2009 Mayıs Anneleri

merhaba kızlar. ben dün hiç giremedim. malum iftarda misafirim vardı. 8 kişiydik. güzel ama yorucu bir gün oldu. okuldan geldiğimde saat 1'i geçiyordu zaten. oturma odasına girmeden dooğru mutfağa geçtim. hemen işe koyuldum. çorbamız tavuklu şehriye,ana yemek fırında küp doğranmış havuç-patates-biber-tavuk ve bezelye ile pirinç pilavı,ara soğuk z.yağlı biber dolması, ara sıcak kıymalı ve peynirli börek, tatlı olarakta sakızlı muhallebi ve balparmak tatlısı vardı. arkadaşların gittiğinde 12 buçuk filandı. maşallah kuzum iftardan sonra hemen uyudu. millet gidince uyandı:)) tabi emdi geri uyudu sonra.

bu arada bizde ek gıdalara başladık 2 gündür. daha 4 ayımız cumartesi dolacak ama aldığım malzemeleri görünce dayanamadım:)) ilk olarak önceki gün şeftali püresi yedi. dün öğleden önce bebelac karışık meyve,akşam milupa sütlü pirinçli muhallebi yedi. bu sabah armut püresi yedi. şimdi uyuyor. uyanınca da ilk defa yoğurt verecem. şekerli şeyleri hep yedi bakalım. inşallah yoğurt ve sebzeyi de yer.opuyorumnanaktan

ayşecimm yorucu bir gün olmuş ama maşallah bir sürü şey yetiştirmişssin.canım oğluşuna afiyet bal şeker olsun

günaydın millet ablamlar bende çok giremeyeceğim
canım çok sıkkın aglamak istiyorum pofffffffffff
neyse görüşürüz sonraaaa

sibelcim bu arada tulum ve pijamalar çok güzel güle güle kulansın yağızım.kış için çok mukavemetli.bende alcamda bakalım bulabilirsek.rahat bişey

Canım benim oğlanda tekmeleyip üstüe öttüğümüzü attığı için öyle battaniye gibi saracak bişey istedim altı bayada geniş umarım severde rahat rahat kullanırım.

Saolasın kuzum kızların bayramlıklarının resmini bekliyoruz.

Gönlünüze göre bir ev bulursunuz inşallah Esracım hakkınızda hayırlısı.

lolooo siboooo bu sabah konuşamadık kııııı

hersabah alışmışım konuşmayaaa

Ohhhh konuştuk rahatladık bacımm.

Ne demek canım ihtiyacım varsa alırız tabi.

kızlar merhaba.nasılsınız. banucum hayırlısı olsun canım.sibelcim benim yaptığım çok basit ama lezzetli bir tauk yemeği var istersen yazabilirim.hafif ve basit bişey istiyorsan ama.

Versene tatlım ya sıkıldım hep aynı şeyleri yapmaktan.

Ohhhh keyiifler yerinde yapın tabi hep kadın temizlik yapacak değilya sana gelince.

Ohh hamarat hatun atlatmışsın misafirleri.Ek gıdayada geçmişsiniz hayırlı olsun maşallah sorunda çıkarmamış sevmiş demekki tosunum.

günaydın millet ablamlar bende çok giremeyeceğim
canım çok sıkkın aglamak istiyorum pofffffffffff
neyse görüşürüz sonraaaa

Hayırdır canım ya merak ettim şimdi.

sibelcim bu arada tulum ve pijamalar çok güzel güle güle kulansın yağızım.kış için çok mukavemetli.bende alcamda bakalım bulabilirsek.rahat bişey

Canım bulamazsan söyle lütfen ben alır selinime yollarım..

Bu arada benim sütüm iyice bitmişti kızlar sağınca 10 cc ancak çıkıyordu.Dün akşam Uğur gelirken vitamalt aldı sadece bir şişe içtim dün akşam.Az önce sağdım 50 cc çıktı şimdi içiricem çok sevindim yaaa böyle 1 ay daha içse çok iyi olacak kullanmaya devam edicem bakalım 1-2 hafta umarım dahada çoğalır.

tülaycım sağol canım nasılsın

tutkuncum benim eşimde doktora gitmeden verme dedi ama ben biberon maması alırken onlardanda aldım zaten bu hafta sonu doktora gideceğiz yavaş yavaş başlarız artık

kızlar dün duruyla beni görseniz gülmekten ölürdünüz annem emzirmeye çalış bıraktırma diyor sürekli bende yanında emzirmeye çalıştım duru damağınla eziyor asılıyor gülüyor emme yok sadece oynuyor sonrada gülüyor çok komikti annem de bu sefer inandı emmek istemediğine

sibelcim ben genelde tavuk kanat ve butla yapıyorum.önce derşlerini çıkartıp iyice suyu çekene kadar kavuruyorum.daha sonra 2 y.kaşığı zeytinyağında iyice kızartıp için iri iri doğranmış patates koyup az daha kızartıp iri iri soğan ve sarımsak ekleyip biraz daha kızartınca su ve 1 tane tavuk bulyon ekliyorum.daha sonra suyunu koyup kısık ateşte pişiriyorum. canım hem yapımı basit hem hafif bir yemek ben işten gidince genelde kurtarıcı yemek olarak yapıyorum:)) yanınada pilav salata bide yoğurtlu kabak slaatsı yapıyorum lezzetli oluyor. sibelcim bu arada ben bakayım bugün çıkıcam alışverişe bulamassam alırsan sevinirim genelde burda ince pamuklu pijama takımları oluyor.

sibelcim vitamalt işe yaradıysa bende alayım bugün benim de 30 cc anca çıkıyor.bu arada benim kız emmiyordu sağıyordum ama epeydşr emiyor yeniden ama fazla süt yok o ayrı konu::((

sibelcim bende fayrouz içiyorum arttırıyor dün tek göğsümden 150 cc çıktı :))) fayroz içtim bir saat sonra sağdım bende işe yarıyor canım bilgin olsun benimde tek derdim altıncı aya kadar kızım günde 100 cc bile olsa anne sütü alsın :))) zaten mama takviyeside yapıyorum
bu arada geçen cumartesi bana milupadan paket geldi içinde poşet mamalar önlük ve kitapçık vardı

aa çok sevindim gerçekten işe yarıyor demek
bir şişe mi içtin bir gün de,adeti nekadar ve eşin nerden almış amma çok soru sordum
ama duymuşdum vitamaltı,işe yarar mı acaba diyordum
bende deneyeceğim
en azından 6.ayı dolana kadar böyle idare etsek ne ii olur

canım maden suyu muydu o

seherimm burda hava baya bulutlu canım,o yüzden ben gelemiycem buluşmaya,mesajların hepsini silmişim telin de yok bende haber veremiyorum,şimdi zeyneple 3 vesait arabayla gelmemeiz gerek,erikli de oturuyorum ben,işim zor yani
benim yüzümden ertelemiştiniz buluşmayı,ne olur kusuruma bakmayın

Çok lezzetliye benziyor deneyeyim bakalım.cokacimcoook

sibelcim vitamalt işe yaradıysa bende alayım bugün benim de 30 cc anca çıkıyor.bu arada benim kız emmiyordu sağıyordum ama epeydşr emiyor yeniden ama fazla süt yok o ayrı konu::((

Valla yaradı canım ya bakalım tam randımanlı bir hafta kullanayım ne durumda olucam.Benimkide ağzında sakız gibi çiğniyor oyun yapıyor en azından sağıp biberonla vereyim istiyorum

Onuda deneyelim canım tüm çeşitlerindenmi içiyosu yoksa özellikle bi çeşidi varmı?
Bende milupaya mail atmıştım ama bana yollamadılar sen hangi yolla ulaştın?

Günde bir şişe içiliryor canım,eczaneden almış tanesi 5 lira.Ben 1-2 hafta kullanıcam hemen bi günde şarıl şarıl gelmez zaten bakalım ne kadar arttıracak ama büyük ilerleme valla çok sevinçliyim içirdim kuzuma uyudu şimdi.

sibelcim milupanın üzerindeki müşteri hiz.araarsan gönderiyorlar canım banada geldi tarif kitapları falan.bebelactanda geldi.

sibelcim bütün çeşitlerinden içiyorum ben
beyazcım soda değil malta içeceği tatlım fiyatıda uygun tavsiye ederim ben ilk aylarda hergün bir tane içiyordum sütüm çok fazlaydı o dönemler dün yine başladım tek göğsümden bile iyi süt çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…