neden zorlasınki canım? ben zevkle yapıyorum. oğluma kaşıkla bişiler vermekte çok zevkli bence:)) tabi karışık bir süreç olduğu kesin, emziriken sadece anne sütü yetiyor. ama şimdi ne zaman ne versem, bunla doydumu,ne kadar yedirsem acaba, kafalar karışıyor.kafamçokkarıştı ama hepsi içgüdüsel bence. olupta gidiyor kendi kendinesositososito
Ben yatıyorum kızlar Bora uyurken bende dinleneyım malum 5 te nöbet başlayabilir bizde.ÖPÜLDÜNÜZ
aslıcım ıse yaradımı pekı senınkı uyudumu rahat rahat bılıyorum sen cok zorlandın ınsallah duzelecek yagız pasa
gündüz az uyuduysa tabikide gece uykusu olabilir tatlım. benim oğlum da 8buçuk-9 gibi gece uykusuna geçiyor. gece 1 ya da 2 kez emmeye kalkıyor. ama sabah 6'da ayakta!:1shok: kurulmuş saat gibi! bazen emip yine uyuyor bazende paşa gibi yatıyor annesiyle babasının arasındakaydirigubbakcemile3
IYI GECELER CANIM...dınlen hadı yaramaz cok yoruyo nede olsa...
dunden once sabah hep 6da uyuyodu ya emdıınde bıbucuk yada 2 saat sonra kalkardı emmeye tekrar ve daha gec uyurdu aysuncum muhallebıyı 11 gıbı yedı aksam gecede 3 :30 da uyudu 4 e dogru ve ucbucuk sat sora emmeye kalktı bıde sabah 8 de uyandı 10 dada ben uyandırdım zaten canım.inş duzelcek aysuncum ya kendı kafama gore bişiler yapmaya calışıom ya bakalım ıyımı kotumu olcak sonuc
gunduz 3:30 saat uyuttum sadece aksam 8 e kadar oda...
şimdi bıdaha uyudu aysecım kararsız kalıom ya işte bende duzen olmayınca gecemı gunduzmu uykusu kestıremıyom halıyle...
ortalama 9 saat uyuyo yanı benımkıde gece uykusuna gecınce 8 saat uyuyo arada 3 kez falan kalkıyo bazen daha cok emmek için...ohhh maşallah totişime anne babasının arasındada uyurmusssŞeniz
aysecım ve aslıcım gece uykusunu alınca gunduz de uyuyor dımı bebıslerınız benımkı 9 da yattı sımdı 12 gıbı emzırırım ınsallah sabah 5-6 gıbı kalkar 6 da uyumaz kesınlıkle oynsmak ıster bende aramıza alırım 8ı gecerek uyur 2 saat sonra kalkar bu boyle 2 saat uyanık 1 -2 saat uyku seklınde surer tabı arada ıstısnaı durumlar olabılıyor ama genelı boyle
aslıcım ınsallah gırecek duzene tatlımm yaaa:teselli:
aysecım ve aslıcım gece uykusunu alınca gunduz de uyuyor dımı bebıslerınız benımkı 9 da yattı sımdı 12 gıbı emzırırım ınsallah sabah 5-6 gıbı kalkar 6 da uyumaz kesınlıkle oynsmak ıster bende aramıza alırım 8ı gecerek uyur 2 saat sonra kalkar bu boyle 2 saat uyanık 1 -2 saat uyku seklınde surer tabı arada ıstısnaı durumlar olabılıyor ama genelı boyle
aslıcım ınsallah gırecek duzene tatlımm yaaa:teselli:
bizimde sizinkine yakın canım. 9gibi yatar.iyice doyduysa 2 gibi kalkar,emip geri uyur.sonra eğer 6'dan sonra kalktıysa,oynaşmak ister. 7,8 gibi elimizi tutup aramızda yatar yenidenopuyorumnanaktan ama altıdan önce kalktıysa,yine emer ve geri uyur. :asigim:
Selam Kizlar,
Nihayet geldim Asli'cigim. Gecmisi okuyayim, esime cay yapayim, Doruk'a aralarda bakayim derken, benim yazmam epey sarkiyor.
Bu arada kafan karismasin Yagiz Pasa'yi uyku düzenine alistirirken. Benden sana bir öneri, gündüz uyuma süresi 3 saati kesinlikle gecmesin. Bizim plan söyle örnegin.
Sabah 06:00-06:30 gibi kalkiyoruz. (Biraz erken ama ben zaten erken uyanan biriydim, Doruk'la biraz daha erken uyaniyorum.)
Emzirmek, oynamak(özellikle yormak gerekiyor), alt temizligi derken 1-2 saat sonra yine uyuyor yaklasik 1 saat. Sonra yine ayni tempo. Aksam yedilerde uyku sinyalleri geliyor ve en gec 20:30'da gece uykusuna geciyor. Ki, bazen 19:00'da gectigide oluyor. Ve 2-3 kere emmeye kalkiyor. Emmesi sorunlu oldugu icin, ben uyurken aliyorum, emiyor ve uyanmadan geri yatiyor...Sende kafanda plan belirle ve ona uydur bence.
bende yatayım kızım uyudu arada ağlasa da uyudu şükür
iyi gecelerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?