aha gitti mi senin oruçç
esen, aysun, birsen, sibel unuttuğum var mı çok sağolun kızlar
önemli değil canımesen, aysun, birsen, sibel unuttuğum var mı çok sağolun kızlar
gitti sanırım canım gününmüydü eğer gününse gittigitmişmi oluyor yaaaa bozmam vallaaaa sökülüyim yaaa
amin canımBen pc acık bırakıp kuaföre gittim.Kas bıyık olayını hallattım.
Birsom ne manyak kadın o öyle ya.Adamı kapına yolluyor.Basladığı gibi bitirsın işini.Apartman hayatından nefret edıyorum.Bizimde catı akıyor kimsede tık yok.Tabı en üst katta oturan ben.Hepsi yaslı zaten birseyde denmiyor.
İnsallah bır gun kucukte olsa bahceli bir evım olur.
Oruç gidiyormu senın.Bozma ama bekle bakalım.
Esen sibel allah kabul etsın kızlar bende kurana baslıycan inşallah.
kızlar merhaba duru nefes alırken hırlıyo neyapsam acaba?
Ben pc acık bırakıp kuaföre gittim.Kas bıyık olayını hallattım.
Birsom ne manyak kadın o öyle ya.Adamı kapına yolluyor.Basladığı gibi bitirsın işini.Apartman hayatından nefret edıyorum.Bizimde catı akıyor kimsede tık yok.Tabı en üst katta oturan ben.Hepsi yaslı zaten birseyde denmiyor.
İnsallah bır gun kucukte olsa bahceli bir evım olur.
Oruç gidiyormu senın.Bozma ama bekle bakalım.
Esen sibel allah kabul etsın kızlar bende kurana baslıycan inşallah.
cnm sağlık ocağına git bi baktırr en yakın yani yada hastaneyekızlar merhaba duru nefes alırken hırlıyo neyapsam acaba?
önemli değil canım
gitti sanırım canım gününmüydü eğer gününse gitti
istersen bekle biraz daha
amin canım
ay inşallah bende istiyorum bahçeli evv
burnu mu tıkalı acabaCADIARZU
kızlar merhaba duru nefes alırken hırlıyo neyapsam acaba?
ohhh sıhatler olsun cnm evet tatlım bende istiyorum bahçeli bir ev eşime diyorum kent yasantısı istemiyorum istanbulun gürültüsü ruhumu yoruyor
inşş. bu arsa alırız istanbula çok uzak olmayan orda ev yaparız otururuzz
çocuklarım okuyacaksa heryerde okurlar böle düşünüyorum sadece annemler istanbulda olacağı için çok uzak istemiyorum yoksa köyümde toprağımız var basar giderimmm
ahhhh incimm ahhhhh inş. olurrr
cnm sağlık ocağına git bi baktırr en yakın yani yada hastaneye
dünürümmmm günüm hapım bitti bekliyorum karnım şiş ve kasık ağrım var ama gerisi gelmedi sökülmezsem bozmam yaa
menn kapak yemeği yaptım kabaklar dolmaya uygun değildi kıymalı yemek yaptım
bideeeeeeeeee şekerpara yaptım yarım ölçü kullandımm kocişe süprizzzz çok sever tatlıyıı.......aksama çorba kaldı salata kaldııı
oh dünürüm yemekler hazır ne güzel
ben yapmıyorum haketmiyormuş kociş öyle dedi
sanırım yemeğe çıkarıcak
msn de biir saattir dil döküyor eski tufan olucam bidaha unutmuycam diye
göreceğiz
ben yine de bir çorba yapayım sahurda yerr
anam benimde var bende bi dolma yapayımgünaydınlarr biz kalktık zaten 9 da kalksam şaşardım beee aliş beyyy uyanmış bana uyumak ne mümkünn sonrada hiç uyumazlar ben biraz uyuyimmm
neysee başladık günü.........evim misss gibi temiz bugün bende yimek yapacam dün
temizlikten dolayı yapamadık....sadece kabağım var dolapda
kıymalı kapak dolması yapem.........salata yapem hee kocişle anlaştık illa çorba olacak oda fix mercimek olur bende ...........yeter iki kişiyizzz
unutursa böyle olur işte yazık ya bu adamlar hep sonradan aadam oluyolar bugün yapar bi süpriz belki kız gönlünü alırne çocuğa dalması ya her gün akşam olunca başı ve karnı ağrır bakmamak için
günaydın kızlarrrrrr
akşam tam 12 de aldım elime hediyeyi yıldönümümüz kutlu olsun dedim
şoooooooooooooook
hiçbişe diyemedi kaldı öyle
sonra sabah kahvaltıya götürürsün diye umut ettim olmadı
öğlen çiçek gelir dedim olmadı
akşam yemeğe götürürsün dedi hatta sadece pilav yaptım götürmedin üstüne bi de yemek bu kadar mı deyip bi de maça gittin
halbuki kızımız bile bizi düşünüp erken uyumuştu
yazık dedim hiç surat yapmadım gittim yattım ,
en son bıraktığımda gözleri dolmuştu........
Ohhhhhhhhhhhh sefam olsun bu ona yeterrr
sahurda da kalktım yemeğini hazırladım benim değil onun yüzü asıktı
tuba çok işe yarıyor canım sende yapp
herkese hayırlı ramazanlar ramazan inşallah hepimiz için hayırlara vesile olur
valla daha acıkmadım zaten susamam ben pek su içmediğim için şimdi yemek yapıcam belki o zaman acıkırım.sorma canım napayım bu hatunlar coşunca kocaya yapayım adam niyetli olacak dedim valla çokta yoruldum heee mirmirmirmir
biraz daha iyiyim tatlım çok şükür ama kendimi dün çok yormuşum belimin ağrısından gece doğru düzgün uyuyamadım tutulmuşum resmen.:bbo:
ay aslında bende işimi çok özledim ama biliyorumki 1-2 hafta sonra sıkılıcam yine oğluşu bırakmak bana zor gelecek :1no2:
hay allahım yaaaaaa bu adamlarda bi alem bende kocişe arada odun gibisin derim bunların hepsi böyle demek :mymeka:
hoşgeldin canım bebekle misafir ağırlamak çok zor oluyor allah yardımcın olsun
o kadar coşarsan mutfakta olacağı odur kociş ne dedi peki senin bu hamaratlığına sırnaşık şey
napacaksın kısmet
canım benim iyigeceler çayı var onu denedinmi hiç benim yağızda çok işime yaramıştı yada anason yerimseniben
ay ne güzel balkonda püfür püfür oturmuşsundur valla gözümde canlandı birden inşallah evlatlarımızlada o günleri göstersin rabbim :saruboceq:
tutkuncum sağlam yemen lazım yoksa halsiz düşersin zamanda uzun bebeklerle ilgilenmek bizi perişan ediyor zaten güç kuvvet lazım sanalmaz:
günaydın birsommmmmm menü güzelmiş bende çorba yapacam bugün süzme mercimekmi yapsam ezogelinmi acaba adam çorba ister illaki iftardacokacimcoook
tutma zaten yagünaydın herkese kızlar nasılsınız hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar eşim kalktı kahvatlılık yedi yemek yemek istemedi ben tutamaıyorum sütüm iyice kesilir diye bizden bu kadar dünde tam mesaiye kalın dedi patron sonra bir anda sen git bebek aç kalmasın dedi nasıl mutlu oldum anlatamam
ay çok güzel mani sağol ya çok oş olduherkese günaydınlar a.s.
Benim velette 6 dan beri dikti beni ancak 8 buçukta uyuyabildi.bende gidip biraz daha uzanıcam.bugün işim yok çok şükür.dün çok coşmuşum yorgun hissediyorum kendimi.daha tam toparlayamadan böyle yaparsam olacağı budur.mirmirmirmir
herkese hayırlı ramazanlar.ilk mani benden hihoyyyt sırnaşık şey
ramazanım merhaba
bizlere verdin sefa
rabbimize hamdolsun
her nefeste bin defa...
olmadı niye kalkmadın adam aç kaldı bak neyse şaka bi yana biz anneyiz artık eşler böyle durumları hoş görecekgunaydın kızlar,
esen cok iyi yapmışsın helal sana.erkeklerın caresız ve ezilmiş hallerını cok sevıyorum ben ya.
Sibelcım,babucum hayırlı ramazanlar.
Birsen ne guzel be balkonda sahur bende öyle hazırlıyayım barı bu akşam.
Ya ben bu gece sahura kalkamadım.dakıka bır gol bir be yazık bana.bora 2.30 da uyandı mama yedı.bende saat 3 gıbi kalkarım uzanayım azıcık dedim.ve uyandığımda ezan baslıyordu.esım hemen kosup bi su içti.cok üzüldum ya adama.bu akşam en sevdığı seylerı hazırlamam lazım.borada 5.30 dan sonra uyumadı delirtti beni.
canım sıcak rezene kesiyor ben öyle yapıyorumkızlar ya benim oğluş sanki öksürüyor anlayamadım neden ne yapmalıyım acaba
ay çok tehlikeli ve tatlıkızar bebişe bakın:)))
child drowning prevention .....your first line of defense - survival video
kıyamam ya çok tatlı
ay canım ya inşallah gelecek günler birlikte geçirirsinizgunaydın kızlar herkese hayırlı ramazanlar dılıyorum
esım nobetcı ılk ıftarı yalnız acacam neyse dunden bıber dolması yapmıstım yanınada corba salata yeter bana
yazııııııkkk ya affet barib]kızlar eşim kalkmış sabah ahsenle konuşuyor
kızm bu dangalak baban unutmuş ,saçma sapan bir insan,anneyi üzmüş ,tüh babaya diyordu
bana da akşam yemek yapma haketmiyorum bn dedii:))) [/b]
oy maşallah bende pazar günü yapıcam kışlıkbu gün çok yorgunum kızlar tünaydın bile demeden giriş yaptım:))
dün konserveler bitti ama bende bittim gecede eşim yemek yeyip yattı bende 3 de anca yatabildim
esencim bak eşin kızım sana diyorum hanım sen anla demek istemiş:)))
ay canım bebeklerde olabilir bazen ama iyi baksaydın burnunu falan kanatmış olabilir bilmiyorlar canlarını acıtabiliyorlar geçmiş olsungünaydın kızlar
bende oruç tutmuyorum, sütün kalitesi düşüyormuş a ve c vitamini açısından fakirleşiyormuş, hepsinden öte ben 10 da falan uyuyorum dayanamıyorum, kansızlık var nedir bitap düşüyorum hiçbir şey yapacak halim olmuyor bide oruç tutarsam nolur bilmiyorum o yüzden cesaret edemedim allah affetsin.
Bu sabah çarşafıonda kan vardı masal ın bir damla neresinden gelmiş olabilir sizce, baktım burnuna kulağına kafasına bişey iz belirti göremedim ya, sizin başınıza geldimi böle bişey,
sağ memeyi hiç emmemeye başladı, sağda daha çok süt oluyo, sağ tarafa alınca ağlıyo napcam ben ya, geceleri genelde sağı vermeye çalışıyorum ama gündüz sırf sol yetmezki, hep böyleydi ama bugünlerde hiç almıyo anca solda bitince mecbur kalırsa sağı alıyo napsam ya sağmakta istemiyorum
ben sizin kadar sohbetlerinize dahil olamıyorum cevap verenlere ayrı ayrı teşekkür edemiyorum çoğu zaman ama çok sağolunnn,
ay şaka gibi kadın ya kız git sen sor hesabını kocanı gönderme ne bu saygısızlık de kız vallakızlar sinirlerim tavan yaptı ramazanın ilk günü bu yapılmaz yaaa lütfen okuyun bana bişey diyin
şimdi bi kadın çıktı apartmadan (kadın çirkef bi tip) aksam üstü herkesin kapısa geldi apartman çok pis boya badana yapılacak kapısı değişicek otomatik sansörlü olacak su vanaların kutusu değişecek dedi...
Ve 315 tl para daire başı dedi....biz tamam dedik..ertesi gün geldi efendim basamakalrda iyi değil cila olacak 400 tl dedi onada eyvallah dedik...neyse kadına dedikki kardeşim herkesten parayı topla öle bu işe gir ,kadın bize dediki ooo paranın hepsini toplamaya çalışırsam 5 sene beklerim.......dedi....neyse 1700 para toplamış usta geldi boyaya başaldı kazınacak yerleri kazımış sıvamış alt kattan beyaz yerleri boyuyor .....ertesi gün kadın gelmiş usta işi bıraktı neden bıraktı 2 milyarlık dış kapı olursa basamak parası kalmıyor işte,ama illa yapacak diyor ....abla dedim bu iş öle olmaz 2 milyarlık kapı olmasında 1 milyarlık kapı olsun bu binanın içi yamalı kalmaz başlandı bitsin dedim....yok diyo kadın ...ya dedim para toplayamıyorsun hem hemde iyisini isrtiyorsun olmuyor işte dedim karşı komşumun eşi usta kaıdn hepberaber konuşuluyor ...kadın bide yönetci oldu ...kendi istedi bana diyoki dün ben yöneticilik yapmam al defteri ..ya dedim ben yapmam benim iki çocuğum var hayır dedi....yok diyo banane ya dedim....kadın ben uğraşamıyorum vs.vs.diyor ben demedimmi sana para toplamadn yapma diye madem elinde bu var elindeki ile bu işi bitir böle apartmanın içini bırakamazsınız dedim.
Neyse usta kadına dediki sen karışma para işine ben bakarım .....ablanın dediği gibide boyayı elektiriği su kutularını kapıyıda ucuz yollu bişey yapayım dedi...neyse usta ben gidem kapıcı ile konuşmaya dedi ve adam dün gidiş o gidiş daha yok 3 gündür boya moya yok yamalı eşşek gibi apartmanın içi
bu sabahda kapım çaldı hiç tanımadığım bi adam kronun teki ama ....neyse açtım kapıyı üzerimde şort asklı tişört var .....adam bu apartmanın yöneicisi sizmişsiniz dedi ben şok tabii
dedim kim dedi kapıda bi kadın var o dedi dedi anladım tabi o kadındı kadına akıl verdik yapamadğı işten nasıl kurtulacağını söyledik ....beni yönetici yapmış....kapıma adamı yollamış çıldırıdım adam kro kapıyı araladım tabi bön bön bakıyor hayır kardeşim ben yönetci mönetici değilim ne istiyorsun dedimm....apartmanın borusu patlamış bodrum katta konfeksiyonu varmış oraya basmış bu yaptırmış...
150 cebimden verdim 150 siz karşılayacaksııınız dedim hakkımız neyse veririz kardeşim gerisini bilmem dedim......eşimi aradım başladı bağırmaya sana karışma akıl dahi verme demedimmi vs.vs. Bide o bağrınıyo ...bende ona ptaladım kadına insem kavga ederiz ağzı bozuk edepsiz bi kadın .....
Dedim eşime aksama kadının kapısına git ne hakla benim evime adam yolluyorsun sen diye sor dedim
5 senedir biz buradayız buranın yöneticisi yok sen şimdi bizi nasıl yönetci yaptın diye sor dedi....
Offfffffffff ya oruçlu oruçlu başıma gelene bak yaaa ne kadar saygısız hödük insan bunlar yaa
komşuluktan bahsediyor bumu komşuluk ..............off biraz paramız olsa satıp burayı başka yere gitmek var ama yok işteee yaaa
sinirim çok bozuldu arkadaşalar yaa
kabak dolması yapcam senden özendim ama ben kıymasız yapıcam eşim onu kıymasız seviyor bide şu analı kızlı çorbadan aldık onu deniycem eşim isteditutkun cnmmmmm ne malzemen var söleeeee hemen sana bi yemek şıftırtayımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?