yatıyorum canlar iyi geceler
burdanda kutlayam baribirsencim canım doğum günün kutlu olsun nice senelereeeeeeeeeeeeeeee
canım bende pompa alıcam madelanınki elektrkli alırım die düşünüom ama bnm sütüm az acaba manuelmi iyi sagıyo elek.mi kızlar ya??
bide nekadara alırsan ve nerden alırsan haber ver tatlım:)))
esencim senin yöntem sütü fazla olanlara benm hiç sütüm akmazkii:çok üzgünüm:
birsenin dogum günü bugünmü sanki çarş. demişti kafam karıştı??
Birsommmmmmmmmmmmmmmmmm
Nice mutlu senelere tatlım İyiki doğdun iyiki varsınnnn.a.s.
birsencim doğum günün kutlu olsun
nurtencim gerçekten üzüldüm tatlım
ahsencim ek gıdalara geçmişsiniz hayırlı olsun ahsen umarım sever yeni tatları
bengicim işe başlıyormuşsun ilk günler zor olacak bebişinden ayrılman iyi mesailer
sibelcim nasılsın canım yağız nasıl
pınarcım sanada günaydın
saolun kızlar 10da randevu bakalım hazır kızkardesım burdayken bı gıdp gösterem
nurten gecmıs olsun canım ne rezıllık cekmıssınız allah beterınden korumus yınede
bırsencım dogum gunun kutlu olsun canım nıce m utlu saglıklı yıllara inşallah..
,GÜNAYDIN MİLLET...
Nurtencim gecmış olsun ya neler gelmiş basınıza.Kaza bu olur tabı ama su erkeklerın kabadayılıkları yok mu herseyı mahveder.
Bigudı ve Ayse geçmiş olsun kızlar.Çabucak atlatırsınız inşallah.
Esencım hayırlı işler sana hemen gecsın zaman kavuş kızına.
BİRSOM NICE MUTLU YILLARA....YENI YASIN MUTLULUK,SAĞLIK,PARA VE KOCAMAN ASSSSSK GETİRSİN SANA.
günaydıon kızlar nasılsınız.geçmişe şöyle bir göz attım. hasta olab ark.geçmiş olsun.eşiyle sorunları olana rkadaşalar aynı şeyi bende yaşıyorum.özellikle bebek olduğundan ebri gözümün içine bakan eşim artık beni umursamıyor bile.ben eskiden böyle değildin desem o eskidendi şimdi sorunluluklarım var deyip geçiştiriyor.pınarcım geçmiş olsun .ama yakında bende patlıcam bakalım ne zaman(eşler doğum ayptı sanki:)
kızlar günaydın,dün neler yaşanmış öyle,hepinizede geçmiş olsun!
Dün oğlumda benim canıma okudu,hep kucak istiyo,akşam üstü eşim gelince iyice azdı bende onu görünce ağlamaya başladım yazık o da çok üzüldü ama çok yorulmuştum gerçektende,dayanamadık o kadar ağlayınca açmı acaba diye eczaneden deneme aptamil mama vermişlerdi onu yaptık 90 ml.valla yedi ama hepsini vermedik,kızlar şimdi eğer mamayı yediyse bu aça anlamınamı geliyor yoksa bütün bebekler versen yermi mamayı?ne olur bana bi yardımcı olun,gece çok güxel sütüm oluyor göğüslerim sert oluyor ama gündüzleri o kadar değil,yetmiyor olabilirmi,doktor yeterli dedi ama akşamüstü ağlamayı artırınca bizde anlayamıyoruz,ne olur bildiğiniz bişey varsa söyleyin??
birsen doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara yavrularınla,eşinle ve tüm sevdiklerinle..
canım kilo alımı iyise sütün yetiyor demektir ama doymuyorda olabilir tatlım duruda aynı emiyor ama mama verince büyük iştahla alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?