2009 Mayıs Anneleri

ay pınar iyiki dedin beninm dolapta mantar kendime onu yapim eşimede etli patlıcan.yoksa bu yorgunlukla onu unutacaktım.

Yap canım afiyet olsun a.s.

Bacım hangimizinki güzel olacak acaba resimli yarışsakmı acaba oylayalım.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Yok bacım yemek konusunda yarışmam ben. Zaten topu topu 1,5 sene önce yemek yapmaya başladım. Onun da 9 ayı hamileyim diye bişey yapamadım kaydirigubbakcemile3 Ben seni birinci seçtim :lepi: Şeniz

laaa sibooo o şifre ne isminin altındaa

yemekte sollarım sizi 17 yaşımdan beri yemek yaparımm

ama klasik yemekler yaparım ben

Selam Kizlar,

Esim üsütmüs, hasta ve evde yatiyor, bir Doruk, bir o derken kafam kazan gibi oldu sabahtan beridir. Atom karinca yanimda halt etmis. Bu arada gecmisi okudum kisaca. Tülay'cigim, Banu sana dargin degil, selam vermis ve hatta Selin'i sormus, gözünden kacti, okuyamadin sanirim. Gecmis olsun kuzucuguna, arada ateslenmeleri normal, gectiyse sorun yok canim.

Azicik ütüm kaldi, onu bitirip yemege giriseyim ben. Görüsürüz sonra...

slm kızlar!
bugün herkesler iyidir umarım. ama dün birsen hastaydı galiba. geçmiş olsun canım umarım bugün daha iyisindir.
benimki anca uyudu. benimde canım çıktı. geceleri iyi uyuduğundan gündüz hiç uyku yok kızda. emzikde vermiyorum artık. 10-15 dk kestirmeler var sadece. sizleri sadece okuyabiliyorum. bugün daha yeni açtım bilg. heryanım ağrıyor.
kızlar benim kızın kilosuna acayip moralim bozuluyor. çevremdekilerde en başta annem bile az emzir acıkınca gezdir diyo.bu obez olcak diyorlar. sinirlerimi acayip bozuyorlar. acıkınca ağlamasına dayanamıyorum emziriyorum. her gittiğimde soruyorum dra normalmi diye anormal bişey olsa söylerdi dimi ama. nette anne sütünün obeziteyi engellediğide yzıyo ayrıca.

kaç kilo bebeğin canım? acıkınca tabiki emzireceksin,kuzum daha 3 buçuk aylık. evet dediğinde haklısın, anne sütünden obez olunmaz. bide biraz genetik oluyormuş obezite. sende veya eşinde varmı? hemde boyu uzamaya,dişi çıkmaya başlayınca kilo kaybediyor zaten genelde bebişler. sen doktoruna bak, boşver başkalarını!
bi arkadaşımın bebeği 3 aylık bile değildi,çocuk 7,5 kiloydu. onun doktoru da anne sütü ile obez olunmaz demiş. üzülme sen:teselli:

oy anam çok yoruldum
süpürdüm sildim toz aldı makinaya çamaşır attım
arada kızımı emzirdim uyuttum şimdi yıkıycam onu
sonra daha işim varrrrrrrrrrrr

canım 3ay+9 günlük kilomuz 9050 boy 68,5. benim ve eşimin ailesinde hiç obez yok. hatta eşimin ailesi zayıf bile. bilmiyom artık.ama bazen en yakının bile kırabiliyor hiç düşünmeden. daha 3 aylık bebeği açlıkla nasıl eğiteceksem

bozon cnm korkma yaa bişey olmazz

yaa benimkilerde yemek yemiyor yaa hele ömer aliş yiyor ama ömerde tık yokk sürekli biberonları çiğniyor kaşığı görünce ağzını kitliyor keyfi yerinde çok acıkınca mamaya saldırıyorr

bozon cnm korkma yaa bişey olmazz

yaa benimkilerde yemek yemiyor yaa hele ömer aliş yiyor ama ömerde tık yokk sürekli biberonları çiğniyor kaşığı görünce ağzını kitliyor keyfi yerinde çok acıkınca mamaya saldırıyorr

canım acıkınca tabi yedirceksin.benim arkadaşım bebeğide 4 ay lıkken 8 kilo falandı.zaten diş çıkarırken boyu uzarken zayıflıyorlar canım.doğduğunda 7 kilo olup ilk aylarda 1-12 kilo olan tanıdığım oğlu var valla şimdi şişko bile dğeil canım sen kulak asma herkese.ama yavaş yavaşda ek gıdalardan tattır canım.6 aydan sonra yedirmekte zorluk çekersin

yememesi daha sinir bozucu bişey. hele iki tane birden yemeyen çocuk Allah kolaylık ve sabır versin sana canım. bende sürekli emzirmiyom 2,5- 3 saatte bir emziriyom. bazen çok huysuzlanınca arada emziriyom. ama niye bukadar kilo alıyo anlamıyom.

ayşecim eşim emlakcı yardım eder ama şimdi oruçluyken bişe yaptırmak istemiyorum bugün temizlik yarın yemekleri hallederim inşallah

tabiki aç bırakamazsın,sen boşver onlara kulak asma canım. sırf anne sütünden hiçbişey olmaz,yüreğini ferah tut!
ayşecim eşim emlakcı yardım eder ama şimdi oruçluyken bişe yaptırmak istemiyorum bugün temizlik yarın yemekleri hallederim inşallah

anladım canım. bende öğretmen sandım. benim eşimde yoğun çalışsa bende kıyamam. hatta o lisede olduğu için seminerleri de yok. ben seminere gidiyorum,o evde yatıyor sıpa gibikaydirigubbakcemile3
bu arada senin branş neydi canım? haftaya varmı seminer size?

laaa sibooo o şifre ne isminin altındaa

yemekte sollarım sizi 17 yaşımdan beri yemek yaparımm

ama klasik yemekler yaparım ben

Açılımı çok konuş hiçbirşey yapma,ekime işe dönüyorum biliyosun satış eğitimi hazırlıyorum onun ismi, içeriği satışta başarısızlığa götüren özellikler.

Bu arada yemek işinde bu kadar iddalı olma istersen bende çok iyiyimdir bu konuda sositososito

Valla nelere dikkat etmişsin helal sana gözünen bişey kaçmıyor sırnaşık şey

hayırlı cumalar kızlar..gerçi biraz geç oldu ama anca :))

yaw benim kız bugün öğrenmiş kendini sıkarak ağlıyor tabi ağlamak denirse bide kıpkırmızı kesiliyor yahuu...
her hafta yeni bişi çıkartıyor başıma (
gecen haftada ağzını kapatarak duygu sömürüsü yapıp ağlıyordu bakalım haftaya nasıl ağlıyacak :))

sınıf öğretmeniyim canım 3. sınıf okutucam bu yıl inşallah
haftaya pazartesi salı gidicez bir saat sonra gitmiycez
senin branşın neydi
haha benimki de kendini sıkarak kesik kesik ağlıyorr

ne bır haftası hulyacım ay oluo cıkmayalı sole rahat rahatkaydirigubbakcemile3
bugun cıkamadık carsıya eşim işe erken gıttı fıtlde kaldı..saol cnm tawsıyen için denıcem ama en kısa zamanda...maş gazele arabada uyudfu ha benımkı asla uyumuyo arabasında

ben gayet dırenclıyımde eşim cocuk aglıyo dıye strese gırıyo uyut dıyooo ustelık daha dun basladık uyutmamaya ..ama ben azımlıyım sawas ılan ettım yagızlaakaydirigubbakcemile3

o kadar fenayımki ilaçlar fayda etmiyor ve dökülüyorum ben şuannn

allah hayra çıkarsın sonumu

gecmişolsun bırsen cnm ya...nazar oldun sen nazarrr inş bıan once ıytılesırsın..bu arada benım oglanın uyku saatlerını daha dıkkatlı takıp ettım dun 11 12 saat falan uyuyo toplam normal yanı demı bırsooooo

sen bı sandalye koy bacım odaya..gıt gel zor olur kıyamam defnosa bıtkı cayı falan ver pınar ıı gelır..kız bu arada bu ne benzerlık yafsss defne aynı sen karbon kağıdımı koydun kız arayakaydirigubbakcemile3

sabır cnm ya napcan ılgıncım....her kardes bır olmuyo işte:sinifsinif:

kızlarr ben cerennn oldum kullanıcı adımı değiştirdim şaşırmayınn...(ojelifıstık)

bende sastıydım bu ceren ayse deılmı foto neyım farklı dıye ojelıymişşşŞeniz

kıyamam boraya ya...kuzum dişlerımı gelıyoo kız ıncıı...
ohh gıdıo kılolar ne gusel tebrıkler canım..

işimi bırakıon tulayyy?

bak su hınzıraa basıo kahkahayı haaa cok seker oluolar kahkaha atarkennnn:kedi:

kolay gelsın canım...

kendın gıbı gezentı yaptın kızıda....kaydirigubbakcemile3

bugunde herkesler hasta yafs gecmıs olsun fılızcım..desene 1 ken 2 oldu bebekler ewde:kedi:

dr normal dıyosa normaldır canım ya sıkma sen canını..bu ınsanlarıda anlamıom bebek zayıf olur ay sutun yaramıyo zayıf derler kılolu olur ayy cok kılolu obezmı olcak derler lmaz:
herkez sankı dr basımıza...kötükedihüso

sole bı gecmışe baktım bıttı sonunda atladıklarım varsa kusura bakmayın kızlar hızlı gectım....
gelelım bıze..dun gunduz uyutmadım oglanı aksam dısardayken bız annem muhallebıyı yedırmişş once guzelce yemış bıkac kasık sonra meme olmayınca heralde içli içli ağlamış kuzum annem zor susturmuşş yawrumu..bız geldıımızde ewe muhallebıu yıyodu yarım kavanoza yakın yemişşş sonra ustune emzırdım ben dogrumu yaptım bılmıom ama bıde bu kavanozun hepsını bı ogunde mı werıonuz kızlar ya ben ılk werdıım için cok yuklenmıyım dedım de...
sonra gece 1 gıbı ewe geldık eşimle annemden..oglan once 2 gıbı uyudu 2:30 da kalktı sekerleme yaptı gene...ben yattım eşim uyuturum ben sen dınlen dedı weeeee 3:30 da uyumus kuzummm hihoyyythihoyyytılk deneme de az da olsa ılerleme warrr yanı ayy cok mutlu oldum tabıııhihoyyyt
bugunse sabah 10 da kaldırdım uyutmadım 10 dan sonra 12 de uyuttum uykusu war ya ole komık oluokı sallanmak bıle ıstemıyoo kucakta pış pışla uyuyo wecayakata kendı kendıne nınnı soyşluo kuzucum ya içim gıdıo ama napalım katlancazzz bırazz..
12 de uyudu 1 de kalktı 4 e 20 kala tekrar uyuttum şimdi uyandırcam artıkkk...ben uyandırmasan tum gun uyucak gıbı gozukuyoo ha bıde muhallebıden sonra 3 bucuk saat sonra uyandı onceden 2 ssate uyanırdıııı

pek umursamıyordum ilk zamanlar ama şimdi abarttılar iyice. inşallah obez olmaz. saol canım bende ara ara meyvelerdeen tattırıyorum azcıkta olsa. gerçi benim dr 6 ay böyle giderse hiç bişeye gerek yook dedi.

saol canım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…