:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayyy koptummmmmmmm delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ben de onları internetten istiyim bari. gerçi bütün markalardan numune istemek kadar doğal bi şey yok bence. tabiiii ki hepsini denicez ve bebişler hangisini beğeniyosa onu kullanıcaz. ama ben hem aptamil hem bebelac kullanıyorum diyince bi tuhaf oldu yaw. kendimi tam dolandırıcı gibi hissettim bi de meltem hanım siz misiniz diyince kendimi basılmışım gibi suçlu hisssettim birden. halbuki yalan da değildi yaw :kedi:
sonunda yutturmuşsun ya sen ona bak hehe:kedi: :kedi:
hoşgeldin canimanacim bunu denemek için niye kocani bekliyorsun onu anlamadim
anammm sen bence bi gece şu uyutan fitillerden dene bakalım belki işe yarar çünkü çocuk gece uykusuz kalınca mümkün değil gündüz de tutamazsınız huysuzluk yapar uyku için yinede bol şans dilerim bacım size kaydirigubbakcemile3
ii geceler canımnese kızlar muhabbetinize doyum olmuyor ben kaçtım Allah hepinize ve kuzularınıza rahatlık versin iyi geceler tatlı rüyalar öpüldünzz...
uykusu gelıpte uyutmayınca zaptetmesı okadar zorkı tek basıma anam aglıyo tubacım oyuzden ewde ıkı kişi olmak lazım uyutmadıım zaman..cıyak cıyak bagırıyo benım yorulduum zaman eşim oyalar onun yorulduu zaman sa ben oyalarım o bakımdan yani...
kız hulya ole fıtıldemı var anacımakannehir ya ılk kez duydum neymiş o?solesene yarın gıdıp hemen aldırayım kocişesositosositogunduz uyutmam gecede dayarım fıtılı belkı işe yarar..kız gercekten ole bişi varsa nıe demedın anacım buzamana kadar
bu arada mayıs analarının cenebazları toplaşmışş gene nen cok konusmayın okumamsı zor oluo...kaydirigubbakcemile3
hayirli geceler hülyacimmm :) gazelimi öp benim için :) senide öptümm a.s.
meltemcim sana hayirli geceler :) oğlusuda öp,senide öptüm a.s.
aslicim canim inşaAllah işe yarar yöntemler..doymuyor olabilirmi?serrada doymayinca zirt pirt uyaniyorda ondan soruyorum..
muhallebi vermeyi dene canim aksamlari..belki dahada tok tutar..ay ne bileyim ya..üzülüyorm böyle görünce :S inşaAllah biran önce düzene girer kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?