kızlar günaydın,dün neler yaşanmış öyle,hepinizede geçmiş olsun!
Dün oğlumda benim canıma okudu,hep kucak istiyo,akşam üstü eşim gelince iyice azdı bende onu görünce ağlamaya başladım yazık o da çok üzüldü ama çok yorulmuştum gerçektende,dayanamadık o kadar ağlayınca açmı acaba diye eczaneden deneme aptamil mama vermişlerdi onu yaptık 90 ml.valla yedi ama hepsini vermedik,kızlar şimdi eğer mamayı yediyse bu aça anlamınamı geliyor yoksa bütün bebekler versen yermi mamayı?ne olur bana bi yardımcı olun,gece çok güxel sütüm oluyor göğüslerim sert oluyor ama gündüzleri o kadar değil,yetmiyor olabilirmi,doktor yeterli dedi ama akşamüstü ağlamayı artırınca bizde anlayamıyoruz,ne olur bildiğiniz bişey varsa söyleyin??
birsen doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara yavrularınla,eşinle ve tüm sevdiklerinle..
canım bebeğin emiyorsa bişberon kullanma kaşıkla ver çünkü biberona alışınca belli bir müddet sonra memeyi bırakıyor((
tuğbacımm hoşgeldin
Tünaydın bacılar a.s.
Sabahtan beri sayfa açık ama bi satır okuyamadım. Defnoş'la 10'da kalktık o saatten beri ayakta. Üstelik kucağımda. 2 lokma bişey zor yedim. Yıkadım uyur diye ama fayda etmedi. Şimdide yanımda mzırdanıyor. Geçmişi okuyamadım. Herkes iyidir umarım a.s.
Birsen'im bacım doğum günün kutlu olsun. Tüm sevdiklerinle nice senelere inşallah a.s. Arayamıyorum seni. Telimin şarjı bitti. Çantamıda dün annemde unutmuşum :bbo: Babam bugün getiricekte telimi şarjedicem kaydirigubbakcemile3
Makinada çamaşırım duruyor. Ev darmaduman. Yemek yapıcam oyyyyyy kafamçokkarıştı Ama bundan sonra ne karar aldık CADIARZU Yetişmiyosa yapacak bişey yok. MAlum yetiştirince madalya takan olmuyor dimi ama kaydirigubbakcemile3
tuğbacım aslında takmıcaz olan bize oluyor onların umrunda olmuyor.bende eşime karşı suskun olurum günlerce konuşmam sonra gelir özür diler ama sonra yine aynı aslında onlar gibi rahat olmak lazım.
tubacım sağol bitanem geçti biraz başımın ağrısı sen nasılsın bebiş nasıl tatlım işler yoğun benimde canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?