2009 Mayıs Anneleri

cnm dedımya korkuyorum ama ınsallah dedıgın gıbı bı olup yoluna gırse alısırız her ıkımızde

Ben yatıyorum kızlar Bora uyurken bende dinleneyım malum 5 te nöbet başlayabilir bizde.ÖPÜLDÜNÜZ

IYI GECELER CANIM...dınlen hadı yaramaz cok yoruyo nede olsa...

aslıcım ıse yaradımı pekı senınkı uyudumu rahat rahat bılıyorum sen cok zorlandın ınsallah duzelecek yagız pasa

dunden once sabah hep 6da uyuyodu ya emdıınde bıbucuk yada 2 saat sonra kalkardı emmeye tekrar ve daha gec uyurdu aysuncum muhallebıyı 11 gıbı yedı aksam gecede 3 :30 da uyudu 4 e dogru ve ucbucuk sat sora emmeye kalktı bıde sabah 8 de uyandı 10 dada ben uyandırdım zaten canım.inş duzelcek aysuncum ya kendı kafama gore bişiler yapmaya calışıom ya bakalım ıyımı kotumu olcak sonuc

gunduz 3:30 saat uyuttum sadece aksam 8 e kadar oda...
şimdi bıdaha uyudu aysecım kararsız kalıom ya işte bende duzen olmayınca gecemı gunduzmu uykusu kestıremıyom halıyle...
ortalama 9 saat uyuyo yanı benımkıde gece uykusuna gecınce 8 saat uyuyo arada 3 kez falan kalkıyo bazen daha cok emmek için...ohhh maşallah totişime anne babasının arasındada uyurmusssŞeniz

aysecım ve aslıcım gece uykusunu alınca gunduz de uyuyor dımı bebıslerınız benımkı 9 da yattı sımdı 12 gıbı emzırırım ınsallah sabah 5-6 gıbı kalkar 6 da uyumaz kesınlıkle oynsmak ıster bende aramıza alırım 8ı gecerek uyur 2 saat sonra kalkar bu boyle 2 saat uyanık 1 -2 saat uyku seklınde surer tabı arada ıstısnaı durumlar olabılıyor ama genelı boyle

aslıcım ınsallah gırecek duzene tatlımm yaaa:teselli:

sen böyle karalı olursan olacak inşallah canım. patron onlar ama,bebek sonuçta bu. uykuya ihtiyacı var. gündüz uyumazsa mecbur gece uyuyacak. gece uykusunu alınca da gündüz uyumayacakzemuszemus şimdi uyandırma bence sen. ve de bir anda mucize olup düzene girmesini bekleme. yavaş yavaş canım. sabırlı ol. bu gece 3 saat uyur,yarın 4 belki öbür gün 6 ve gündüzleri uyanıp geceleri uyumaya başlaropuyorumnanaktan inşallah canım.
benim paşa uyuyor aramızda ama sadece sabahları. geceleri,asla! hatta odasına alıştırmaya çalışıyorum yavaş yavaşa.s gerçi gözümü açıp yanımda göremeyince çok üzülüyorum ama:gitme: buna da alışacazkaydirigubbakcemile5

benımkı geceyı gunduz yaptıı için aysuncum sabah 6 ıle oglen 2 arası uyuyordu arada emmeye kalkıo tabı 8-9 arasıda uyanık gecırıoduk genelde..gunduzde uyurdu boluk boluk 3 4 saat falan canım..dun den berı uyutmutyorum artık gece kacta yatarsa yatasınn artık sabah 9 da kaldırıcam bu sabah 1 saat rotarlı kalktık ama kendımı kaldıramadım yataktanmn halıyle...ve gunduzde 3:30 saat uyuttum bakalım gece nolcak?
aynen canım benımkıde senınkının tam tersı sekıldeydı duzenı...gunduzde uyuyo yani..

bizimde sizinkine yakın canım. 9gibi yatar.iyice doyduysa 2 gibi kalkar,emip geri uyur.sonra eğer 6'dan sonra kalktıysa,oynaşmak ister. 7,8 gibi elimizi tutup aramızda yatar yenidenopuyorumnanaktan ama altıdan önce kalktıysa,yine emer ve geri uyur. :asigim:
ama gündüz seninki kadar çok uyumuyor canım.sabah 9 gibi kalkarsa, öğleden önce bir kere uyur 1 veya 1 buçuk saat. öğleden sonra da bir kere uyur 2 veya 2 buçuk saat. belki bazen de akşam 6 gibi yarım saat filan uyuyor.

Son düzenleme:
hıh benımkı kendılıınden uyandı kestırme uykusu yaptı sanırım bu kestırme uykusunu gece 12 1 yada 1 2 arası 40 dk uyuyp sabah 6 ya kadar ayaga dıkerdı benı...ış bu uyku o uykudurda bıkacsaat sora gerı uyur kuzucum..bırazdan muhallebısını yedırcem bakalım kızlar...

Selam Kizlar,

Nihayet geldim Asli'cigim. Gecmisi okuyayim, esime cay yapayim, Doruk'a aralarda bakayim derken, benim yazmam epey sarkiyor.
Bu arada kafan karismasin Yagiz Pasa'yi uyku düzenine alistirirken. Benden sana bir öneri, gündüz uyuma süresi 3 saati kesinlikle gecmesin. Bizim plan söyle örnegin.
Sabah 06:00-06:30 gibi kalkiyoruz. (Biraz erken ama ben zaten erken uyanan biriydim, Doruk'la biraz daha erken uyaniyorum.)
Emzirmek, oynamak(özellikle yormak gerekiyor), alt temizligi derken 1-2 saat sonra yine uyuyor yaklasik 1 saat. Sonra yine ayni tempo. Aksam yedilerde uyku sinyalleri geliyor ve en gec 20:30'da gece uykusuna geciyor. Ki, bazen 19:00'da gectigide oluyor. Ve 2-3 kere emmeye kalkiyor. Emmesi sorunlu oldugu icin, ben uyurken aliyorum, emiyor ve uyanmadan geri yatiyor...Sende kafanda plan belirle ve ona uydur bence.

Bu arada Pinar ve Sibel, gözümden kacmadi evet Banu'nun, Tülay'a verdigi selam. Biraz komik oldu gerci

Pinar bu arada Doruk'da öksürüyor aralarda. Tedirgin oldum, doktora götüreyim diyordum ama öyle günde ya 1, ya da 2 kere. Simdi oyun mu oynuyor bu hain tosbaga benimle:roflol:

Bozon ya kafaya takma canim, varsin obez desinler. Sen emzirmene bak, sevin ki, sütün yetiyorda artiyor. Kizin kilo aliyorsa, sütünün kalitesi yüksek ve yogundur sanirim. Birde hepsini emiyorsa, zaten o kadar kilo almasi kacinilmaz. Benim oglum 3-5 dk'dan fazla emmiyor gündüzleri, kalan süt ziyan oluyor diye cok üzülüyorum mesela. Ama kilo alimi istikrarli, o yüzden artik daha az üzülüyorum. Her cocugun bir karakteri var iste, cok zorlamamak gerek. Degisiklikleride birden degil, azar azar yaparsan, sarsilmaz cocuk bence.

Gülhan masallah Bora'ya. Ek gidalarada gecmis kuzucuk.

Kimsecikler kalmamis, bende yatayim. Parca parca yaziyorum ama unutmadan yazayim. Aysun sütünün yettigine kanaat getiriyorsan, sen emzirebildigin sürece emzir bence. Calismak gibi bir zorunlulugun yoksa, ek gidaya 6. aydan sonrada baslarsin. O zamana kadarda, tatlara alistirirsin azar azar. Ben öyle yapacagim yapabilirsem.

tahmin ettım cnm zaten...
bende kafamda gunduz 3 4 saat arası uyutayım dıordum ısabet olmus ...gecede yanı yagız uzun uyudumu 8 ssat bazen 9 saat uyuyo kımızaman az kımızamanda daha sık kalkıo emmeye ama olsun...dogru ılerlıyorum yanı...saolasın fılızcımŞeniz
bugun toplam gunduz 3:30 saat uyudu bıde aksam 10 dan sora tutamadım artık ayakta 40 dk kestırdı...bakalım nolcak geceye merakla beklıyorumm valla...
kıyamam doruga oksuruyomu cok ndeılse baksana oyun yapıomus hınzır defne hanım oynuomus annesıylakaydirigubbakcemile3alem valla bu cocuklarrrr

bende yatayım kızım uyudu arada ağlasa da uyudu şükür
iyi gecelerr

ıyı geceler esencımmmŞeniz

bende oglusa muhallebısını yedırdım azcıkta emzırdım...uykusu var sıpanın kendı kendıne nınnı soyluyo bıyandan..salladım ıkı kere salıncaında uyuyuoo salıncak durunca zınkk uyanıyo bende bıraktım sallamayıı bırazdaha dursun bakalım uyanık ne zaman gececek gece uykusuna....

kızlarrrrrrr eşim geldi işten...
weee eşim ewe geldiinde oglan ılk kez U YU YOR DUUUUUUhihoyyythihoyyyt
SON YAZDIIMDA SALAMAYI BIRAKTIdım ya uykusu war sıpanın uyumuyo durmuyoda bıreaz sakınlestı sora tekrar basladım salıncaında sallamay weeee mutlu son saat 1:15 sularında uyuduuuuhihoyyythihoyyyt
yaklasık 45 dk falan oldu we uyanmadı eger 2:15 ded uyanmazsa bu gece uykusu....sositososito
dun 3:30 da uyuduydu bugunde 1:15 ıkı gunde ıyı ılerleme haaa aman uyanmasın tekrarda:Saruboceq:yarın gorusuruz kızlarrr ben en gec kendı uyanmazsa 9 da uyandırcam kuzumuu cok opuorum hepıcınızı uzunca bı zamandan sora ılk kez bukadar erken yataga gıdıcem yaa bu gecede benı tutmaz şimdi uykukaydirigubbakcemile3

günaydın annişler nasılsınız herkes ve bebişler iyidir umarım
yine cumartesi VE BEN ıŞTEYıM ÜFFFFFFFFFFFF
çok gıcık ya.

günaydın kzılar,nasılsınız?
bikaç gündür giremiyorum
eşim evde oluyor
evde olunca pc ona ait tabi
geçmişi okuyamadım çok uzun umarım kötü bişey yoktur.
3-4 gündür güya ek gıdaya başladık
ama sürekli kusuyor ya ağır mı geldi acep erken mi ki
akşamları muhallebi veriyorum tok tutsun diye yine 2-3 saat sonra kalkıyor aynı mamadaki gibi
sizlerdede aynı mı durum merka ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…