dr normal dıyosa normaldır canım ya sıkma sen canını..bu ınsanlarıda anlamıom bebek zayıf olur ay sutun yaramıyo zayıf derler kılolu olur ayy cok kılolu obezmı olcak derlerlmaz:
herkez sankı dr basımıza...kötükedihüso
sole bı gecmışe baktım bıttı sonunda atladıklarım varsa kusura bakmayın kızlar hızlı gectım....
gelelım bıze..dun gunduz uyutmadım oglanı aksam dısardayken bız annem muhallebıyı yedırmişş once guzelce yemış bıkac kasık sonra meme olmayınca heralde içli içli ağlamış kuzum annem zor susturmuşş yawrumu..bız geldıımızde ewe muhallebıu yıyodu yarım kavanoza yakın yemişşş sonra ustune emzırdım ben dogrumu yaptım bılmıom ama bıde bu kavanozun hepsını bı ogunde mı werıonuz kızlar ya ben ılk werdıım için cok yuklenmıyım dedım de...
sonra gece 1 gıbı ewe geldık eşimle annemden..oglan once 2 gıbı uyudu 2:30 da kalktı sekerleme yaptı gene...ben yattım eşim uyuturum ben sen dınlen dedı weeeee 3:30 da uyumus kuzummm hihoyyythihoyyytılk deneme de az da olsa ılerleme warrr yanı ayy cok mutlu oldum tabıııhihoyyyt
bugunse sabah 10 da kaldırdım uyutmadım 10 dan sonra 12 de uyuttum uykusu war ya ole komık oluokı sallanmak bıle ıstemıyoo kucakta pış pışla uyuyo wecayakata kendı kendıne nınnı soyşluo kuzucum ya içim gıdıo ama napalım katlancazzz bırazz..
12 de uyudu 1 de kalktı 4 e 20 kala tekrar uyuttum şimdi uyandırcam artıkkk...ben uyandırmasan tum gun uyucak gıbı gozukuyoo ha bıde muhallebıden sonra 3 bucuk saat sonra uyandı onceden 2 ssate uyanırdıııı
yememesi daha sinir bozucu bişey. hele iki tane birden yemeyen çocuk Allah kolaylık ve sabır versin sana canım. bende sürekli emzirmiyom 2,5- 3 saatte bir emziriyom. bazen çok huysuzlanınca arada emziriyom. ama niye bukadar kilo alıyo anlamıyom.
iddalıyımmm siboşş herkes kendi alanında iddalı olabülürr bacımmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile2Açılımı çok konuş hiçbirşey yapma,ekime işe dönüyorum biliyosun satış eğitimi hazırlıyorum onun ismi, içeriği satışta başarısızlığa götüren özellikler.
Bu arada yemek işinde bu kadar iddalı olma istersen bende çok iyiyimdir bu konuda sositososito
Valla nelere dikkat etmişsin helal sana gözünen bişey kaçmıyor sırnaşık şey
hayırlı cumalar kızlar..gerçi biraz geç oldu ama anca :))
yaw benim kız bugün öğrenmiş kendini sıkarak ağlıyor tabi ağlamak denirse bide kıpkırmızı kesiliyor yahuu...
her hafta yeni bişi çıkartıyor başıma(
gecen haftada ağzını kapatarak duygu sömürüsü yapıp ağlıyordu bakalım haftaya nasıl ağlıyacak :))
Aslı pes etmek yok anne yürei dayanmıyor ama gece nöbetlerini düşün dediğin gibi hiçte gaddar değilsin oğlunun düzeninin artık oturması gerekli sen işe gidince böyle olursa dahada perişan olursun bunları düşün ve tam yol ileri kaydirigubbakcemile5
sınıf öğretmeniyim canım 3. sınıf okutucam bu yıl inşallah
haftaya pazartesi salı gidicez bir saat sonra gitmiycez
senin branşın neydi
haha benimki de kendini sıkarak kesik kesik ağlıyorr
iddalıyımmm siboşş herkes kendi alanında iddalı olabülürr bacımmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile2
kızııı rahat bırakkk leynnnnnnnnnnnnn bizim veletlerde çeşit çeşitt oluyorrr
haklısın sibelll ay anne yureği işte emdı uyudu kaldı sibel kucağımda bı elıde benım badimde...:sinifsinif:geıdeyımde uykusunu dağıtayım azıcık benım oglanın yoksa sabaha dek nobete dıkcek bızı ...oylede masumkı uyurkennn offfff..
ama haklısın tam yol ıleriiiiiikaydirigubbakcemile5
oyy kuzuma kıyamam ben!!hayırlı cumalar kızlar..gerçi biraz geç oldu ama anca :))
yaw benim kız bugün öğrenmiş kendini sıkarak ağlıyor tabi ağlamak denirse bide kıpkırmızı kesiliyor yahuu...
gecen haftada ağzını kapatarak duygu sömürüsü yapıp ağlıyordu bakalım haftaya nasıl ağlıyacak :))
bende sınıf öğretmeniyim canım. valla ben atandığımdan beri 4 ve 5 okutuyorum yavskafamçokkarıştı branşlaştım resmen o alandakaydirigubbakcemile3 bu yıl yine 5 verdiler ama izne ayrılacağım için ücretli gelecek yerime.sınıf öğretmeniyim canım 3. sınıf okutucam bu yıl inşallah
haftaya pazartesi salı gidicez bir saat sonra gitmiycez
senin branşın neydi
haha benimki de kendini sıkarak kesik kesik ağlıyorr
kuzum benim ya kıyamamne bır haftası hulyacım ay oluo cıkmayalı sole rahat rahatkaydirigubbakcemile3
bugun cıkamadık carsıya eşim işe erken gıttı fıtlde kaldı..saol cnm tawsıyen için denıcem ama en kısa zamanda...maş gazele arabada uyudfu ha benımkı asla uyumuyo arabasında
ben gayet dırenclıyımde eşim cocuk aglıyo dıye strese gırıyo uyut dıyooo ustelık daha dun basladık uyutmamaya ..ama ben azımlıyım sawas ılan ettım yagızlaakaydirigubbakcemile3
bak su hınzıraa basıo kahkahayı haaa cok seker oluolar kahkaha atarkennnn:kedi:
sole bı gecmışe baktım bıttı sonunda atladıklarım varsa kusura bakmayın kızlar hızlı gectım....
gelelım bıze..dun gunduz uyutmadım oglanı aksam dısardayken bız annem muhallebıyı yedırmişş once guzelce yemış bıkac kasık sonra meme olmayınca heralde içli içli ağlamış kuzum annem zor susturmuşş yawrumu..bız geldıımızde ewe muhallebıu yıyodu yarım kavanoza yakın yemişşş sonra ustune emzırdım ben dogrumu yaptım bılmıom ama bıde bu kavanozun hepsını bı ogunde mı werıonuz kızlar ya ben ılk werdıım için cok yuklenmıyım dedım de...
sonra gece 1 gıbı ewe geldık eşimle annemden..oglan once 2 gıbı uyudu 2:30 da kalktı sekerleme yaptı gene...ben yattım eşim uyuturum ben sen dınlen dedı weeeee 3:30 da uyumus kuzummm hihoyyythihoyyytılk deneme de az da olsa ılerleme warrr yanı ayy cok mutlu oldum tabıııhihoyyyt
bugunse sabah 10 da kaldırdım uyutmadım 10 dan sonra 12 de uyuttum uykusu war ya ole komık oluokı sallanmak bıle ıstemıyoo kucakta pış pışla uyuyo wecayakata kendı kendıne nınnı soyşluo kuzucum ya içim gıdıo ama napalım katlancazzz bırazz..
12 de uyudu 1 de kalktı 4 e 20 kala tekrar uyuttum şimdi uyandırcam artıkkk...ben uyandırmasan tum gun uyucak gıbı gozukuyoo ha bıde muhallebıden sonra 3 bucuk saat sonra uyandı onceden 2 ssate uyanırdıııı
Selam Kizlar,
Esim üsütmüs, hasta ve evde yatiyor, bir Doruk, bir o derken kafam kazan gibi oldu sabahtan beridir. Atom karinca yanimda halt etmis. Bu arada gecmisi okudum kisaca. Tülay'cigim, Banu sana dargin degil, selam vermis ve hatta Selin'i sormus, gözünden kacti, okuyamadin sanirim. Gecmis olsun kuzucuguna, arada ateslenmeleri normal, gectiyse sorun yok canim.
Azicik ütüm kaldi, onu bitirip yemege giriseyim ben. Görüsürüz sonra...
slm kızlar!
bugün herkesler iyidir umarım. ama dün birsen hastaydı galiba. geçmiş olsun canım umarım bugün daha iyisindir.
benimki anca uyudu. benimde canım çıktı. geceleri iyi uyuduğundan gündüz hiç uyku yok kızda. emzikde vermiyorum artık. 10-15 dk kestirmeler var sadece. sizleri sadece okuyabiliyorum. bugün daha yeni açtım bilg. heryanım ağrıyor.
kızlar benim kızın kilosuna acayip moralim bozuluyor. çevremdekilerde en başta annem bile az emzir acıkınca gezdir diyo.bu obez olcak diyorlar. sinirlerimi acayip bozuyorlar. acıkınca ağlamasına dayanamıyorum emziriyorum. her gittiğimde soruyorum dra normalmi diye anormal bişey olsa söylerdi dimi ama. nette anne sütünün obeziteyi engellediğide yzıyo ayrıca.
oy anam çok yoruldum
süpürdüm sildim toz aldı makinaya çamaşır attım
arada kızımı emzirdim uyuttum şimdi yıkıycam onu
sonra daha işim varrrrrrrrrrrr
hayırlı cumalar kızlar..gerçi biraz geç oldu ama anca :))
sen bı sandalye koy bacım odaya..gıt gel zor olur kıyamam defnosa bıtkı cayı falan ver pınar ıı gelır..kız bu arada bu ne benzerlık yafsss defne aynı sen karbon kağıdımı koydun kız arayakaydirigubbakcemile3
Aslı pes etmek yok anne yürei dayanmıyor ama gece nöbetlerini düşün dediğin gibi hiçte gaddar değilsin oğlunun düzeninin artık oturması gerekli sen işe gidince böyle olursa dahada perişan olursun bunları düşün ve tam yol ileri kaydirigubbakcemile5
kızlar ben çıkıyorummm
pınarcımm dur bakalımm bu cadılar daha başımıza neler çıkartacaklarrr :)))
siribone cnm 12 saat iyi uyku eeee hani uyumuyordu leynnn uyuyormuşşş çocuk günahına girmişsin sübyanınn
kıs ben onu rahat bırakıyorumda o beni bırakmıyor yaw kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy cnm yaa seninde yakında gündüzün gecen şaşıracak sen onu alıştırayım derken umarım o seni alıştırmaz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oyy kuzuma kıyamam ben!!
bende sınıf öğretmeniyim canım. valla ben atandığımdan beri 4 ve 5 okutuyorum yavskafamçokkarıştı branşlaştım resmen o alandakaydirigubbakcemile3 bu yıl yine 5 verdiler ama izne ayrılacağım için ücretli gelecek yerime.
kuzum benim ya kıyamamama bak başarılı olmuşsun kısmen. herşey senin elinde! ha gayret canım! Allah sabır versin.:Saruboceq:
aslı süper gidiyorsun devam güğzelim gece uykusu çok önemli çünkü sen onu düşünüyorsun:)
birsennnn nasıl oldun güzelimm
aysecçm bende 6 yıldır hep 1 ve 2 okuttum hele de 1 uzmanıyım valla okuma yazma öğretmeninkaydirigubbakcemile3
Kız gözünden kaçmamış valla helal olsun kaydirigubbakcemile3
Canım sen bakma millete. Tamam kilosu fazla olabilir ama anne sütüyle obez olmaz merak etme. Doktorunun dediği gibi gece uyanmazsa emzirme yeter alkisalkisalkis
Millaeti de boşverlmaz:
Hamarat hatun zemuszemus
Kız bunlar bi alem. Benimkide numaradan öksürmeyi çıkardı şimdi. İlgi çekmek için ben salondan çıkınca öksürüyor kaydirigubbakcemile3
Evet bacım bz Defnoşu yaparken arada karbon kağıdı vardı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ohhh süper gidiyosun yakında düzene girecek eminim a.s.
Ver gazı :lepi:
Yemeğini yaptın mı sen bakim CADIARZU
Kızlar biz geldik doktordan.Pasanın gelişimi iyiymiş.7700 KG oldu.Normal dedi doktorumuz.Aşılarımızıda olduk ama cok ağladı bu sefer kuzum.Ve ek gıdaya gectik.Detaylı diğer tarafa yazıcam.Biz sebze ve muhallebi yiyicez bu ay.Umarım basarılı olurum.
Birde Boranın su huysuzluğu için idrar testi istedi.Pazartesi yaptırıcam.Mikrobik birsey varsa canı yanıyor olabilirmiş.
Sonra ordan markete gidip.Aptamil 4.ay muhallebileri aldım.Birazda kavanoz sebzesi ve muhallebisi aldık.
Masayı hazırlamam lazım gelirim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?