ayy canım bu ne yaa. pişmiş tavuk solda sıfır olmuş. kıyamam ben sana çoook geçmiş olsuunnherkeslere merabalar... ya bu ara giremedim ramazan çok yorucu geçiyo... misafir filan derken oğlumun düzeni iyice bozuldu... beni o kadar yoruyo kii çok yorgunum... bide hasta oldum... ses gitti öksürük...ağrı göğsüme indi...bu sabah aynı zamanda bağırsaklarım bozuldu bi karın ağrısı zaten bütün bi hafta oğlum o kadar yormuştu ki elimi kaldırcak halim yoktu hastalıklar tuz biber oldu... bu kadarla kalır mı? hayır perşembe gecesi de tabureden düştüm ayağım kesildi ve 8 dikiş attılar... hala ayak sargıda...iki günde bi pansuman dkişler alınana kadar....anlıycağınız ben sefilleri oynuyorum...tüm ailem de ist.da burda bi akrabamız var ama o da annesinde kalıyo zaten normalde de pek gelip gitmez...bakalım nereye kadar idare edicem... yada en kısa zamanda ist.a kaçıp gidicem...
süper süpriz çok beğendim. ben olsam havalara uçardım heralde. e hadi bakalım iyi tatiller sanaherkese günaydın biz herzamanki gibi saat 8 de uyandık oynadık odaları gezdik balkonda hava altık ve 10da uyuduk 11de tekrar uyanır mehmet bi ara hatırlıyorsanız saat 6da 7 de gece uykusuna geçiyodu şimdi düzelttik çok şükür şimdide 11 den aşağıya uyumuyo illaki 11bekliyo tabi benbim gözden uyku akıyo o cin gibi bu arada ben bavullarımı topluyorum saat 1 otobüsüyle gidicem mehmet inşallah hep uyur saat 3 e kadar uyur tam uyku saati ama kütahya 3 saat 4 e kadar uyuması lazım idare etmeliyiz mehmetin öyle çok ıvır zıvırı varki arabası bezi eşyaları ben 2 tişört 2 pantalon tamam annemlerin haberi yok süpriz yapcam
oğlanı çocuklarla eve göndericem bu sizinmiş dedirticem sonrada arkasından ben gidicem nasıl ama
niye geç olsun canım hoşgeldin sefa geldin..a.s.kızlar ya ben de mayıs annesiyim.15 mayıs.hamileliğimden beri burayı okuyorum.sizleri takip ediyorum,kim ne zaman doğum yaptı,kimin neyi oldu diye.ama hiç katılmadım aranıza.şimdi katılsam çok mu geç olur
canım her seferinde tek gıda ve üç gün üstüste aynı gıda olarak alıştırıyoruz biz. sen de öyle yap bence. bir de benim dr dedi ki: ilk gün kaşığın ucuyla, ikinci gün bir kaşık, üçüncü gün yiyebildiği kadar... ne verirsem vereyim öyle yapıyom ben. dördüncü gün aynı gıdaya devam ederken kaşığın ucuyla da yeni bir gıdaya geçiyorum. önce meyvelerle başladım 15 gün önce bugün de sebze püresine geçtik. bi dene istersen..Ek gidalara gectik sayilmaz tam, tattiriyorum sadece birer ikiser kasik. Ama bugün ishaldi sanki, 6-7 kere kaka yapti ve sabah yaptigi kötü kokuluydu epey. Ya üsüttü ya da tattirdiklarim bünyesine agir geldi. Ben en iyisi emzirmeye devam edeyim, bir süre rafa kaldiralim ek gida isini.
Birsen bilgi icin sagol canim.
ya ben de aynı sorunu yaşıyorum eskidenaşağı yukarı şöyle bi programım vardı:slm kizlarrrrrrrrr
ay kac gündür okuyorum okuyorum yazamiyorum..cok uyusuk oldum sanirim akannehir
serramda sapitti iyice..velet uykusuzluga hiç gelemiyor ya..ve uyku saati hiç belli olmuyor..bu ek gidalara gectigimizden beri 4 aydir 8-8.5da gece uykusuna gecen cocuk bazen 7 de bazen 11 de yatiyor..bazen ac yatiyor bazen uyumak için sürekli yiyor..ay napcagimi şaşirdim iyice..ac kalmasin diye 6.30da muhallebisini yedirmeye basladim..bu sefer 7de uyuyor,9da uyaniyor..bide kabizlik hala devam ediyor..ne zaman pirinçli muhallebi yedirsem (ki cok seviyor onu) ertesi gün tik yok cocukta..denedim 1 haftadir..yarin gene doktorunu aricam..ne vericem bu cocuga diye..tahilli muhallebileride hiç sevmedi..mama içinde aptamil conformil aldim..bakalim inşaAllah düzelir bagirsaklari..
ek gidaya gecen hatunlar..siz saat kaclarda neler veriyorsunuz? sizde de sorunlar ciktimi?
.
esencim ben bi şey yazana kadar sorunun da çözümlenmiş. ne diyeyim gözün aydın canım..ya bi de benim birderdim var o bölüme mi yazsam ki yok yok buraya yazayım:)
hem kardeşin için hayırlı olsun hem de kuzun incilenmiş ona hayırlı olsun canımmgünaydın herkese nasılsınız kızlar dün annemlerdeydik kardeşimi hayırlısıyla verdiler bayramdan sonra nişan olacak aile arasında umarım mutlu olurlar
durunun dişi için erken nasıl kaşınıyor kızlar bir görseniz biberonu ısırıyor uykusuda bölük bölük
ayy acaba bi ara bi buluşma ayarlar mıyız ki??tülaycım kıvılcım sağolun kızlar :)) amin cümlesi için geçerli
bizde bayramda izmire gidiyoruz kızlar eşimin abisi orada eltimlede iyi anlaşıyoruz kadına çok soğuk diyorlardı hiçte öyle değil bizim aramız iyi maşallah
saatler olsun mu denir sıhhatler olsun mu denir? :)) olsun işte hayırlı olsun kuzuma. bu arada ilk saç traşı rekorunu siz kırdınız galbakaydirigubbakcemile3Günaydın Kızlar,
Dün pc acık kalmış.Kuzenlerım dun Borayı sevmeye gelmışlerdı.İftar vaktı gidiceklerdı göndermedım.Eşlerıde gedı gece 11 de gıttıler.Banada iyi oldu.Cok guzel vakıt gecırdık.Boranın o artıst saclarınıda teyzemın kızı kestı.Cok komık keltoş oldu oğluşum.
ya hakkaten kaçak oldum ben ya. sadece oğlan memedeyken yazılanları okuyabiliyorum bi de işte arada fırsat bulunca bölee sayfalarca cevap yazıyorum ama gözüm hep üzerinizdeeee bu arada beni de eklesene faceye yawfulya ve daisy ve anka gelmiş bunlar hep kaçaklar
siboşşş nasılsın fapeons sen kimsin
fulyacım geçmiş olsun annene .. durumu nasılmış??kızlar nasılsınız..?
nurtencim cnm sana msj gönderemedim baban hastaymıs sanırım çok gecmiş olsun.bizim bilg.vozuldu 1 haftadır giremedim annemde gecen hafta anjıyo oldu.bugun annemdeyim burdan
giriyorum.bir süre daha giremeyeceğim sanırım..
hepinize cok alısmısım........ çok özledim
hah işte sen de benim gibi düşünüyosun. nedense ben de bi tane daha yapsam ona sütüm yetecek gibi geliyo.. neye güveniyosam. ama işte öyle. aynı hataları tekrarlamazsam sanki sütü kaybetmem gibi hissediyorum seninki de öle bi şi galba??Günaydın Kızlar,
Bozon sütüne maşallah canım.Sırf emzirmek için yapacam su 2. cocuğu ya.
.
eseeeen noooldu kuzuuum nie sıkkın canınnngünaydın millet ablamlar bende çok giremeyeceğim
canım çok sıkkın aglamak istiyorum pofffffffffff
neyse görüşürüz sonraaaa
ya benim oğlan da yapıyo öle ben de sütüm az die yapıyo sandım. yaram var ya gocunuyorum. ama sonra sütleri fışkıran ve çocuğunu 18 ay emziren 4 çocuk sahibi bi komşumdan öğrendim bütün çocuklar öyle oynayıp kavga edermiş memeyle. normal sen sakın vazgeçme dedi. bakalım hayırlısı. direniyom işte bence sen de pes etmetülaycım sağol canım nasılsın
tutkuncum benim eşimde doktora gitmeden verme dedi ama ben biberon maması alırken onlardanda aldım zaten bu hafta sonu doktora gideceğiz yavaş yavaş başlarız artık
kızlar dün duruyla beni görseniz gülmekten ölürdünüz annem emzirmeye çalış bıraktırma diyor sürekli bende yanında emzirmeye çalıştım duru damağınla eziyor asılıyor gülüyor emme yok sadece oynuyor sonrada gülüyor çok komikti annem de bu sefer inandı emmek istemediğine
Çok lezzetliye benziyor deneyeyim bakalım.cokacimcoook
Valla yaradı canım ya bakalım tam randımanlı bir hafta kullanayım ne durumda olucam.Benimkide ağzında sakız gibi çiğniyor oyun yapıyor en azından sağıp biberonla vereyim istiyorum
Onuda deneyelim canım tüm çeşitlerindenmi içiyosu yoksa özellikle bi çeşidi varmı?
Bende milupaya mail atmıştım ama bana yollamadılar sen hangi yolla ulaştın?
hangi mağazada indirimde ??ilknurcum fayroz 0,69 kuruştan aldım ben indirimdeydi
valla aynısı bende de oluyo. gaz sanırım??kızlar bende bu aralar garip şeyler oluyor böyle karnımın içinde birşeyler oynuyor dünde sanki bebek tekme atar gibi oldu şiddetli bir şekilde sonrada yine aynısı oldu ama hafif neden oluyor acaba sizde de oluyor mu böyle birşey?
ben oğlumu her gece yıkıyorum ama bir gece nivea şampuan kullanıyorum bir gece sırf suyla yıkıyorum bir de gün içinde her kakadan sonra (yaklaşık günde 3 sefer) poposunu yıkıyorum johnsons sabunla. deterjan olarak da dalan roxy sabun tozu kullanıyorum.Merhaba kızlar;bebişleriniz ve sizler umarım iyisinizdir.birsen canım geçenlerde numunelikle ilgili bişey sormuştum ben huggies den bez istedim numunelik 2 tane yolsmışlar canım bide bebişlerini hergün yıkıyomuşsun maşallah canım ya ben koşuşturmacadan unutuyorum bazen kaydirigubbakcemile3 .kıvılım canım negüzel maşallah bebişin iyi emiyo keşk benim oğlumda emseydimafoldumben ikinci çocukta kesinlikle meme vereceğim asla mama vermiycem.benim sütüm azaldı mecbur kaldım gerçi ama umarım diğerinde daha i olur.kızlar iki şey sorucam size birinci bebişlerinizi yıkarken sabun kullanıyomusunuz benim dr kullanma dedi ama ben bugün sebamedin sabununu aldım siz napıyosun sabun kullanıyor musunuz? ikincisi alışveriş yaparken bebek deterjanı omo baby gördüm yani ben normal deterjan kullanıyodum bebeğimin giysilerini yıkarken siz napıyosunuz?
ayy çok güzelmişş rüyaann Allah hayra çıkarsınBirsen ve Pinar, sagolun kizlar, birsey olmaz biliyorumda, aklima gelse vermezdim yinedezemuszemus
Ya Birsen, ben dün gece rüyamda seni gördüm biliyor musun. Benim karsi daireye tasinmissin, sabah alis-verise giderken, seninle karsilasiyorum kapida. "Aaa Sen Birsensin degil mi, resimlerinden hatirladim seni diyorum" sende "Evet, benim" diyorsun. Neyse epey sohbet ediyoruz, sende doktora gidiyormussun. Hamileymissin yine ama bu sefer ücüzmüs ve ücüde kizmis. "Ne yapacagim ben ya" diye dert yaniyorsun. Bende "bosver bende sana yardim ederim" falan diye teselli veriyorum. kaydirigubbakcemile3.
birsencim geçmiş olsun canım ya ne diyim. durduk yerde hem iş hem masraf çıkmış sana ama en iyi teselliyi yine sen yazmışsın işte : buna da şükürr. bunda da vardır bi hayır işte napalımgelelim banaaaaaaaaaaaaaa
yayınlar düştüüüü sel acayip burada fena halde sağnak varrr.....
dedimki eşime gel bir elden toplayalım mutfağı sen suları doldur çocuklara mama suyu kaynat bende bulaşıkları halledeyim strelizeyi yıkayım dedim ....tmm dedi kalktık hallettik içeri geçiyordukki salondan tık tık tık tık ses geliyor eşim yapıyo zannettim abooowwwwwwwwww o da ne tavandan resmen su damlıyor o kadar üzüldümki anlatamam yaa 5 senedir böyle bişey olmadı yaaaa şimdi nereden çıktı
eşim kova koydu yaaa ne yapaca dedi izelasyon yapacaz diyoo ayy dedim bilmiyordum sağol
bu yok yerden masrafff yaaaaaaaaaaaaa offffffffffffff rabbim beterinden korusun gerçii
evleri sel altında kalanlar var ,evsiz kalanlar boğulanlar varr..............
şimdi yatacamm öptüm sizleriii kızlarrr
hehhhee hemde nasıll :)) bu semoş neler söylüyor neler :))
nurtencim h.g bacımmm ay benimde evin kople halıları değişmesi lazım ama para yok :)))
nurtencim h.g bacımmm ay benimde evin kople halıları değişmesi lazım ama para yok :)))
hulyaaa yıne yakalamışsın tubişiii kız saklanma cabuk msnde cık ortaya bak senın dedıkodunu yapıyoz hulyayla
hehhhee hemde nasıll :)) bu semoş neler söylüyor neler :))
ahaaa bacı dedım can dedım dost dedım bak sen hulyanın adam satmasına :umursamaz: bundan sonra sadece gazel kızıma gıder kalırım hayatta hulyaya gıtmem
hoş.buldum cnm
ahh ahhh şu para meselesi ama koca kış bişi almadım bizim işler şimdi başladı ne alsam kar.. sagolsun eşim beni hiç kırmaz ama adm sıkıntıda dünya borç gerçi biraz kolayladık şu yagmurlar olmasaydı dahada kolylardık offfff kısmet hemde 80 yılın yagışı vurdu bizi:1shok:
benımde benımde hatta benım evın eşyası komple degışse ıyıo olur hatta evde degışse ne ıyı olur yawCADIARZU
cok ayiplmaz:
kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemilelmaz:
yanliş adama güveniosun :umursamaz: (hemen nifak sokarim kaydirigubbakcemile3 )
canim geçmiş olsun..sizde varmi bişi?
sağlık olsun nurtencim dert etme...
kıs semoş bende hala ev değişçek diye bekliyom ama değişmiyor en iyisi ben kocişi değiştirem :))
tubiş msn yoksa burdan dvm et anam şansını zorlama :))) hem sen evine dönmeyi düşünmüyormusun hee??iyi alıştın orda rahata ...
kıs semoş bende hala ev değişçek diye bekliyom ama değişmiyor en iyisi ben kocişi değiştirem :))
tubiş msn yoksa burdan dvm et anam şansını zorlama :))) hem sen evine dönmeyi düşünmüyormusun hee??iyi alıştın orda rahata ...
yok be cnm öyyle degil, bizimkiler ramazan şenlikleri yapıyorlar yagış olunca malum evden çıkan olmuyor dolayısıyla işde olmuyor.. çok şükür bişi yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?