2009 Mayıs Anneleri

kıvılcım canım bazen bebişlerin huysuzluğu tutuyor tatlım geçmiş olsun yorgunluktan ağrıyordur başın tarifinde güzelmiş tatlım afiyet olsun

birsencim nasılsın canım benim bebişler nasıl kıssss ben ek gıdaya başlayacağım bu hafta sonu doktora gittikten sonra sen ilk hangisini verdin bebişlere

ayşecim bu arada balparmak tatlısının tarifini alabilirmiyim..
vereyim canım hemen.
malzemeler:
2 yumurta
1/2 su bard. şeker
1 paket margarin(oda ısısında)
1,5 paket kabartma tozu
1 paket vaniya
alabildiğine un
biraz irmik

şerbeti için: (10 dak. kaynat)
3,5 su bard. şeker
3,5 su bard. su
yarım limon

şeker ve yumurtayı çırp.irmik hariç diğer malzemeleri de ekleyip yumuşak bir hamur yap.sonra hepsini parmak şeklinde yuvarla(ama gayet ince olsun çünkü çok kabarıyor)
ardından irmiğe bulayıp tepsiye aralıklı birşekilde diz. tatlı fırından çıkınca sıcakken üzerine soğuk şerbeti dök.
çok pratik ve çok lezzetli. herkes parmaklarını yedi akşamkaydirigubbakcemile5

sağolasın canım. evet sevdi. ama yoğurttan pek hoşlanmadı. 2-3 kaşık ancak yedi. ama daha ilk gün, azimliyim:lepi:

bu vitamalt neyki?? nerden bulabilirim acaba? bide alkol varmıdır içinde?

canım bende aynılarını ve aynı fiyatlara aldım.a.s

kızlar anca dışardan geldim yoruldum valla.ne var neyok birsencim belki şuan iştahı yoktur sonra yine denersin.

beyazcım afiyet olsun yarasın bebişine:))) bende bebelacı dün 0,89 aldım
orda daha ucuzmuş kazıklıyormuş demek marketCADIARZUbu ülkerinkiler kimilir ne kadar 0,5 kuruşturkaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun cnm
güzel bi yemeğe benziyor,bunuda denemek lazımcokacimcoook

canım tatlı hem leziz hemde kolay sanırım denemeli bunuda

bende ucuza aldım diye sevindimkaydirigubbakcemile3
canım ya kavanozun hepsini yedi mi senin kuzu yada ne kadar yedi
bend eilk kez verdim bugün

ohh yemekler tatlılar yine ön sıralarda bende çok yiyorum tatlı falan bu ara regl olmadım hala onun sıkıntısı var üzerimde
akşama bende ıspanak oturtma pilav salata yaptım birde tatlı birşeyler yaparım gidince menümüz hazır işten çıkınca kuaföre gideceğim hemen bir fön çektireyim biraz makyaj elbisemide giydim mi tamam tabi önce prensesleri hazırlamam lazım

kızlar anca dışardan geldim yoruldum valla.ne var neyok birsencim belki şuan iştahı yoktur sonra yine denersin.

cnm ikigündür çok huysuz yakalarını ıslatacak kadarrr ağzı akıyor çok ağlıyoo mızmızlık üst safada...........kucağımda oturuyor koynumda uyuyorrrr şaşırdım cnmm valla yaaa
birsürü işim varr

sağol birsencim Allah kolaylık versin tatlım sana işin çok zor bitanem

beyazcım şansıma indirimdeydi bebelac eşimle gitmiştim bebelacın biberon mamasından aldım iki paket sonra gözüm kavanoz mamalara kaydı eşime hiç bakmadan attım sepete :)) eşim erken desede az az yedireceğim

hanımlar bu da benim kızın son hali,alıntı yapmazsanız sevinirim sonra silicem

Son düzenleme:
sibel yağızın ifadesine bayılıyorum tatlım benim ya :)) maşallah yiyenime

kızlar toplantı var şimdilik rahatım yarım saatede çıkacağım kızlarımı çok özledim ağır bir yük ikiside ilgi bekliyor ben gidince hemen sarılıyor yağmur duruda tanıyor gülmeye başlıyor dengeyi bozmamak için çok uğraşıyoruz eşimle

banucum ohh herşey hazır.ben eve geç gidicem için eşim dışardan bişeyler alırız dedi.bu yorgunluğun üstüne iyi olacak valla:))olmassa bende gidince ona tatlı yapayım:))

şanslıyışssın gerçekten iyi olmuş canm
öyle denk geldimi almak lazım iştea.s

tülaycım bugün nişan olunca herşeyi hazırladım dünden iki çocukla kolay değil yoksa hazırlanması:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…