2009 Mayıs Anneleri

oyyyy yavrum benim defnoşta yiyor heee ay cok tatli oluyorlar yaaa kaydirigubbakcemile3 bende daha önce denetmiştim dudagina sürerek felan ama ciddi ciddi ilkkez yedirdim valla

hihoyyyt Kızlaaaarrrr kocişim bana iPhone 3G almış ya çok mutlu oldummmmmm hihoyyyt

ay ay ayyyy hayirli ugurlu olsunnnnnn yerimseniben güle güle kullan canimm a.s.

ay gecmiş olsun canim ya..inşaAllah geçti gitti..sakin ol canim benim

cnm benim güle güle kullan.
tekrar kutlu olsun evlilik yıldönümünüz.. mutluluklar

oy oy oyyy büyük gün geldi he hadi bakalim..inşaAllah cok cok güzel bi gece gecirirsiniz canim zemuszemus inşaAllah eşin seni cooook mutlu edebilcek süprizler yapar zemuszemus

Canım benim güle güle kullan nice mutlu beraber seneler inşallah allah mutluluğunuz daim etsin

Çok tşk ederim kızlar güzel dilekleriniz için sağolun a.s.

Ay canım çok geçmiş olsun. İnşallah olmaz bir daha ama olursa da lütfen panik olma. Sakin ol bacım a.s.

Bende herşeyden denetmekte fayda var diye düşünüyorum canım. Ağız tatları gelişsin dimi ama. Hele o yalanması surat ifadesi falan bitiriyo beni. Bi limon yiyişi varki. Görsen bal yiyo sanki kaydirigubbakcemile3

yok kiz Allah var..semra senden daha şişko kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Öle olsun bakalım :dilcikar:

Ay canım benim çok korkmuşsundur deprem benimde fobim.99 depreminde bende gebzedeydim.

Kızlar benim kocişte aradı hazırlan akşam seni yemeğe götürücem dedi.kafamçokkarıştı
Hayırdır inşallah kafasına taşmı düştü acaba kaydirigubbakcemile3

Kızlar benim kocişte aradı hazırlan akşam seni yemeğe götürücem dedi.kafamçokkarıştı

Ey maşallah kocişlere bi haller oldu bugün kaydirigubbakcemile3

Bak kadeh iyi fikir bi çıkıp bakmam lazım tabi eşimi kandırayımda akşam Maltepe carfura gidelim orda mağazalara bi bakayım ne var ne yok.Sağol tatlım

Hepimizin bunaldığı anlar oluyor ama bu günlerede şükür diyorum.Benim Türkizde geceleri hiç uyumuyor anası gibi ama huysuzda oluyor yatmak istemiyor gezmek istiyor sabaha karşı artık sabrım bitiyor tabi kızıyorum sonrada kıyamıyorum işte.Hep öyleyiz yani.
Oh konserede gidildi 5 dk bile yetmiştir canım insan bunalıyor çünkü
Bak şimdi sizden gördüm bende yapayım zaten bizde sütte yok yavaştan alıştırayım bende bakalım hangi meyveden başlasam

kız valla sen az değilsin bende sizden gördüm bişey olmuyor nasıl o lsa başlayım.
Bu arada evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun.Nice evlatlarınızla mutlu yıllara inşallah

hihoyyyt Kızlaaaarrrr kocişim bana iPhone 3G almış ya çok mutlu oldummmmmm hihoyyyt
ooooo süper güle güle kullan canım
kız Mutaharam ben 63 tüm en son eşim zayıfladın daha da diyor tartılmadım 1.67 boya diyorum ki bi 57 58 olsam daha önce 51 olduğum için o bile çok geliyor ama yakıştı kilo diyorlar bi göbekte gitse zaten işe başlıycam 1 ay sonra veririm ben.ondan şimdilik rejim askıda yani
canım geçmiş olsun insan evlat sahibi oluncada daha çok telaş ediyor artık.Heyecanını anlıyorum bende 99 depreminde Yalova da üniversitenin kampındaydım.O günleri hiç unutamam.Babam ilk kez arkadaşlarımla beni yalnız 10 günlüğüne gönderdi ve deprem oldu adresimide bilmiyordu ceplerde yeniydi o zaman ulaşamamış çıldırmışlardı.Ben aradığımda ve eve geri döndüğümde mahallede milli kahraman gibi karşılandım düşün telaşı
Canım evdede tekim kız uyuyor odada bende yalnız bırakıp diğer odaya gitmek bile istemiyorum tel. bile anında gitti Allahım birdaha o acıları yaşatmasın kimseye
Amin kimse yaşamasın sende ferahla biraz yada çık dışarı rahatla canım.
oy oy bugün eşlerde iyi eğlenceler bana bu jestler 2. balayı istiyor eşler gibi geliyor zaman bulamadıkları için değerlendikmi hepimiz ne kızlar ne dersiniz.
jestler var benimkide karşımda uyuyor bende hem barbunya temizliyorum hem yazışıyorum sizlerle Türkiz babasıyla 2 gündür fırına gidiyor dönerken uyumuş oluyor sonra böyle rahat ediyoruz kızlar deneyin bak benim uyumayan kızım bile uyuyor.bende uyurken herkes yemek yapayım ütü yaptım evi topladım duş alıcam sonra Türkiz uyansın onu yıkıycam 2 gün oldu artık yıkayım aşıdan sonra 3 gün dediler ama sıcakta çocuk bunaldı rahatlasın.Sizede yıkamayın dediler mi bugün çok hamaratım yahu

Tutkuncum maşallah gercekten bu ne hamaratlık... benim bugun bişey yapasım yok valla.az önce zeynebi yıkadım şimdi salıncağında agular yapıo..

Başla başla canım. Az az ver bişeycik olmaz a.s.

Sağolasın tatlım. Valla hamaratsın bugün. Kolay gelsin. Benim hiçbi işim yok. Temizliği ütüyü dün yaptım. Evimide toparladım. Defnoşumda uyudu şimdi. Zaten akşam yemek için dışarıdayız. Ohhhhh keyif günüm valla bugün zemuszemus

Tutkuncum maşallah gercekten bu ne hamaratlık... benim bugun bişey yapasım yok valla.az önce zeynebi yıkadım şimdi salıncağında agular yapıo..
kız ayda yılda bir işte bugün 2 saat uyudum ya sabah ondan zindeyim heraldezemuszemuskaydirigubbakcemile2
bugün sen yapmayınca ben yapayım bugünüde ben doldurayım dedim.Şaka bi yana bugün keyifliyim ondan heralde uyuşukluk yok üzerimde eşim bugünde uyuşuk.Bu arada Türkiz ide yedirdim 170 cc uyurken mamayı gümletti dün hiç yememişti doğru dürüst bugün arayı kapatayım dedi sanırım.
Hadi eğlen bu gece bakalım tadını çıkar sahi Defnoşu ne yapacaksın sizlemi gelcek yoksa kaynanaya mı bırakıcan

kızlar harikasınız hülya ve seher...
maşallah bebişlere :) çok tatlılar..
hülya aynı elbise benim kızdada var.sapkasının lastiği yok nasıl durdu seninki kafasında:)

Yap canım keyfin yerindeyken sonra zor oluyor a.s.

Defnoşu kayınvalideme bırakıcaz.Zaten 9-9,30 gibi uyuduğu için sorun olmuyor. Sütte bırakıcam 120 cc. Uyansa bile sütü içer uyur yine gece 2-3'e kadar. O saatte de gelmiş oluruz zaten zemuszemus

Oy maşallah kızlar hem siz hemde kuzular harika a.s.

Geçmiş olsun demişsiniz kızlar çok teşk :))) dr şimdilik ilaç vermicem dedi, takip edicez bakalım, Bide bursa buluşması süper olmuş, özendim valla, bugün eşim kağana baktı ben dip köşe temizledim, valla motel değil ev sanki, 2 oda 1 banyo, antresi mutfak,girişide oturma odası, eşek kadarda balkon var öldüüüüüüm... üstüne bide bardak fln yıkadım amanıııın çok yoruldum..kafamçokkarıştı

Pınarcım hamaratım, inş. hamiştir ark.ın cnm hamiş haberni bizede söyle merak ederim ben şimdi, kağanda hareketli cnm tek başına bırakamıyorum hiç zaten 2 adım atsam ağlayıp yanına çağırıyo , İphone unu güle güle kullan cnm
opuyorumnanaktan

Sibelcm sağol cnm, takip edicez bakalım, muayene ve ultrason yapıldı kist fln mı diye temiz çıktı, şimdilik ilaç vermedi bakalım, yemekte çok eğlenirsiniz inş cnm, kıymetini anlamıştır nolcak başka
:lepi:

Kıvılcm sağol cnm,eşim 3 ten sonra izin alabildi,geç olmuştu, kağanın işi pzt ye kaldı, ben önce kağanı götürelim dedim ama eşim sütle ilgili olduğundan önce benim için gitmeye ikna etti hast.ye, cnm bide bunların emme şekli değişiyo, bak ne dicem belkide çenesi güçlendiği için daha erken bitiriyodur sütü,sütten aldığı miktar değişmemiş olabilir bide hoppala çok güldüm ya, yeni nesil flaket hemen kapıyo maş

semracım sağol cnm, mastit süt kanalları ile ilgili bi iltihaplanma, konser işi iyi olmuş cnm değişiklik olur sanada, bide eviniz sağlamsa hiç korkma cnm, burda her ay oluyo deprem ben kanıksadım artık relaxımyerimseniben

Goncacım eline sağlık cnm, dip köse gerekiyor kesinlikle, kağanda gözünün altını çizdi hemde yanagı boyunca, üstelik tırnakta yok nasıl çizdi anlamadım, u arada tombiş sormuşun benden ala tombiş mi var gbeğim bile duruyo...
:gitme:

Banucum inş. kısa zamanda çözümlersiniz cnm
:1hug:

Pınaaaaaaaaaaaar Tubaaaaaaaaa naptınıss siiiiiiiiiiz, ilk 6 ay hadi onu geçtim en azından ilk 4 ay ek besin yok, sindirim sist. leri daha ne ki bunların
yasakkelime

Tutkunum eline sağlık, bide sen uyma bu erkencilere bacım, dr ne derse öyle yap ,bende bu akşam yıkıcam paşamı çok terledi ztn 2 gündür, rahatlasın
kaydirigubbakcemile5

sağolun kızlar insan bide vde tek olunca daha panik oluyor bide içimde sütyen yoktu ip askılı vardı koca dolapta üstüme giycek bişey bulamadım o panikle

civciv- seher harika çıkmışsınız hele kuzucuklar maşallah çok tatlı ya:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…