2009 Mayıs Anneleri

günaydin kizlarrrr a.s. yaticam tekrar da su hatunlarin resimlerine bi bakayim dedim kiz uyuyana kadar maşaAllah hepiniz ayri ayri cok tatlisinizz :) gulhancim canim maşaAllahin var kiz..fizigin yerinde buna ragmen diyet yapiyorsun ya utanin mayis anneleri diyorum semraninda maşaAllahi var p sakin diyet yapma semrosum :)))) hülyaya dicek bi lafim yok malesef cok zayif zilli esracim sanada bişi demiyorum cok gec dogum yaptin cünkü bize göre

Günaydın Hatunlar,

Benim ki 4 te uyandı yine.Ağlayarak tabi anlamıyorum ya karnı tok,altı temiz,gazı yok ama ağlıyor.Sabah sabah sinirlerim bozuldu o ağlıyor ben ağlıyorum.Esim duymuş sesimizi kalktı sasırdı tabi adam ikimizde ağlıyoruz aldı kucağına.Neyse bir süre sonra o babasıyla ben de balkonda hava aldım ve sakınleştim.Hep şikayet ediyorum ya oğlumu ne kötü bi anneyim.

Seherim herzaman beklerim bende önlüğünüz ve kaseniz kalmış.

Tutkun ne gençi kız menepoz olucaktım az daha cocuk yapmasaydım.Sen kaçsın söyle bakalım dünürüm.

Pınar defnoşun fotosu cok komik olmuş.Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.Nice beraber ve mutlu senelere.

aynen bacım gösteriş işte bakmaya gelince yok öle ancak sevsinler

yaa kızlar müzik açıp bilg.karşısına geçtişm eren ide kucağma aldım totoşum sessiz sessiz duruyodu uyumuş yaaaa:)

ohh ohh ne güzel uyusun canım

valla öle hepsi formda görünüyor bir senle ben mi şişkoyuz tubiş

günaydın canım çok tatlısın resimlerde

inş oğluşun bir an önce düzene girer ama eşine söle canım 4 çocuk fikrinden vazgeçsin bizimki 2. yi istiyor bende pışık diyorum

kızlar yazayım dedim ama kızım uyandı gideyim emzireyim kuzumu

günaydın kızlar nasılsınız bizim eşimle ciddi problerimiz var kısa sürede olsa kafa dinlemek uzaklaşmak istiyorum kızlar çözemiyoruz ikimizde
duruya bile adapte olamıyorum çok üzülüyorum geriliyorum annemde olmasa ne yaparım ki
sizkerde ne var ne yok
buluşma olmuş yine resimlerdeki hatunlar süper bebişlerde maşalalh

teşekkür ederim canım.Bu gazla fazlalıklardan da kurtulursam daha iyi hissedicem kendimi.

Valla 4 cocuk mu 5 cocukmu ben anlamam dedim canım.Gitsin kimden istiyosa yapsın.Belki 1 tane daha sonra bitti gitti işte.1 tanesi simdiden ömrümü yedi zaten.

Günaydın Banucum

Fırsatın varsa hiç düşünme biraz ayrı kalın derim.Sakin kafayla ayrı ayrı düşünürsünüz.Sende bira rahatlarsın.Ortam değişikliği bile iyi gelir belki.ıyice bunaldın ev görümce koca derken.

canım eşimle konuşuyorum biraz ayrı kalalım diyorum olmaz yapamam sensiz diyor bende bu şekilde mutlu değilim diyorum ne benden vazgeçiyor nede kardeşinden tabiki kardeşi vazgeçmesin ama dört abisi anne babası varken
bizim evliliğimizin bozulmasına izin veren bir eşe sahibim bende valla çok bunaldım bitanem :çok üzgünüm:

Günaydınlar bacılar a.s.

Bizde kızımla uyandık saat 10'da. Altını değiştirdim, emzirdim. Salıncağında yatıyor. Babamız uyanınca kahvaltı edeceğiz. Bende acıktım. Bi tabak kiraz yiyorum şimdi kaydirigubbakcemile3

Bugün büyük gün. Bakalım kociş beni nereye götürücek CADIARZU Sabah yine kızım için süt sağdım. Akşam huysuzluk yapmaz inşallah totiğim benim.

Banu'cum valla ben artık diyecek söz bulamıyorum kocana klava: Yani evliliğiniz bu duruma geliyor ama eşin hala kardeşi konusunda ödün vermiyor :uhm: Senin bilmediğin başka bir sebep olabilir mi kardeşini bu kadar korumasında :uhm:

hoşgeldin canım
canım huy değiştiyolar sık sık bide aneye alıştıkça hep yanında istiyolar

kız fotolarda sende iyiydin.valla hepsi iyi gözüküyor dimi oy ben nasıl diyet yapcam kız sen yine iyiysin yapıyorsun

kız senden 1 yaş büyüğüm bende sen bide genç görünüyosun maşallah
canım Bora ya ya niye bu kadar ağlıyorki canım ya
canım 4 fazlada 3 neden olmasın kız 2 de az

canım bence süre ver ona bir hafta gibi sonra hala aynıysa al çocukları ben biraz kafa dinlemeye gidiyorum de sende düşün de sen ve çocuklar olmayınca tak eder belki
canım şimdi biraz zorlanıyoruz ama sonra bi kardeşide olsun hayatta yalnız olmasın diye 2. yide yaparız

canım sakinleşmeye ihtiyacın var işin zor konuşmaklada anlamıyor eşin karar vermek senin için zor tabi bi tatil senin için ihtiyaç olmuş

Goncacım sende bitirmişsin işleri ben bu yavaşlıkla giderse bitiremiycem hergün biraz biraz yapıyorum içim rahat etmiyo temizlik dedimmi 1 günde bitmeli.Benim oğlan uyanıkken 15 dk fazla durmuyo malesef mafoldumben

Bence güzel bir kadeh takımı al canım.opuyorumnanaktan

Çok utandım vallaaaaa aşkolsun Tubiş ben o kadar şişkomuyum :sinifsinif:

Bende senle aynı durumdayım Gülhancım benimkide gün içinde hiç durmuyo 15 dk ancak uyuyor uyanıkken hiç durmuyor ağlamaya başladımı susturabilene aşkolsun bende çok şikayet ediyorum ama sabrımızın sınırlarını zorluyorlar canım dökülmek anlatmak istiyoruz bizde kendini hiç suçlama anne olmak hiç kolay bişey değil :1hug:

Ah benim güzel arkadaşım neden böyle yapıyorki senin kocan anlamıyorum ona 2 güzel evlat verdin iyi bir eş olduğuna eminim ama ısrarı ve inadı kırılmıyor bencede biraz ayrı kalmak 2 nizede iyi gelecek sensizliği tadınca yokluğunu hissedince kafasına dank edecektir.Hayatını o cadı kızla geçirecek değilya konuşmak fayda etmiyorda sözün bittiği yerde sessiz kalıp uzaklaşmak en doğru hareket herşey yoluna girecek canım üzme lütfen kendini ,süt veriyorsun kesilir allah korusun Şeniz:teselli:

günaydın kızlar..
kızım gece 4 te bir uyandı daha az önce uyudu.. öldüm bütün gece uykusuzluktan... aynen cnm bende gece artık bunaldım şikayetlere basladım sonrada kızıyorum kendime..

bursalılar harikasınızzzzzz :) maşallah bayıldım hepinize

banu cok haklısın tatlım.hem 2 cocuk ve görümce bunca zaman basında karabasan gibi.. en mantıklısı bi süre uzaklaş kafanı dinle canım

Günaydın hatunlar ayy çokk uykum var bugün niyeyse başımı kaldıramıyorum dün akşam konserdeydik çok güzel geçti ama kızım huysuzlanınca bide sahil esiyor gibiydi eve geri geldik
Bursalılar süperr çıkmışsınız Pınarcım yıldönümünüz kutlu olsun Allah bir ömür boyu ayırmasın canım

canım biraz uzaklaşmak ikinizide iyi gelecektir ne görümceymiş ya valla sen iyi dayandın Allah sabır verdin

selam kizlarrrrrrr a.s.

azönce ne yaptim bilin bakalimmmm bilemessiniz tabi

ayse serraya şeftali suyu içirdimmmmmmm :lepi: şeftali yicektim..bogazlarim agridigi için sabahtan isinsin diye dolaptan cikarmiştim..dünde aklima bu kizi yavas yavas aliştirmak lazim diye düşünmüştüm 1-2 kaşik felan tam yiyecektim şeftaliyi dur dedim ezip suyunu vereyim kaşikla ay o surati görecektiniz kaydirigubbakcemile3 kameraya cektim bi yandan kaydirigubbakcemile3 sanki limon verdim..hem cok hoşna gitti hem çok ekşidi kaydirigubbakcemile3 cay kaşiği ile 4-5 kaşik verdim değişiklik oldu cocuga

böylece ilk ek besinimizi yemiş oldukkkk kaydirigubbakcemile3 hadi darisi başiniza kaydirigubbakcemile3

Ooo sen yeni mi başladın bacım kaydirigubbakcemile3 Ben bir aydır nerdeyseDefnoşa denetmediğim meyve kalmadı kaydirigubbakcemile3 Üzüm yersem ağzına sıkıyorum, kirazı ısırıyorum içini yalatıp suyunu ağzına sıkıyorum, şeftalı desen öyle. Geçen gün dudağına vanilyalı dondurma bile sürdüm kaydirigubbakcemile3 Her hıçkırıkta limon veriyorum kaydirigubbakcemile3 Anası gibi olsun herşeyi yesin, tadını bilsin dimi ama kaydirigubbakcemile3

hihoyyyt Kızlaaaarrrr kocişim bana iPhone 3G almış ya çok mutlu oldummmmmm hihoyyyt

valla öle hepsi formda görünüyor bir senle ben mi şişkoyuz tubiş

kiz ben şaka yapmiştim ne formu be semra bildigin şişko işte DD (belki gaza gelirde rejime baslar artik kaydirigubbakcemile3 ) bana gelince bugune bugun 76 kiloym cicim 2 kg verdim gidicekler bir bir sende hizlansan diyorum artik sabah basla aksam boz nereye kadar

canim benim yaaa..yetti valla cektigin..bize bile daral geldi..eşin artik toplasin kendini..ne bu böyle canim..cocuk gibi..herşey istedigi gibi olsun idtiyor..ama maalesef dünya böyle degil..evlilik hiç degil..imkanin varsa hemen kafani dinlemek için uzaklaş..lütfen artik ciddiyetini göster..

ay canim ya kiyamam ne yaptin sen..bebek bu yahu..tabiki bigünü bigününe uymayacak..hiç sinirlerini bozma..cok bunladiginda eşini cagir..gündüz ise dişari cik..evde kalma..gez toz kafani dagit enerji depola

hey Allahim ya..ne yardan ne serden geciyor..canim bak muhtac bile olsa tek akrabasi siz bile olsaniz miadini doldururdu..nihayetinde eli kolu tutan sapsaglam biri..kiiii sizinkinin evi var barki var ailesi var..ne diye duruyor..ya ben yani ailen yada kardesin de artik..anlamiyor belliki..

oy oy oyyy büyük gün geldi he hadi bakalim..inşaAllah cok cok güzel bi gece gecirirsiniz canim zemuszemus inşaAllah eşin seni cooook mutlu edebilcek süprizler yapar zemuszemus

kız fotolarda sende iyiydin.valla hepsi iyi gözüküyor dimi oy ben nasıl diyet yapcam kız sen yine iyiysin yapıyorsun

anam hepinizmi miyop oldunuz ne iyi görünmesi semrayi görmedinizmi devlet gibi hatun olmus valla p (artik gaza gel semraaaaaa ) hülyayla ugrasamiyorum bu konuda gulhanin maşaAllahi var gercekten iyi ve formda esracima bişi demiyorum..cünkü daha bebişi 2 aylik bilem olmadi :) en küçük bebişimizin annesiii :) sana gelince tutkuncum sen kac kiloydun? diyet yapmak istiyorsan gel yamacima hep beraber takilalim

Çok utandım vallaaaaa aşkolsun Tubiş ben o kadar şişkomuyum :sinifsinif:

:

yok kiz Allah var..semra senden daha şişko kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ben cesaret edemedim hala ama deniycem bakalım.

hihoyyyt Kızlaaaarrrr kocişim bana iPhone 3G almış ya çok mutlu oldummmmmm hihoyyyt

Canım benim güle güle kullan nice mutlu beraber seneler inşallah allah mutluluğunuz daim etsin

kızlar elim ayağım tutmuyordu daha yeni kendime geldim saat bir gibi deprem oldu merkez üssü gölcük 3.6 olmuş tam karşısında olduğumuz için çok hissttik fazla uzun değildi ama baya güçlüydü tam kızı emziriyodum nasıl yerimden kalktığımı bilmiyorum herkes dışarı çıktı off çok korktum Allaha emanetiz gerçi olacağı varsa olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…