2009 Mayıs Anneleri

maşaallah zeynebe canım.bende makinayı bulabilirsem çekip eklicem yeni resimler .acaba birinemi verdimki.

evet beyaz tatlım :))))) kızlar duru bir dillendi sormayın maşalalh konuşuıyor kendince dudağını falan uzatıyor uuu aguuuuu maaa gibi sesler çıkarıyor yağmurda büyü ablam ben seni oynatırım diyor sonra arada bir cimcik atıyor

haklısın banucum.banu az önce senle konuşurken kapı çaldıya ofisten acil çıkmam gerekti canım arıyamadım kusura bakma.bu arada biraz daha seline bişeyler baktım ama bulamadım bir türlü.(( özdileğe bakayım bide.

önemli değil tatlım :) yaa kalp kalbe karşı bak ikimizde aynı şeyleri düşünmüşüz bebişlere kıyafet:)))) bakta bulursan benide ara bitanem kızın kışlığı fazla yok almam lazım

Ayşecim vitamalt alkolsüz tatlım alkollü olsaydı hiç emzirirken içilebilir bişey olabilirmiydi.

Banucum ıspanak oturtmada yeni duydum nasıl yapıyorsun?

canım tatlı hem leziz hemde kolay sanırım denemeli bunuda

bende ucuza aldım diye sevindimkaydirigubbakcemile3
canım ya kavanozun hepsini yedi mi senin kuzu yada ne kadar yedi
bend eilk kez verdim bugün
3-4 kaşık yedi canım.kalanı dolaba attım 48 saatimiz var. hepsini nasıl yesin ki,daha yeni başladık. artarsa annesi yer:roflol:
ayşecim tarif için saol canım.h.sonu deniyeyim.
afiyet olsun canım şimdiden. çok lezizcokacimcoook
yedir canım ya boşver! mama yemesinden daha iyidir, bende başladımkaydirigubbakcemile5

kıss sibel oturtma ve ıspanak yemeğini ayrı yaptım bitanem eşim oturtma istedi bende kendime ıspanak yaptım :))))

cerencim yedireceğim valla evde olsam altı aya kadar emerdi ozaman başlardım ama artık emmediğine göre vereceğim azar azar

banu canım bu arada aldım az önce yoğurt makinasınıarzumun.bide öyle deniyeyim tutacakmı bakalım.sibelcim az sonra seni arıcam senin numaran aynı demi.

:))) senin de kızda bir alemmiş demek önce ablam diyor sonrada cimcik atıyor çok güldüm ya :roflol:yinede çok dikkat edin sonuçta oda bir çocuk kıskanır küçük bebişi çok cimciklemesin :)

erzen canım aynen öyle seviyor çaktırmadanda yapıyor yapacağını çok dikkat ediyoruz tatlım ama ona belli etmeden izliyorum :))) anlamasın diye zamanla alışıyor ilk günlere göre daha ılımlı ablası bana ilk doğduğu sıralarsa dediki sen hastanede bebeğini kucağına aldığın gün bittin benim için nasıl üzüldüm ona alnlattım hergün o senin kardeşin canın birlikte büyüyeceksiniz birbirinizle oyunlar oyanyacaksınız hiç yanlız kalmayacaksınız dedim ve alışmaya başladı biraz

çok zor gerçekten Allah yardımcın olsun canım

beyazcım maşallah prensese çok güzel olmuş Allah nazarlardan korusun

maşaallah zeynebe canım.bende makinayı bulabilirsem çekip eklicem yeni resimler .acaba birinemi verdimki.
sağolun kızlar
3-4 kaşık yedi canım.kalanı dolaba attım 48 saatimiz var. hepsini nasıl yesin ki,daha yeni başladık. artarsa annesi yer:roflol:

bencedekaydirigubbakcemile3

kızlar ben kaçtım biraz temizlik yapayım hava baya kapandı yağmur başlaıyorçamaşırlarım var bir sürü onları toplayayaım
süpürgeyi de açayım gezmeye gidememdim temizlik yapayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…