2009 Mayıs Anneleri

ama haketmiştin nurtencim DD egri oturalim dogru konusalim

kiz hülya duyanda seni 8de ayaktasin sancak 2 de uyanan kadin bana oha diyor Allah'tan kork be

hoşgeldin meltemcim senin milupa olayi harika olmus ama sana daha beterini anlatip yüregini ferahlatabilirm

aaa ne kamberliğimi gördün ayy

şaka yaptık bee delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

vayyy tugba hanımda satt demek benı kocısım işteydı yenı geldı o yuzdn 2 dk yazamadım hemen atın benı bır kenara oyle olsun :dilcikar: ahanda kustun cıkıyorum
;

duygu sömürüsü yapma hemen nan :mymeka::mymeka:

uleyn ben asla 8 de uyanmam standar 6.30 da uyanırım saat 10 a kadar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 10 dan sonrada saat başı 2 ye kadar senin gibi aralıksız 3 e kadar uyumuyommmm :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

hah ben de alınsam mı alınmasam mı diyodum pehh şakaymış :)))
saat 3e kadar aralıksız nasıl uyunur yaw. siz ne yediriyonuz çocuklara bakiim :)))

şimdi olay şöyle oluyor benim ananem 77 yaşinda..banka hesabina kiraci para yatirmiş..ananemde dayima sen cek demiş..kartla..kartla cekmek içinde tel ile şifre oluşturmak gerekiyormus..ananemde şehirdişinda bu arada..elimizde sadece kart var..

dayim bana geldi dedi sen ananen gibi yap şifre oluştur..tamam dedim..

ilk aradim..bi kadin cikti işte..dedi siz misiniz..bende saf saf "yok dedim ben torunuyum" olmaz dedi kendi aramasi lazim tamam dedim kapadim

10dak sonra gene aradim..bu sefer baska biri cikti..dedim benimmm bu sefer dogum tarihini sordu..onu tutturdum dogum yerini sordu Allahim trabzonmuydu yoksa istanbulmu dogum yerimmmmmmmmmmm dedim dayim anladi trabzon dedi bende trabzon dedim..habure istanbulmus gene torunu oldugumu itiraf edip kapattim

10dak sonra gene aradim bu sefer hepsini dogru söyledim bu seferde annenizin kizlik soyadi demezmi nerden bileyim ben ananemin annesinin kizlik soyadini bende ananeminkini şöyledim..yazici diye adam yok Ç ile başliyor..bende inatla hayir yazici diyorum adam hayir burda Ç ile yaziyor diyor..Ç miiii dedim dayim çolak dedi heh dedim siz anneminkinimi soruyorsunuz evet dedi..dedim ay evladim öyle söylesene yaş olmus 80 DDD rahat işitemiyorum DDDDDDD çolak dedim çok şükür baska soru sormadan kapattik DD

hahhaha buldum ve okudum meltemmm :)):)

ben onların drek kendi sitesinden istedim numuneleri daha kolay ve rezillik şansı hiç yokkk :))))))))saolsun ikiside yolladı bitek ülker ve hipp kaldı ..

oglan uyanık hala babsıyla yıkadık bakalım gece bıde yıkaalım nolcak dedık nasılsa uyumuyo benımkı banyodan sonra kımızaman hıc uyumuyoda gercı gece gene uyumuyo deişen bişi yok yani...eşim yarınsdan sonra aksamcı aksamustu 4 de gıdıp gece 1de ewde olcak..karar werdık yarından ıtıbaren uyutmamaya baslıoz yagızı..2gun wardıyası 4-12 sonrada ızınlı ıkıgun..yanı tam 4gunumuz olcak uyutmamaya calısacaımız..dua edın kızlarda gunduz uyumamak gece uyutsun yagızı....:Saruboceq::Saruboceq:

muhallebim çok özel semra seni seviyorum demeden anlatmam DDDDD

buarada ne araliksizi yahu sahurda yatiyorum..yani 5te..eşim 6.30da gidiyor..serra 7 de uyaniyor..9da uyaniyor o arada mamasini ben veriyorum sonrakileri annem yediriyor

ayyy koptummmmmmmm delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

hoşgeldin canim anacim bunu denemek için niye kocani bekliyorsun onu anlamadim

anammm sen bence bi gece şu uyutan fitillerden dene bakalım belki işe yarar çünkü çocuk gece uykusuz kalınca mümkün değil gündüz de tutamazsınız huysuzluk yapar uyku için yinede bol şans dilerim bacım size kaydirigubbakcemile3

hahhaha buldum ve okudum meltemmm :)):)

ben onların drek kendi sitesinden istedim numuneleri daha kolay ve rezillik şansı hiç yokkk :))))))))saolsun ikiside yolladı bitek ülker ve hipp kaldı ..

ben de onları internetten istiyim bari. gerçi bütün markalardan numune istemek kadar doğal bi şey yok bence. tabiiii ki hepsini denicez ve bebişler hangisini beğeniyosa onu kullanıcaz. ama ben hem aptamil hem bebelac kullanıyorum diyince bi tuhaf oldu yaw. kendimi tam dolandırıcı gibi hissettim bi de meltem hanım siz misiniz diyince kendimi basılmışım gibi suçlu hisssettim birden. halbuki yalan da değildi yaw :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…