumu
Günaydın Banucum
Fırsatın varsa hiç düşünme biraz ayrı kalın derim.Sakin kafayla ayrı ayrı düşünürsünüz.Sende bira rahatlarsın.Ortam değişikliği bile iyi gelir belki.İyice bunaldın ev görümce koca derken.
hoşgeldin canımgünaydın hanımlar
ben geldimmm bayadır giremedim siteye bilg ekran kartı yandı çok şükür yağıldııı
nasılsınızzz bakalımm bebişler nasıll
benim bebiş 2 gündür akşamları 3 4 saatte bi uyanıyor acaba ağlıyoda duymuyomuyuz yaaaa
kız fotolarda sende iyiydin.valla hepsi iyi gözüküyor dimi oy ben nasıl diyet yapcam kız sen yine iyiysin yapıyorsungünaydin kizlarrrr a.s. yaticam tekrar da su hatunlarin resimlerine bi bakayim dedim kiz uyuyana kadarmaşaAllah hepiniz ayri ayri cok tatlisinizz :) gulhancim canim maşaAllahin var kiz..fizigin yerinde buna ragmen diyet yapiyorsun ya utanin mayis anneleri diyorum semraninda maşaAllahi var p sakin diyet yapma semrosum :)))) hülyaya dicek bi lafim yok malesef cok zayif zilli esracim sanada bişi demiyorum cok gec dogum yaptin cünkü bize göre
kız senden 1 yaş büyüğüm bende sen bide genç görünüyosun maşallahGünaydın Hatunlar,
Benim ki 4 te uyandı yine.Ağlayarak tabi anlamıyorum ya karnı tok,altı temiz,gazı yok ama ağlıyor.Sabah sabah sinirlerim bozuldu o ağlıyor ben ağlıyorum.Esim duymuş sesimizi kalktı sasırdı tabi adam ikimizde ağlıyoruz aldı kucağına.Neyse bir süre sonra o babasıyla ben de balkonda hava aldım ve sakınleştim.Hep şikayet ediyorum ya oğlumu ne kötü bi anneyim.
Tutkun ne gençi kız menepoz olucaktım az daha cocuk yapmasaydım.Sen kaçsın söyle bakalım dünürüm.
Pınar defnoşun fotosu cok komik olmuş.Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.Nice beraber ve mutlu senelere.
canım 4 fazlada 3 neden olmasın kız 2 de az
aynen bacım gösteriş işte bakmaya gelince yok öle ancak sevsinler
ohh ohh ne güzel uyusun canım
günaydın canım çok tatlısın resimlerde
inş oğluşun bir an önce düzene girer ama eşine söle canım 4 çocuk fikrinden vazgeçsin bizimki 2. yi istiyor bende pışık diyorum
kızlar yazayım dedim ama kızım uyandı gideyim emzireyim kuzumu
canım bence süre ver ona bir hafta gibi sonra hala aynıysa al çocukları ben biraz kafa dinlemeye gidiyorum de sende düşün de sen ve çocuklar olmayınca tak eder belkigünaydın kızlar nasılsınız bizim eşimle ciddi problerimiz var kısa sürede olsa kafa dinlemek uzaklaşmak istiyorum kızlar çözemiyoruz ikimizde
duruya bile adapte olamıyorum çok üzülüyorum geriliyorum annemde olmasa ne yaparım ki
sizkerde ne var ne yok
buluşma olmuş yine resimlerdeki hatunlar süper bebişlerde maşalalh
canım şimdi biraz zorlanıyoruz ama sonra bi kardeşide olsun hayatta yalnız olmasın diye 2. yide yaparızteşekkür ederim canım.Bu gazla fazlalıklardan da kurtulursam daha iyi hissedicem kendimi.
Valla 4 cocuk mu 5 cocukmu ben anlamam dedim canım.Gitsin kimden istiyosa yapsın.Belki 1 tane daha sonra bitti gitti işte.1 tanesi simdiden ömrümü yedi zaten.
canım sakinleşmeye ihtiyacın var işin zor konuşmaklada anlamıyor eşin karar vermek senin için zor tabi bi tatil senin için ihtiyaç olmuşcanım eşimle konuşuyorum biraz ayrı kalalım diyorum olmaz yapamam sensiz diyor bende bu şekilde mutlu değilim diyorum ne benden vazgeçiyor nede kardeşinden tabiki kardeşi vazgeçmesin ama dört abisi anne babası varken
bizim evliliğimizin bozulmasına izin veren bir eşe sahibim bende valla çok bunaldım bitanem :çok üzgünüm:
bugün temizlik günümdü ama ne gündü tubişi geçtim valla evimi baştan aşağı tamizledim saç kurtma makinası sayesinde benim kız onun sesinde huzurlu huzurlu durdu aralarda emzirdim altrını aldım azcık konuştum ama valla evimi alt üst ettim hamileyken görümcem yapıyordu ama tabi insan kendi evi gibi temizlemiyor dip köşe yaptım valla köşeler çok fenaymış ama şimdi bal dök yala oldu çok ferah bir akşam geçirdim yoruldum ama değdi zemuszemus
herkese iyi geceler
valla özendik hepinizde pek tatlı görünüyorsunuz sözleşmiş gibi taytlarıda giymişsiniz.
memnun olduuuuukkk valla genç anne olmak varmış
iyi geceler hamarat hatun eeeeee bu performansa erken yatılır bizim için gün yeni başladı
canım ya bilemiyolar daha ondan canlarını acıtıyolar
hergün yeni diyet iyi fikir
bu bebişler hep babacı oldu ya işçilik bizim vitrin onların
Ay gördük sizleride artık sıra Antalyalılarda istanbulada bekleriz
Ay benim kız gece 11 de kalktı şimdi sabahlıycaz artık misafirimiz vardı yemekte gitti şimdi yarına hazırlancaz yarında var sonra pazarda biz gezmeye gideriz.
ya arkadaşıma ev hediyesi alcam ne alsamki fikir bekliyorum.
günaydin kizlarrrr a.s. yaticam tekrar da su hatunlarin resimlerine bi bakayim dedim kiz uyuyana kadarmaşaAllah hepiniz ayri ayri cok tatlisinizz :) gulhancim canim maşaAllahin var kiz..fizigin yerinde buna ragmen diyet yapiyorsun ya utanin mayis anneleri diyorum semraninda maşaAllahi var p sakin diyet yapma semrosum :)))) hülyaya dicek bi lafim yok malesef cok zayif zilli esracim sanada bişi demiyorum cok gec dogum yaptin cünkü bize göre
Günaydın Hatunlar,
günaydın kızlar nasılsınız bizim eşimle ciddi problerimiz var kısa sürede olsa kafa dinlemek uzaklaşmak istiyorum kızlar çözemiyoruz ikimizde
duruya bile adapte olamıyorum çok üzülüyorum geriliyorum annemde olmasa ne yaparım ki
sizkerde ne var ne yok
günaydın kızlar nasılsınız bizim eşimle ciddi problerimiz var kısa sürede olsa kafa dinlemek uzaklaşmak istiyorum kızlar çözemiyoruz ikimizde
sizkerde ne var ne yok
selam kizlarrrrrrr a.s.
azönce ne yaptim bilin bakalimmmmbilemessiniz tabi
ayse serraya şeftali suyu içirdimmmmmmm :lepi: şeftali yicektim..bogazlarim agridigi için sabahtan isinsin diye dolaptan cikarmiştim..dünde aklima bu kizi yavas yavas aliştirmak lazim diye düşünmüştüm 1-2 kaşik felantam yiyecektim şeftaliyi dur dedim ezip suyunu vereyim kaşikla ay o surati görecektiniz kaydirigubbakcemile3 kameraya cektim bi yandan kaydirigubbakcemile3 sanki limon verdim..hem cok hoşna gitti hem çok ekşidi kaydirigubbakcemile3 cay kaşiği ile 4-5 kaşik verdim değişiklik oldu cocuga
böylece ilk ek besinimizi yemiş oldukkkk kaydirigubbakcemile3 hadi darisi başiniza kaydirigubbakcemile3
hihoyyyt Kızlaaaarrrr kocişim bana iPhone 3G almış ya çok mutlu oldummmmmm hihoyyyt
sizkerde ne var ne yok
Günaydın Hatunlar,
canım eşimle konuşuyorum biraz ayrı kalalım diyorum olmaz yapamam sensiz diyor bende bu şekilde mutlu değilim diyorum ne benden vazgeçiyor nede kardeşinden tabiki kardeşi vazgeçmesin ama dört abisi anne babası varken
bizim evliliğimizin bozulmasına izin veren bir eşe sahibim bende valla çok bunaldım bitanem :çok üzgünüm:
Günaydınlar bacılar a.s.
Bizde kızımla uyandık saat 10'da. Altını değiştirdim, emzirdim. Salıncağında yatıyor. Babamız uyanınca kahvaltı edeceğiz. Bende acıktım. Bi tabak kiraz yiyorum şimdi kaydirigubbakcemile3
Bugün büyük gün. Bakalım kociş beni nereye götürücek CADIARZU Sabah yine kızım için süt sağdım. Akşam huysuzluk yapmaz inşallah totiğim benim.
Banu'cum valla ben artık diyecek söz bulamıyorum kocanaklava: Yani evliliğiniz bu duruma geliyor ama eşin hala kardeşi konusunda ödün vermiyor :uhm: Senin bilmediğin başka bir sebep olabilir mi kardeşini bu kadar korumasında :uhm:
kız fotolarda sende iyiydin.valla hepsi iyi gözüküyor dimi oy ben nasıl diyet yapcam kız sen yine iyiysin yapıyorsun
Çok utandım vallaaaaa aşkolsun Tubiş ben o kadar şişkomuyum :sinifsinif:
:
selam kizlarrrrrrr a.s.
azönce ne yaptim bilin bakalimmmmbilemessiniz tabi
ayse serraya şeftali suyu içirdimmmmmmm :lepi: şeftali yicektim..bogazlarim agridigi için sabahtan isinsin diye dolaptan cikarmiştim..dünde aklima bu kizi yavas yavas aliştirmak lazim diye düşünmüştüm 1-2 kaşik felantam yiyecektim şeftaliyi dur dedim ezip suyunu vereyim kaşikla ay o surati görecektiniz kaydirigubbakcemile3 kameraya cektim bi yandan kaydirigubbakcemile3 sanki limon verdim..hem cok hoşna gitti hem çok ekşidi kaydirigubbakcemile3 cay kaşiği ile 4-5 kaşik verdim değişiklik oldu cocuga
böylece ilk ek besinimizi yemiş oldukkkk kaydirigubbakcemile3 hadi darisi başiniza kaydirigubbakcemile3
hihoyyyt Kızlaaaarrrr kocişim bana iPhone 3G almış ya çok mutlu oldummmmmm hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?