2009 Mayıs Anneleri

hımmm, ben daha hiç 1 okutmadım. seneye yardımlarına ihtiyacım olacak o zaman:))

neymiş kız siboşun tarifi?? benim yoğrtlar da süt gibi oluyordu 2 gündür. ama bugün ilerleme kaydettim galibakaydirigubbakcemile3 bide yoğurdu mama ile mi yapıyosunuz??

kızlar ben çıkıyorummm
görüşürüz canım.kaydirigubbakcemile5

canım bende yeni başladım ama bi kavanozu 3 günde veriyorum. yani 48 saat yazıyo ya üstünde, açtığımda veriyorum,24 saat sonra bi daha, kalanıda diğer gün yani 48 saat sonra olmuş oluyor. yoğurtdu da o kavanozlara mayaladım, yarım kavanoz yaptım.
ama 6 aylık bi arkadaşımın kızı bitirdi tüm kavanozu:)

maşallah canım boraya. listenize bakayım bakalım. ek gıdalar da hayırlı olsun.

sağol aslıcım.Sen kavanoz muhallebimi vriyorsun.Ben kutu olanlardan aldım.İnsallah yer canım.Bıde çişine bakalım iş oraya kaldı.Yaramazlık baska birsey değil canım.Ömrümü yedı benım valla.Panık atak oldum Bora sayesınde.

sağol teyzoş.Borayı uyutayım detaylı yazıcam diğer tarafa.

Kızlar nasılsınız, pc açık ama okuyorum sadece alıntı için vaktim olmadı, kuzuların eresimlerine baktım kocaman olmuş hepsi maş., birsenim geçmiş olsun
Bide BOZON CNM MERAK ETTıM RESMıNı EKLESENE MAŞ.[/B]

hımm bende dun aksam actım bu aksam 24 yarın 48 bende 3gun wereyım ozaman saolasın cerencimmm...

kızlar oglanı uyandıralı 2 saat oldu zor zaptettım uyutmmamak içinn tam 2 saat olunca emzırdım memede uyudu kaldı sırtına pış pışla daldı..1 saat uyusun gene kaldırcammm..bole ıyı demı kızlar gece uykusu 8 saaat yagızın..gunduzde 2 saatte bır 1 saate alıştırsam heralde ıyı olur demiii boyle...:uhm:

incihan maşAlalh küçük adamına cnm..ek gıdanızda hayırlı olsun bakalımm..inş severek yer kuzucuk Şeniz

siribron bacım biz henüz kavanozlara başlamadığımız için soruna cvp veremiyecem bacım Şeniz

dr wermedı daha bıze sadece anne sutu aslında ıncı ayın 13unde kontrol bakalım başlatcakmı ek gıudaya..benımkı uyumuyo ya gecelerı tuba soyledıydı gece bı muhallebı wer bvelkı uyuur dedıydı dun ..bende dun denedım ılk kez werdım...kavanıoz aldım denemek amaclı sadece...uyku için yani...
kaderdasım benım yaaaa...bu weletler yaslandırcak bızı:)))
inşş bişi cıkmazzz canım ya ama belkıde sorunm varsa da azcık huysuzlugu gecer belkı..senınkıde huysuz benımkıde benımkının derdı uyku işte gun kkavramı yokk senınkıde kucak ıstıyo galıba hep bak kurallarını koy sende canım ya yerde mınderde falan tut oyunlar oyna ben pür ılgı oldum yagıza dursun dıye kucaı unuttu sayılır kendı halındfe olece kalıyo yerde artıkkk

evet canıma.s.

ben bu çocuklara bişey diyemiyorummm

ömer paşa yemekten önce doysun sesi çıkmasın diye sütlaç veriyorum son kaşıklarda mız mız yapıyorr

son kaşığıı verdimm sen püfffffffffff yap suratımaa sonrada sırıt varmı böle bişey yaa annemde yanımdaydı oda nasiplendiii ........desem inanmazdııı

sonrada babası ile sofrada mercimek çorbası içti heriffff

Gülhancım ek gıdanız hayırlı olsun cnm, maş totiğime

Tesekkur ederım Burcucum.Biraz önce kasık maması yedı bıle oğluşum.Gece tahıllısıyla acılışı yaptık.

sutlaç,mercımek corbası iyi gıdıyorsunuz bacım.Hızlısınız valla.

Aslıcım olmuyor valla cok uğrastım.Morarıyor ağlarken.Hoş kucaktada 10 dk sonra sıkılıyor.Full tıme değişiklık istıyor sıpa.

al senınkını vur benımkıne....paso deişiklik istiyolar haklısın...zor valla gulhancım ya...ıı hadı yemış kaşık mamsını sewdımı bari..aman yesın yesın yemeyen cocukta zor cunku...
ben durmadıı zaman muzık acıyorum sewıyo benımkı hatta aglarken kulaına sarkı soyleyınce susuyoo.hamişken yuksek sesle cok dınledıom muzık sanırım etkısı olmuskaydirigubbakcemile3hele arabada muzık olmadan durmuyo sıpazemuszemussende dene gulhancım denedınmı bılmıorum ama işe yarıyo:lepi:

ay kızlarr oğlanı uyutmıcam dıe şebek oldum yaa....laelaelaelaelae
yatırdım mındere actım muzık geçtım karsına gobek atıyomm actım saclarımı sawuruom olee bakıyoo sıpa guluoookaydirigubbakcemile3
ter içinde kaldım yafs bu gıdışle kılolarda gıtcek bu tempoda dewam ederseksositososito

Valla canım ben Defnoşun uykusu geldiğini anladığımda yani 8-8,30 arası önce emziriyorum. Sonrada 180 cc suya 5 tepeleme yemek kaşığı Milupa'nın Sütlü Pirinçli Muhallebisi'ni atıp (toz halde) sulu bi muhallebi yapıyorum. Uykusu geldiği için kaşıkla yemekten sıkılıyor. Biberonla veriyorum. Sonuna yaklaşırken uyuyor zaten kaydirigubbakcemile3

Oh maşallah canım a.s. Hadi ek gıdanız da hayırlı olsun. İnşallah bişeycik çıkmaz idrarında kuzumun :Saruboceq:

neymiş kız siboşun tarifi?? benim yoğrtlar da süt gibi oluyordu 2 gündür. ama bugün ilerleme kaydettim galibakaydirigubbakcemile3 bide yoğurdu mama ile mi yapıyosunuz??

Evet canım mama ile yapıyorum bende. 100 cc suya 4 ölçek mama atıyoruz. Sonra 2 çay kaşığı Babymix yoğurdu o yaptığımız mamanın birazı ile iyice sulandırıp mamaya katıyoruz. Kaşıkla bir kere karıştırıp iyice sarıyoruz yerimseniben

Hoşgeldin canım a.s.

İyi canım. Sonraları gündüz o 1 saat uyumayı da bırakır zaten yerimseniben

Ey maşallah oğluşlarıma a.s.

Hahaha Aslı bende aynısını yapıyorum.Valla dışardan bırı görse manyak bu kadın der.Yıldız tılbe mısalı sacmalıyorum karsısında

ıftara görümcem geldi. Yemeğimizi yedik. Defnoşumu yıkadık. Muhallebisini yerken uyudu kuzum. Yatırdım yatağına. 2 kavanoz yoğurt mayaladım. Makinaya da çamaşırlarını attım kuzumun. Bi koltukta eşim, bi koltukta görümcem. Bende ayaklarımı uzattım. Dinlenelim dimi yerimseniben

Hahaha Aslı bende aynısını yapıyorum.Valla dışardan bırı görse manyak bu kadın der.Yıldız tılbe mısalı sacmalıyorum karsısında

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız pınar defnos gece uykusuna mı gectı uyanmazmı bıdaha?

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız pınar defnos gece uykusuna mı gectı uyanmazmı bıdaha?

Evet canım 8:45 gibi geçti gece uykusuna. Doğduğundan beri gece uykusu konusunda maşallahı var bizimkinin 2 yada 3'e kadar uyur. Sonra emer 5-6'ya kadar yine uyur. Sonra yine emer 8 gibi yanıma alırım. 9:30'a kadar falan uyur-uyanır-oyalanırız yatakta

iki kavonoz yoğurduuu neden yaptın kıı o kadar yoğurtmu yiyoo defnee

bizim alişde saat 7 de yattıı daha kalkamazzz mama yapacam yedirecem bende uykusunda sabahda erkenden kalkarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…