2009 Mayıs Anneleri

aysun tutuyosun cnm anladığım kadarıyla Allah kabul etsin.ben cesaret edemedim açıkcası yaa

amın cnm
ben gecen sene ılk 8 ını tutmustum sonrasında tutamamıstım hamıleyken cok tedırgındım gecen seneden 22 tane var borcum bu senede tutamazsamcok olucak bakalım deneyeyım dedım ıns bı sorun yasamaam ama arkadaslar dogru soylıyor azalabılırde sut ..........
ama ben sahurda hıc ıcmedıgım kadar su ıctım zaten gun ıcınde normaldede cok sey yemem bakalım ıns sutum falan azalmaz cunku ben daha 2 ay kadar sadece anne sutu vermeyı planlıyorum dedım ya bı azalma hıssedersem tutmam tabıkıde oglum ıcın

aysuncum baktın zorlanıyorsun gün içindede bozabilirsin kefaret gerekmiyormuş
sonradan kazasını yapabilirsin sakın zorlama süt önemli kul hakkı da çnemli

aysuncum baktın zorlanıyorsun gün içindede bozabilirsin kefaret gerekmiyormuş
sonradan kazasını yapabilirsin sakın zorlama süt önemli kul hakkı da çnemli

haklısın esencım bunu ogrendıgım ııı oldu
oğlum herseyden onemlı normalde sutum bol tek memeyle doyardı oglum bırazda ona guvenıyorum bakalım

B]kızlar eşim kalkmış sabah Ahsenle konuşuyor
kızm bu dangalak baban unutmuş ,saçma sapan bir insan,anneyi üzmüş ,tüh babaya diyordu
bana da akşam yemek yapma haketmiyorum bn dedii:)))
[/B]

kızm bu dangalak baban unutmuş ,saçma sapan bir insan,anneyi üzmüş ,tüh babaya diyordu
[/B]

cnm ya oda hatasının farkında demekkı bu erkekler boyle cnm ama bıraz surundurrrr-tatlicadiarzu- daha onede demıstım benmkı1.cısıı unutmustu 2.sınde bende beklemedım zaten

bu gün çok yorgunum kızlar tünaydın bile demeden giriş yaptım:))
dün konserveler bitti ama bende bittim gecede eşim yemek yeyip yattı bende 3 de anca yatabildim

esencim bak eşin kızım sana diyorum hanım sen anla demek istemiş:)))

Günaydın kızlar
Bende oruç tutmuyorum, sütün kalitesi düşüyormuş A ve C vitamini açısından fakirleşiyormuş, hepsinden öte ben 10 da falan uyuyorum dayanamıyorum, kansızlık var nedir bitap düşüyorum hiçbir şey yapacak halim olmuyor bide oruç tutarsam nolur bilmiyorum o yüzden cesaret edemedim Allah affetsin.

Bu sabah çarşafıonda kan vardı Masal In bir damla neresinden gelmiş olabilir sizce, baktım burnuna kulağına kafasına bişey iz belirti göremedim ya, sizin başınıza geldimi böle bişey,

Sağ memeyi hiç emmemeye başladı, sağda daha çok süt oluyo, sağ tarafa alınca ağlıyo napcam ben ya, geceleri genelde sağı vermeye çalışıyorum ama gündüz sırf sol yetmezki, hep böyleydi ama bugünlerde hiç almıyo anca solda bitince mecbur kalırsa sağı alıyo napsam ya sağmakta istemiyorum

Ben sizin kadar sohbetlerinize dahil olamıyorum cevap verenlere ayrı ayrı teşekkür edemiyorum çoğu zaman ama çok sağolunnn,

Bende 4 ten beri, ayaktayım iş yapim biraz dedim ev aldı başını gidiyo ama halim kalmadı yine ya uyku bastırıyo daha çokkk işim var.

He bişey daha sorcaktım kızlar, bebekte tik olsa şimdiden belli olur mu acaba, emerken gözünü çok kasıyo kırpıştırıyo, burnunu sıkıp gözünü kırpıyo ya çok yapıyo bunu bazen normalde de gözünü kırpıyo çok korkuyorum normal kırpma değil yani, öle bişey olsa Allah korusun çareside yok ya bazen geçiyomuş kendiliğinden, bide ben 15 günlükken düşürdüm yavrumu acaba travmamı geçirdi ya offf offf sinirlerim çok bozuk

gunaydın cnm masal bı yerını cızıp orasıda azcık kanamıs olur bızımkı devamlı yuzunu cızer kanatır bazen

kızlar ben bide birşey sorucam sizin bebişlerinizin uyku düzeni ve emme süreleri nasıl

birde erene dün bişey oldu birden sol gözü akmaya başladı
sonra baktım öksürüyo burnuda hafif akıyo gibiydi ama keyfi yerindeydi taylolcold diye bi şurup vardı azıcık verdim şimdi iyi gibi ama iyi mi ettim kötümü ettim bilmiyorum
şimdiden cevaolara teşekkürlerra.s.

kızlar sinirlerim tavan yaptı ramazanın ilk günü bu yapılmaz yaaa lütfen okuyun bana bişey diyin

şimdi bi kadın çıktı apartmadan (kadın çirkef bi tip) aksam üstü herkesin kapısa geldi apartman çok pis boya badana yapılacak kapısı değişicek otomatik sansörlü olacak su vanaların kutusu değişecek dedi...
ve 315 tl para daire başı dedi....biz tamam dedik..ertesi gün geldi efendim basamakalrda iyi değil cila olacak 400 tl dedi onada eyvallah dedik...neyse kadına dedikki kardeşim herkesten parayı topla öle bu işe gir ,kadın bize dediki ooo paranın hepsini toplamaya çalışırsam 5 sene beklerim.......dedi....neyse 1700 para toplamış usta geldi boyaya başaldı kazınacak yerleri kazımış sıvamış alt kattan beyaz yerleri boyuyor .....ertesi gün kadın gelmiş usta işi bıraktı neden bıraktı 2 milyarlık dış kapı olursa basamak parası kalmıyor işte,ama illa yapacak diyor ....abla dedim bu iş öle olmaz 2 milyarlık kapı olmasında 1 milyarlık kapı olsun bu binanın içi yamalı kalmaz başlandı bitsin dedim....yok diyo kadın ...ya dedim para toplayamıyorsun hem hemde iyisini isrtiyorsun olmuyor işte dedim karşı komşumun eşi usta kaıdn hepberaber konuşuluyor ...kadın bide yönetci oldu ...kendi istedi bana diyoki dün ben yöneticilik yapmam al defteri ..ya dedim ben yapmam benim iki çocuğum var hayır dedi....yok diyo banane ya dedim....kadın ben uğraşamıyorum vs.vs.diyor ben demedimmi sana para toplamadn yapma diye madem elinde bu var elindeki ile bu işi bitir böle apartmanın içini bırakamazsınız dedim.

neyse usta kadına dediki sen karışma para işine ben bakarım .....ablanın dediği gibide boyayı elektiriği su kutularını kapıyıda ucuz yollu bişey yapayım dedi...neyse usta ben gidem kapıcı ile konuşmaya dedi ve adam dün gidiş o gidiş daha yok 3 gündür boya moya yok yamalı eşşek gibi apartmanın içi

bu sabahda kapım çaldı hiç tanımadığım bi adam kronun teki ama ....neyse açtım kapıyı üzerimde şort asklı tişört var .....adam bu apartmanın yöneicisi sizmişsiniz dedi ben şok tabii

dedim kim dedi kapıda bi kadın var o dedi dedi anladım tabi o kadındı kadına akıl verdik yapamadğı işten nasıl kurtulacağını söyledik ....beni yönetici yapmış....kapıma adamı yollamış çıldırıdım adam kro kapıyı araladım tabi bön bön bakıyor hayır kardeşim ben yönetci mönetici değilim ne istiyorsun dedimm....apartmanın borusu patlamış bodrum katta konfeksiyonu varmış oraya basmış bu yaptırmış...
150 cebimden verdim 150 siz karşılayacaksııınız dedim hakkımız neyse veririz kardeşim gerisini bilmem dedim......eşimi aradım başladı bağırmaya sana karışma akıl dahi verme demedimmi vs.vs. bide o bağrınıyo ...bende ona ptaladım kadına insem kavga ederiz ağzı bozuk edepsiz bi kadın .....

dedim eşime aksama kadının kapısına git ne hakla benim evime adam yolluyorsun sen diye sor dedim
5 senedir biz buradayız buranın yöneticisi yok sen şimdi bizi nasıl yönetci yaptın diye sor dedi....

offfffffffff ya oruçlu oruçlu başıma gelene bak yaaa ne kadar saygısız hödük insan bunlar yaa
komşuluktan bahsediyor bumu komşuluk ..............off biraz paramız olsa satıp burayı başka yere gitmek var ama yok işteee yaaa

sinirim çok bozuldu arkadaşalar yaa

[/B]

yeme bunları süründürrr cnm

cnm benim alişimin burnu kanamıştııı

kızlar ben çıkıyorum oruç tutamıyorum bari hatim indirelim inşallahh kuran okuycam
görüşürüzz
allah kabul etsin cnm

Hayırlı ramazanlar canım ay kötü bi başlangıç olmuş ama olsun napalım sende dediğin gibi akşam yemekleriyle gönlünü alırsın.

gunaydin kizlar nasilsiniz ya bisey sorucam ben sadece anne sutu veriyorum ve cok susuyorum bu yuZden bugun oruc tutmadim ama icim hic rahat degil bide sutum azalir die korkuyorum siz ne durrumdasiniz

Bende tutmuyorum canım baya azaldı zaten tutarsa tamamen gitmesinden korkuyorum.

kızlar ya benim oğluş sanki öksürüyor anlayamadım neden ne yapmalıyım acaba

Hayırlı ramazanlar sanada tatlım bende bir doktorunla konuş.

Süper fikir sende böylelikle yorulmamış olursun ohhhh

[/B]

Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla diye bi laf varya ondan işte kaydirigubbakcemile3 süründür canım hemen pes etmek yok.

Yüzünü çizmiş olabilir canım diğer göğsünüde emmesi için normal emzirmek yerine şu pozisyonu bir dene diğer göğsünde sanacaktır kendini

[/URL][/IMG]

kızlar ben çıkıyorum oruç tutamıyorum bari hatim indirelim inşallahh kuran okuycam
görüşürüzz

Allah kabul etsin bende başlamak istiyorum :Saruboceq:

Ben senin yerinde olsam gider konuşurum kadınla ne demek canım kocanla muhattap olması senle konuştu hesabını sana versin allahım ya ne manyak insanlar var.

siboşum ben dün usta gitti diye indim bitirsin işi mahfettiler apartmanın içini pis mis oturyorduk

parmaızıda verdik ....o benim kapıma adam yollamış benimde eşim gidecek nasıl oluyor görsün

bu ne yaaa etraf manyak kaynıyooo deli mi nedir birsen kız bu ne böyleeee??

başla sibelim başla oruç tutmuyoruz bari kuran okuyalım kuran ayı sonuçta ihya etmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…