ay pınar iyiki dedin beninm dolapta mantar kendime onu yapim eşimede etli patlıcan.yoksa bu yorgunlukla onu unutacaktım.
Bacım hangimizinki güzel olacak acaba resimli yarışsakmı acaba oylayalım.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bu arada Birsen'cigim cok gecmis olsun, dinlen bol bol. Iyilesirsin umarim bir an önce.a.s.
slm kızlar!
bugün herkesler iyidir umarım. ama dün birsen hastaydı galiba. geçmiş olsun canım umarım bugün daha iyisindir.
benimki anca uyudu. benimde canım çıktı. geceleri iyi uyuduğundan gündüz hiç uyku yok kızda. emzikde vermiyorum artık. 10-15 dk kestirmeler var sadece. sizleri sadece okuyabiliyorum. bugün daha yeni açtım bilg. heryanım ağrıyor.
kızlar benim kızın kilosuna acayip moralim bozuluyor. çevremdekilerde en başta annem bile az emzir acıkınca gezdir diyo.bu obez olcak diyorlar. sinirlerimi acayip bozuyorlar. acıkınca ağlamasına dayanamıyorum emziriyorum. her gittiğimde soruyorum dra normalmi diye anormal bişey olsa söylerdi dimi ama. nette anne sütünün obeziteyi engellediğide yzıyo ayrıca.
kaç kilo bebeğin canım? acıkınca tabiki emzireceksin,kuzum daha 3 buçuk aylık. evet dediğinde haklısın, anne sütünden obez olunmaz. bide biraz genetik oluyormuş obezite. sende veya eşinde varmı? hemde boyu uzamaya,dişi çıkmaya başlayınca kilo kaybediyor zaten genelde bebişler. sen doktoruna bak, boşver başkalarını!
bi arkadaşımın bebeği 3 aylık bile değildi,çocuk 7,5 kiloydu. onun doktoru da anne sütü ile obez olunmaz demiş. üzülme sen:teselli:
bozon cnm korkma yaa bişey olmazz
yaa benimkilerde yemek yemiyor yaa hele ömer aliş yiyor ama ömerde tık yokk sürekli biberonları çiğniyor kaşığı görünce ağzını kitliyor keyfi yerinde çok acıkınca mamaya saldırıyorr
tabiki aç bırakamazsın,sen boşver onlara kulak asma canım. sırf anne sütünden hiçbişey olmaz,yüreğini ferah tut!canım 3ay+9 günlük kilomuz 9050 boy 68,5. benim ve eşimin ailesinde hiç obez yok. hatta eşimin ailesi zayıf bile. bilmiyom artık.ama bazen en yakının bile kırabiliyor hiç düşünmeden. daha 3 aylık bebeği açlıkla nasıl eğiteceksem
ayşecim eşim emlakcı yardım eder ama şimdi oruçluyken bişe yaptırmak istemiyorum bugün temizlik yarın yemekleri hallederim inşallah
laaa sibooo o şifre ne isminin altındaa
yemekte sollarım sizi 17 yaşımdan beri yemek yaparımm
ama klasik yemekler yaparım ben
Selam Kizlar,
Esim üsütmüs, hasta ve evde yatiyor, bir Doruk, bir o derken kafam kazan gibi oldu sabahtan beridir. Atom karinca yanimda halt etmis. Bu arada gecmisi okudum kisaca. Tülay'cigim, Banu sana dargin degil, selam vermis ve hatta Selin'i sormus, gözünden kacti, okuyamadin sanirim. Gecmis olsun kuzucuguna, arada ateslenmeleri normal, gectiyse sorun yok canim.
Azicik ütüm kaldi, onu bitirip yemege giriseyim ben. Görüsürüz sonra...
sınıf öğretmeniyim canım 3. sınıf okutucam bu yıl inşallahtabiki aç bırakamazsın,sen boşver onlara kulak asma canım. sırf anne sütünden hiçbişey olmaz,yüreğini ferah tut!
anladım canım. bende öğretmen sandım. benim eşimde yoğun çalışsa bende kıyamam. hatta o lisede olduğu için seminerleri de yok. ben seminere gidiyorum,o evde yatıyor sıpa gibikaydirigubbakcemile3
bu arada senin branş neydi canım? haftaya varmı seminer size?
haha benimki de kendini sıkarak kesik kesik ağlıyorrhayırlı cumalar kızlar..gerçi biraz geç oldu ama anca :))
yaw benim kız bugün öğrenmiş kendini sıkarak ağlıyor tabi ağlamak denirse bide kıpkırmızı kesiliyor yahuu...
her hafta yeni bişi çıkartıyor başıma(
gecen haftada ağzını kapatarak duygu sömürüsü yapıp ağlıyordu bakalım haftaya nasıl ağlıyacak :))
tahmin ediyorum cnm yaa gerçekten işin zor :1no2:
geçmiş olsun cnm ağrı kesici falan alsaydın
afiyet olsun cnm..
bora içinde sanırım yapcak pek bişi yok çünkü son günlerde aynı dertten muzdaribim kafamçokkarıştı
çokk geçmiş olsun cnm aksilik geldimi üst üste gelir zaten..
ist içinde hakkınızda hayırlısı olsun inşŞeniz
iyi yapmışsın valla cnm ben 1 hafta boyunca evde otursam sanırım kafayı yerim :1no2:
değişikliğe gerçekten bazen ihtiyacımız oluyor en önemlisi temiz hava almak ...
paronax iki çeşidi varmış cnm alırken eczaneye sor uyku etkisi olan diye Şeniz
bizde kaç gündür evdeydik gazelde bende baya sıkıldık az önce pazara çıktık bayada gezdik gazel arabasında uyudu temiz hava onada iyi geldi valla kaydirigubbakcemile3eve geldik hemen kapıda açtı gözlerini cadıı
Ben sabun kullamıyorum,chicconun saç ve vücut şampuanını kullanıyorum,deterjanda ve yumuşatıcıda ise dalin.
Nerelerdesin Nurtencim uzun zamandır sık girmiyosun özlettin kendini gezmelerden birazda bize vakit ayır.opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
İnşalllah alıştırırsınız aslıcım sakın pes etmeyin ama çok ağlıyor diye bir kere dümeni elden kaçırdınızmı bir daha toplaması mümkün olmayabilir.Paranox s de çok işe yarıyor mutlaka edin bana doktorum vermişti.
Canım çok özledik seni valla daha sık uğramaya çalış olurmu...:gitme:
Banucum ne diyimki bir türlü orta yolu bulup sorunu kökten çözemediniz bence enine boyuna oturup konuşmanız gerekli eşinle sanırım çok sevdiğinden güzel sözlere inanıp eriyorsun sende benim gibi ama gerçekçi olmak gerek biranönce çözümü bulmalısınız,annenlerede sorunlarınız yansıdığı için böyle söylemiş olabilir takma unutulur gider yeterki siz mutlu olun :teselli:
Seninde annen yetişmiş imdada desene onlarda olmasa naparız bilmiyorum
İlk zamanlar öyle oluyor Ayşecim sonrasında o kadar kolay olmayacak uyutmak.Umarım sizde böyle devam eder.
o kadar fenayımki ilaçlar fayda etmiyor ve dökülüyorum ben şuannn
allah hayra çıkarsın sonumu
Herkese günaydınlar bacılar a.s.
Dün akşam bi cesaret kızımı odasında yatırdım. Gece bi 2'de bide 5'te kalktı. Zaten ağlamasına fırsat vermeden ses çıkarır çıkarmaz duydum koştum hemen. Ama odaya bi sandalye koymam şart. Al Defne'yi gel yatak odasına emzir, geri götür zor oldu kaydirigubbakcemile3 Bizim sesimizden uyanmayınca huzurluca uyudu kuzum çok şükür. Sabah 7,5'da uyandığında dayanamadım aldım koynuma. Az önce uyandık zemuszemus
Ya biraz öksürüyo bugün totiğim. Üşüttük mü acaba CADIARZU Hani sanki numaradan öksürür ya çocuklar. Öyle öksürüyor CADIARZU
canım kız diğer abisindede kaldı üç ay falan ama yengesine karşılık verdi diye abisi istemiyor milletin eşi önemli bana ne karşılıklar verdi eşimin yanında hala yanımızda eşim de var gevşeklik:mymeka:
kızlarr ben cerennn oldum kullanıcı adımı değiştirdim şaşırmayınn...(ojelifıstık)
Gunaydın Mıllet,
Akşam iftara mısafır almıştımya tam bir rezıllık benımkı yemek saatı bır actı.Ne servıs yapabıldım nede iki muhabbet.Kendı kendılerıne yedıler gıttıler.Biz Borayla odadan cıkamadık.Lokanta usulu oldu.Ev sahıbı arazı.
Neyse esım dr aramış.Bu akşam gıdıyoruz.Ama neden panıklıyorsunuz demış.Diş dönemıne gırdığınden huzursuz olabılırmış.Sankı 4 ay kuzuyduda.Bakalım ek gıda verıcek bugun artık.
Guzel bir haber var 66 oldum.70 le baslamıştım dıete.Gıdıyor kılolar sonunda.
canım günaydın bugün evdeyim daha doğrusu annemde.işten ay sonu ayrılıyorum.bizde dün aşı olduk kızım gece ateşlendi o yüzden sabaha kadar nöbet tuttuk bir eşim bir ben ateşini ölçmek için.calpolde verd,k ama neden oldu anlamadık allahtan iyi şimdi.canım götür bakalım doktora ne dicek.bu arada diyetisyenemi gittin canım sen.
bana gelince, bugün seminerin son günü. bende oğluşumu da götürdüm okula. kuzum kucaktan kucağa salak oldu. bide müdür konuşma yapıyor,benimki kendi kendine kahkaha atıyor. emziğini veriyorum, göğsüme bastırıyorum, yok gülüyor deli:roflol: neyseki ciddi bir toplantı değildi.kaydirigubbakcemile3
selam kızlar nasılsınız okula gittim sabah şimdi geldim fıstığım sütünü içmiş ben geldiğimde çığlık atıyordu hala da atıyor
uyuması lazım temizlik yapıcam süpür sil bulaşıklar banyolar çamaşır balkon ay çok işim var yarın misafir var akşama biz biryere gidicez iftara nasıl bitecek bu işler yavvsss
neyse ben bir ucundan başlıyayım
arada bakarımm
Baktım benim zilli uyumuyo. Giydirdim üstünü, markete gittim. Mantarlı et sote yapıcaz Siboş'la kaydirigubbakcemile3 Mantar aldım. Hemde doğranmış. Anam çok üşengeç gördüm kendimi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Eve geldik. Üstünü soydum , emzirdim uyudu kuzum. Hava almaya ihtiyacı varmış. Eeee kolay mı kaç gündür evde anasını kılıklı gezgin kızım kaydirigubbakcemile3
Şimdi de ütü yapmam lazım yada yemeği ocağa koymam gerekirken ben oturmuş size laf yetiştiriyorum kaydirigubbakcemile3
Selam Kizlar,
Esim üsütmüs, hasta ve evde yatiyor, bir Doruk, bir o derken kafam kazan gibi oldu sabahtan beridir. Atom karinca yanimda halt etmis. Bu arada gecmisi okudum kisaca. Tülay'cigim, Banu sana dargin degil, selam vermis ve hatta Selin'i sormus, gözünden kacti, okuyamadin sanirim. Gecmis olsun kuzucuguna, arada ateslenmeleri normal, gectiyse sorun yok canim.
Azicik ütüm kaldi, onu bitirip yemege giriseyim ben. Görüsürüz sonra...
slm kızlar!
bugün herkesler iyidir umarım. ama dün birsen hastaydı galiba. geçmiş olsun canım umarım bugün daha iyisindir.
benimki anca uyudu. benimde canım çıktı. geceleri iyi uyuduğundan gündüz hiç uyku yok kızda. emzikde vermiyorum artık. 10-15 dk kestirmeler var sadece. sizleri sadece okuyabiliyorum. bugün daha yeni açtım bilg. heryanım ağrıyor.
kızlar benim kızın kilosuna acayip moralim bozuluyor. çevremdekilerde en başta annem bile az emzir acıkınca gezdir diyo.bu obez olcak diyorlar. sinirlerimi acayip bozuyorlar. acıkınca ağlamasına dayanamıyorum emziriyorum. her gittiğimde soruyorum dra normalmi diye anormal bişey olsa söylerdi dimi ama. nette anne sütünün obeziteyi engellediğide yzıyo ayrıca.
canım acıkınca tabi yedirceksin.benim arkadaşım bebeğide 4 ay lıkken 8 kilo falandı.zaten diş çıkarırken boyu uzarken zayıflıyorlar canım.doğduğunda 7 kilo olup ilk aylarda 1-12 kilo olan tanıdığım oğlu var valla şimdi şişko bile dğeil canım sen kulak asma herkese.ama yavaş yavaşda ek gıdalardan tattır canım.6 aydan sonra yedirmekte zorluk çekersin
tabiki aç bırakamazsın,sen boşver onlara kulak asma canım. sırf anne sütünden hiçbişey olmaz,yüreğini ferah tut!
anladım canım. bende öğretmen sandım. benim eşimde yoğun çalışsa bende kıyamam. hatta o lisede olduğu için seminerleri de yok. ben seminere gidiyorum,o evde yatıyor sıpa gibikaydirigubbakcemile3
bu arada senin branş neydi canım? haftaya varmı seminer size?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?