2009 Mayıs Anneleri

cnm benimmm evet yıkıyorum rahatlıyolar çok terliyolar
ben artık kendi deterjanımla yıkıyorum çünki lekeler kesinlikle çıkmıyor ama herşeylerini ütülüyorum....bende molfix başvurdum üye ol dedi öle yaz dedi eee üye olup yazdım yine aynı teraneyi dedi....bide dediğine olayım bakımmm
sabun kullanmıyorum gerekde yok yaa şambuan ile duşta ailecek yıkanıyorzz

paylaşım için sağolll burada bu konu çok tartışıldııı

eczane mi??:uhm: yarın bi soralım bakalımalkisalkisalkis

Teşekkür edrim canım .çoksağol öğrendiğim ii oldu.bebişini ve seni öpüyorum canım.opuyorumnanaktan

Birsen ve Pinar, sagolun kizlar, birsey olmaz biliyorumda, aklima gelse vermezdim yinedezemuszemus
Ya Birsen, ben dün gece rüyamda seni gördüm biliyor musun. Benim karsi daireye tasinmissin, sabah alis-verise giderken, seninle karsilasiyorum kapida. "Aaa Sen Birsensin degil mi, resimlerinden hatirladim seni diyorum" sende "Evet, benim" diyorsun. Neyse epey sohbet ediyoruz, sende doktora gidiyormussun. Hamileymissin yine ama bu sefer ücüzmüs ve ücüde kizmis. "Ne yapacagim ben ya" diye dert yaniyorsun. Bende "bosver bende sana yardim ederim" falan diye teselli veriyorum. kaydirigubbakcemile3

Simal ben sampuan olarak Hipp'inkini kullaniyorum. Vücut sampuanida Bübchen ve Penaten diye iki markaninki var ama ikisinide kullanmiyorum cok zorda kalmadigim sürece. Cünkü tavsiye edilmiyor pek burada, dogal suyla yikayin diyor doktorlar israrla. Zaten öyle büyük insan gibi kokmuyorlar, cok fazla terlemiyorlar. Sadece anne sütüyle besleniyorlar v.s...Iki doktora, sayisiz hemsireye sordum, hepsi ayni bilgiyi verdi...
Elbiselerine yumusatici kullanmiyorum. (Önerilmiyor yine, israrla kullanmamam istendi) Persil'in sivi deterjani var, onunla yikiyorum kiyafetlerini ve ütüleyip kaldiriyorum dolaplarina.

Kızlar sorularıma cvp verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.bide aklımdayken söyliyem ben huggies ve baby stara mail attım numunelik istedim ve yolladılar.eğer bezinizden memnun olmayıp değiştirmek istiyosanız veya bide değişik bi beze bakayım diyosanız isteyin yolluyolar.kızlar demir ilacına hala devamediyomusunuz? ben devam ediyorum kendim için olan hamileliktede kullandığım halada devam ediyorum almadığım zaman kendimi çok güçsüz hissediyorum.bebişlerinizi kocaman öpüyorum .hepinize ii geceler.a.s.a.s.

cnm bende ilk doğduğundan beri dalinle yıkıyorum Allaha şükürde şimdiye kadar sorun yaşamadım..

çamaşırlarını da dalin sıvı deterjanla yumoş yumuşatıcıyla yıkıyorum..omo yuda denedim ama kokusu hiç hoşuma gitmedi aldığım omoyu şimdi kendi çamaşırlarıma kullanıyorum kaydirigubbakcemile3

kıss inşaatta mı çalışıyor defnoş ne bu sabah akşam yahuuu hadi yazın anladıkta yeter havalar serinledi artık bacım 2 günde bir yeter herhalde diye düşünüyorum

ben onu incihanın evinde içmiştim çokta sevdim bee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cnm ben hamıleyken bıle unutuyordum demır hapımı dogumdan sonra hıc kullanmadım nerdeyse ama senın kansızlıgın var demekkı gucsuz hıssdeıyorum demıssın

evet filizcim ya bu oglan ınat mı ınat o gece nobet erken bıttı dıye sewınırken zınkk uyandı gene ve saat 7 de yattık...sabır dıorum ya ama hunıyı gıymeye qaz kaldı..o gunden berı aynıyız..babsını arıo bencde kımızaman da huysuzluundan yapıo bakalım uyutmıcam eşim ewdeyken. nolcak

off bırsen ya kendımı gordum sankı tabı sende ıkı tane var velet ne dıyım arkadasım sana...maşallah..allahtan benımkı kadar huysuz deıller alişle omer..

inci kız bacım nasıl duzene koyuyon banada solesene su işin sırrını yaaaaaaaaa
ben benımkıbı uyutmazsam cıldırıyo welet..ama denıcem cumartesı uyutmamayı..
sen naptında duzelıyo bu bora bey?

ahh esenım dayanmaya calışıom napıım arkadasım ya...
yerı gelıyo oturup hungur hungur aglıyorummm....4 ay oldu ya we hala aynıı ne yazıkkı...

slm kızlarrr nasılsınız?ıst de sel varmışş herkezler yakınları ıyıdır umarım burdada hava soğudu ıyıce dunden berı aman bebişlere dıkkat ya tam da gecıs donemı hasta olmazxlar ınşallahh:Saruboceq:
bız gene aynıı benım sıpa uyuyo şimdi malum geceye enerjı lazım yoksa nobetı kım tutcak yağız efe uyursa geceleyın..
saolun bacılar bu gıdışe dur demenın zamanı geldıde gecıyo haklısın fılızcım artık kendı kurallarımı koyucam yagızın bu duzende gıtmesını napııp edıp engellemem lazım...
dun ılk kez gece 12:30 da uyudu ay bı sewındımkı sormayın gunduzde uyumadıydı hıc heralde gece uykusu dedıydım ama gene yanılmısım 1ssaat demedı uyandı ve sabah 6:30 da koydum kafamı yastıga 8 de gerı uyandı hemde cıglık cıglıgamafoldumbenbalkonda susuyo içerde bagırıyo emcek memede almıyo hınzır zorla sakınleşltı emdı 10 da gerı uyudu oglen 2 ye kadar da saat bası kalkıp emerek uyuduuu sonrtası da ew işi çamasır utu olece aksam oldu...bugunde dıergunlerden farksızdı yanı ..
ınanın artık ewın onunden pusetle bebişini almış gezmeye gıden carsıya cıkan kadınlara ımrenerek bakar oldum...

ay hepde dert yanıom dımı kızlar ya...ama oglusumu cok sewıom bole uyutmuyo uyutmuyo ama olede bı guluyo uyumazken oyunlar edıokı sormayın herseye bedel oluo tum katsayımı asagıya cekıyoo

herkese iyi geceler opuyorumnanaktan

bir internet sitesinde buldum ama güvenemedim. cam şişe ya, kırılır belkim. sağolasn canıma.s.

a.s.

Doktor bana 3 ay ferruma devam et dedi. Ama ben hep unuttum :kedi: Bide emzirdiğim sürece kullanmam için Centrum vitamin verdi. Hergün içmem lazım ama yine unutuyorum lmaz:

Anam kirden değil , benim ev hala gündüzleri 33 geceleri 31 derece. Sadece yarım kollu çıtçıtlı badi ile durduğu halde fena terliyor. Alıştığı içinde terleyince huzursuz oluyor. Bende yıkıyorum. Havalar daha soğuyunca sadece akşamları yıkarım a.s

Ayyy ben hiç sevmedim öğğğ akannehir

Allah kolaylık versin valla akannehir

Bende kaçar artık kızlar. Yatma vakti. Öptüm hepinizi. Sabah görüşürüz a.s.

siribron h.g bacım Allah kolaylık versin sanada hee ..uyumayan çocuk gerçekten çok zor (

iyi akşamlar pınarcım..

semoş sende mi yaprak dökümü izliyordun leyn..

dünürüm nasılsın bacım damadım nasıl???

hb hulyacımmmmm...saolasın canım bende sabır ustune sabır cekıom ya bakalım..şimdi uyandı benımkıı babsının kucaıunda babmızda yatcak bırazdan malum sabaha nobett var...bızde sabaha dek nobette olcaz gene ee enerjısını topladı nede olsa benım sıpa...
uyumayan cocuk cok zormuss Rabbım tum bebeklere dıuzen wersın uyku wersın

neee üçüzmüüü akannehiryokk almayım alana mani olmayım yaaa
bu rüyaya göre hamiş kalmalıyım öle oluyor genelde ama imkansız adamla görüşmeleri kestikk.............ali ile ömer kardeş istemiyolar yorgunluktan sızana kadar bizi yatağa sokmuyolar çünk.......komşu olma işimize gelince hehee sen türkiyeye dönmüştürsündüropuyorumnanaktanben kalamam oralarda ...ama bak rüyanda bile yardımcı oluyorsun bana sağol cnm benimopuyorumnanaktan

cnm ben hamişlikte değilde doğumdan sonra verilene devam ediyorum benim b12 kanım ve demirimde sorun var hepsini karşılayan bir ilaç bırakmıştım bi ara üşüngeçliğimden ama şimdi başladım baş dönmelerim başladı çünkiii
selam kızlar yaprak dokumu bıttı herkes gelmeye başladı:))

sele dayanamadı yaparklar akıntıya kurban getti bacımmm:gitme:

bittimiki yaprak dökümü? devam ediyor???

varda yayın yok vallaaa

gelelim banaaaaaaaaaaaaaa
yayınlar düştüüüü sel acayip burada fena halde sağnak varrr.....
dedimki eşime gel bir elden toplayalım mutfağı sen suları doldur çocuklara mama suyu kaynat bende bulaşıkları halledeyim strelizeyi yıkayım dedim ....tmm dedi kalktık hallettik içeri geçiyordukki salondan tık tık tık tık ses geliyor eşim yapıyo zannettim abooowwwwwwwwww o da ne tavandan resmen su damlıyor o kadar üzüldümki anlatamam yaa 5 senedir böyle bişey olmadı yaaaa şimdi nereden çıktı
eşim kova koydu yaaa ne yapaca dedi izelasyon yapacaz diyoo ayy dedim bilmiyordum sağol
bu yok yerden masrafff yaaaaaaaaaaaaa offffffffffffff rabbim beterinden korusun gerçii
evleri sel altında kalanlar var ,evsiz kalanlar boğulanlar varr..............
şimdi yatacamm öptüm sizleriii kızlarrr

benım sıpa uyandı babamız da yatxcak ılgı oyun ıstıyo hınzır ben az oynayım gece boyu acıgım arada bakarım optum sızı hatunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…