2009 Mayıs Anneleri

selam bursa buluşmamızı başarıyla gerçeklerştirmiş bulunuyoruz... çok güzel bir gün geçirdik biz oluşumla gülhan teyzemize herşey için çok teşekkür ederiz:))boracığı da çok öpüyoruz... buarada resimlerde çok güzelmiş yaa..

Kızlar ya Defnoş uyanınca yatmaktan sıkıldı diye anakucağına koyup tv'nin karşısına koydum. Ağlamaya başlayınca yanına bi geldim ki bu halde :1shok: Ya bu çocuk nasıl beceriyor bu kadar hareketli olmayı ya delikafadulden Geçen günde koltukta dik yatırdığım halde 5 dk sonra yan yatmış ve koltuğun ucuna gelmiş halde buldum :1shok: Sizinkilerde bu kadar dönüyomu kızlar :uhm:

Bursalı hatunlar süpersiniz valla ev daha rahat olmuştur yediğiniz içtiğiniz sizin olsun anlatın bakalım nelerden konuştunuz?

Pınarım bu benim gelin hiperaktif oy tipe bak ne hale gelmiş opuyorumnanaktan gerçi benim oğlanında kalır yanı yok bu hareketlilikle bunlardan çekeceğimiz var

Bende ayni dertten muzdaribim canim. "la" sözcügünü duyar duymaz dönmeye calisiyor cocuk Dönecegim diye deli oluyor ve neredeyse kendi basina dönmeyi basaracak, ramak kaldi:) Bazen altini degistirirken "hop, hoppa, hoppala" gibi sözcükler söyleyince cocuk cildiriyor, kendini asagi atmaya calisiyordu. Meger esim dönderirken hep "hoppala" diyormus ondan, benimlede oyun oynadigini saniyor:) Kaymaya gelince, eskiden koltuga yatirir mutfaga ya da tuvalete kisa araliklarla giderdim, artik gidemiyorum, sürüne sürüne neredeyse düsecek oluyor. Bu arada Defne'nin fotografida süper:)

o kadar alıntı yaptım hepsi gitti.
incihancım fotolar süper güzel bir gün olmuş bebişlerin toplu resmine bayıldım bu arada.EEEE sizleride gördük tabi valla hepiniz gençsiniz.
Pınar yine hamaratlık yapıyorsun ya
Sibelcim boşver rejimi ye gitsişn
Yeni anne canım iyi ateş yapmamış atlatmışsınız
Kıvılcım iyiki yerdeymiş Pınarı ki koltukta falan değilmiş ya benim kızda çok dönüyor bebek arabamızı aldık bugün geldi bende onda yatırmıştım bi baktım ayaklar çıkmış dışarı dedim ya bağlıycaz yada yanında olcaz.
mimesra hadi eğlenmişsiniz.
mutaharacım sen bu işe baş koydun sonucu merakla bekliyorum tığ gibi göreyim seni.
Bigudicim naber
ıLGıN sende regl olursyun sütün engelliyordur 1 yıla kadar yolu var.

Selam hatunlar,

Süper bi gündü benim için cok güzel geçti.Sanki yıllarda tanışıyormuşum gibi hissettim kendimi.Hepsine teşekkür ederim.

Bebişleri sorarsanız maşallahları vardı üzmediler hiç bizi.Hepsi tam yemelik olmuş tabi.

Gazel hanım,Doruk Bey ve Burak bey daha uslulardı.Nazlı kızımız ve bora beyımız biraz aktifti ama yınede rahat ettik.

Esracım rica ederim.Her zaman bekleriz.

Sorma bacım yarın birgün bunların ikisi bir olur canımıza okurlar valla a.s

Valla canım bu yeni nesil çok fena. Bizimki yerinde hiç durmuyor. O kollar ayaklar hep hareket halinde. Uykusunda bile bi sağa bi sola dönüyor kaydirigubbakcemile3 Valla bravo seninkide hoppalayı falan öğrenmiş afferim kuzuma alkisalkisalkis

Yaptım bacım valla bugün hamarattım alkisalkisalkis

kim kimdir diye sormuştunuz tanıştırayım soldabaşlarsak

civciv hülya,Bendeniz,mimaresra ve seherim semra

Süpersiniz bacılar a.s.

Bugün canım çıkmış ya resmen kafamçokkarıştı Eşim geldi yemek yedik, Defnoşu yıkadık, ben duş aldım. Emzirdim zilliyi. Yatırdım salıncağına. Uyumak üzere artık. Bende sızıyorum yavaştan zemuszemus Sabah görüşürüz bacılar öptüm hepinizi a.s.

canım sabahları süt çok oluyor benim kızda 5 dakikada doyuyor hızlı gittiği için ondandır sıkıntı yapma bence çünkü süt olmadığı yada azaldığı zaman benimki yarım saat 45 dakikaya ancak doyuyor çektiriyor sürekli benim kız bu taktikle 2 kilo almış bu ay 7 kilo olduk

geçmiş osun tubişcim yazın hiç çekilmiyor geçen hafta bende grip olmuştum yaz ortasında çok kötü ya

şimdiden kolay gelsin canım umarım güzel geçer bir şekilde olur ya kuzeninde yardım eder inş

aman canım boşver onlarda bozmuşlar iyice bence yapısal bir şey bu bizdede tam tersi durum eşim hatırlar ben de tık yok

maşallah kuzuna canım bizim aşılarıda babası yaptırıyor ben uzakta kalıyorum çünkü dayanamıyorum ben son aşıda eşim diyor baba desteği ile başardık neymiş tutmuş ellerinden sonra susmuş hissetmiş babasının onu sevdiğini allahım ya kızımı benden çalmaya çalışıyor bu adam ama yedirmezler

benim evde de yok ama ben bir şeyler bulup yiyorum ya bugün diyet alt üst oldu eşim kola almış akşam bol bol içtim offf offf

canım inş en kısa zamanda olursun benimde bir garip 40 ım çıktı bir kanamam oldu 1 haft a kadar sonra 15 gün geçti şu anda 5 gündür yine kanıyorum bir garip anlamadım bende ama araştırdım böyle olanlar varmışi inş düzene gireriz banucum

geçmiş olsun canım inş düzelirsin bir an önce işitme testi nasıl oluyormuş anlat bacım bize yaptırınca bide ne kadar pahalı bir şey mi

canım bende öle yapmıştım yatmadan önce ateşi normaldi ama bende şurup vermiştim rahat atlattık allaha şükür

valla canım karışık ama her çocuğun farklı bir yapısı var sen en azından düzeni oturtmuşsun bende sık sık emziriyorum artık malum oluyor acıkdığı

valla süpersiniz hatunlar çok güzle bir dayanışma burcucum tebrik ederim

selam kızlar gece kuşuyum ben kıızm uyudu benim deuykum var aslında

bugün temizlik günümdü ama ne gündü tubişi geçtim valla evimi baştan aşağı tamizledim saç kurtma makinası sayesinde benim kız onun sesinde huzurlu huzurlu durdu aralarda emzirdim altrını aldım azcık konuştum ama valla evimi alt üst ettim hamileyken görümcem yapıyordu ama tabi insan kendi evi gibi temizlemiyor dip köşe yaptım valla köşeler çok fenaymış ama şimdi bal dök yala oldu çok ferah bir akşam geçirdim yoruldum ama değdi zemuszemus

kızım bugün bir çığlığı bastı mutfaktayken geldim burnunun kenarını çizmiş ama ne çizik kanıyor hemen sildim pamukla sanıyor başkası yapmış etrafa bakıyor hemen rahatlasın diye emzirdim bu seferde kafasını kaldırıp kaldırıp bana gülümsüyor sonrada utanıp kafasını eğiyor çok tatlı oldu bunlar ya kaydirigubbakcemile3

diyette ise feci durum aslında akşama kadar iyiydi ama akşam bozuldu off neyse pes etmek yok yarın tekrar devam :roflol:

herkese iyi geceler

hayırlı akşamlar kızlar..
bızımde bugun cok eglencelı gectı esrayıda ıncıhanıda cok sevdık dedıgı gıbı sankı yıllardır tanısıyormusuz gıbı zorluk cekmedık ..ıncıhancım bızı evınde agırladıgın ıcın cok tsk ederız ıns bırgun bızede beklerız...
cıvcıvde ıst bulusmasında beklıyormus kaydirigubbakcemile3

valla özendik hepinizde pek tatlı görünüyorsunuz sözleşmiş gibi taytlarıda giymişsiniz.

kim kimdir diye sormuştunuz tanıştırayım soldabaşlarsak

civciv hülya,Bendeniz,mimaresra ve seherim semra
memnun olduuuuukkk valla genç anne olmak varmış
iyi geceler hamarat hatun eeeeee bu performansa erken yatılır bizim için gün yeni başladı

canım ya bilemiyolar daha ondan canlarını acıtıyolar
hergün yeni diyet iyi fikir
bu bebişler hep babacı oldu ya işçilik bizim vitrin onların
Ay gördük sizleride artık sıra Antalyalılarda istanbulada bekleriz
Ay benim kız gece 11 de kalktı şimdi sabahlıycaz artık misafirimiz vardı yemekte gitti şimdi yarına hazırlancaz yarında var sonra pazarda biz gezmeye gideriz.
ya arkadaşıma ev hediyesi alcam ne alsamki fikir bekliyorum.

günaydın hanımlar
ben geldimmm bayadır giremedim siteye bilg ekran kartı yandı çok şükür yağıldııı
nasılsınızzz bakalımm bebişler nasıll
benim bebiş 2 gündür akşamları 3 4 saatte bi uyanıyor acaba ağlıyoda duymuyomuyuz yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…