Günaydın Kızlar,
Ya ben bu hafta bı toparlanamadım gitti.Heryer pazar yeri gibi evde.Tabı hergun gezersen olacağı budur.
Akşam Boraya alışveriş yaptık yine.Ben 9-12 ay alıyorum ya cok mu buyuk bilmiyorum ama butun kış gıysın istiyorum.Benim gibi bir alışveriş manyağı,mağazalara bile bakmıyor ya hep oğluşuma almak istiyorum.Annelik böyle birşeymış heralde.
Bugun de semoştayız.Akşam dayıma gıdecem yıne dağınık benım ev.Yarında iftara mısafir gelicek.Bu gece uyumamam lazım benım.
Sibel gule gule kullanın aldıklarınızı.Ama bırsey söylıyeyım.Ayakları ayrı olan uyku tulumu alsamıydın acaba.Daha rahat hareket ederdı.Senın modelden peyne vardı bende.Bora cok sıkıldı tekmelemek istiyor hep cunku.Kullanamadım.Umarım sever yağız paşa.
He pınarım gitti oğluşun sacları pek cırkın oldu ya.Defnoş artık daha huzurluymuş sevındım canım.
Burcum yazamadım hoşgeldin.Ve ben senın oğlunu yerim yerim.Masallah ona milyon kere.
Bırseeeeeeen ya sen su koy verdın bak bu işe.Şaka canım ya zor valla vakıt ayırmak.
Bozon sütüne maşallah canım.Sırf emzirmek için yapacam su 2. cocuğu ya.
Kahvaltı yapayım da geleyim.
burcu kağan çok tatlı maşallah :)
sibelcim güle güle kullansın yağızım cicilerini
kızlar bizimde akşam kardeşime kendi aramızda söz takılacak düğünüde Allahın izniyle bir iki ay içinde olacak hayırlısıyla
dün akşam gezdik bizde alışveriş yaptık kızlara bayramlık aldık
işteyim ve uykusuzum bende
kızlar selam birsoyla şu face işini hallettik sonra duşa girdim ki Türkiz uyandı durmadı sabunlu çıktım ya sonra tekmele oynasına koydum tekrar girdim bi geldim tekmelemyi geçmiş parçalamaya başlamış ne bu şiddet dedim ya bana kızdı onu parçalıyor sizinde saçlarınızı yoluyormu bebişler benim ensem azaldı sanırım eğer yağmur bastırmazsa öğleden sonra eşimle bir kaç eve bakıcaz sahi kiraya çıkacaktımya almaya karar verdik krediler düşükken bidaha bu kadar uygun olmaz bi sene sıkıcaz artık Türkiz okula başlayana kadar herşey bitmiş olmalıki istediğim okula göndereyim.neyse bizde böyle
lolooo siboooo bu sabah konuşamadık kııııı
hersabah alışmışım konuşmayaaa
ay canım ya çok güzelmiş aldıkların,güle güle iyi günlerde giydirirsin inş.
hele uyku tulumuna bayıldım desem yeri var,bizede mi alsan ne?pembesi varmıydı acabakaydirigubbakcemile3
şakabi yana her ikiside çok kullnışlı gözüküyor,iyi yapmışssın cnm
kızlar merhaba.nasılsınız. banucum hayırlısı olsun canım.sibelcim benim yaptığım çok basit ama lezzetli bir tauk yemeği var istersen yazabilirim.hafif ve basit bişey istiyorsan ama.
Annişim geldi kahvaltımızı ettik. Defnoşumu uyuttum odasına yatırdım şimdi. Bi makina çamaşır atayım bu havada kurumaz ama :bbo: Sonrada annemle keyif yapalım. Kadın gelince hiç oturmuyor. Allah'tan temizliğimi dün yapmıştım da rahatız hihoyyyt
merhaba kızlar. ben dün hiç giremedim. malum iftarda misafirim vardı. 8 kişiydik. güzel ama yorucu bir gün oldu. okuldan geldiğimde saat 1'i geçiyordu zaten. oturma odasına girmeden dooğru mutfağa geçtim. hemen işe koyuldum. çorbamız tavuklu şehriye,ana yemek fırında küp doğranmış havuç-patates-biber-tavuk ve bezelye ile pirinç pilavı,ara soğuk z.yağlı biber dolması, ara sıcak kıymalı ve peynirli börek, tatlı olarakta sakızlı muhallebi ve balparmak tatlısı vardı. arkadaşların gittiğinde 12 buçuk filandı. maşallah kuzum iftardan sonra hemen uyudu. millet gidince uyandı:)) tabi emdi geri uyudu sonra.
bu arada bizde ek gıdalara başladık 2 gündür. daha 4 ayımız cumartesi dolacak ama aldığım malzemeleri görünce dayanamadım:))ilk olarak önceki gün şeftali püresi yedi. dün öğleden önce bebelac karışık meyve,akşam milupa sütlü pirinçli muhallebi yedi. bu sabah armut püresi yedi. şimdi uyuyor. uyanınca da ilk defa yoğurt verecem. şekerli şeyleri hep yedi bakalım. inşallah yoğurt ve sebzeyi de yer.opuyorumnanaktan
günaydın millet ablamlar bende çok giremeyeceğim
canım çok sıkkın aglamak istiyorum pofffffffffff
neyse görüşürüz sonraaaa
sibelcim bu arada tulum ve pijamalar çok güzel güle güle kulansın yağızım.kış için çok mukavemetli.bende alcamda bakalım bulabilirsek.rahat bişey
aa çok sevindim gerçekten işe yarıyor demekBu arada benim sütüm iyice bitmişti kızlar sağınca 10 cc ancak çıkıyordu.Dün akşam Uğur gelirken vitamalt aldı sadece bir şişe içtim dün akşam.Az önce sağdım 50 cc çıktı şimdi içiricem çok sevindim yaaa böyle 1 ay daha içse çok iyi olacak kullanmaya devam edicem bakalım 1-2 hafta umarım dahada çoğalır.
sibelcim bende fayrouz içiyorum arttırıyor dün tek göğsümden 150 cc çıktı :))) fayroz içtim bir saat sonra sağdım bende işe yarıyor canım bilgin olsun benimde tek derdim altıncı aya kadar kızım günde 100 cc bile olsa anne sütü alsın :))) zaten mama takviyeside yapıyorum
bu arada geçen cumartesi bana milupadan paket geldi içinde poşet mamalar önlük ve kitapçık vardı
sibelcim ben genelde tavuk kanat ve butla yapıyorum.önce derşlerini çıkartıp iyice suyu çekene kadar kavuruyorum.daha sonra 2 y.kaşığı zeytinyağında iyice kızartıp için iri iri doğranmış patates koyup az daha kızartıp iri iri soğan ve sarımsak ekleyip biraz daha kızartınca su ve 1 tane tavuk bulyon ekliyorum.daha sonra suyunu koyup kısık ateşte pişiriyorum. canım hem yapımı basit hem hafif bir yemek ben işten gidince genelde kurtarıcı yemek olarak yapıyorum:)) yanınada pilav salata bide yoğurtlu kabak slaatsı yapıyorum lezzetli oluyor. sibelcim bu arada ben bakayım bugün çıkıcam alışverişe bulamassam alırsan sevinirim genelde burda ince pamuklu pijama takımları oluyor.
sibelcim vitamalt işe yaradıysa bende alayım bugün benim de 30 cc anca çıkıyor.bu arada benim kız emmiyordu sağıyordum ama epeydşr emiyor yeniden ama fazla süt yok o ayrı konu::((
sibelcim bende fayrouz içiyorum arttırıyor dün tek göğsümden 150 cc çıktı :))) fayroz içtim bir saat sonra sağdım bende işe yarıyor canım bilgin olsun benimde tek derdim altıncı aya kadar kızım günde 100 cc bile olsa anne sütü alsın :))) zaten mama takviyeside yapıyorum
bu arada geçen cumartesi bana milupadan paket geldi içinde poşet mamalar önlük ve kitapçık vardı
aa çok sevindim gerçekten işe yarıyor demek
bir şişe mi içtin bir gün de,adeti nekadar ve eşin nerden almış amma çok soru sordum
ama duymuşdum vitamaltı,işe yarar mı acaba diyordum
bende deneyeceğim
en azından 6.ayı dolana kadar böyle idare etsek ne ii olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?