2009 Mayıs Anneleri

kızlar ya uyandırdım kuzumuu emişioz bı yandan gozlerı acılmıyoo ya kapalı emıyo yawrumm içim gidiyoooo ((((((ama sabah 6 nobetını hatırladıkca uyutmamalıyım dıorummmm
bole uyutmayıncada malum hep ılgılenmek gerekıyoo mızmız oluyooo ama elden bişi gelmıyoo pes etmemelıyım dımı kızlarrr cok mu gaddar anneyım ben yaaa(((

şimdilik sadece gece emzirmelerini kes dedi. acıkınca emzirirsin dedi. onu yapıyorum.
senin oğlanda inşallah düzene girer. umarım bu sefer başarırsın canım. sende rahat edersin.

cnm yemeyen çocuk değillerdi çok şükür ama bu ara çok huzursuzlar ömerim ne bulsa yerdi silip süpürürdü ama bi haller olduuu iştee

Aslı pes etmek yok anne yürei dayanmıyor ama gece nöbetlerini düşün dediğin gibi hiçte gaddar değilsin oğlunun düzeninin artık oturması gerekli sen işe gidince böyle olursa dahada perişan olursun bunları düşün ve tam yol ileri kaydirigubbakcemile5

iddalıyımmm siboşş herkes kendi alanında iddalı olabülürr bacımmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile2

kızııı rahat bırakkk leynnnnnnnnnnnnn bizim veletlerde çeşit çeşitt oluyorrr

siribone cnm 12 saat iyi uyku eeee hani uyumuyordu leynnn uyuyormuşşş çocuk günahına girmişsin sübyanınn

haklısın sibelll ay anne yureği işte emdı uyudu kaldı sibel kucağımda bı elıde benım badimde...:sinifsinif:geıdeyımde uykusunu dağıtayım azıcık benım oglanın yoksa sabaha dek nobete dıkcek bızı ...oylede masumkı uyurkennn offfff..
ama haklısın tam yol ıleriiiiiikaydirigubbakcemile5

sınıf öğretmeniyim canım 3. sınıf okutucam bu yıl inşallah
haftaya pazartesi salı gidicez bir saat sonra gitmiycez
senin branşın neydi

haha benimki de kendini sıkarak kesik kesik ağlıyorr

iddalıyımmm siboşş herkes kendi alanında iddalı olabülürr bacımmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile2

kızııı rahat bırakkk leynnnnnnnnnnnnn bizim veletlerde çeşit çeşitt oluyorrr

kıs ben onu rahat bırakıyorumda o beni bırakmıyor yaw kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy cnm yaa seninde yakında gündüzün gecen şaşıracak sen onu alıştırayım derken umarım o seni alıştırmaz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oyy kuzuma kıyamam ben!!
sınıf öğretmeniyim canım 3. sınıf okutucam bu yıl inşallah
haftaya pazartesi salı gidicez bir saat sonra gitmiycez
senin branşın neydi

haha benimki de kendini sıkarak kesik kesik ağlıyorr
bende sınıf öğretmeniyim canım. valla ben atandığımdan beri 4 ve 5 okutuyorum yavskafamçokkarıştı branşlaştım resmen o alandakaydirigubbakcemile3 bu yıl yine 5 verdiler ama izne ayrılacağım için ücretli gelecek yerime.

kuzum benim ya kıyamam ama bak başarılı olmuşsun kısmen. herşey senin elinde! ha gayret canım! Allah sabır versin.:Saruboceq:

aslı süper gidiyorsun devam güğzelim gece uykusu çok önemli çünkü sen onu düşünüyorsun:)

birsennnn nasıl oldun güzelimm

aysecçm bende 6 yıldır hep 1 ve 2 okuttum hele de 1 uzmanıyım valla okuma yazma öğretmeninkaydirigubbakcemile3

Kız gözünden kaçmamış valla helal olsun kaydirigubbakcemile3

Canım sen bakma millete. Tamam kilosu fazla olabilir ama anne sütüyle obez olmaz merak etme. Doktorunun dediği gibi gece uyanmazsa emzirme yeter alkisalkisalkis
Millaeti de boşver lmaz:

oy anam çok yoruldum
süpürdüm sildim toz aldı makinaya çamaşır attım
arada kızımı emzirdim uyuttum şimdi yıkıycam onu
sonra daha işim varrrrrrrrrrrr

Hamarat hatun zemuszemus

Kız bunlar bi alem. Benimkide numaradan öksürmeyi çıkardı şimdi. İlgi çekmek için ben salondan çıkınca öksürüyor kaydirigubbakcemile3

Evet bacım bz Defnoşu yaparken arada karbon kağıdı vardı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ohhh süper gidiyosun yakında düzene girecek eminim a.s.

Ver gazı :lepi:

Yemeğini yaptın mı sen bakim CADIARZU

Bende yemeğimi yaptım. Pirinç ıslattım. Defnoş'uma yoğurdunu yedirdim. ılk sefer için iyi tutturmuşum valla Siboş sağolasın tarif için bacım a.s.

Sonra ağlamaya devam edince 1 saat sonra mama verdim. Şimdi keyifli cadı zemuszemus

Bende acıktım. Dün yıkayıp kaldırdığım semizotum vardı. Üzerine kırmızı soğan, domates, limon bolca da yağ koydum afiyetle yedim. Eşimde iftara yakın gelicekmiş. 7 gibi pilavı yaptım mı tamamdır alkisalkisalkis

Ütüm kaldı ama yarın temizlik yaptıktan sonra onu da hallederim yerimseniben

Şimdi de yastıkla kendini boğmaya çalışıyor bizim deli kaydirigubbakcemile3

siribone cnm 12 saat iyi uyku eeee hani uyumuyordu leynnn uyuyormuşşş çocuk günahına girmişsin sübyanınn

kız gece uyumuyo sıpa gunduzde delık delık yarım saat 40 dk falan yanı oyuzden dedıydım bennnn...

oldu bıle anacım bugun 5 saatlık uykuylayın hatta 6 dan once uyuyamıorum dun sırf buyuzden bende gunduz uyumadım:)yagız basladıydı benıde kendıne benzetmeye:))ama durrrr dedım artıkhihoyyyt

saol cerencimm...

Şenizcanım ya saolunnnn

kaydirigubbakcemile3
saolasın pınarcımm....

kızlar hepınıze desteınız için tesekkur ederımmm cok saolunn ya ..uyutmayıncada kendımı kotu hıssedıorumm am A saolun sayenızde daha ıyıyımm inşş aşıcaz we duzene gırecek kuzum benim....
sordum ama cwp weren olmadı daha sız su bı kavanoz muhallebıyı bı oğundemı werıonuz kızlar ardından memeye tutuonuzmu?sadece muhallebımı yoksa..bız dun actık bı kavanoz ama yarısına yakın yedırdım sız nasıl yapıonuz?
benımkının uykusu daıldı sonunda yan lkomsu geldı sewmeye sayelerınde dağıldeı ıyıcehihoyyyt

Kızlar biz geldik doktordan.Pasanın gelişimi iyiymiş.7700 KG oldu.Normal dedi doktorumuz.Aşılarımızıda olduk ama cok ağladı bu sefer kuzum.Ve ek gıdaya gectik.Detaylı diğer tarafa yazıcam.Biz sebze ve muhallebi yiyicez bu ay.Umarım basarılı olurum.
Birde Boranın su huysuzluğu için idrar testi istedi.Pazartesi yaptırıcam.Mikrobik birsey varsa canı yanıyor olabilirmiş.

Sonra ordan markete gidip.Aptamil 4.ay muhallebileri aldım.Birazda kavanoz sebzesi ve muhallebisi aldık.

Masayı hazırlamam lazım gelirim yine

maşş boraya ıı canım sewındımm gusel gecm,iş kontroll kıyamam ya cok mu canı yandı acaba kuzumunnn
bende dun bı werdım aptamıl muhallebı bugunde aksam wereyım dıom bırazdaha bakalım...
inş bii cıkmaz ıdrarında..bızımkının iç organlarına kadar ultrasonda bakıldı hiç bişi cıkmadı suykur..ama huysuz işte vdr zor bebek demiştiii bize:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…