2009 Mayıs Anneleri

iki kavonoz yoğurduuu neden yaptın kıı o kadar yoğurtmu yiyoo defnee

bizim alişde saat 7 de yattıı daha kalkamazzz mama yapacam yedirecem bende uykusunda sabahda erkenden kalkarr

Kız iki kavanoz derken 125 cc'lik meyve püresi kavanozu varya onları diyom. 2 gün yediricem işte a.s

aman maan masalllah defnosa nazar degmesın pınarcımm..Allah banada o gunlerı gosterırmı acep yaaa:Saruboceq:

ben geldim iftardan şimdi geldik oturuyoruz
ayşecim sen 1 leri al ben sana yardım ederim seneye bende 4 okutucam sende bana yardım edersin:))

tşk.ederim cicimmm

bu siboo amma yoğunn pek aktif göremiyom kendisinii

Bugün Yağız paşayla uğraşıyodu. Akşama hali kalmamıştır bacımın kaydirigubbakcemile3

aman maan masalllah defnosa nazar degmesın pınarcımm..Allah banada o gunlerı gosterırmı acep yaaa:Saruboceq:

Amin canım inşallah a.s.

ayşecim sen 1 leri al ben sana yardım ederim seneye bende 4 okutucam sende bana yardım edersin:))

Hoşgeldin canım a.s.

Kociş yeter artık gözlerin kızardı diyip duuyor. Ben kaçar bacılar. Öptüm hepinizi a.s.

kızlar nerdeyse hepınız ek gıdaya baslamısssınız bız 10 gun sonra 5.ayı bıtırıyorz daha ben hıcbısey vermedım oglum sızınkılere gore zayıf bıraz dr normal dıyor ama bılmıyorum
bıde benım sutum yetıyor gıbı gelıyor bana cunku oglum emıp emıp memeyı atıyor agzından doyunca bıdahada almıyor ac kalsa daha emmek ıstemesı lazım ama dedım ya bıraz zayıf gıbı 1 hafta once 6300grdı

Pınar masallah 180 cc yedımı defnoş.Ben de kasıkla 90 cc verdım ama katı yemıyor bayağı sulu oldu.Gece tahıllısından gunduzde sutlu pirınclı verıcem.

Aysun bır ay sonra baslarsın sende tatlım.Sütün yetıyorsa boşver.

Doktorda Bora için iri bır yapısı var istesende zayıf olmaz bu çoçuk dıyor.Sışko degıl gercı ırı kıyım babası gıbı.

tamam canım:) a.s.
Kociş yeter artık gözlerin kızardı diyip duuyor. Ben kaçar bacılar. Öptüm hepinizi a.s.
iyi geceler canım.a.s.

sütün yetiyorsa ne ala!! benimkide yetseydi de keşke bende süt verseydim sadece. 6300 az gibi geliyor kulağa ama her bebişin bünyesi farklı oluyor. doktorun normal diyorsa problem yoktur canım ne güzel.opuyorumnanaktan ama ek gıda anlamında değilde, az az tattırabilirsin. tadına bakar, sende tepkisini görürsüna.s

bızde baslamdık aysuncum daha ama ben dun ılk kez kavanoz muhallebı werdım uyku için..dr ıyı dıyosa ıyıdır bıtanem ya sutun yettı yere kadar aanesutu nede olsa.bızımde 13unde kontrol bakalım bıze ne dıcek dr?

ESEN canım hosgeldın...
PINAR sen kacar sanırsam optuk defnemle seniiii

kızlar oglanı bu saatte gerı uyutmayım dedım ama yok sawası o kazandı 8 de uyandıydı 2 sat gectı tabı uyku mızıklıı yapıo zor zaptettıum gene kucak ıstedı durdu hep hınzır uyudu simdi...ben gene 1 yada yarımssaaat sonra gerı uyandarayım demı bu gece uykusu olamaz heraldeee :uhm:

gündüz az uyuduysa tabikide gece uykusu olabilir tatlım. benim oğlum da 8buçuk-9 gibi gece uykusuna geçiyor. gece 1 ya da 2 kez emmeye kalkıyor. ama sabah 6'da ayakta!:1shok: kurulmuş saat gibi! bazen emip yine uyuyor bazende paşa gibi yatıyor annesiyle babasının arasındakaydirigubbakcemile3

kızlar saolun ben sutumun yettıgını dusunuyorum ama dedım ya bıraz zayıf sankı aslında bende muhallebı ye falan baslamak ıstıyorumda korkuyorum nasıl bı surec oldugunu sızden az cok goruyorum ben sımdıye kadar alısmısım rahata dedımya bu ek gıda ısı benı cok zorlayacak gıbı

Ben yatıyorum kızlar Bora uyurken bende dinleneyım malum 5 te nöbet başlayabilir bizde.ÖPÜLDÜNÜZ

aslıcım ıse yaradımı pekı senınkı uyudumu rahat rahat bılıyorum sen cok zorlandın ınsallah duzelecek yagız pasa

neden zorlasınki canım? ben zevkle yapıyorum. oğluma kaşıkla bişiler vermekte çok zevkli bence:)) tabi karışık bir süreç olduğu kesin, emziriken sadece anne sütü yetiyor. ama şimdi ne zaman ne versem, bunla doydumu,ne kadar yedirsem acaba, kafalar karışıyor.kafamçokkarıştı ama hepsi içgüdüsel bence. olupta gidiyor kendi kendinesositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…