vereyim canım hemen.ayşecim bu arada balparmak tatlısının tarifini alabilirmiyim..
sağolasın canım. evet sevdi. ama yoğurttan pek hoşlanmadı. 2-3 kaşık ancak yedi. ama daha ilk gün, azimliyim:lepi:Canım benim oğlanda tekmeleyip üstüe öttüğümüzü attığı için öyle battaniye gibi saracak bişey istedim altı bayada geniş umarım severde rahat rahat kullanırım.
Ohh hamarat hatun atlatmışsın misafirleri.Ek gıdayada geçmişsiniz hayırlı olsun maşallah sorunda çıkarmamış sevmiş demekki tosunum.
bu vitamalt neyki?? nerden bulabilirim acaba? bide alkol varmıdır içinde?Bu arada benim sütüm iyice bitmişti kızlar sağınca 10 cc ancak çıkıyordu.Dün akşam Uğur gelirken vitamalt aldı sadece bir şişe içtim dün akşam.Az önce sağdım 50 cc çıktı şimdi içiricem çok sevindim yaaa böyle 1 ay daha içse çok iyi olacak kullanmaya devam edicem bakalım 1-2 hafta umarım dahada çoğalır.
canım bende aynılarını ve aynı fiyatlara aldım.a.skızlar marketten ülkerin gogly meyve pürelerinden aldım.1 tane elma armutlu,1 tane,elma,üzüm kayısı,1 tane elmalı muhallebi,
elma armutlu olanı açtım biraz yedi zeynep çok sevindim şeftali suyu yapmıştım içmemeişti
bakalım sırayla deneyelimde beğendiklerini alırım artık
üzerinde 48 saat yazıyor neden daha fazla durmuyro acaba bozulur mu ki
heeeeeee birde tanesi 0,75 kuruş
çok ucuz bebelac falanda vardı 1.10 tl idi,aslında bu gitiğim markette pahalı olur herşey ama normal fiyatlarını bilmediğim için uygun geldi bana
orda daha ucuzmuş kazıklıyormuş demek marketCADIARZUbu ülkerinkiler kimilir ne kadar 0,5 kuruşturkaydirigubbakcemile3beyazcım afiyet olsun yarasın bebişine:))) bende bebelacı dün 0,89 aldım
Kizlar Selamlar,
Bugün fena bir gündeyim yine, Doruk'un mizmizlik katsayisi tavan yapti. Uyuyup uyaniyor, kucak istiyor sürekli ve yine cok az emiyor. Isin kötüsü bende kötü kalktim bugün. Migde bulantisi ve bas agrisiyla. Hala etkisindeyim. Uyumaya ihtiyacim var ama uyuyamiyorum günlerdir söyle adamakilli bir uyku...
Sabah gidip laptop alacagimiz tuttu dün aksam verdigimiz ani bir kararla. Oda yanlis ürün vermisler bize ve sinir olduk, esim ise gitmek zorundaydi ve artik degistirmek yarina kaldi. Acele ise seytan karisir diye bosuna dememisler.
Ve Sibel gercekten cok ucuza, cok güzel seyler almissin. Benimde bir Istanbul'a gelesim var, gelirsem kesinlikle ilk ugrak yerim su Havuzluhan olacak. Doruk dogdugundan beridir uyku tulumu giyindiriyorum ben uyuttugumda. Vücut isisi dengelendigi ve üstünü acma sansi olmadigindan cok kullanisli birsey. Ayrica sütün artmis, cok sevindim. Bende malt bira iciyorum cok ise yariyor. Incir ve isirgan otu cayida cok iyi. Bu aralar bunlara sardim:) Esimde deli oluyor bu arada bu süt meselesi yüzünden. Kafasini cok ütüledim galiba.
Ilknur, sana hala hemsire mi geliyor? Benimki bir haftadan sonra gelmedi, kendimde arzu etmedim zaten. Ve sütün kalitesini balik ve kirmizi et kesinlikle arttiriyor evet, proteine cok ihtiyac duyuyor cünkü kuzucuklar.
Bende bugün tavuk yapacagim kizlar. Benim tarifim söyle: Tenceye misirözü yagini koyup biraz isitiyorum. Önceden dogranmis soganlari ve küp küp dogranmis tavuk etlerini icine koyarak, kavuruyorum.(Tavuk gögsü kullanacagim.) Sonra yine jülyen dogranmis havuclari ve ayni sekilde dogradigim patatesleride ekleyerek kavurmaya devam ediyorum. Ama havuc ve ve patatesleri eklemeden önce, tavuklarin ve soganlarin biraz renk degistirmesi gerekiyor. Sonra bir yemek kasigi un koyup kavurmaya devam ediyorum, yarim cay bardagi süt ekleyip yogun bir kivam elde ediyorum. Sonra altini kisip 1 ya da 1,5 su bardagi ilik su ekleyerek kaynamaya birakiyorum. Tabi tuzunu ve arzuya göre kara biberinide ekleyebilirsiniz. Yemek pisince üstüne kiyilmis maydonoz ekleyip karistiriyorum. Hem vitaminli hemde doyurucu bir yemek oluyor. Patates yerine bazen kereviz dali kullaniyorum, o sekilde de güzel oluyor. Maydonoz yerine kereviz yapraklari kiyiyorum üstüne kerevizli yaptigimda. Ve istenirse bezelye de konulabilir...
vereyim canım hemen.
malzemeler:
2 yumurta
1/2 su bard. şeker
1 paket margarin(oda ısısında)
1,5 paket kabartma tozu
1 paket vaniya
alabildiğine un
biraz irmik
şerbeti için: (10 dak. kaynat)
3,5 su bard. şeker
3,5 su bard. su
yarım limon
şeker ve yumurtayı çırp.irmik hariç diğer malzemeleri de ekleyip yumuşak bir hamur yap.sonra hepsini parmak şeklinde yuvarla(ama gayet ince olsun çünkü çok kabarıyor)
ardından irmiğe bulayıp tepsiye aralıklı birşekilde diz. tatlı fırından çıkınca sıcakken üzerine soğuk şerbeti dök.
çok pratik ve çok lezzetli. herkes parmaklarını yedi akşamkaydirigubbakcemile5
canım bende aynılarını ve aynı fiyatlara aldım.a.s
canım eşin nerden almış vitamaltı ben ecazaneye sordum yok dedi ancak internetten sipariş edebilirsin dedi
birsencim nasılsın canım benim bebişler nasıl kıssss ben ek gıdaya başlayacağım bu hafta sonu doktora gittikten sonra sen ilk hangisini verdin bebişlere
kızlar anca dışardan geldim yoruldum valla.ne var neyok birsencim belki şuan iştahı yoktur sonra yine denersin.
sağol birsencim Allah kolaylık versin tatlım sana işin çok zor bitanem
beyazcım şansıma indirimdeydi bebelac eşimle gitmiştim bebelacın biberon mamasından aldım iki paket sonra gözüm kavanoz mamalara kaydı eşime hiç bakmadan attım sepete :)) eşim erken desede az az yedireceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?