2009 Mayıs Anneleri

Günaydın Kızlar,

Ya ben bu hafta bı toparlanamadım gitti.Heryer pazar yeri gibi evde.Tabı hergun gezersen olacağı budur.
Akşam Boraya alışveriş yaptık yine.Ben 9-12 ay alıyorum ya cok mu buyuk bilmiyorum ama butun kış gıysın istiyorum.Benim gibi bir alışveriş manyağı,mağazalara bile bakmıyor ya hep oğluşuma almak istiyorum.Annelik böyle birşeymış heralde.

Bugun de semoştayız.Akşam dayıma gıdecem yıne dağınık benım ev.Yarında iftara mısafir gelicek.Bu gece uyumamam lazım benım.

Sibel gule gule kullanın aldıklarınızı.Ama bırsey söylıyeyım.Ayakları ayrı olan uyku tulumu alsamıydın acaba.Daha rahat hareket ederdı.Senın modelden peyne vardı bende.Bora cok sıkıldı tekmelemek istiyor hep cunku.Kullanamadım.Umarım sever yağız paşa.

He pınarım gitti oğluşun sacları pek cırkın oldu ya.Defnoş artık daha huzurluymuş sevındım canım.

Burcum yazamadım hoşgeldin.Ve ben senın oğlunu yerim yerim.Masallah ona milyon kere.

Bırseeeeeeen ya sen su koy verdın bak bu işe.Şaka canım ya zor valla vakıt ayırmak.

Bozon sütüne maşallah canım.Sırf emzirmek için yapacam su 2. cocuğu ya.

Kahvaltı yapayım da geleyim.

günaydın kızlar!
bizde 8de kalktık. dğduğundan beri hiç bukadar uzun süre uyumamıştım geceleri. dün gece 6 saat kadar kesintisiz uyumuşum. ne güzel şeymiş.
kızım 3 gündür odasında yatıyor. bugün dönenceside geliyor. daha da rahat ederiz artık. şimdi bile duvardaki resimlere ve oyalamak için aldığımız renkli balonlara bakarken uyuyor bazen. dün 8:30da gece uykusuna geçti. çok şaşırdık eşimle. kesin uyanır dedik ama bizi utandırdı.
bugün bende keyif yapacam. yemeğim var. belki dışarı çıkarım kızımla.

burcu kağan çok tatlı maşallah :)

sibelcim güle güle kullansın yağızım cicilerini

kızlar bizimde akşam kardeşime kendi aramızda söz takılacak düğünüde Allahın izniyle bir iki ay içinde olacak hayırlısıyla
dün akşam gezdik bizde alışveriş yaptık kızlara bayramlık aldık
işteyim ve uykusuzum bende

kızlar selam birsoyla şu face işini hallettik sonra duşa girdim ki Türkiz uyandı durmadı sabunlu çıktım ya sonra tekmele oynasına koydum tekrar girdim bi geldim tekmelemyi geçmiş parçalamaya başlamış ne bu şiddet dedim ya bana kızdı onu parçalıyor sizinde saçlarınızı yoluyormu bebişler benim ensem azaldı sanırım eğer yağmur bastırmazsa öğleden sonra eşimle bir kaç eve bakıcaz sahi kiraya çıkacaktımya almaya karar verdik krediler düşükken bidaha bu kadar uygun olmaz bi sene sıkıcaz artık Türkiz okula başlayana kadar herşey bitmiş olmalıki istediğim okula göndereyim.neyse bizde böyle

Günaydın Dünürüm,

Benım kafadada sac kalmadı hem cok dökülüyor hemde Bora yoluyor.ınşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz canım.Ne yaparsak şimdi olucak bu veletler buyudukce masraf hep artıyor.Cok sevındım sizin adınıza.

kız ne yürüyüşü seninkiler yetiyodur sana yorma kendini bde sana diyorum kilo sana yakışıyor diye.

aynen canım vAlla inşallah pendikte düzgün ev bulmak zor Kurtköyde süper siteler var havuzlu falan ama oda işyerlerimize ters ondan yine çıkmazdayız şimdilik dedik 4-5 yıllığına alalım sonra Türkize göre bakarız biliyosundur 5 yaşından sonra keman kursuna gidicek bide resim eğitimi başlıycak ancak o masraflarını karşılarım onun çok zor çok

ayyy inci cnm koyvermedim bacım yaaaaa p.tesi babaları yoktu
,gece 10.30 kadar onlarla uğraştım sonra pelt oldum dünde evde değildik
bugün evim çarşamba pazarı gibi ama ben oturuyorumm
tv.seyrediyorummm

hayırlı olsun cnmmm

ülen belki kız istemeyecek resim istemeyecek keman dersi felan şimdiden çocuğun işine karışıyoo yaww

sağol birsencim kızlar bende dün kavonoz maması falan aldım ve sütlü pirinçli muhallebi bakalım duru beğenecek mi

ay canım ya çok güzelmiş aldıkların,güle güle iyi günlerde giydirirsin inş.
hele uyku tulumuna bayıldım desem yeri var,bizede mi alsan ne?pembesi varmıydı acabakaydirigubbakcemile3
şakabi yana her ikiside çok kullnışlı gözüküyor,iyi yapmışssın cnm

burcu ben bunu yerim walla bu ne tatlı bişi yaaa... keşke kızım olsaydı :)):1rolleyes:

kızlar merhaba.nasılsınız. banucum hayırlısı olsun canım.sibelcim benim yaptığım çok basit ama lezzetli bir tauk yemeği var istersen yazabilirim.hafif ve basit bişey istiyorsan ama.

Ben isterim canm yazarısın kolay ve değişik tarifler istiyorum
hep aynı şeyleri yapmak istemiyorum artık yemekte
heleki misafir gelince

Valla yavruş benim koca tavuk sevmediği için ben kendime sadece tavada kendi suyuyla pişirir sonra azcık yağ koyar kızartır gibi yaparım. Değişik bi tarifim yok maalesef :çok üzgünüm:

Valla Allah kolaylık versin canım. Ben 6,5 kiloyu zor taşıyorum akannehir

günaydın herkese nasılsınız

Günaydın a.s.

Evet canım valla artık sakin oldu çok şükür kuzumun maşallahı var

Bende geçen hafta hiç evde durmadığım için aynen pazar gibiydi kafamçokkarıştı Dün zor toparladım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Valla bizim kızada 6-9 aylıklar ancak oluyor. Kışlık olan badileri, tulumları falan bende 9-12 almıştım hep a.s

Ohhhh keyif günü desene zemuszemus

Evet ya bu ülkede hiçbişey adam gibi yürümüyo zaten :1no2:

Yok anam benimki rahatsız eder diye kalmaz. Bebek olduğunda bile gece yarısı gideyim sabah gelirim diye tutturuyodu da zor ikna ediyoduk. Düşüncelidir benim anam. Damadı bile gelmeden gider hemen a.s

kızlar merhaba.nasılsınız. banucum hayırlısı olsun canım.sibelcim benim yaptığım çok basit ama lezzetli bir tauk yemeği var istersen yazabilirim.hafif ve basit bişey istiyorsan ama.

Selam canım sağolasın sen nasılsın?

Annişim geldi kahvaltımızı ettik. Defnoşumu uyuttum odasına yatırdım şimdi. Bi makina çamaşır atayım bu havada kurumaz ama :bbo: Sonrada annemle keyif yapalım. Kadın gelince hiç oturmuyor. Allah'tan temizliğimi dün yapmıştım da rahatız hihoyyyt

sağol birsencim kızlar bende dün kavonoz maması falan aldım ve sütlü pirinçli muhallebi bakalım duru beğenecek mi
ay bende başlayım alayım diyorum bilmiş babamız dr bekle diyor
DIRIMCIM küçükken vereyim eğitimi büyüyünce o seçsin ne istediğini bide yeteneğini keşfedelim

oh iyi yapmışınız bende çamaşır atcam şimdi yağmurda yağıyor ev bakmayada gidemeyiz Türkiz üşütür.
valla anneler hep düşüncelide kaynanalar niye böyle anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…