2009 Mayıs Anneleri

esencim ilk başta zor oluyor ama alışıyorsun ben hala gözlerim dolu dolu bırakıyorum anneme.allahtan yarım gün çalışıyorsun o şansın var

sıkma canını benımkıde aynı senınkı gıbı bende doymadıgından şüphelenıyorum gece daha coksa sütün sağ gögsünü gunduz memeden sonra ver yıne doyunca nasılsa ıtıyo bıberonu sütün varsa mamaya gecme bence

kızlarrr slm herkeslere...

ÇOK MUTLUYUM 61 KG OLMUŞUM:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

1 KG VERMıŞıMakannehir VAY BEEEEEEE ARTIK DAHA ıNAÇLIYIM GıDDER BUNLAR GıDERRRR

halbuki gece tıka basa yedim sabah bi tartılayım dedim çünki annemler accuk inceldin sanki diyip duruyorlardı bende siyahı keşfettim ondandır diyordumkaydirigubbakcemile3

BıRSOM NıCE GÜZEL YAŞLARA GÜZEL ARKADAŞIMopuyorumnanaktan

günaydin tünaydin kizlar a.s.

Birsencim dogumgünün kutlu olsun tatlim..ömerinle,alinle,eşinle ve tüm sevdiklerinle nice mutlu huzurlu yillara canim a.s. iyiki dogmussunnnn :1hug:

nurtencim cok geçmiş olsun canim ya..neler gelmiş başiniza öyle..Allah korumus sizi :S buarada 1 kg vermişsin tebriklerrrrr a.s.

incihancim canim diyettaşim valla hiçbirinden yiyemedim :) inşaAllah biran önce bende baslicam..ramazan gecmeden baslasam iyi olcak :)

esencim hayirli olsun işe baslamissin :) inşaAllah herşey yolunda gider canim

tülaycim demek senin eşinde "eskidendi" diyenlerden :)

banucum gecmis olsun tatlim a.s.

sibelcim oh gezmişsin süslenmişsin püslenmişsin yarasin diyelim :)

bize gelince ne keyfim var ne bişeyim..cok sasircaksiniz ama bizde gene nane molla olduk..ama cok kirdi gene..noldu buna anlamiyorum..konusunca iyi tamam güzel..2 gün sonra gene ayari kaçiyor ya..sonra gene konus gene düzelsin..en nefret ettiğim dirdirci kadin moduna sokuyor beni ya..sirf bu yuzden konusmadigim zamanlar bile oluyor ya..anla işte dimi..

dün misafirler iptal oldu..iyide iptal olmus..nasil yapardim bilemiyorum..tam iftar vakti serra cildirdi aglamaktan..eşimde bi rahatki sormayin..gerisini tahmin edersiniz işte..ama artik suyunu cikardi yani..ne bu boyle ya..2 gün iyi 5 gün küs..biktim vallahi ya..tam iyi tamam diyorum gene su koyuveriyor..

anlayacaginiz zehir zikkim bi gün geçirdim..etkileride tüm gücüyle devam ediyor..

Allah akil versin ne diyim..

Tünaydın bacılar a.s.

Sabahtan beri sayfa açık ama bi satır okuyamadım. Defnoş'la 10'da kalktık o saatten beri ayakta. Üstelik kucağımda. 2 lokma bişey zor yedim. Yıkadım uyur diye ama fayda etmedi. Şimdide yanımda mzırdanıyor. Geçmişi okuyamadım. Herkes iyidir umarım a.s.

Birsen'im bacım doğum günün kutlu olsun. Tüm sevdiklerinle nice senelere inşallah a.s. Arayamıyorum seni. Telimin şarjı bitti. Çantamıda dün annemde unutmuşum :bbo: Babam bugün getiricekte telimi şarjedicem kaydirigubbakcemile3

Makinada çamaşırım duruyor. Ev darmaduman. Yemek yapıcam oyyyyyy kafamçokkarıştı Ama bundan sonra ne karar aldık CADIARZU Yetişmiyosa yapacak bişey yok. MAlum yetiştirince madalya takan olmuyor dimi ama kaydirigubbakcemile3

tuğbacım aslında takmıcaz olan bize oluyor onların umrunda olmuyor.bende eşime karşı suskun olurum günlerce konuşmam sonra gelir özür diler ama sonra yine aynı aslında onlar gibi rahat olmak lazım.

tuğbacımm iyiyimm selinde iyi canım.pınar evet valla madalya takan yok olduğu kadar.. ayşecimm çok çok geçmiş olsun nasılsın şimdi.

bende diyorum pınar burda ama bişey yazmıyor,yazamıyordun desene,kolay gelsin cnm dün dağhan öyleydi bugün daha iyi oluyo işte bazen..

tubacım sağol bitanem geçti biraz başımın ağrısı sen nasılsın bebiş nasıl tatlım işler yoğun benimde canım

tuğbacım aslında takmıcaz olan bize oluyor onların umrunda olmuyor.bende eşime karşı suskun olurum günlerce konuşmam sonra gelir özür diler ama sonra yine aynı aslında onlar gibi rahat olmak lazım.

öyle olmak için beyin ameliyati olup bikaç noron aldirmamiz lazim beynimizden :))) anca rahat oluruz belki..

pınarcım doğru diyorsun madalya takan yok kendimizi çok yıpratıyoruz biz iş ev çocuklar eş derken zaman geçiyor

tubacım erkekler değişmez bizim istediğimiz gibi olmaları zor onlar ince ruhlu düşünceli değiller çünkü anne değiller bizi anlamaları çok zor tatlım ben elimden geldiğince olumlu olmaya çalışıyorum sevmediğim istemediğim şeyleri tatlı dille anlatıyorum ki bunada mecburum altı yaşında herşeyi anlayan bir kızım var değiştiremeyiz tatlım huylarını sıkma canını senden ve bebişinden değerli ne var ki

aysecim gecmis olsun canim..kusura bakma kafam pek yerinde degil a.s. inşaAllah agrin olmadan kolayca düşürüp rahat edersin canim..

sağol tubacım kolay gelmiyor aslında zor gece uyku yok iki prenses sürekli ilgi ister işler yoğun eve git iş derken inan ahtopot kadın oldum valla ellerimin uzanamayacağı yerleri bile hallediyorum artık:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…