kız ne yürüyüşü seninkiler yetiyodur sana yorma kendini bde sana diyorum kilo sana yakışıyor diye.günaydınlarrrrr ülen tutkun sabah sabah kilo demişsin ben ikigündür yürüyüs bilem yapamadım çok yoruluyorum gece ömer hep uykusunda ağladı gazı vardı kakasını yapamıyordu o susuyor ali ağlıyor mama mama sonra sahur hazılradım 2 den 5 kadar uyumadım sayılır sabah yine yedide ömer ağladı yanıma aldım koynumda uyudu .....şimdi maroton başlıyor önce kahvaltı yapacaklar sonra meyve sonra sebze sonra yoğurt sonra muhallebi........geceleri mama verecem ev toplanacak süpürülecek alışveriş malzemeleri yerleşecek....çamaşır asılıp çamaşır toplanacak ve çamaşır atılacak
incimmmmmmmm yaaa hangi ara yapacam yürüyüşüü bugün niyetliyim bakalımmmm,
annem gecelek yarım saat ile başlayım diyorum...ama hzır annnem varken temizlikde yapem diyorum hepsini bir arada yapabilirmiyim acabaaa
Günaydınlar bacılar a.s.
Kızımla uyandık az önce. Önce emdi, sonra mamasını yedi. Bide huy edindi. Mama yerken kakasını yapıyor kaydirigubbakcemile3 Altını da değiştirdim. Oyun halımız geldi dün. Yatırdım onu keşfetmeye çalışıyor kaydirigubbakcemile3
Yaa sel amma kötü olmuş ya. Heryer felaket. Eşim havaalanına sabahın köründe zor gitmiş. Öğleden sonrada Anadolu yakasına geliyomuş yağış. Ay annemde bana geliyo kadın. Akşam dönücem diye paralar kendini valla :bbo:
Sibel bacım çok güzel aldıkların bayıldım. Görümcemde getirdi Almanya gezisine gittiğinde Defnoşa. İster askılı istersen fermuarlı kolları var takabiliyorsun. Bu sene çok kullanışlı olacak bu tulumlar hepimiz için. Eşofmanda çok şıkmış ya. Senle bi Havuzluhan yapmamız şart bacım yerimseniben
Birsom akşam güzel geçmiş sanada değişiklik olmuştur bacım a.s. Oruçta tutma bence bak fena zorlanıyosun tatlımlmaz:
Burcu ben senin o yakaşıklı oğluşunu yerim a.s. Ay bunların hepsinin eller ağızda ya zemuszemusc
canımya sorma birsürü insan hayvan eşya herşey mahvoldu başka ülkede olsa sorumlular çoktan istifa ederdi bizde kıymet yokki hiçbişeye hadi şimdide oraya yardım toplayın bakalım ama toplanmaz
valla şu havuzluhanı merak ettim iyice annende geliyormuş iyi muhabbetler gönderme yağarsa sende
C
çok uyguna almışsın canım çok beğendim.havuzluhana bi ara gitmek şart olduGünaydınlar Kızlar;opuyorumnanaktan
Filizcim,uyku tulumunu 20 liraya pijamayı ise 18 liraya aldım tatlım.Kızlar beğenmenize sevindim benim oğlan üstünü hiç örtmüyor bu uyku tulumu kurtarıcı olacak.
Semracım,Burcucum kuzularınıza maşallah çokkk tatlı çıkmışlar.
Bende bugün sadece yemek yapıcam ama bana tavuk tarifi lazım akıl versenize ay ne pişireyim diye düşünmek ne sinir bişey.:bbo:
kız eski kilom 64 dü imdi 57 yim idealimi buldumturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragivalla kucak zor insanın beli ağrıyoroh ne güzel gezmelere başlanmış. bugün için iyi muhabbetler. fotolarınızı bekliyoruz. senin oğlan uslandı galiba çok şükür.
afferin senin oğluşlara seni hiç üzmemişler.. walla gezmek en çok senin hakkın bence. en çok sen yoruluyon.
maşallah kuzucuklarına kocaman olmuşlar. ikisini nasıl taşıyon kız.
ne güzel eski kilona dönmüşsün. darısı bizim başımıza. ama ben tatilde kayınvalidem sayseinde yine 70 oldum. kadın süt olsun diye ne varsa getiriyodu. tabi torununa bi baktı bunu doyurmak için epey zor olsa gerek diye düşünmüştür.
ayyy senin yazdıklarını okurken ben daraldım canım. Allah sana kolaylık versin. bide yürüyüşten bahsediyosunuz. walla akşam eşim gelince hemen veriyorum kucağına. bi tanesi bile beni mahvediyor. benmki bide kucağa alıştı iyice tailde. şimdi sürekli kucak istiyor. 9 kiloda anacam yoruyo insanı. kucaktada sabit durmuyo ki oluyo sana o sanki 19 kilo gibi. biran önce emeklese artık diyorum.
geldinmi kız gidiyomusun buluşmayaGünaydın Kızlar,
Ya ben bu hafta bı toparlanamadım gitti.Heryer pazar yeri gibi evde.Tabı hergun gezersen olacağı budur.
Akşam Boraya alışveriş yaptık yine.Ben 9-12 ay alıyorum ya cok mu buyuk bilmiyorum ama butun kış gıysın istiyorum.Benim gibi bir alışveriş manyağı,mağazalara bile bakmıyor ya hep oğluşuma almak istiyorum.Annelik böyle birşeymış heralde.
Bugun de semoştayız.Akşam dayıma gıdecem yıne dağınık benım ev.Yarında iftara mısafir gelicek.Bu gece uyumamam lazım benım.
Sibel gule gule kullanın aldıklarınızı.Ama bırsey söylıyeyım.Ayakları ayrı olan uyku tulumu alsamıydın acaba.Daha rahat hareket ederdı.Senın modelden peyne vardı bende.Bora cok sıkıldı tekmelemek istiyor hep cunku.Kullanamadım.Umarım sever yağız paşa.
He pınarım gitti oğluşun sacları pek cırkın oldu ya.Defnoş artık daha huzurluymuş sevındım canım.
Burcum yazamadım hoşgeldin.Ve ben senın oğlunu yerim yerim.Masallah ona milyon kere.
Bırseeeeeeen ya sen su koy verdın bak bu işe.Şaka canım ya zor valla vakıt ayırmak.
Bozon sütüne maşallah canım.Sırf emzirmek için yapacam su 2. cocuğu ya.
Kahvaltı yapayım da geleyim.
boranın saçlar gitti demek kız buda yakışmıştır bende her çıktığımda kıza alıyorum bişeyler
maşallah kızına ah ah benim kız yatağını istemiyor çekyat bizim yatak heryerde uyuyor ama yatağı hariç boş duruyor ya sinir oluyorumgünaydın kızlar!
bizde 8de kalktık. dğduğundan beri hiç bukadar uzun süre uyumamıştım geceleri. dün gece 6 saat kadar kesintisiz uyumuşum. ne güzel şeymiş.
kızım 3 gündür odasında yatıyor. bugün dönenceside geliyor. daha da rahat ederiz artık. şimdi bile duvardaki resimlere ve oyalamak için aldığımız renkli balonlara bakarken uyuyor bazen. dün 8:30da gece uykusuna geçti. çok şaşırdık eşimle. kesin uyanır dedik ama bizi utandırdı.
bugün bende keyif yapacam. yemeğim var. belki dışarı çıkarım kızımla.
ilginişm hadi hayırlısı tatlım ya
aynen canım vAlla inşallah pendikte düzgün ev bulmak zor Kurtköyde süper siteler var havuzlu falan ama oda işyerlerimize ters ondan yine çıkmazdayız şimdilik dedik 4-5 yıllığına alalım sonra Türkize göre bakarız biliyosundur 5 yaşından sonra keman kursuna gidicek bide resim eğitimi başlıycak ancak o masraflarını karşılarım onun çok zor çokGünaydın Dünürüm,
Benım kafadada sac kalmadı hem cok dökülüyor hemde Bora yoluyor.İnşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz canım.Ne yaparsak şimdi olucak bu veletler buyudukce masraf hep artıyor.Cok sevındım sizin adınıza.
Günaydın Kızlar,
Ya ben bu hafta bı toparlanamadım gitti.Heryer pazar yeri gibi evde.Tabı hergun gezersen olacağı budur.
Akşam Boraya alışveriş yaptık yine.Ben 9-12 ay alıyorum ya cok mu buyuk bilmiyorum ama butun kış gıysın istiyorum.Benim gibi bir alışveriş manyağı,mağazalara bile bakmıyor ya hep oğluşuma almak istiyorum.Annelik böyle birşeymış heralde.
Bugun de semoştayız.Akşam dayıma gıdecem yıne dağınık benım ev.Yarında iftara mısafir gelicek.Bu gece uyumamam lazım benım.
Sibel gule gule kullanın aldıklarınızı.Ama bırsey söylıyeyım.Ayakları ayrı olan uyku tulumu alsamıydın acaba.Daha rahat hareket ederdı.Senın modelden peyne vardı bende.Bora cok sıkıldı tekmelemek istiyor hep cunku.Kullanamadım.Umarım sever yağız paşa.
He pınarım gitti oğluşun sacları pek cırkın oldu ya.Defnoş artık daha huzurluymuş sevındım canım.
Burcum yazamadım hoşgeldin.Ve ben senın oğlunu yerim yerim.Masallah ona milyon kere.
Bırseeeeeeen ya sen su koy verdın bak bu işe.Şaka canım ya zor valla vakıt ayırmak.
Bozon sütüne maşallah canım.Sırf emzirmek için yapacam su 2. cocuğu ya.
Kahvaltı yapayım da geleyim.
burcu kağan çok tatlı maşallah :)
sibelcim güle güle kullansın yağızım cicilerini
kızlar bizimde akşam kardeşime kendi aramızda söz takılacak düğünüde Allahın izniyle bir iki ay içinde olacak hayırlısıyla
dün akşam gezdik bizde alışveriş yaptık kızlara bayramlık aldık
işteyim ve uykusuzum bende
aynen canım vAlla inşallah pendikte düzgün ev bulmak zor Kurtköyde süper siteler var havuzlu falan ama oda işyerlerimize ters ondan yine çıkmazdayız şimdilik dedik 4-5 yıllığına alalım sonra Türkize göre bakarız biliyosundur 5 yaşından sonra keman kursuna gidicek bide resim eğitimi başlıycak ancak o masraflarını karşılarım onun çok zor çok
Kızlar kış için uyku tulumu ve uyku tulumu kumaşından kalın bir eşofman takımı aldım.Malum soğuklar yavaş yavaş kendini göstermeye başlıyor hazırlıklı olalım dimi fikir olması açısında resimlerini ekliyorum.eminönü havuzluhandan aldım.Bakalım beğenecekmisiniz..
Günaydınlar Kızlar;opuyorumnanaktan
Filizcim,uyku tulumunu 20 liraya pijamayı ise 18 liraya aldım tatlım.Kızlar beğenmenize sevindim benim oğlan üstünü hiç örtmüyor bu uyku tulumu kurtarıcı olacak.
Semracım,Burcucum kuzularınıza maşallah çokkk tatlı çıkmışlar.
Bende bugün sadece yemek yapıcam ama bana tavuk tarifi lazım akıl versenize ay ne pişireyim diye düşünmek ne sinir bişey.:bbo:
ayyy senin yazdıklarını okurken ben daraldım canım. Allah sana kolaylık versin. bide yürüyüşten bahsediyosunuz. walla akşam eşim gelince hemen veriyorum kucağına. bi tanesi bile beni mahvediyor. benmki bide kucağa alıştı iyice tailde. şimdi sürekli kucak istiyor. 9 kiloda anacam yoruyo insanı. kucaktada sabit durmuyo ki oluyo sana o sanki 19 kilo gibi. biran önce emeklese artık diyorum.
günaydın herkese nasılsınız
Günaydın Kızlar,
günaydın kızlar!
bizde 8de kalktık. dğduğundan beri hiç bukadar uzun süre uyumamıştım geceleri. dün gece 6 saat kadar kesintisiz uyumuşum. ne güzel şeymiş.
kızım 3 gündür odasında yatıyor. bugün dönenceside geliyor. daha da rahat ederiz artık. şimdi bile duvardaki resimlere ve oyalamak için aldığımız renkli balonlara bakarken uyuyor bazen. dün 8:30da gece uykusuna geçti. çok şaşırdık eşimle. kesin uyanır dedik ama bizi utandırdı.
bugün bende keyif yapacam. yemeğim var. belki dışarı çıkarım kızımla.
canımya sorma birsürü insan hayvan eşya herşey mahvoldu başka ülkede olsa sorumlular çoktan istifa ederdi bizde kıymet yokki hiçbişeye hadi şimdide oraya yardım toplayın bakalım ama toplanmaz
valla şu havuzluhanı merak ettim iyice annende geliyormuş iyi muhabbetler gönderme yağarsa sende
kızlar merhaba.nasılsınız. banucum hayırlısı olsun canım.sibelcim benim yaptığım çok basit ama lezzetli bir tauk yemeği var istersen yazabilirim.hafif ve basit bişey istiyorsan ama.
ay bende başlayım alayım diyorum bilmiş babamız dr bekle diyorsağol birsencim kızlar bende dün kavonoz maması falan aldım ve sütlü pirinçli muhallebi bakalım duru beğenecek mi
oh iyi yapmışınız bende çamaşır atcam şimdi yağmurda yağıyor ev bakmayada gidemeyiz Türkiz üşütür.Annişim geldi kahvaltımızı ettik. Defnoşumu uyuttum odasına yatırdım şimdi. Bi makina çamaşır atayım bu havada kurumaz ama :bbo: Sonrada annemle keyif yapalım. Kadın gelince hiç oturmuyor. Allah'tan temizliğimi dün yapmıştım da rahatız hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?