2009 Mayıs Anneleri

yawwww herkess burada kimse yazmıyooooooooooooooo

kızlar kahve leke geldi idrarımlada parça parça leke geliyorr

Ben pc acık bırakıp kuaföre gittim.Kas bıyık olayını hallattım.

Birsom ne manyak kadın o öyle ya.Adamı kapına yolluyor.Basladığı gibi bitirsın işini.Apartman hayatından nefret edıyorum.Bizimde catı akıyor kimsede tık yok.Tabı en üst katta oturan ben.Hepsi yaslı zaten birseyde denmiyor.

ınsallah bır gun kucukte olsa bahceli bir evım olur.

Oruç gidiyormu senın.Bozma ama bekle bakalım.

Esen sibel allah kabul etsın kızlar bende kurana baslıycan inşallah.

esen, aysun, birsen, sibel unuttuğum var mı çok sağolun kızlar
önemli değil canım
gitmişmi oluyor yaaaa bozmam vallaaaa sökülüyim yaaa
gitti sanırım canım gününmüydü eğer gününse gitti
istersen bekle biraz daha
amin canım
ay inşallah bende istiyorum bahçeli evv
kızlar merhaba duru nefes alırken hırlıyo neyapsam acaba?

burnu mu tıkalı acabaCADIARZU

ohhh sıhatler olsun cnm evet tatlım bende istiyorum bahçeli bir ev eşime diyorum kent yasantısı istemiyorum istanbulun gürültüsü ruhumu yoruyor
inşş. bu arsa alırız istanbula çok uzak olmayan orda ev yaparız otururuzz
çocuklarım okuyacaksa heryerde okurlar böle düşünüyorum sadece annemler istanbulda olacağı için çok uzak istemiyorum yoksa köyümde toprağımız var basar giderimmm
ahhhh incimm ahhhhh inş. olurrr

kızlar merhaba duru nefes alırken hırlıyo neyapsam acaba?
cnm sağlık ocağına git bi baktırr en yakın yani yada hastaneye

önemli değil canım

gitti sanırım canım gününmüydü eğer gününse gitti
istersen bekle biraz daha

amin canım
ay inşallah bende istiyorum bahçeli evv

burnu mu tıkalı acabaCADIARZU

dünürümmmm günüm hapım bitti bekliyorum karnım şiş ve kasık ağrım var ama gerisi gelmedi sökülmezsem bozmam yaa

menn kapak yemeği yaptım kabaklar dolmaya uygun değildi kıymalı yemek yaptım

bideeeeeeeeee şekerpara yaptım yarım ölçü kullandımm kocişe süprizzzz çok sever tatlıyıı.......aksama çorba kaldı salata kaldııı

oh dünürüm yemekler hazır ne güzel
ben yapmıyorum haketmiyormuş kociş öyle dedi
sanırım yemeğe çıkarıcak
msn de biir saattir dil döküyor eski tufan olucam bidaha unutmuycam diye
göreceğiz
ben yine de bir çorba yapayım sahurda yerr

dünür kızzz kök söktürrr öle hemen AFfetme sürünsünnn azcukkkkkkkkkk

kızlarrrr ojelifıstıkla konuştum dün nete giremiyormuş şirkette gece bekcileri prono sitelere girmiş

neti kapatmışlar ...bu satdece işi ile ilgili şeylere giriyormuşşş....evde ikitane pc var diyor net yok diyo anneme gitmem lazım diyor oda olmuyor diyoo pc başına oturunca işlerim kalıyor diyorr

selam kızlar nasılsınız geçmişe bakamaıdm gece bakarım artık kaynanam 2-3 günlüğüne kızına gittti ohh rahatım bugün herkes iyimi tutkuncum hediyeni çok beğendik canım ben daha çıkamadım canım bide izmite gittik geldik olmadı yarın inş güzel türkizimin hediyesini göndercem annesi öpüyorum herkesi yemek yapmam lazım iftara kız uyurken yavaştan başlıyayım birsencim geçmiş oslun canım doktora gitsene ya niye geliyor sürekli leke canım öptüm kızlar ben kaçayım bakarım sonra yine pc açık olcak

anam benimde var bende bi dolma yapayım

unutursa böyle olur işte yazık ya bu adamlar hep sonradan aadam oluyolar bugün yapar bi süpriz belki kız gönlünü alır
valla daha acıkmadım zaten susamam ben pek su içmediğim için şimdi yemek yapıcam belki o zaman acıkırım.
tutma zaten ya
ay çok güzel mani sağol ya çok oş oldu
olmadı niye kalkmadın adam aç kaldı bak neyse şaka bi yana biz anneyiz artık eşler böyle durumları hoş görecek
kızlar ya benim oğluş sanki öksürüyor anlayamadım neden ne yapmalıyım acaba
canım sıcak rezene kesiyor ben öyle yapıyorum
ay çok tehlikeli ve tatlı

gunaydın kızlar herkese hayırlı ramazanlar dılıyorum
esım nobetcı ılk ıftarı yalnız acacam neyse dunden bıber dolması yapmıstım yanınada corba salata yeter bana
ay canım ya inşallah gelecek günler birlikte geçirirsiniz
b]kızlar eşim kalkmış sabah ahsenle konuşuyor
kızm bu dangalak baban unutmuş ,saçma sapan bir insan,anneyi üzmüş ,tüh babaya diyordu
bana da akşam yemek yapma haketmiyorum bn dedii:)))
[/b]
yazııııııkkk ya affet bari
oy maşallah bende pazar günü yapıcam kışlık
ay canım bebeklerde olabilir bazen ama iyi baksaydın burnunu falan kanatmış olabilir bilmiyorlar canlarını acıtabiliyorlar geçmiş olsun
ay şaka gibi kadın ya kız git sen sor hesabını kocanı gönderme ne bu saygısızlık de kız valla
tutkun cnmmmmm ne malzemen var söleeeee hemen sana bi yemek şıftırtayımmm
kabak dolması yapcam senden özendim ama ben kıymasız yapıcam eşim onu kıymasız seviyor bide şu analı kızlı çorbadan aldık onu deniycem eşim istedi

Ay artık gıdıp yapayım son dakkaya kalmasın Çorbanında arkasını okuyum ona gÖre ayarlayım.bızım kaynana yemeĞını yapardı Çorbası nasılmıŞ gÖrelım eŞım anasınımı Özledı ne ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…