o bgendıgın ev duruyormu hala satılmamıştır ınsallah
anam satılmasa ne olurr beklenen para gelmedikten sonraa(
öyle işte nurtencim..
ohh tuba hnm dünyadan haberi yok tabi kızıda satmışş dedeye anaanneye kebapp hee
hehhehe zaten msn ye o yüzden çağrıyor kesin ek gıdayla ilgili sorunu vardırrr :))))))))))
ohhh o keyifleri iyi biliirim sonrasındada nasıl zor oluyor insanoglu alışıveriyor rahata... olsun baım keyfine bak sen ohhhh sefan olsun..:))) ya sorma bugun gecicektim..eşim 12de aradi..bugunde kalalim cok sel var 14 kişi öldü dedi..şaka yapiyor sandim..kavacikta yagmur bile yoktu o saatte :S ay bi kalktimki neler neler olmus haberim yok..gerçi burdada rahatim çok yerindeserrayi babam uyutuyor,annem yediriyor kuzenlerimde burda..onlarda seviyorlar,oynuyorlar serra bana kalmiyor hiç :) oynuyorm sadece :))
he..aman boşver düzelir havalar..dolayisiyla işlerde..cana bişi olmasin..neler neler olmus haberlerde izledim..valla hülya,birsen,esen sen geldiniz aklima..inşaAllah bişi yoktur dedim..
dogru cnm olsun kısmetinde varsa olur merak etme..anam satılmasa ne olurr beklenen para gelmedikten sonraa(
öyle işte nurtencim..
ohh tuba hnm dünyadan haberi yok tabi kızıda satmışş dedeye anaanneye kebapp hee
ohhh o keyifleri iyi biliirim sonrasındada nasıl zor oluyor insanoglu alışıveriyor rahata... olsun baım keyfine bak sen ohhhh sefan olsun..
haberleri izlerken agladım valla zavallaı atlar suların içinde offf allah beterinden korusun
dogru cnm olsun kısmetinde varsa olur merak etme..
allah herkesi ev sahibi yapsın kira çok zor oluyor..
he valla elh. rahatim yerindeama kürkçü dükkanina döncez yarin aslinda bu gecede giremezdim..annemle sahura kadar oturuyorduk ama kadin pes etti ben senin gibi 3e kadar uyumuyorum dedi
hahhhhh hiçte cevap vermemmm ::dilcikar: :dilcikar: hem yeni bi muhallebi ögrendim sengözlerimebaksanab gerçi doktora sormadim daha ama serra cok sevdizaten doktorun hangi dedigini yapiyorumki soryim o da var :kedi:
ohhh o keyifleri iyi biliirim sonrasındada nasıl zor oluyor insanoglu alışıveriyor rahata... olsun baım keyfine bak sen ohhhh sefan olsun..
haberleri izlerken agladım valla zavallaı atlar suların içinde offf allah beterinden korusun
dogru cnm olsun kısmetinde varsa olur merak etme..
allah herkesi ev sahibi yapsın kira çok zor oluyor..
hadi bakım ben sizin çenenizi bilirim o yüzden kaçıyorummmkaydirigubbakcemile3
çokkk öpüyorum duşa girip namaz kılıccam...
çüşş 3 e kadar mııı:mymeka::mymeka::mymeka:
bana söle bari kıs şu yeni tarifi mrk etme aramızda kalır :jeyyar::jeyyar:
aminnn cnm hayırlısı tabiii :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ben senin kulagina söylerim sonrasemra hanim duyar şimdi
aynen valla insan sanarsın...valla bende şok oldum yaa..Allah yardimcalari olsun..ama o yagmacilar yokmuuu..Allahim ne rezillik yaaa..elime gecse orda eşşek sudan gelene kadar döverdim kesin..bu kadar pislik olurmu yaaa..hele kadinin biri pislik almiş bide satiyor orda yaaa..yuh dedim artik..kadini yolda görsen insan sanarsin yaaa kötükedihüso
a.s.çüşş 3 e kadar mııı:mymeka::mymeka::mymeka:
bana söle bari kıs şu yeni tarifi mrk etme aramızda kalır :jeyyar::jeyyar:
aminnn cnm hayırlısı tabiii :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bizzzzzzz aaaaaa iftiraaaa :kedi:
hayirli geceler canim..Allah kabul etsin..bizede dua et tamammiii
h.g bacımm bizde kamber arıyordukk :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?