2009 Mayıs Anneleri

nese kızlar muhabbetinize doyum olmuyor ben kaçtım Allah hepinize ve kuzularınıza rahatlık versin iyi geceler tatlı rüyalar öpüldünzz...

:roflol: tahmin edebiliyorum..ama cidden sen söylemsen aklimin ucundan gecmez bu çünkü bende hem bebelac hem aptamil kullaniyorum hatta herobabaynin muhallebisinide kullaniyorum

hoşgeldin canim anacim bunu denemek için niye kocani bekliyorsun onu anlamadim

uykusu gelıpte uyutmayınca zaptetmesı okadar zorkı tek basıma anam aglıyo tubacım oyuzden ewde ıkı kişi olmak lazım uyutmadıım zaman..cıyak cıyak bagırıyo benım yorulduum zaman eşim oyalar onun yorulduu zaman sa ben oyalarım o bakımdan yani...

kız hulya ole fıtıldemı var anacımakannehir ya ılk kez duydum neymiş o?solesene yarın gıdıp hemen aldırayım kocişesositosositogunduz uyutmam gecede dayarım fıtılı belkı işe yarar..kız gercekten ole bişi varsa nıe demedın anacım buzamana kadar

bu arada mayıs analarının cenebazları toplaşmışş gene nen cok konusmayın okumamsı zor oluo...kaydirigubbakcemile3

paranox ateş düşürücü fitil. aslında ateş düşürücü de sakinlik de veriyormuşş

hayirli geceler hülyacimmm :) gazelimi öp benim için :) senide öptümm a.s.

meltemcim sana hayirli geceler :) oğlusuda öp,senide öptüm a.s.

aslicim canim inşaAllah işe yarar yöntemler..doymuyor olabilirmi?serrada doymayinca zirt pirt uyaniyorda ondan soruyorum..

ankacımm cok saolll yaaa yarın deneyımmm bı aldırayım eşime ewde bulunsunnn gunduz uytmayınca kımızaman gecede uyumuyo ıhtıyac olabılırrr yarın zor bı gun olcak kızlarr dua edın benim içinnn yaa duzelsın artık ogluşumun uykusuuuuuuuuu

kılo alımı ıı tubacım yaa dr a bende dedım doymuyomu dıe yok dıoo kı hos benımkı mamada yemıyooo:)yese ınan onuda denıcem ama ımkanı yok almıyo mamayıı benımkı geceyı gunduz gunduzu de gece yaptı tuba anasınıda yarasaaaaa

muhallebi vermeyi dene canim aksamlari..belki dahada tok tutar..ay ne bileyim ya..üzülüyorm böyle görünce :S inşaAllah biran önce düzene girer kuzu

muhallebi vermeyi dene canim aksamlari..belki dahada tok tutar..ay ne bileyim ya..üzülüyorm böyle görünce :S inşaAllah biran önce düzene girer kuzu

saolasın cnm ya wersem olurmıkı tuba muhallebı ?4.ayı bıtırmeye 5gun fln var yanılmıosam nasıl yapıonuz muhallebıyı yarın olmadı onuda deneyım..benımkı uyudu şimdi..40 dk uyur gerı uyanır uyutmayım dedım ama yok olmadı

canim marketlerde numuneler var..milupa,bebelac ve herobaby nin..al onlardan..nasil yapildigi arkasinda yaziyor zaten..yap yedir belki biberonu sevmedi,kaşikla yer..kilo alimi iyi olabilir..ama bi kerede cok fazla emmiyordur oyuzden doymuyordur..serrada bazen onu yapardi..az az emerdi uyuyamazdi..ama kilo alimi iyiydi..sen bide bunu dene bakalim..

ıyı geceler tubişşşş..saolasın denıcem muhallebıyı fıtıl ve muhallebı bakalım sonuc nolcak?
serrayı op benım için..ıı gecelr cnm bende kapıım pc yı tv ye dalıım burda kımse yokken tadı tuzu olmuyooo buraların ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…