hımmm, ben daha hiç 1 okutmadım. seneye yardımlarına ihtiyacım olacak o zaman:))aslı süper gidiyorsun devam güğzelim gece uykusu çok önemli çünkü sen onu düşünüyorsun:)
birsennnn nasıl oldun güzelimm
aysecçm bende 6 yıldır hep 1 ve 2 okuttum hele de 1 uzmanıyım valla okuma yazma öğretmeninkaydirigubbakcemile3
neymiş kız siboşun tarifi?? benim yoğrtlar da süt gibi oluyordu 2 gündür. ama bugün ilerleme kaydettim galibakaydirigubbakcemile3 bide yoğurdu mama ile mi yapıyosunuz??Bende yemeğimi yaptım. Pirinç ıslattım. Defnoş'uma yoğurdunu yedirdim. İlk sefer için iyi tutturmuşum valla Siboş sağolasın tarif için bacım a.s.
Sonra ağlamaya devam edince 1 saat sonra mama verdim. Şimdi keyifli cadı zemuszemus
Bende acıktım. Dün yıkayıp kaldırdığım semizotum vardı. Üzerine kırmızı soğan, domates, limon bolca da yağ koydum afiyetle yedim. Eşimde iftara yakın gelicekmiş. 7 gibi pilavı yaptım mı tamamdır alkisalkisalkis
Ütüm kaldı ama yarın temizlik yaptıktan sonra onu da hallederim yerimseniben
görüşürüz canım.kaydirigubbakcemile5kızlar ben çıkıyorummm
canım bende yeni başladım ama bi kavanozu 3 günde veriyorum. yani 48 saat yazıyo ya üstünde, açtığımda veriyorum,24 saat sonra bi daha, kalanıda diğer gün yani 48 saat sonra olmuş oluyor. yoğurtdu da o kavanozlara mayaladım, yarım kavanoz yaptım.kız gece uyumuyo sıpa gunduzde delık delık yarım saat 40 dk falan yanı oyuzden dedıydım bennnn...
kızlar hepınıze desteınız için tesekkur ederımmm cok saolunn ya ..uyutmayıncada kendımı kotu hıssedıorumm am A saolun sayenızde daha ıyıyımm inşş aşıcaz we duzene gırecek kuzum benim....
sordum ama cwp weren olmadı daha sız su bı kavanoz muhallebıyı bı oğundemı werıonuz kızlar ardından memeye tutuonuzmu?sadece muhallebımı yoksa..bız dun actık bı kavanoz ama yarısına yakın yedırdım sız nasıl yapıonuz?
benımkının uykusu daıldı sonunda yan lkomsu geldı sewmeye sayelerınde dağıldeı ıyıcehihoyyyt
maşallah canım boraya. listenize bakayım bakalım. ek gıdalar da hayırlı olsun.Kızlar biz geldik doktordan.Pasanın gelişimi iyiymiş.7700 KG oldu.Normal dedi doktorumuz.Aşılarımızıda olduk ama cok ağladı bu sefer kuzum.Ve ek gıdaya gectik.Detaylı diğer tarafa yazıcam.Biz sebze ve muhallebi yiyicez bu ay.Umarım basarılı olurum.
Birde Boranın su huysuzluğu için idrar testi istedi.Pazartesi yaptırıcam.Mikrobik birsey varsa canı yanıyor olabilirmiş.
Sonra ordan markete gidip.Aptamil 4.ay muhallebileri aldım.Birazda kavanoz sebzesi ve muhallebisi aldık.
Masayı hazırlamam lazım gelirim yine
maşş boraya ıı canım sewındımm gusel gecm,iş kontroll kıyamam ya cok mu canı yandı acaba kuzumunnn
bende dun bı werdım aptamıl muhallebı bugunde aksam wereyım dıom bırazdaha bakalım...
inş bii cıkmaz ıdrarında..bızımkının iç organlarına kadar ultrasonda bakıldı hiç bişi cıkmadı suykur..ama huysuz işte vdr zor bebek demiştiii bize:))
hımmm, ben daha hiç 1 okutmadım. seneye yardımlarına ihtiyacım olacak o zaman:))
neymiş kız siboşun tarifi?? benim yoğrtlar da süt gibi oluyordu 2 gündür. ama bugün ilerleme kaydettim galibakaydirigubbakcemile3 bide yoğurdu mama ile mi yapıyosunuz??
görüşürüz canım.kaydirigubbakcemile5
canım bende yeni başladım ama bi kavanozu 3 günde veriyorum. yani 48 saat yazıyo ya üstünde, açtığımda veriyorum,24 saat sonra bi daha, kalanıda diğer gün yani 48 saat sonra olmuş oluyor. yoğurtdu da o kavanozlara mayaladım, yarım kavanoz yaptım.
ama 6 aylık bi arkadaşımın kızı bitirdi tüm kavanozu:)
maşallah canım boraya. listenize bakayım bakalım. ek gıdalar da hayırlı olsun.
hımmm, ben daha hiç 1 okutmadım. seneye yardımlarına ihtiyacım olacak o zaman:))
neymiş kız siboşun tarifi?? benim yoğrtlar da süt gibi oluyordu 2 gündür. ama bugün ilerleme kaydettim galibakaydirigubbakcemile3 bide yoğurdu mama ile mi yapıyosunuz??
görüşürüz canım.kaydirigubbakcemile5
canım bende yeni başladım ama bi kavanozu 3 günde veriyorum. yani 48 saat yazıyo ya üstünde, açtığımda veriyorum,24 saat sonra bi daha, kalanıda diğer gün yani 48 saat sonra olmuş oluyor. yoğurtdu da o kavanozlara mayaladım, yarım kavanoz yaptım.
ama 6 aylık bi arkadaşımın kızı bitirdi tüm kavanozu:)
maşallah canım boraya. listenize bakayım bakalım. ek gıdalar da hayırlı olsun.
sağol aslıcım.Sen kavanoz muhallebimi vriyorsun.Ben kutu olanlardan aldım.İnsallah yer canım.Bıde çişine bakalım iş oraya kaldı.Yaramazlık baska birsey değil canım.Ömrümü yedı benım valla.Panık atak oldum Bora sayesınde.
sağol teyzoş.Borayı uyutayım detaylı yazıcam diğer tarafa.
evet canıma.s.hımm bende dun aksam actım bu aksam 24 yarın 48 bende 3gun wereyım ozaman saolasın cerencimmm...
kızlar oglanı uyandıralı 2 saat oldu zor zaptettım uyutmmamak içinn tam 2 saat olunca emzırdım memede uyudu kaldı sırtına pış pışla daldı..1 saat uyusun gene kaldırcammm..bole ıyı demı kızlar gece uykusu 8 saaat yagızın..gunduzde 2 saatte bır 1 saate alıştırsam heralde ıyı olur demiii boyle...:uhm:
Gülhancım ek gıdanız hayırlı olsun cnm, maş totiğime
Gülhancım ek gıdanız hayırlı olsun cnm, maş totiğime
ben bu çocuklara bişey diyemiyorummm
ömer paşa yemekten önce doysun sesi çıkmasın diye sütlaç veriyorum son kaşıklarda mız mız yapıyorr
son kaşığıı verdimm sen püfffffffffff yap suratımaa sonrada sırıt varmı böle bişey yaa annemde yanımdaydı oda nasiplendiii ........desem inanmazdııı
sonrada babası ile sofrada mercimek çorbası içti heriffff
Tesekkur ederım Burcucum.Biraz önce kasık maması yedı bıle oğluşum.Gece tahıllısıyla acılışı yaptık.
sutlaç,mercımek corbası iyi gıdıyorsunuz bacım.Hızlısınız valla.
Aslıcım olmuyor valla cok uğrastım.Morarıyor ağlarken.Hoş kucaktada 10 dk sonra sıkılıyor.Full tıme değişiklık istıyor sıpa.
kızlar hepınıze desteınız için tesekkur ederımmm cok saolunn ya ..uyutmayıncada kendımı kotu hıssedıorumm am A saolun sayenızde daha ıyıyımm inşş aşıcaz we duzene gırecek kuzum benim....
sordum ama cwp weren olmadı daha sız su bı kavanoz muhallebıyı bı oğundemı werıonuz kızlar ardından memeye tutuonuzmu?sadece muhallebımı yoksa..bız dun actık bı kavanoz ama yarısına yakın yedırdım sız nasıl yapıonuz?
benımkının uykusu daıldı sonunda yan lkomsu geldı sewmeye sayelerınde dağıldeı ıyıcehihoyyyt
Kızlar biz geldik doktordan.Pasanın gelişimi iyiymiş.7700 KG oldu.Normal dedi doktorumuz.Aşılarımızıda olduk ama cok ağladı bu sefer kuzum.Ve ek gıdaya gectik.Detaylı diğer tarafa yazıcam.Biz sebze ve muhallebi yiyicez bu ay.Umarım basarılı olurum.
Birde Boranın su huysuzluğu için idrar testi istedi.Pazartesi yaptırıcam.Mikrobik birsey varsa canı yanıyor olabilirmiş.
Sonra ordan markete gidip.Aptamil 4.ay muhallebileri aldım.Birazda kavanoz sebzesi ve muhallebisi aldık.
Masayı hazırlamam lazım gelirim yine
Kızlar nasılsınız, pc açık ama okuyorum sadece alıntı için vaktim olmadı, kuzuların eresimlerine baktım kocaman olmuş hepsi maş., birsenim geçmiş olsun
Bide BOZON CNM MERAK ETTİM RESMİNİ EKLESENE MAŞ.[/B]
hımm bende dun aksam actım bu aksam 24 yarın 48 bende 3gun wereyım ozaman saolasın cerencimmm...
kızlar oglanı uyandıralı 2 saat oldu zor zaptettım uyutmmamak içinn tam 2 saat olunca emzırdım memede uyudu kaldı sırtına pış pışla daldı..1 saat uyusun gene kaldırcammm..bole ıyı demı kızlar gece uykusu 8 saaat yagızın..gunduzde 2 saatte bır 1 saate alıştırsam heralde ıyı olur demiii boyle...:uhm:
ben bu çocuklara bişey diyemiyorummm
ömer paşa yemekten önce doysun sesi çıkmasın diye sütlaç veriyorum son kaşıklarda mız mız yapıyorr
son kaşığıı verdimm sen püfffffffffff yap suratımaa sonrada sırıt varmı böle bişey yaa annemde yanımdaydı oda nasiplendiii ........desem inanmazdııı
sonrada babası ile sofrada mercimek çorbası içti heriffff
Hahaha Aslı bende aynısını yapıyorum.Valla dışardan bırı görse manyak bu kadın der.Yıldız tılbe mısalı sacmalıyorum karsısında
İftara görümcem geldi. Yemeğimizi yedik. Defnoşumu yıkadık. Muhallebisini yerken uyudu kuzum. Yatırdım yatağına. 2 kavanoz yoğurt mayaladım. Makinaya da çamaşırlarını attım kuzumun. Bi koltukta eşim, bi koltukta görümcem. Bende ayaklarımı uzattım. Dinlenelim dimi yerimseniben
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız pınar defnos gece uykusuna mı gectı uyanmazmı bıdaha?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?