2009 Mayıs Anneleri

herkese iyi ramazanlar kızlara.s. bugün hiç giremedim daha doğrusu girmedim... ramazan ayı boyunca kendime tv ve interneti yasakladım... evde kendi başıma hatime başladım umarım bitirirm.... ramazan ayını iyi değerlendirmek istiyorum.... o yüzden sık sık giremiycem ama ara sıra uğrarım... bol bol dua ederim sizlerede:Saruboceq::Saruboceq:
geçmişi de okumadım hepinizi öpüyorum :1hug: şimdiden iyi iftarlar cokacimcoook

HAYIRLI RAMAZANLAR KIZLAR..

ya bende oruç tuttum ama susuzluk fenaymış hee acayip cnm su sitiyor napsamki 3 saat kaldı bozmakta istemiyorum ..yemekle zaten aram yok 3 gün yemesem acıkmam ama gazel emdikçe sanki içim susuzluktan kuruyor gibime geliyor :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

benimmm oruç gitti kızlarrrr malesefff geldi kahve rengi leke baya bunun arkası gelir orucumu bozsammı yaa

canım emzırıyosun magdem keske tutmasaydın sonra kazasını yapardın a.s.

allah kabul etsın canım:Saruboceq:

kızlar eşimi beklıyorum buaksam ıftara annemdeyım adapazarında inşallah yarın aksamda kayınvalıdemde yorucu oluyo ama degısıklık olucak kızımada banada kaydirigubbakcemile5

kızlar bende çıkıyorum iş yerinden arkadaşım dış gebelik nedeniyle ameliyat olacak hastanede yatıyor onu ziyarete gitmeyi düşünüyorum çıkışta çok üzüldüm
herkese iyi akşamlar kızlar

Selam kızlar a.s.

Sabahtan beri site açık ama bi yazamadım. Sabah 7.30'da uyandık. 8.30'da annemle babam geldiler. Babam kızımı sevdi biraz gitti. Annemle oturduk. Sonra dayanamadı ütülerimi yaptı. Cam açık diye ev öyle toz olmuş ki gören bir aydır silmedim sanır. Resmen sapsarı torak. İlerimizde bi inşaat var. Sanırım ordan eve kadar geliyor rüzgarla.

Annem Defnoşu severken ben temizliğe başladım. Tabi Defne hanımın huysuzluğu tuttu yine. Ben almak zorunda kaldım. Temizlik anama kaldı yine. Uleyn bu kadın bana gelince bi rahat yüzü göremeyecek belli. Gerçi zevkle yapıyorum diyo ama yazık ya :çok üzgünüm: Ama temizlikten beri kapıları hiç açmadım. Sıcakta oturuyorum temiz temiz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Halılarım temizlikten geldi. Mis olmuşlar mis. Haftaya misafir gelicek. O zaman sericem. Koridor, mutfak, banyo ve yatak odasındaki halılarım makinada yıkanabilir cinsten. Koridordakileri attım makinaya yıkadım. Diğerlerini hafta içi sırayla yıkayacağım. Defnoşumun salıncağını söktüm yıkadım. Ohhh pırıl pırıl oldu kızımın salıncağı hihoyyyt

Asıl önemlisi mutfak dolaplarını sildim. Ne zamandır aklımdaydı. Bi fırsatım olmamıştı. Annem erkenden gelince rahat rahat yaptım alkisalkisalkis

Ama Defnoş bugün hiç uyumadı ya. Bi kere yarım saat uyudu o kadar. Akşam sızar heralde kaydirigubbakcemile3

Akşamada yemeğim var dünden. Bi bulgur pilavı ve cacık yapacağım o kadar. Pilavın malzemelerini hazırladım. 7,30 gibi yapsam sıcak sıcak yer kociş. Oda yolda geliyomuş zemuszemus

Ay şaka maka yorulmuşum valla. Defnoşta hala cin gibi gözlerle bana bakıyo. Bi geçmişi kurcalayayım a.s.

merhaba kızlar ay artık hiç giremez oldum iftara ablama geldim evde değilimm size bakayım istedim bugün dr. gittik kızım 0,500 gr almış off ya çok üzldüm dr iyi dedi ama niye okadar az aldı anlamadım moralim bozuldu boyumuzda60cm olmuş

ezogelin çorbası yaptım kızımla oynuyorum şimdi
başka bişe yok o kocayaaaklava:
ay bu arada kızlar rota virüsü aşısı çok önemli heee yaptırmayanlar yaptırsın
ablamın oğlu 9 aylık rota virüsü kapmış yavrumm 1 kilo vermiş kıyamam yaaaa
su kaybına uğramış

yaa kızlar benim veletlerin ana kucağı hep leke içinde öle piss duruyokiiii demir ilcı devrildi

altlarından battaniye kaysa basları terlese leke kalıyorrr kosla ile sildim çıkmadııı mok gibi yaaaa çamaşır suyu vursam acep rengiii solarmıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…