iki kavonoz yoğurduuu neden yaptın kıı o kadar yoğurtmu yiyoo defnee
bizim alişde saat 7 de yattıı daha kalkamazzz mama yapacam yedirecem bende uykusunda sabahda erkenden kalkarr
Kız iki kavanoz derken 125 cc'lik meyve püresi kavanozu varya onları diyom. 2 gün yediricem işte a.s
heee eee benim kavonoza fazla geliyor sen kaç cc mamaya mayalıyonn
tşk.ederim cicimmm
bu siboo amma yoğunn pek aktif göremiyom kendisinii
aman maan masalllah defnosa nazar degmesın pınarcımm..Allah banada o gunlerı gosterırmı acep yaaa:Saruboceq:
ben geldim iftardan şimdi geldik oturuyoruz
ayşecim sen 1 leri al ben sana yardım ederim seneye bende 4 okutucam sende bana yardım edersin:))
tamam canım:) a.s.ben geldim iftardan şimdi geldik oturuyoruz
ayşecim sen 1 leri al ben sana yardım ederim seneye bende 4 okutucam sende bana yardım edersin:))
iyi geceler canım.a.s.Kociş yeter artık gözlerin kızardı diyip duuyor. Ben kaçar bacılar. Öptüm hepinizi a.s.
kızlar nerdeyse hepınız ek gıdaya baslamısssınız bız 10 gun sonra 5.ayı bıtırıyorz daha ben hıcbısey vermedım oglum sızınkılere gore zayıf bıraz dr normal dıyor ama bılmıyorum
bıde benım sutum yetıyor gıbı gelıyor bana cunku oglum emıp emıp memeyı atıyor agzından doyunca bıdahada almıyor ac kalsa daha emmek ıstemesı lazım ama dedım ya bıraz zayıf gıbı 1 hafta once 6300grdı
kızlar nerdeyse hepınız ek gıdaya baslamısssınız bız 10 gun sonra 5.ayı bıtırıyorz daha ben hıcbısey vermedım oglum sızınkılere gore zayıf bıraz dr normal dıyor ama bılmıyorum
bıde benım sutum yetıyor gıbı gelıyor bana cunku oglum emıp emıp memeyı atıyor agzından doyunca bıdahada almıyor ac kalsa daha emmek ıstemesı lazım ama dedım ya bıraz zayıf gıbı 1 hafta once 6300grdı
bızde baslamdık aysuncum daha ama ben dun ılk kez kavanoz muhallebı werdım uyku için..dr ıyı dıyosa ıyıdır bıtanem ya sutun yettı yere kadar aanesutu nede olsa.bızımde 13unde kontrol bakalım bıze ne dıcek dr?
ESEN canım hosgeldın...
PINAR sen kacar sanırsam optuk defnemle seniiii
kızlar oglanı bu saatte gerı uyutmayım dedım ama yok sawası o kazandı 8 de uyandıydı 2 sat gectı tabı uyku mızıklıı yapıo zor zaptettıum gene kucak ıstedı durdu hep hınzır uyudu simdi...ben gene 1 yada yarımssaaat sonra gerı uyandarayım demı bu gece uykusu olamaz heraldeee :uhm:
Ben yatıyorum kızlar Bora uyurken bende dinleneyım malum 5 te nöbet başlayabilir bizde.ÖPÜLDÜNÜZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?