vay be iftar yaklaştı
ben çıkayım bari odun kocama bişeyler daha yapayım olmaz böyle yemeksizzz:)
bu ne yaaa etraf manyak kaynıyooo deli mi nedir birsen kız bu ne böyleeee??
başla sibelim başla oruç tutmuyoruz bari kuran okuyalım kuran ayı sonuçta ihya etmek lazım
yawwww herkess burada kimse yazmıyooooooooooooooo
kızlar kahve leke geldi idrarımlada parça parça leke geliyorr
esen, aysun, birsen, sibel unuttuğum var mı çok sağolun kızlar
Ben pc acık bırakıp kuaföre gittim.Kas bıyık olayını hallattım.
Birsom ne manyak kadın o öyle ya.Adamı kapına yolluyor.Basladığı gibi bitirsın işini.Apartman hayatından nefret edıyorum.Bizimde catı akıyor kimsede tık yok.Tabı en üst katta oturan ben.Hepsi yaslı zaten birseyde denmiyor.
İnsallah bır gun kucukte olsa bahceli bir evım olur.
Oruç gidiyormu senın.Bozma ama bekle bakalım.
Esen sibel allah kabul etsın kızlar bende kurana baslıycan inşallah.
kızlar merhaba duru nefes alırken hırlıyo neyapsam acaba?
kızlarrrr ojelifıstıkla konuştum dün nete giremiyormuş şirkette gece bekcileri prono sitelere girmiş
neti kapatmışlar ...bu satdece işi ile ilgili şeylere giriyormuşşş....evde ikitane pc var diyor net yok diyo anneme gitmem lazım diyor oda olmuyor diyoo pc başına oturunca işlerim kalıyor diyorr
selam kızlar nasılsınız geçmişe bakamaıdm gece bakarım artık kaynanam 2-3 günlüğüne kızına gittti ohh rahatım bugün herkes iyimi tutkuncum hediyeni çok beğendik canım ben daha çıkamadım canım bide izmite gittik geldik olmadı yarın inş güzel türkizimin hediyesini göndercem annesi öpüyorum herkesi yemek yapmam lazım iftara kız uyurken yavaştan başlıyayım birsencim geçmiş oslun canım doktora gitsene ya niye geliyor sürekli leke canım öptüm kızlar ben kaçayım bakarım sonra yine pc açık olcak
Ay artık gİdİp yapayım son dakkaya kalmasın Çorbanında arkasını okuyum ona gÖre ayarlayım.bİzİm kaynana yemeĞİnİ yapardı Çorbası nasılmıŞ gÖrelİm eŞİm anasınımı Özledİ ne ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
HAYIRLI RAMAZANLAR KIZLAR..
ya bende oruç tuttum ama susuzluk fenaymış hee acayip cnm su sitiyor napsamki 3 saat kaldı bozmakta istemiyorum ..yemekle zaten aram yok 3 gün yemesem acıkmam ama gazel emdikçe sanki içim susuzluktan kuruyor gibime geliyor :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
benimmm oruç gitti kızlarrrr malesefff geldi kahve rengi leke baya bunun arkası gelir orucumu bozsammı yaa
kızlar eşimi beklıyorum buaksam ıftara annemdeyım adapazarında inşallah yarın aksamda kayınvalıdemde yorucu oluyo ama degısıklık olucak kızımada banada kaydirigubbakcemile5
kızlar bende çıkıyorum iş yerinden arkadaşım dış gebelik nedeniyle ameliyat olacak hastanede yatıyor onu ziyarete gitmeyi düşünüyorum çıkışta çok üzüldüm
herkese iyi akşamlar kızlar
Selam kızlar a.s.
Sabahtan beri site açık ama bi yazamadım. Sabah 7.30'da uyandık. 8.30'da annemle babam geldiler. Babam kızımı sevdi biraz gitti. Annemle oturduk. Sonra dayanamadı ütülerimi yaptı. Cam açık diye ev öyle toz olmuş ki gören bir aydır silmedim sanır. Resmen sapsarı torak. İlerimizde bi inşaat var. Sanırım ordan eve kadar geliyor rüzgarla.
Annem Defnoşu severken ben temizliğe başladım. Tabi Defne hanımın huysuzluğu tuttu yine. Ben almak zorunda kaldım. Temizlik anama kaldı yine. Uleyn bu kadın bana gelince bi rahat yüzü göremeyecek belli. Gerçi zevkle yapıyorum diyo ama yazık ya :çok üzgünüm: Ama temizlikten beri kapıları hiç açmadım. Sıcakta oturuyorum temiz temiz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Halılarım temizlikten geldi. Mis olmuşlar mis. Haftaya misafir gelicek. O zaman sericem. Koridor, mutfak, banyo ve yatak odasındaki halılarım makinada yıkanabilir cinsten. Koridordakileri attım makinaya yıkadım. Diğerlerini hafta içi sırayla yıkayacağım. Defnoşumun salıncağını söktüm yıkadım. Ohhh pırıl pırıl oldu kızımın salıncağı hihoyyyt
Asıl önemlisi mutfak dolaplarını sildim. Ne zamandır aklımdaydı. Bi fırsatım olmamıştı. Annem erkenden gelince rahat rahat yaptım alkisalkisalkis
Ama Defnoş bugün hiç uyumadı ya. Bi kere yarım saat uyudu o kadar. Akşam sızar heralde kaydirigubbakcemile3
Akşamada yemeğim var dünden. Bi bulgur pilavı ve cacık yapacağım o kadar. Pilavın malzemelerini hazırladım. 7,30 gibi yapsam sıcak sıcak yer kociş. Oda yolda geliyomuş zemuszemus
Ay şaka maka yorulmuşum valla. Defnoşta hala cin gibi gözlerle bana bakıyo. Bi geçmişi kurcalayayım a.s.
merhaba kızlar ay artık hiç giremez oldum iftara ablama geldim evde değilimm size bakayım istedim bugün dr. gittik kızım 0,500 gr almış off ya çok üzldüm dr iyi dedi ama niye okadar az aldı anlamadım moralim bozuldu boyumuzda60cm olmuş
ezogelin çorbası yaptım kızımla oynuyorum şimdi
başka bişe yok o kocayaaaklava:
ay bu arada kızlar rota virüsü aşısı çok önemli heee yaptırmayanlar yaptırsın
ablamın oğlu 9 aylık rota virüsü kapmış yavrumm 1 kilo vermiş kıyamam yaaaa
su kaybına uğramış
fulyam geçmiiş olsun cnmmmm
basım felaket ağrıyoo yaaaaaa adet sıkıntısıda tam geldi beee
sağol bitanem.. ya kızım sen ne cok adet oluosun yaa:)
ayda bikereee oluyom bacım çok şükürrrr:lepi::lepi:
yaa kızlar benim veletlerin ana kucağı hep leke içinde öle piss duruyokiiii demir ilcı devrildi
altlarından battaniye kaysa basları terlese leke kalıyorrr kosla ile sildim çıkmadııı mok gibi yaaaa çamaşır suyu vursam acep rengiii solarmıı
vay be iftar yaklaştı
ben çıkayım bari odun kocama bişeyler daha yapayım olmaz böyle yemeksizzz:)
hayırlı ramazanlar kızlar..
sabahtan beri acık ama yazamadım bi türlü zeynep durmuoo ee bir yandan yemek camasır derken..
zaten 3 gündür kuyruk sokumum ağrıo benim eskidende arada tutardı resmen bıcak batar gibi sol tarafı yürümekte cok zorlanıyorum..hamileyken gecmişti.ama tekrar basladı.ara ara olup kendi gecio 1 2 ay sonra tekrar tutuooo ......doktora gitsem bi ara cok iyi olacakkk..zeynebi zor kucağıma alıyorum.yatarken sağdan sola 10 dk da bağırarark dönüyorum resmen
hayirli aksamlar kizlar a.s.
nasil sinirliyim nasil kirginim anlatamam size :S adam unuttu ya mafoldumben aslinda 21 agustos olarak unutmasini imkani yok..cünkü hem ramazanin ilk günü 21ine geldigini biliyor..hem adamin işi satinalma,her dakika takvimle işi var..
bende verdim hediyemi..eşimin yüzünden hiç anlaşilmaz duygulari..oyuzden bi şok ifadesi görmedim :) yildönümü hediyesi dedim ve ciktim balkona..o da geldi sigarasini içti..bişi demedi..gitti yatti erkenden..küstük zaten..hepten küstük..
neysem hayirlisi..Allah akil fikir versin..süpriz üstüne süpriz yapiyor..kötü tarafindan maalesef..muayyen günleri var herhalde bunlarinda :))) tobe ya Rabbim ya ramazan günü nelerle ugrasiyorum..
neysem size hayirli geceler kizlar..şuan inme inmiş gibiyim..içimden hiçbişi yapmak gelmiyor :S
sen yine dr la görüş öyle başla canım birdende pütürlüye geçilmez yutamaz mazallahh boğazında kalırriy geceler kızlar
odun bu adamların hepsi ya bir tanede benim evde varr
tubacım üzüldüm bacım ya seninkinin huyu husu biraz değişik sanıırm hepsi ayrı ayar bunların ya üzülme canım belki başka bir sorunu falan vardır
fulyacım sana çok geçmiş olsun mutlaka doktora git ya öle çekilmez canım ya geçmiş olsun
sibelcim cevap yazmışsın tatlım sağol 1-2 günlük bir rahatlık işte sonra yine aynı
esencim sende kızmışsın kocana valla bunlar hep aynı
tutkuncum ben sana teşekkür için mesaj yazamadım ve arayamadım çünkü telimi izmitte unutmuşum o kadar akıllıyım yani kusura bakma canım ilgili yere resmide ekedim ama senden bir aynıt gelmedi inş gücenme falan yoktur öptüm tatlım
kızlar bende dün misafirleir ağırladım bugünde faza bakamadım komşuları memnun şekilde gönderdim
bide bugün çook sevdiğim bir arkadaşımla konuştum şu anda 2.5 yaşında bir kızı var sakın diyor 6.aya kadar bekleme ek besin için diyor şimdiden bir şeylere alıştırmaya çalış yada 4. ayda muhakkak başla diyor ve ohep püre yapardı şimdi kızı çiğneyemiyormuş hiç birşeyi sakın püre yapma diyor pütürlü bırak öle alışsın diyor sonra çiğnemesi gelişmiyormuş kzılar bende ek gıdya geçicem 4 aylık olunca bakalım doktora gittiğimiizde ne diycek ona göre başlasam iyi olucak
hayırlı ramazanlar canım geçmiş olsunhayırlı ramazanlar kızlar..
sabahtan beri acık ama yazamadım bi türlü zeynep durmuoo ee bir yandan yemek camasır derken..
zaten 3 gündür kuyruk sokumum ağrıo benim eskidende arada tutardı resmen bıcak batar gibi sol tarafı yürümekte cok zorlanıyorum..hamileyken gecmişti.ama tekrar basladı.ara ara olup kendi gecio 1 2 ay sonra tekrar tutuooo ......doktora gitsem bi ara cok iyi olacakkk..zeynebi zor kucağıma alıyorum.yatarken sağdan sola 10 dk da bağırarark dönüyorum resmen
iy geceler kızlar
odun bu adamların hepsi ya bir tanede benim evde varr
tubacım üzüldüm bacım ya seninkinin huyu husu biraz değişik sanıırm hepsi ayrı ayar bunların ya üzülme canım belki başka bir sorunu falan vardır
fulyacım sana çok geçmiş olsun mutlaka doktora git ya öle çekilmez canım ya geçmiş olsun
sibelcim cevap yazmışsın tatlım sağol 1-2 günlük bir rahatlık işte sonra yine aynı
esencim sende kızmışsın kocana valla bunlar hep aynı
tutkuncum ben sana teşekkür için mesaj yazamadım ve arayamadım çünkü telimi izmitte unutmuşum o kadar akıllıyım yani kusura bakma canım ilgili yere resmide ekedim ama senden bir aynıt gelmedi inş gücenme falan yoktur öptüm tatlım
kızlar bende dün misafirleir ağırladım bugünde faza bakamadım komşuları memnun şekilde gönderdim
bide bugün çook sevdiğim bir arkadaşımla konuştum şu anda 2.5 yaşında bir kızı var sakın diyor 6.aya kadar bekleme ek besin için diyor şimdiden bir şeylere alıştırmaya çalış yada 4. ayda muhakkak başla diyor ve ohep püre yapardı şimdi kızı çiğneyemiyormuş hiç birşeyi sakın püre yapma diyor pütürlü bırak öle alışsın diyor sonra çiğnemesi gelişmiyormuş kzılar bende ek gıdya geçicem 4 aylık olunca bakalım doktora gittiğimiizde ne diycek ona göre başlasam iyi olucak
hülyacım bozmuşsun orucu ama bir bilgi yazmıştım buraya kefaret gerekmiyor sadece kazasını tutacaksın o kadar canım
kıvılcım sütünü de arttırmışsın aman maşallah
benim sütümde bulgur pilavı ve taze soğanla artıyor maşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?