2009 Mayıs Anneleri

anam satılmasa ne olurr beklenen para gelmedikten sonraa (
öyle işte nurtencim..
ohh tuba hnm dünyadan haberi yok tabi kızıda satmışş dedeye anaanneye kebapp hee

öyle işte nurtencim..
ohh tuba hnm dünyadan haberi yok tabi kızıda satmışş dedeye anaanneye kebapp hee

he valla elh. rahatim yerinde ama kürkçü dükkanina döncez yarin aslinda bu gecede giremezdim..annemle sahura kadar oturuyorduk ama kadin pes etti ben senin gibi 3e kadar uyumuyorum dedi

hehhehe zaten msn ye o yüzden çağrıyor kesin ek gıdayla ilgili sorunu vardırrr :))))))))))

hahhhhh hiçte cevap vermemmm ::dilcikar: :dilcikar: hem yeni bi muhallebi ögrendim sengözlerimebaksanab gerçi doktora sormadim daha ama serra cok sevdi zaten doktorun hangi dedigini yapiyorumki soryim o da var :kedi:

ohhh o keyifleri iyi biliirim sonrasındada nasıl zor oluyor insanoglu alışıveriyor rahata... olsun baım keyfine bak sen ohhhh sefan olsun..

haberleri izlerken agladım valla zavallaı atlar suların içinde offf allah beterinden korusun
öyle işte nurtencim..
dogru cnm olsun kısmetinde varsa olur merak etme..

allah herkesi ev sahibi yapsın kira çok zor oluyor..

hadi bakım ben sizin çenenizi bilirim o yüzden kaçıyorummmkaydirigubbakcemile3

çokkk öpüyorum duşa girip namaz kılıccam...

valla bende şok oldum yaa..Allah yardimcalari olsun..ama o yagmacilar yokmuuu..Allahim ne rezillik yaaa..elime gecse orda eşşek sudan gelene kadar döverdim kesin..bu kadar pislik olurmu yaaa..hele kadinin biri pislik almiş bide satiyor orda yaaa..yuh dedim artik..kadini yolda görsen insan sanarsin yaaa kötükedihüso

he valla elh. rahatim yerinde ama kürkçü dükkanina döncez yarin aslinda bu gecede giremezdim..annemle sahura kadar oturuyorduk ama kadin pes etti ben senin gibi 3e kadar uyumuyorum dedi

hahhhhh hiçte cevap vermemmm ::dilcikar: :dilcikar: hem yeni bi muhallebi ögrendim sengözlerimebaksanab gerçi doktora sormadim daha ama serra cok sevdi zaten doktorun hangi dedigini yapiyorumki soryim o da var :kedi:

çüşş 3 e kadar mııı:mymeka::mymeka::mymeka:

bana söle bari kıs şu yeni tarifi mrk etme aramızda kalır :jeyyar::jeyyar:

aminnn cnm hayırlısı tabiii :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kıss kalsaydın ya daha yeni başlamıştıkk :)))

iyi geceler tatlı rüyalar cnm :))

hiç sorma tubacım benimde gebertesim geldi o insanları...

aynen valla insan sanarsın...
mubarek ramazanda insanlarda acıma denen bişi kalmamış herkes kendineee çok yazık çokkk
a.s.
bizzzzzzz aaaaaa iftiraaaa :kedi:

hayirli geceler canim..Allah kabul etsin..bizede dua et tamammiii

neee bbee iftiraymış geçen sefer beni bi falakaya yatırmadıgınız kaldı vurun kahpeye gibi...

ederim cnm etmemmi tm dualar güzel mayıs annelerine...

vayyy tugba hanımda satt demek benı kocısım işteydı yenı geldı o yuzdn 2 dk yazamadım hemen atın benı bır kenara oyle olsun :dilcikar: ahanda kustun cıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…