2009 Mayıs Anneleri

iyi geceler sükür uyudular
oglum uykusu gelince cok agliyor uyumamak icin direniyorlülülülülülü

kivilcim evet canim bana hala geliyor hemsire uzun gelmesini istiyorsan doktordan rapor aliyorsun ben cok memnunum ama artik gelmiycek
buarada düsaldorfa yakin sayilirim bende

birsencim gecmis olsun canim aman üzülme sakin daha kötüsü olabilirdi allah korusun
bununla gelsin gecsin

hehe yine biriktirdim biriktirdim toptan yazıyorum. napim bırakmıyo ki veledim yaa

ayy canım bu ne yaa. pişmiş tavuk solda sıfır olmuş. kıyamam ben sana çoook geçmiş olsuunn

süper süpriz çok beğendim. ben olsam havalara uçardım heralde. e hadi bakalım iyi tatiller sana

kızlar ya ben de mayıs annesiyim.15 mayıs.hamileliğimden beri burayı okuyorum.sizleri takip ediyorum,kim ne zaman doğum yaptı,kimin neyi oldu diye.ama hiç katılmadım aranıza.şimdi katılsam çok mu geç olur
niye geç olsun canım hoşgeldin sefa geldin..a.s.

canım her seferinde tek gıda ve üç gün üstüste aynı gıda olarak alıştırıyoruz biz. sen de öyle yap bence. bir de benim dr dedi ki: ilk gün kaşığın ucuyla, ikinci gün bir kaşık, üçüncü gün yiyebildiği kadar... ne verirsem vereyim öyle yapıyom ben. dördüncü gün aynı gıdaya devam ederken kaşığın ucuyla da yeni bir gıdaya geçiyorum. önce meyvelerle başladım 15 gün önce bugün de sebze püresine geçtik. bi dene istersen..

ya ben de aynı sorunu yaşıyorum eskidenaşağı yukarı şöyle bi programım vardı:
sabah 8de meme+mama 90gr
10.30 meme
13.30 meme+mama 90gr
16.00 meme
18.30 meme+mama 90 gr
21.00 meme
23.30 banyo
23.45 meme+mama 90gr

sonraları banyo için uyanmamaya başladı bir de ek gıdalar başlayınca hepten şaştı program şimdi hemen hemen şöle oldu:
7.30-8.00 meme+mama 120gr
11.00 meme+meyveli yoğurt
14.00 meme+sebze püresi
17.30 meme+meyveli yoğurt
20. 30 meme+mama120gr
01.30 meme+mama 90gr
şimdi yazınca çok normalmiş gibi göründü gözüme ama normalde yaşarken içime sinmeyen bir şeyler var. bak ne olduğunu şimdi ben de çıkaramadım kafam karıştı yaw??

ya bi de benim birderdim var o bölüme mi yazsam ki yok yok buraya yazayım:)
esencim ben bi şey yazana kadar sorunun da çözümlenmiş. ne diyeyim gözün aydın canım..

hem kardeşin için hayırlı olsun hem de kuzun incilenmiş ona hayırlı olsun canımm

ayy acaba bi ara bi buluşma ayarlar mıyız ki??

saatler olsun mu denir sıhhatler olsun mu denir? :)) olsun işte hayırlı olsun kuzuma. bu arada ilk saç traşı rekorunu siz kırdınız galbakaydirigubbakcemile3

fulya ve daisy ve anka gelmiş bunlar hep kaçaklar
siboşşş nasılsın fapeons sen kimsin
ya hakkaten kaçak oldum ben ya. sadece oğlan memedeyken yazılanları okuyabiliyorum bi de işte arada fırsat bulunca bölee sayfalarca cevap yazıyorum ama gözüm hep üzerinizdeeee bu arada beni de eklesene faceye yaw

fulyacım geçmiş olsun annene .. durumu nasılmış??

Günaydın Kızlar,

Bozon sütüne maşallah canım.Sırf emzirmek için yapacam su 2. cocuğu ya.

.
hah işte sen de benim gibi düşünüyosun. nedense ben de bi tane daha yapsam ona sütüm yetecek gibi geliyo.. neye güveniyosam. ama işte öyle. aynı hataları tekrarlamazsam sanki sütü kaybetmem gibi hissediyorum seninki de öle bi şi galba??

günaydın millet ablamlar bende çok giremeyeceğim
canım çok sıkkın aglamak istiyorum pofffffffffff
neyse görüşürüz sonraaaa
eseeeen noooldu kuzuuum nie sıkkın canınnn

ya benim oğlan da yapıyo öle ben de sütüm az die yapıyo sandım. yaram var ya gocunuyorum. ama sonra sütleri fışkıran ve çocuğunu 18 ay emziren 4 çocuk sahibi bi komşumdan öğrendim bütün çocuklar öyle oynayıp kavga edermiş memeyle. normal sen sakın vazgeçme dedi. bakalım hayırlısı. direniyom işte bence sen de pes etme

ay sibelll rezil oldum ya sizin bu numune muhabbetinden sonra milupa ücretsiz danışma hattını aradım. dört aylık bebeğim var aptamil conformil kullanıyorum ek gıdaya geçicem numune yollar mısınız dedim. bilgilerimi alıp kapattılar. hemen arkasından bebelacınkini aradım aynı şeyleri söyledim. kadın "siz biraz önce de aptamili aramadınız mı dedi bana hem de adımla hitap etti.( meğer ithalatçı firmaları aynı olduğu için iki farklı numaraya da aynı kişi bakıyomuşşş ayyy) evet dedim e peki bebelakmı aptamil mi kullanıyounuz dedi ayyy yıkıldııımmm. rezalettt. ikisini de kullanıyorum dedim ucuz olduğu için bebelaca bir hafta önce başladım dedim. yalan değil valla öyle ama gel de inandır rezil oldum yaa. telefonu kapattığımdan beri içim içimi yiyooo:kedi:

ilknurcum fayroz 0,69 kuruştan aldım ben indirimdeydi
hangi mağazada indirimde ??

valla aynısı bende de oluyo. gaz sanırım??

ben oğlumu her gece yıkıyorum ama bir gece nivea şampuan kullanıyorum bir gece sırf suyla yıkıyorum bir de gün içinde her kakadan sonra (yaklaşık günde 3 sefer) poposunu yıkıyorum johnsons sabunla. deterjan olarak da dalan roxy sabun tozu kullanıyorum.

ayy çok güzelmişş rüyaann Allah hayra çıkarsın

oooohhhhh hepsini söledim bitti valla delikafadulden

birsencim geçmiş olsun canım ya ne diyim. durduk yerde hem iş hem masraf çıkmış sana ama en iyi teselliyi yine sen yazmışsın işte : buna da şükürr. bunda da vardır bi hayır işte napalım

slm geçmiş epey geçmiştirkaydirigubbakcemile3 bakamadım arada bakarım!!

ne yapıyorsunuz bakim??

sen nerelerdesin die soranlara pek accayip bi cvp veremeyecegim haftasonu gezdim şu 3 gündürde evimi haklıyorum!!! bugünde yagmur olunca eşime iftara kal dedim sagolsun kırmadı beni ama arkadaşını davet etti ve maç izlediler olan yine bana oldu keyif yaparız dedim ama olmadı bidha zor bulurlülülülülülü

ramazandan sonra kocaman bi temizlik yapmam lazım halıları degiştirmek istiyorum benim yatak odam ve oturma odam shaggy ve tüglü aralarına saç,pislik ne varsa giiriyo süpürkede çekmiyo sıkıldım sirkele dur... salonumunda yolluk küçük ve paspas dolu paspas silkelemektende öğğğk geldi..
bakalım kutlaya dedim nasıl olcak koca bi eksik listem var buzdolabının üstüne yapıştırdım dün alınacaklardan aldırdım çok para gitmiş die söylenip duruyo listenin ilk başıda halılarzemuszemus 2.saçlar boyanacak ama kestirdim tekrar sarışın olmayı gözüm kesmedi çok bakım istiyo makyaj falan..
byle yani evle kafayı yemek üzereyim işim bitmiyo delirecem...

bu arada fulya gecikmeleide olsa mjıma cvp verdi pc bozukmuş ondan giremeiyormuş ama çok yogundum cvp veremedim yrn arayabilirsem arayacam..

yrnda kutlayla alışveriş yapıcaz bi kaç eksik dha silinsin sonrada iftara kuzendeyiz..
yyrnda giremem çok öp.
accuk geçmişe bakemopuyorumnanaktan

hulyaaa yıne yakalamışsın tubişiii kız saklanma cabuk msnde cık ortaya bak senın dedıkodunu yapıyoz hulyayla

slm kizlar :))) ay actimda oturamadim hala annemdeyim

anam durun yapmayin hemen dedikodumu beee msni acamiyorummmm sildim tekrar yüklicem..

nurtencim h.g bacımmm ay benimde evin kople halıları değişmesi lazım ama para yok :)))

hoş.buldum cnm

ahh ahhh şu para meselesi ama koca kış bişi almadım bizim işler şimdi başladı ne alsam kar.. sagolsun eşim beni hiç kırmaz ama adm sıkıntıda dünya borç gerçi biraz kolayladık şu yagmurlar olmasaydı dahada kolylardık offfff kısmet hemde 80 yılın yagışı vurdu bizi:1shok:

hulyaaa yıne yakalamışsın tubişiii kız saklanma cabuk msnde cık ortaya bak senın dedıkodunu yapıyoz hulyayla

cok ayip lmaz:

hehhhee hemde nasıll :)) bu semoş neler söylüyor neler :))

kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile lmaz:

ahaaa bacı dedım can dedım dost dedım bak sen hulyanın adam satmasına :umursamaz: bundan sonra sadece gazel kızıma gıder kalırım hayatta hulyaya gıtmem

yanliş adama güveniosun :umursamaz: (hemen nifak sokarim kaydirigubbakcemile3 )

canim geçmiş olsun..sizde varmi bişi?

benımde benımde hatta benım evın eşyası komple degışse ıyıo olur hatta evde degışse ne ıyı olur yawCADIARZU

ahanda benim derdimde o ev, ev degişse tam olacakkk

ama imkanı yok kıpırdayamayız biz kiracıyız evlenirken adamın evini komle yeniledik sadece camları ve mutfak dolaplarının bi kısmını kiradan düştü!! gerçi kiramızı düşük tutuyor ama şimdi çıkrsak çok zarar ederiz.. ev almadan olmaz inş. oda olur yaaa

sağlık olsun nurtencim dert etme...
kıs semoş bende hala ev değişçek diye bekliyom ama değişmiyor en iyisi ben kocişi değiştirem :))
tubiş msn yoksa burdan dvm et anam şansını zorlama :))) hem sen evine dönmeyi düşünmüyormusun hee??iyi alıştın orda rahata ...

cok ayip lmaz:

kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile lmaz:

yanliş adama güveniosun :umursamaz: (hemen nifak sokarim kaydirigubbakcemile3 )

canim geçmiş olsun..sizde varmi bişi?

yok be cnm öyyle degil, bizimkiler ramazan şenlikleri yapıyorlar yagış olunca malum evden çıkan olmuyor dolayısıyla işde olmuyor.. çok şükür bişi yok...

o bgendıgın ev duruyormu hala satılmamıştır ınsallah

öyle bacım saglık olsun..

hakkaten sen ev begenmiştin ne oldu almadınızmı???

:))) ya sorma bugun gecicektim..eşim 12de aradi..bugunde kalalim cok sel var 14 kişi öldü dedi..şaka yapiyor sandim..kavacikta yagmur bile yoktu o saatte :S ay bi kalktimki neler neler olmus haberim yok..gerçi burdada rahatim çok yerinde serrayi babam uyutuyor,annem yediriyor kuzenlerimde burda..onlarda seviyorlar,oynuyorlar serra bana kalmiyor hiç :) oynuyorm sadece :))

yok be cnm öyyle degil, bizimkiler ramazan şenlikleri yapıyorlar yagış olunca malum evden çıkan olmuyor dolayısıyla işde olmuyor.. çok şükür bişi yok...

he..aman boşver düzelir havalar..dolayisiyla işlerde..cana bişi olmasin..neler neler olmus haberlerde izledim..valla hülya,birsen,esen sen geldiniz aklima..inşaAllah bişi yoktur dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…