Ooo sen yeni mi başladın bacım kaydirigubbakcemile3 Ben bir aydır nerdeyseDefnoşa denetmediğim meyve kalmadı kaydirigubbakcemile3 Üzüm yersem ağzına sıkıyorum, kirazı ısırıyorum içini yalatıp suyunu ağzına sıkıyorum, şeftalı desen öyle. Geçen gün dudağına vanilyalı dondurma bile sürdüm kaydirigubbakcemile3 Her hıçkırıkta limon veriyorum kaydirigubbakcemile3 Anası gibi olsun herşeyi yesin, tadını bilsin dimi ama kaydirigubbakcemile3
hihoyyyt Kızlaaaarrrr kocişim bana iPhone 3G almış ya çok mutlu oldummmmmm hihoyyyt
kızlar elim ayağım tutmuyordu daha yeni kendime geldim saat bir gibi deprem oldu merkez üssü gölcük 3.6 olmuş tam karşısında olduğumuz için çok hissttik fazla uzun değildi ama baya güçlüydü tam kızı emziriyodum nasıl yerimden kalktığımı bilmiyorum herkes dışarı çıktı off çok korktum Allaha emanetiz gerçi olacağı varsa olur
ay gecmiş olsun canim ya..inşaAllah geçti gitti..sakin ol canim benim
cnm benim güle güle kullan.
tekrar kutlu olsun evlilik yıldönümünüz.. mutluluklar
oy oy oyyy büyük gün geldi hehadi bakalim..inşaAllah cok cok güzel bi gece gecirirsiniz canim zemuszemus inşaAllah eşin seni cooook mutlu edebilcek süprizler yapar zemuszemus
Canım benim güle güle kullan nice mutlu beraber seneler inşallah allah mutluluğunuz daim etsin
kızlar elim ayağım tutmuyordu daha yeni kendime geldim saat bir gibi deprem oldu merkez üssü gölcük 3.6 olmuş tam karşısında olduğumuz için çok hissttik fazla uzun değildi ama baya güçlüydü tam kızı emziriyodum nasıl yerimden kalktığımı bilmiyorum herkes dışarı çıktı off çok korktum Allaha emanetiz gerçi olacağı varsa olur
oyyyy yavrum benim defnoşta yiyor heeeay cok tatli oluyorlar yaaa kaydirigubbakcemile3 bende daha önce denetmiştim dudagina sürerek felan ama ciddi ciddi ilkkez yedirdim valla
ay ay ayyyy hayirli ugurlu olsunnnnnn yerimseniben güle güle kullan canimm a.s.
yok kiz Allah var..semra senden daha şişko kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Kızlar benim kocişte aradı hazırlan akşam seni yemeğe götürücem dedi.kafamçokkarıştı
Hayırdır inşallah kafasına taşmı düştü acaba kaydirigubbakcemile3
Bak kadeh iyi fikir bi çıkıp bakmam lazım tabi eşimi kandırayımda akşam Maltepe carfura gidelim orda mağazalara bi bakayım ne var ne yok.Sağol tatlımGoncacım sende bitirmişsin işleri ben bu yavaşlıkla giderse bitiremiycem hergün biraz biraz yapıyorum içim rahat etmiyo temizlik dedimmi 1 günde bitmeli.Benim oğlan uyanıkken 15 dk fazla durmuyo malesef mafoldumben
Bence güzel bir kadeh takımı al canım.opuyorumnanaktan
Çok utandım vallaaaaa aşkolsun Tubiş ben o kadar şişkomuyum :sinifsinif:
Bende senle aynı durumdayım Gülhancım benimkide gün içinde hiç durmuyo 15 dk ancak uyuyor uyanıkken hiç durmuyor ağlamaya başladımı susturabilene aşkolsun bende çok şikayet ediyorum ama sabrımızın sınırlarını zorluyorlar canım dökülmek anlatmak istiyoruz bizde kendini hiç suçlama anne olmak hiç kolay bişey değil :1hug:
Ah benim güzel arkadaşım neden böyle yapıyorki senin kocan anlamıyorum ona 2 güzel evlat verdin iyi bir eş olduğuna eminim ama ısrarı ve inadı kırılmıyor bencede biraz ayrı kalmak 2 nizede iyi gelecek sensizliği tadınca yokluğunu hissedince kafasına dank edecektir.Hayatını o cadı kızla geçirecek değilya konuşmak fayda etmiyorda sözün bittiği yerde sessiz kalıp uzaklaşmak en doğru hareket herşey yoluna girecek canım üzme lütfen kendini ,süt veriyorsun kesilir allah korusun Şeniz:teselli:
Hepimizin bunaldığı anlar oluyor ama bu günlerede şükür diyorum.Benim Türkizde geceleri hiç uyumuyor anası gibi ama huysuzda oluyor yatmak istemiyor gezmek istiyor sabaha karşı artık sabrım bitiyor tabi kızıyorum sonrada kıyamıyorum işte.Hep öyleyiz yani.günaydın kızlar..
kızım gece 4 te bir uyandı daha az önce uyudu.. öldüm bütün gece uykusuzluktan... aynen cnm bende gece artık bunaldım şikayetlere basladım sonrada kızıyorum kendime..
bursalılar harikasınızzzzzz :) maşallah bayıldım hepinize
banu cok haklısın tatlım.hem 2 cocuk ve görümce bunca zaman basında karabasan gibi.. en mantıklısı bi süre uzaklaş kafanı dinle canım
Oh konserede gidildi 5 dk bile yetmiştir canım insan bunalıyor çünküGünaydın hatunlar ayy çokk uykum var bugün niyeyse başımı kaldıramıyorum dün akşam konserdeydik çok güzel geçti ama kızım huysuzlanınca bide sahil esiyor gibiydi eve geri geldik
Bursalılar süperr çıkmışsınızPınarcım yıldönümünüz kutlu olsun Allah bir ömür boyu ayırmasın canım
canım biraz uzaklaşmak ikinizide iyi gelecektir ne görümceymiş ya valla sen iyi dayandın Allah sabır verdin
Bak şimdi sizden gördüm bende yapayım zaten bizde sütte yok yavaştan alıştırayım bende bakalım hangi meyveden başlasamselam kizlarrrrrrr a.s.
azönce ne yaptim bilin bakalimmmmbilemessiniz tabi
ayse serraya şeftali suyu içirdimmmmmmm :lepi: şeftali yicektim..bogazlarim agridigi için sabahtan isinsin diye dolaptan cikarmiştim..dünde aklima bu kizi yavas yavas aliştirmak lazim diye düşünmüştüm 1-2 kaşik felantam yiyecektim şeftaliyi dur dedim ezip suyunu vereyim kaşikla ay o surati görecektiniz kaydirigubbakcemile3 kameraya cektim bi yandan kaydirigubbakcemile3 sanki limon verdim..hem cok hoşna gitti hem çok ekşidi kaydirigubbakcemile3 cay kaşiği ile 4-5 kaşik verdim değişiklik oldu cocuga
böylece ilk ek besinimizi yemiş oldukkkk kaydirigubbakcemile3 hadi darisi başiniza kaydirigubbakcemile3
kız valla sen az değilsin bende sizden gördüm bişey olmuyor nasıl o lsa başlayım.Ooo sen yeni mi başladın bacım kaydirigubbakcemile3 Ben bir aydır nerdeyseDefnoşa denetmediğim meyve kalmadı kaydirigubbakcemile3 Üzüm yersem ağzına sıkıyorum, kirazı ısırıyorum içini yalatıp suyunu ağzına sıkıyorum, şeftalı desen öyle. Geçen gün dudağına vanilyalı dondurma bile sürdüm kaydirigubbakcemile3 Her hıçkırıkta limon veriyorum kaydirigubbakcemile3 Anası gibi olsun herşeyi yesin, tadını bilsin dimi ama kaydirigubbakcemile3
ooooo süper güle güle kullan canımhihoyyyt Kızlaaaarrrr kocişim bana iPhone 3G almış ya çok mutlu oldummmmmm hihoyyyt
kız Mutaharam ben 63 tüm en son eşim zayıfladın daha da diyor tartılmadım 1.67 boya diyorum ki bi 57 58 olsam daha önce 51 olduğum için o bile çok geliyor ama yakıştı kilo diyorlar bi göbekte gitse zaten işe başlıycam 1 ay sonra veririm ben.ondan şimdilik rejim askıda yanikiz ben şaka yapmiştimne formu be semra bildigin şişko işte DD (belki gaza gelirde rejime baslar artik kaydirigubbakcemile3 ) bana gelince bugune bugun 76 kiloym cicim 2 kg verdim gidicekler bir bir sende hizlansan diyorum artik sabah basla aksam boz nereye kadar
canim benim yaaa..yetti valla cektigin..bize bile daral geldi..eşin artik toplasin kendini..ne bu böyle canim..cocuk gibi..herşey istedigi gibi olsun idtiyor..ama maalesef dünya böyle degil..evlilik hiç degil..imkanin varsa hemen kafani dinlemek için uzaklaş..lütfen artik ciddiyetini göster..
ay canim ya kiyamam ne yaptin sen..bebek bu yahu..tabiki bigünü bigününe uymayacak..hiç sinirlerini bozma..cok bunladiginda eşini cagir..gündüz ise dişari cik..evde kalma..gez toz kafani dagit enerji depola
hey Allahim ya..ne yardan ne serden geciyor..canim bak muhtac bile olsa tek akrabasi siz bile olsaniz miadini doldururdu..nihayetinde eli kolu tutan sapsaglam biri..kiiii sizinkinin evi var barki var ailesi var..ne diye duruyor..ya ben yani ailen yada kardesin de artik..anlamiyor belliki..
oy oy oyyy büyük gün geldi hehadi bakalim..inşaAllah cok cok güzel bi gece gecirirsiniz canim zemuszemus inşaAllah eşin seni cooook mutlu edebilcek süprizler yapar zemuszemus
anam hepinizmi miyop oldunuzne iyi görünmesi semrayi görmedinizmi devlet gibi hatun olmus valla p (artik gaza gel semraaaaaa ) hülyayla ugrasamiyorum bu konuda gulhanin maşaAllahi var gercekten iyi ve formda esracima bişi demiyorum..cünkü daha bebişi 2 aylik bilem olmadi :) en küçük bebişimizin annesiii :) sana gelince tutkuncum sen kac kiloydun? diyet yapmak istiyorsan gel yamacima hep beraber takilalim
yok kiz Allah var..semra senden daha şişko kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım geçmiş olsun insan evlat sahibi oluncada daha çok telaş ediyor artık.Heyecanını anlıyorum bende 99 depreminde Yalova da üniversitenin kampındaydım.O günleri hiç unutamam.Babam ilk kez arkadaşlarımla beni yalnız 10 günlüğüne gönderdi ve deprem oldu adresimide bilmiyordu ceplerde yeniydi o zaman ulaşamamış çıldırmışlardı.Ben aradığımda ve eve geri döndüğümde mahallede milli kahraman gibi karşılandım düşün telaşıkızlar elim ayağım tutmuyordu daha yeni kendime geldim saat bir gibi deprem oldu merkez üssü gölcük 3.6 olmuş tam karşısında olduğumuz için çok hissttik fazla uzun değildi ama baya güçlüydü tam kızı emziriyodum nasıl yerimden kalktığımı bilmiyorum herkes dışarı çıktı off çok korktum Allaha emanetiz gerçi olacağı varsa olur
Amin kimse yaşamasın sende ferahla biraz yada çık dışarı rahatla canım.Canım evdede tekim kız uyuyor odada bende yalnız bırakıp diğer odaya gitmek bile istemiyorum tel. bile anında gitti Allahım birdaha o acıları yaşatmasın kimseye
oy oy bugün eşlerde iyi eğlenceler bana bu jestler 2. balayı istiyor eşler gibi geliyor zaman bulamadıkları için değerlendikmi hepimiz ne kızlar ne dersiniz.Kızlar benim kocişte aradı hazırlan akşam seni yemeğe götürücem dedi.kafamçokkarıştı
Hayırdır inşallah kafasına taşmı düştü acaba kaydirigubbakcemile3
kız valla sen az değilsin bende sizden gördüm bişey olmuyor nasıl o lsa başlayım.
Bu arada evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun.Nice evlatlarınızla mutlu yıllara inşallah
ooooo süper güle güle kullan canım
oy oy bugün eşlerde iyi eğlenceler bana bu jestler 2. balayı istiyor eşler gibi geliyor zaman bulamadıkları için değerlendikmi hepimiz ne kızlar ne dersiniz.
jestler var benimkide karşımda uyuyor bende hem barbunya temizliyorum hem yazışıyorum sizlerle Türkiz babasıyla 2 gündür fırına gidiyor dönerken uyumuş oluyor sonra böyle rahat ediyoruz kızlar deneyin bak benim uyumayan kızım bile uyuyor.bende uyurken herkes yemek yapayım ütü yaptım evi topladım duş alıcam sonra Türkiz uyansın onu yıkıycam 2 gün oldu artık yıkayım aşıdan sonra 3 gün dediler ama sıcakta çocuk bunaldı rahatlasın.Sizede yıkamayın dediler mi bugün çok hamaratım yahu
kız ayda yılda bir işte bugün 2 saat uyudum ya sabah ondan zindeyim heraldezemuszemuskaydirigubbakcemile2Tutkuncum maşallah gercekten bu ne hamaratlık... benim bugun bişey yapasım yok valla.az önce zeynebi yıkadım şimdi salıncağında agular yapıo..
bugün sen yapmayınca ben yapayım bugünüde ben doldurayım dedim.Şaka bi yana bugün keyifliyim ondan heralde uyuşukluk yok üzerimde eşim bugünde uyuşuk.Bu arada Türkiz ide yedirdim 170 cc uyurken mamayı gümletti dün hiç yememişti doğru dürüst bugün arayı kapatayım dedi sanırım.Başla başla canım. Az az ver bişeycik olmaz a.s.
Sağolasın tatlım. Valla hamaratsın bugün. Kolay gelsin. Benim hiçbi işim yok. Temizliği ütüyü dün yaptım. Evimide toparladım. Defnoşumda uyudu şimdi. Zaten akşam yemek için dışarıdayız. Ohhhhh keyif günüm valla bugün zemuszemus
oy maşallah çok tatlı ç.ıkmışsınız özendim valla keşke bizde orda olsaydık.
kız ayda yılda bir işte bugün 2 saat uyudum ya sabah ondan zindeyim heraldezemuszemuskaydirigubbakcemile2
bugün sen yapmayınca ben yapayım bugünüde ben doldurayım dedim.Şaka bi yana bugün keyifliyim ondan heralde uyuşukluk yok üzerimde eşim bugünde uyuşuk.Bu arada Türkiz ide yedirdim 170 cc uyurken mamayı gümletti dün hiç yememişti doğru dürüst bugün arayı kapatayım dedi sanırım.
Hadi eğlen bu gece bakalım tadını çıkar sahi Defnoşu ne yapacaksın sizlemi gelcek yoksa kaynanaya mı bırakıcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?