3-4 kaşık yedi canım.kalanı dolaba attım 48 saatimiz var. hepsini nasıl yesin ki,daha yeni başladık. artarsa annesi yer:roflol:canım tatlı hem leziz hemde kolay sanırım denemeli bunuda
bende ucuza aldım diye sevindimkaydirigubbakcemile3
canım ya kavanozun hepsini yedi mi senin kuzu yada ne kadar yedi
bend eilk kez verdim bugün
afiyet olsun canım şimdiden. çok lezizcokacimcoookayşecim tarif için saol canım.h.sonu deniyeyim.
yedir canım ya boşver! mama yemesinden daha iyidir, bende başladımkaydirigubbakcemile5sağol birsencim Allah kolaylık versin tatlım sana işin çok zor bitanem
beyazcım şansıma indirimdeydi bebelac eşimle gitmiştim bebelacın biberon mamasından aldım iki paket sonra gözüm kavanoz mamalara kaydı eşime hiç bakmadan attım sepete :)) eşim erken desede az az yedireceğim
evet beyaz tatlım :))))) kızlar duru bir dillendi sormayın maşalalh konuşuıyor kendince dudağını falan uzatıyor uuu aguuuuu maaa gibi sesler çıkarıyor yağmurda büyü ablam ben seni oynatırım diyor sonra arada bir cimcik atıyor
erzen canım aynen öyle seviyor çaktırmadanda yapıyor yapacağını çok dikkat ediyoruz tatlım ama ona belli etmeden izliyorum :))) anlamasın diye zamanla alışıyor ilk günlere göre daha ılımlı ablası bana ilk doğduğu sıralarsa dediki sen hastanede bebeğini kucağına aldığın gün bittin benim için nasıl üzüldüm ona alnlattım hergün o senin kardeşin canın birlikte büyüyeceksiniz birbirinizle oyunlar oyanyacaksınız hiç yanlız kalmayacaksınız dedim ve alışmaya başladı biraz
beyazcım maşallah prensese çok güzel olmuş Allah nazarlardan korusun
sağolun kızlarmaşaallah zeynebe canım.bende makinayı bulabilirsem çekip eklicem yeni resimler .acaba birinemi verdimki.
3-4 kaşık yedi canım.kalanı dolaba attım 48 saatimiz var. hepsini nasıl yesin ki,daha yeni başladık. artarsa annesi yer:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?