aysun tutuyosun cnm anladığım kadarıyla Allah kabul etsin.ben cesaret edemedim açıkcası yaa
amın cnm
ben gecen sene ılk 8 ını tutmustum sonrasında tutamamıstım hamıleyken cok tedırgındım gecen seneden 22 tane var borcum bu senede tutamazsamcok olucak bakalım deneyeyım dedım ıns bı sorun yasamaam ama arkadaslar dogru soylıyor azalabılırde sut ..........
ama ben sahurda hıc ıcmedıgım kadar su ıctım zaten gun ıcınde normaldede cok sey yemem bakalım ıns sutum falan azalmaz cunku ben daha 2 ay kadar sadece anne sutu vermeyı planlıyorum dedım ya bı azalma hıssedersem tutmam tabıkıde oglum ıcın
aysuncum baktın zorlanıyorsun gün içindede bozabilirsin kefaret gerekmiyormuş
sonradan kazasını yapabilirsin sakın zorlama süt önemli kul hakkı da çnemli
B]kızlar eşim kalkmış sabah Ahsenle konuşuyor
kızm bu dangalak baban unutmuş ,saçma sapan bir insan,anneyi üzmüş ,tüh babaya diyordu
bana da akşam yemek yapma haketmiyorum bn dedii:))) [/B]
Günaydın kızlar
Bende oruç tutmuyorum, sütün kalitesi düşüyormuş A ve C vitamini açısından fakirleşiyormuş, hepsinden öte ben 10 da falan uyuyorum dayanamıyorum, kansızlık var nedir bitap düşüyorum hiçbir şey yapacak halim olmuyor bide oruç tutarsam nolur bilmiyorum o yüzden cesaret edemedim Allah affetsin.
Bu sabah çarşafıonda kan vardı Masal In bir damla neresinden gelmiş olabilir sizce, baktım burnuna kulağına kafasına bişey iz belirti göremedim ya, sizin başınıza geldimi böle bişey,
Sağ memeyi hiç emmemeye başladı, sağda daha çok süt oluyo, sağ tarafa alınca ağlıyo napcam ben ya, geceleri genelde sağı vermeye çalışıyorum ama gündüz sırf sol yetmezki, hep böyleydi ama bugünlerde hiç almıyo anca solda bitince mecbur kalırsa sağı alıyo napsam ya sağmakta istemiyorum
Ben sizin kadar sohbetlerinize dahil olamıyorum cevap verenlere ayrı ayrı teşekkür edemiyorum çoğu zaman ama çok sağolunnn,
kızlar ben çıkıyorum oruç tutamıyorum bari hatim indirelim inşallahh kuran okuycam
görüşürüzz
kızm bu dangalak baban unutmuş ,saçma sapan bir insan,anneyi üzmüş ,tüh babaya diyordu
Günaydın kızlar
Bende oruç tutmuyorum, sütün kalitesi düşüyormuş A ve C vitamini açısından fakirleşiyormuş, hepsinden öte ben 10 da falan uyuyorum dayanamıyorum, kansızlık var nedir bitap düşüyorum hiçbir şey yapacak halim olmuyor bide oruç tutarsam nolur bilmiyorum o yüzden cesaret edemedim Allah affetsin.
Bu sabah çarşafıonda kan vardı Masal In bir damla neresinden gelmiş olabilir sizce, baktım burnuna kulağına kafasına bişey iz belirti göremedim ya, sizin başınıza geldimi böle bişey,
Sağ memeyi hiç emmemeye başladı, sağda daha çok süt oluyo, sağ tarafa alınca ağlıyo napcam ben ya, geceleri genelde sağı vermeye çalışıyorum ama gündüz sırf sol yetmezki, hep böyleydi ama bugünlerde hiç almıyo anca solda bitince mecbur kalırsa sağı alıyo napsam ya sağmakta istemiyorum
Ben sizin kadar sohbetlerinize dahil olamıyorum cevap verenlere ayrı ayrı teşekkür edemiyorum çoğu zaman ama çok sağolunnn,
allah kabul etsin cnmkızlar ben çıkıyorum oruç tutamıyorum bari hatim indirelim inşallahh kuran okuycam
görüşürüzz
Gunaydın Kızlar,
Esen cok iyi yapmışsın helal sana.Erkeklerın caresız ve ezilmiş hallerını cok sevıyorum ben ya.
Sibelcım,Babucum hayırlı ramazanlar.
Birsen ne guzel be balkonda sahur bende öyle hazırlıyayım barı bu akşam.
Ya ben bu gece sahura kalkamadım.Dakıka bır gol bir be yazık bana.Bora 2.30 da uyandı mama yedı.Bende saat 3 gıbi kalkarım uzanayım azıcık dedim.Ve uyandığımda ezan baslıyordu.Esım hemen kosup bi su içti.Cok üzüldum ya adama.Bu akşam en sevdığı seylerı hazırlamam lazım.Borada 5.30 dan sonra uyumadı delirtti beni.
gunaydin kizlar nasilsiniz ya bisey sorucam ben sadece anne sutu veriyorum ve cok susuyorum bu yuZden bugun oruc tutmadim ama icim hic rahat degil bide sutum azalir die korkuyorum siz ne durrumdasiniz
selam kızlar günaydın herkese hayırlı ramazanlar
ben tutmuyorum oruç emziriyorum diye sahura kalktım yemek hazırladım annemi babamı kardeşimi de çağırdım çok zevkli bir başlangıç yaptık ramazana :)
kızlar ya benim oğluş sanki öksürüyor anlayamadım neden ne yapmalıyım acaba
ayyy hızlı iletimi buldummm ben kaybetmişim yaaaa ne salağım bide kazene kızdım bakmıyor diyee
neysemmm bu sene her aksam iftara birini almak isterdim benim evim kalabalık misafir için uygun değil heleki yemekte çok zor ....
bu balkonum çok müsyit ...ve ramazan çok güzel havalara denk geliyor
o yüzden güsel olurdu ama şöle yaparımmmmmmmm
annemlere halamlara ve kuzenlere derim herkesin arabası var gelsinler yemekelri yapıp
orucumuzu açalım açık hava herkes bi arada süper olurr
Günaydın kızlar
kızlar ben çıkıyorum oruç tutamıyorum bari hatim indirelim inşallahh kuran okuycam
görüşürüzz
kızlar sinirlerim tavan yaptı ramazanın ilk günü bu yapılmaz yaaa lütfen okuyun bana bişey diyin
şimdi bi kadın çıktı apartmadan (kadın çirkef bi tip) aksam üstü herkesin kapısa geldi apartman çok pis boya badana yapılacak kapısı değişicek otomatik sansörlü olacak su vanaların kutusu değişecek dedi...
ve 315 tl para daire başı dedi....biz tamam dedik..ertesi gün geldi efendim basamakalrda iyi değil cila olacak 400 tl dedi onada eyvallah dedik...neyse kadına dedikki kardeşim herkesten parayı topla öle bu işe gir ,kadın bize dediki ooo paranın hepsini toplamaya çalışırsam 5 sene beklerim.......dedi....neyse 1700 para toplamış usta geldi boyaya başaldı kazınacak yerleri kazımış sıvamış alt kattan beyaz yerleri boyuyor .....ertesi gün kadın gelmiş usta işi bıraktı neden bıraktı 2 milyarlık dış kapı olursa basamak parası kalmıyor işte,ama illa yapacak diyor ....abla dedim bu iş öle olmaz 2 milyarlık kapı olmasında 1 milyarlık kapı olsun bu binanın içi yamalı kalmaz başlandı bitsin dedim....yok diyo kadın ...ya dedim para toplayamıyorsun hem hemde iyisini isrtiyorsun olmuyor işte dedim karşı komşumun eşi usta kaıdn hepberaber konuşuluyor ...kadın bide yönetci oldu ...kendi istedi bana diyoki dün ben yöneticilik yapmam al defteri ..ya dedim ben yapmam benim iki çocuğum var hayır dedi....yok diyo banane ya dedim....kadın ben uğraşamıyorum vs.vs.diyor ben demedimmi sana para toplamadn yapma diye madem elinde bu var elindeki ile bu işi bitir böle apartmanın içini bırakamazsınız dedim.
neyse usta kadına dediki sen karışma para işine ben bakarım .....ablanın dediği gibide boyayı elektiriği su kutularını kapıyıda ucuz yollu bişey yapayım dedi...neyse usta ben gidem kapıcı ile konuşmaya dedi ve adam dün gidiş o gidiş daha yok 3 gündür boya moya yok yamalı eşşek gibi apartmanın içi
bu sabahda kapım çaldı hiç tanımadığım bi adam kronun teki ama ....neyse açtım kapıyı üzerimde şort asklı tişört var .....adam bu apartmanın yöneicisi sizmişsiniz dedi ben şok tabii
dedim kim dedi kapıda bi kadın var o dedi dedi anladım tabi o kadındı kadına akıl verdik yapamadğı işten nasıl kurtulacağını söyledik ....beni yönetici yapmış....kapıma adamı yollamış çıldırıdım adam kro kapıyı araladım tabi bön bön bakıyor hayır kardeşim ben yönetci mönetici değilim ne istiyorsun dedimm....apartmanın borusu patlamış bodrum katta konfeksiyonu varmış oraya basmış bu yaptırmış...
150 cebimden verdim 150 siz karşılayacaksııınız dedim hakkımız neyse veririz kardeşim gerisini bilmem dedim......eşimi aradım başladı bağırmaya sana karışma akıl dahi verme demedimmi vs.vs. bide o bağrınıyo ...bende ona ptaladım kadına insem kavga ederiz ağzı bozuk edepsiz bi kadın .....
dedim eşime aksama kadının kapısına git ne hakla benim evime adam yolluyorsun sen diye sor dedim
5 senedir biz buradayız buranın yöneticisi yok sen şimdi bizi nasıl yönetci yaptın diye sor dedi....
offfffffffff ya oruçlu oruçlu başıma gelene bak yaaa ne kadar saygısız hödük insan bunlar yaa
komşuluktan bahsediyor bumu komşuluk ..............off biraz paramız olsa satıp burayı başka yere gitmek var ama yok işteee yaaa
sinirim çok bozuldu arkadaşalar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?