2009 Mayıs Anneleri

sibel canım bende milupanın sitesinden iletişim bölümünden mail attım ertesi günü kargom geldi şaşırdım

slm kizlam benimde az sütüm var malt icecegini kasalarla ictim faydasini gördüm cünkü ilk baslarda damla sütüm yoktu simdi öyle saril saril akmiyor birikmesine kuzular izin vermiyor zaten ama bunada sükür
birde ülkerin malt iceceyi var onu denedinizmi ben trye geldiyimde deniycem

hem seftalilisi falanda varmis fiyati 1.50 tlymis
insallah ise yarar
benim eve hemsire geliyor sütün miktarindan cok kaliteside önemliymis kizlar kirmizi et balik ceviz badem ye sütün yaglansin dedi

sibel canım bende milupanın sitesinden iletişim bölümünden mail attım ertesi günü kargom geldi şaşırdım

Canım bu paketlerden yararlanabilmek için milupaya üye mi olmak gerekli yoksa üye olmadan mail ile sen mi istedin nasıl bi mail attın.Ben sitesine baktım üyelik falan diyo da bilgi verirsen sevinirim..yerimseniben

canım eşin nerden almış vitamaltı ben ecazaneye sordum yok dedi ancak internetten sipariş edebilirsin dedi

kızlar bende bu aralar garip şeyler oluyor böyle karnımın içinde birşeyler oynuyor dünde sanki bebek tekme atar gibi oldu şiddetli bir şekilde sonrada yine aynısı oldu ama hafif neden oluyor acaba sizde de oluyor mu böyle birşey?

çok bunaldım yaaaa hiç durmuyolar sebze verdim ömer beyyy az az yedii bu ara ömerde yeme sorunu var meyve yedii.........şimdi mama yapacam bir dolmayı zor doldurdum yaaa anakucağında yatmıyolar aşağa atlamaya çalışıyolar......

mendiller den lekeler çıkmıyorrr kafam ambele şimdi onları yıkamam lazımm

Ne demek canım ihtiyacım varsa alırız tabi.

.
BEN Bİ ÇARŞIYA ÇIKIP DOLAŞICAM CNM EĞER İSTEDİĞİM GİBİ BİŞEY BULAMAZSAM SEN ALIRSIN PARASINI YOLLARIM CNM BENDE
maşallah cnm ya
hımm deneyeyim cnm en bulursam atlıyorum sütüm oldukça az
sağol cnma.s.

bende de oluyor cnm emrak edecek bişey olduğunu sanmıyorum

kızlar marketten ülkerin gogly meyve pürelerinden aldım.1 tane elma armutlu,1 tane,elma,üzüm kayısı,1 tane elmalı muhallebi,
elma armutlu olanı açtım biraz yedi zeynep çok sevindim şeftali suyu yapmıştım içmemeişti
bakalım sırayla deneyelimde beğendiklerini alırım artık
üzerinde 48 saat yazıyor neden daha fazla durmuyro acaba bozulur mu ki
heeeeeee birde tanesi 0,75 kuruş
çok ucuz bebelac falanda vardı 1.10 tl idi,aslında bu gitiğim markette pahalı olur herşey ama normal fiyatlarını bilmediğim için uygun geldi bana

Kizlar Selamlar,

Bugün fena bir gündeyim yine, Doruk'un mizmizlik katsayisi tavan yapti. Uyuyup uyaniyor, kucak istiyor sürekli ve yine cok az emiyor. Isin kötüsü bende kötü kalktim bugün. Migde bulantisi ve bas agrisiyla. Hala etkisindeyim. Uyumaya ihtiyacim var ama uyuyamiyorum günlerdir söyle adamakilli bir uyku...

Sabah gidip laptop alacagimiz tuttu dün aksam verdigimiz ani bir kararla. Oda yanlis ürün vermisler bize ve sinir olduk, esim ise gitmek zorundaydi ve artik degistirmek yarina kaldi. Acele ise seytan karisir diye bosuna dememisler.

Ve Sibel gercekten cok ucuza, cok güzel seyler almissin. Benimde bir Istanbul'a gelesim var, gelirsem kesinlikle ilk ugrak yerim su Havuzluhan olacak. Doruk dogdugundan beridir uyku tulumu giyindiriyorum ben uyuttugumda. Vücut isisi dengelendigi ve üstünü acma sansi olmadigindan cok kullanisli birsey. Ayrica sütün artmis, cok sevindim. Bende malt bira iciyorum cok ise yariyor. Incir ve isirgan otu cayida cok iyi. Bu aralar bunlara sardim:) Esimde deli oluyor bu arada bu süt meselesi yüzünden. Kafasini cok ütüledim galiba.

Ilknur, sana hala hemsire mi geliyor? Benimki bir haftadan sonra gelmedi, kendimde arzu etmedim zaten. Ve sütün kalitesini balik ve kirmizi et kesinlikle arttiriyor evet, proteine cok ihtiyac duyuyor cünkü kuzucuklar.

Bende bugün tavuk yapacagim kizlar. Benim tarifim söyle: Tenceye misirözü yagini koyup biraz isitiyorum. Önceden dogranmis soganlari ve küp küp dogranmis tavuk etlerini icine koyarak, kavuruyorum.(Tavuk gögsü kullanacagim.) Sonra yine jülyen dogranmis havuclari ve ayni sekilde dogradigim patatesleride ekleyerek kavurmaya devam ediyorum. Ama havuc ve ve patatesleri eklemeden önce, tavuklarin ve soganlarin biraz renk degistirmesi gerekiyor. Sonra bir yemek kasigi un koyup kavurmaya devam ediyorum, yarim cay bardagi süt ekleyip yogun bir kivam elde ediyorum. Sonra altini kisip 1 ya da 1,5 su bardagi ilik su ekleyerek kaynamaya birakiyorum. Tabi tuzunu ve arzuya göre kara biberinide ekleyebilirsiniz. Yemek pisince üstüne kiyilmis maydonoz ekleyip karistiriyorum. Hem vitaminli hemde doyurucu bir yemek oluyor. Patates yerine bazen kereviz dali kullaniyorum, o sekilde de güzel oluyor. Maydonoz yerine kereviz yapraklari kiyiyorum üstüne kerevizli yaptigimda. Ve istenirse bezelye de konulabilir...

oh iyi yapmışınız bende çamaşır atcam şimdi yağmurda yağıyor ev bakmayada gidemeyiz Türkiz üşütür.
valla anneler hep düşüncelide kaynanalar niye böyle anlamıyorum.

Allah gönlünüze göre bi ev versin tatlım ya a.s.

saol pınarcım kızımla bende iyiyiz.

Allah iyilik versinnnn a.s.

Oooo menü süpermiş hihoyyyt Senin kuzuda yedi he maşallah oğluma a.s.

günaydın millet ablamlar bende çok giremeyeceğim
canım çok sıkkın aglamak istiyorum pofffffffffff
neyse görüşürüz sonraaaa

Hayırdır canım ya :uhm:

Ohhhh keyiifler yerinde yapın tabi hep kadın temizlik yapacak değilya sana gelince.

Dimi ama bacım zemuszemus

Aaaa sağdın mı ya konuşamadık bi daha. Çok sevindim bacım ay inşallah artar daha da a.s.

Canım ya Allah kolaylık versin :çok üzgünüm:

Ooo bayağı uygunmuş. Biz hipp alıyoruz 2,5 tl :1no2:

Ooo senin tarifte iyiymiş canım ya ama eşim hiç tavuk sevmiyor :1no2:

Bizde Defnoşu yıkayıp uyuttuk. Annemle bi çay içelim şimdi. Halit'te geliyomuş zaten. Öptüm sizi a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…