2009 Mayıs Anneleri

vay be iftar yaklaştı
ben çıkayım bari odun kocama bişeyler daha yapayım olmaz böyle yemeksizzz:)

ülen gariiii yimeğe götürmeyecekmi yapmaaaaaaaaa kızım yaaaa sürtsün burnuuu

solarmı rengiii ne serersem sereyim tepiştikce kayıyorrr zaten battııı

bu ne yaaa etraf manyak kaynıyooo deli mi nedir birsen kız bu ne böyleeee??

başla sibelim başla oruç tutmuyoruz bari kuran okuyalım kuran ayı sonuçta ihya etmek lazım

Öyle canım aslında ben bu sene mealini okumak istiyorum ama öyle hatim olmuyor sanırım.CADIARZU

yawwww herkess burada kimse yazmıyooooooooooooooo

kızlar kahve leke geldi idrarımlada parça parça leke geliyorr

Senin oruç gitmiş canım yaa :1no2:

esen, aysun, birsen, sibel unuttuğum var mı çok sağolun kızlar

Ne demek canım benim yerimseniben

Başla tatlım ya oruç tutamıyorum diye zaten bir yarım eksik gibi geliyor.:umursamaz:

kızlar merhaba duru nefes alırken hırlıyo neyapsam acaba?

Burnu tıkalıdır gülşahcım bizimkide öyleydi muayenede doktor burnu tıkalı birde sütler genizinde birikebiliyormuş ondan olurmuşvereliniortak

Bende arayayım bir ara delikafadulden

Oh kafanı dinle Gonca'cım 2 günde olsa

kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

Allah yardımcın olsun tatlım,sen bide sadece anne sütü veriyorsun :teselli:

benimmm oruç gitti kızlarrrr malesefff geldi kahve rengi leke baya bunun arkası gelir orucumu bozsammı yaa

Benim bildiğim kadarıyla gelince bozman gerekir.CADIARZU

kızlar eşimi beklıyorum buaksam ıftara annemdeyım adapazarında inşallah yarın aksamda kayınvalıdemde yorucu oluyo ama degısıklık olucak kızımada banada kaydirigubbakcemile5

Olsun onunda gönlü olur torununu görünce.

Üzücü bir durum inşallah tez zamanda bir melek nasip eder rabbim ona :Saruboceq:

Ohhhhh ana gibisi varmı yaaa bu arada bu kadar temizlik yeter artık haftada 2 kere dip köşe yapmaya başladın farkındamısın bacım canına yazık :mymeka:

Üzülme tatlım Yağız da 600 gr aldı bu ay 400 üzeri gayet normal dedi doktorumuz.Herkesle kendi bebeğini kıyaslama her ay 1 kilo alacak değil ya sonrasında çok kilolu olmasıda iyi değil bak arkadaşımın bebeği her ay 1200 falan alırdı 8 aylıkken 12 kilo oldu çocuk hantal bişey yerinden kalkamıyor.

Ay yavrum çok geçmiş olsun çok önemli bu rota çok nasıl bazı doktorlar gerekmez diyolar anlamıyorum ben yaaaa klava:

hayırlı ramazanlar kızlar..

sabahtan beri acık ama yazamadım bi türlü zeynep durmuoo ee bir yandan yemek camasır derken..
zaten 3 gündür kuyruk sokumum ağrıo benim eskidende arada tutardı resmen bıcak batar gibi sol tarafı yürümekte cok zorlanıyorum..hamileyken gecmişti.ama tekrar basladı.ara ara olup kendi gecio 1 2 ay sonra tekrar tutuooo ...... doktora gitsem bi ara cok iyi olacakkk..zeynebi zor kucağıma alıyorum.yatarken sağdan sola 10 dk da bağırarark dönüyorum resmen

Solar canım ya yüz gibi bişey dikilmezmi acaba CADIARZU

vay be iftar yaklaştı
ben çıkayım bari odun kocama bişeyler daha yapayım olmaz böyle yemeksizzz:)

Yine dayanamadın dimi kaydirigubbakcemile3

Geçmiş olsun tatlım ihmal etme bendede acayip bir bel ağrısı var yaa bende gitmeyi düşünüyorum bir yandan bir yana dönerken belim kopuyor resmen mafoldumben

offf malesef nefsime yeni düştüm ve saat 6 da orucu bozdum Allah afetsin ama susuzluk beni mahvetti iftara kadar hiç bişi yemedim midem çok fena oldu yaw (
iftardan sonra kocişle markete çıktık azcuk yürümek iyi geldi gazel de kucağımda uyuya kaldı ..dışarıyada fena alışmış bütün gün nasıl oyalıyım diye kılıktan kılığa girdim ..kapıdan çıkar çıkmaz cadı gülücükler attı kışta geliyor napcaz böle bilmemm :SS

hayirli aksamlar kizlar a.s.

nasil sinirliyim nasil kirginim anlatamam size :S adam unuttu ya mafoldumben aslinda 21 agustos olarak unutmasini imkani yok..cünkü hem ramazanin ilk günü 21ine geldigini biliyor..hem adamin işi satinalma,her dakika takvimle işi var..

bende verdim hediyemi..eşimin yüzünden hiç anlaşilmaz duygulari..oyuzden bi şok ifadesi görmedim :) yildönümü hediyesi dedim ve ciktim balkona..o da geldi sigarasini içti..bişi demedi..gitti yatti erkenden..küstük zaten..hepten küstük..

neysem hayirlisi..Allah akil fikir versin..süpriz üstüne süpriz yapiyor..kötü tarafindan maalesef..muayyen günleri var herhalde bunlarinda :))) tobe ya Rabbim ya ramazan günü nelerle ugrasiyorum..

neysem size hayirli geceler kizlar..şuan inme inmiş gibiyim..içimden hiçbişi yapmak gelmiyor :S

Üzülme Tuba, bu tür günlerin hatirlanmasi gercekten kolay olmuyor. Eger esin yilin diger bir sürü gününde incelikleri olan biriyse, sorun yoktur bence. Benim esimde balik hafizalidir hatta bende öyleyimdir. Önceleri dogum günlerimi unutmuyor ama yanlis günü dogum günüm olarak hatirliyordu diye basinin etini yerdim. Sonradan anlamsiz geldi bu tür alinganliklar. Artik beklentilerim yok, üzüntüde yok böylece:)

iy geceler kızlar

odun bu adamların hepsi ya bir tanede benim evde varr
tubacım üzüldüm bacım ya seninkinin huyu husu biraz değişik sanıırm hepsi ayrı ayar bunların ya üzülme canım belki başka bir sorunu falan vardır

fulyacım sana çok geçmiş olsun mutlaka doktora git ya öle çekilmez canım ya geçmiş olsun

sibelcim cevap yazmışsın tatlım sağol 1-2 günlük bir rahatlık işte sonra yine aynı

esencim sende kızmışsın kocana valla bunlar hep aynı

tutkuncum ben sana teşekkür için mesaj yazamadım ve arayamadım çünkü telimi izmitte unutmuşum o kadar akıllıyım yani kusura bakma canım ilgili yere resmide ekedim ama senden bir aynıt gelmedi inş gücenme falan yoktur öptüm tatlım

kızlar bende dün misafirleir ağırladım bugünde faza bakamadım komşuları memnun şekilde gönderdim

bide bugün çook sevdiğim bir arkadaşımla konuştum şu anda 2.5 yaşında bir kızı var sakın diyor 6.aya kadar bekleme ek besin için diyor şimdiden bir şeylere alıştırmaya çalış yada 4. ayda muhakkak başla diyor ve ohep püre yapardı şimdi kızı çiğneyemiyormuş hiç birşeyi sakın püre yapma diyor pütürlü bırak öle alışsın diyor sonra çiğnemesi gelişmiyormuş kzılar bende ek gıdya geçicem 4 aylık olunca bakalım doktora gittiğimiizde ne diycek ona göre başlasam iyi olucak

Iyi Geceler hatta olan tüm Arkadaslara...

Birkac gündür okumakla yetiniyordum, ancak firsat bulup yazabiliyorum kizlar. Neredeyse hicbirsey yapmiyorum iki gündür, ilgimi sadece ogluma yogunlastirdim. Oyun oynama hevesi var ve ögrenmek istiyor birseyleri her an. Yemek yaparken beni izledi bugün, kullandigim herseyi dikkatle izledi. Buzlugu gösterdim, cok sasirdi önce, icine dikkatlice bakti bir süre. Nasil davranmak gerekiyor bu haftalarda bazen kestiremiyorum, sizlerin günlük maceralari nasil seyrediyor?

Ögleden sonra nihayet hediyemi yollayabildim Özlem'e. Aslinda dün yollayacaktim ama esim isten gec geldi ve apar topar kosturmak istemedik. Sonra eve geldigimizde bana bir paket gelmis, ta 2 yil önce katildigim bir öykü yarismasinda, öyküm dereceye girmis ve 500 öykünün icinden 12. olmus. Dereceye giren 35 öyküyle birlikte kitap yapmis bana yollamislar. Cok sasirdim, sevindim. Adresimi nasil bulmuslar hala cözemedim ama? :) Neyse icimde yazma sevki artti yeniden. Evlenmeden önce yogun bir bicimde yazma tutkum vardi, nedense 2 yildir köreltmisim bu sevki...

Ve ana gündem maddem, takintim, paranoyam süt:) Yeni bir öneri arkadaslar süt arttirmak icin. Avusturya'da Annem sayesinde meyve yeme aliskanligim artti. Sanirim yaban mersini olmali. Bu meyveyi yemistim, feci süt yapmisti. Dün esim getirmis, aksam yatmadan atistirmistim biraz. Sonuc yine ayni. Her seyin caresi dogada var aslinda...

ahanda bir odun dahaaaklava:klava:dayaklık bunlar ya harbiden

sen yine dr la görüş öyle başla canım birdende pütürlüye geçilmez yutamaz mazallahh boğazında kalırr

hayırlı ramazanlar canım geçmiş olsun
sibel kız dayanamadım kalkıp yapacaktım ki eşim aradı yer ayırtmış kaydirigubbakcemile3zemuszemus

biz geldik kızlar eşim aradı hazırlan dedi yok olmaz falan derken ısrara dayanamadım çıktık
ziya şark sofrasına gittik güzel bir yemekti Ahsen kuzumda uyudu hep
sonra florya sahilinde güzel bir yüüryüş yaptık
eşim özür bile dileyemiyorum cidden çok üzüldüm dedi bütün gün başı ağrımış
iyi oldu sana dedim bidaha unutmazsın
yok aşkım bi doğum günün bi bugün asla didikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
öyle işte şimdi Ahsen uyudu bende yatıyorum iyi geceleerrrr

Ben doktora sormustum, 4. ayin sonunda baslayabilirsin demisti Gonca'cigim. Sanirim Eylül'ün son haftalarinda baslarim ama ilk ne verecegim bilemiyorum?

hülyacım bozmuşsun orucu ama bir bilgi yazmıştım buraya kefaret gerekmiyor sadece kazasını tutacaksın o kadar canım

kıvılcım sütünü de arttırmışsın aman maşallah
benim sütümde bulgur pilavı ve taze soğanla artıyor maşallahh

kızlar yemekten beridir yatıyorum o kadar fena baş ağrım varki şuan bile midem bulanıyorr

migrenin bi modeli sanırım şuan sağ tarafım felaket ağrıyı tek içebileceğim ağrı kesici parol yada minoset içtim şimdi

eşimede kızdım mutfağı aynı bırakmış bulaşıklar bardaklarrr tezgah talan

şimdi gidip yatacam biraz daha yoksa kusacak gibiyimmm

Sagol canim. Bulgur'u bende cok seviyorum ama gaz yapiyor sanki? Gerci gazi azaldi Dorugun bu aralar, deneyeyim yeniden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…