2009 Mayıs Anneleri

kızlar demiştim yaaa ömerim yemiyor diyeee yaww çocuk biberon istemiyormuş 140 cc ile olan sabah kahvaltısı ballıirmikli bi yedi normal kase ile iki kase yedi kuşummm şimdi uykuya geçiştee

Sütün yetiyorsa kilosunu takma kafana canım. Ek gıdaya geçişte kolay merak etme. Bikaç gün insan hangi saatte ne yapacağını şaşırıyor ama sonra yoluna giriyor herşey a.s.

Canım eğer katı yiyecekse 130 cc'ye 5 yemek kaşığı yapıyorum. Onu yemekten sıkıldığı için bende 180 cc'ye 5 kaşık yapıp sulu verşyorum. 165'de falan uyuyor kaydirigubbakcemile3

Benim bi öğlen 2 saat bide öğleden sonra 2 saat gündüz uykusu var kuzumun. Sonra 8-8:30 gibi gece uykusu a.s.

Evet canım benimki tamamen oyun yapıyor. Sabahta babasıyla aramıza yatıyodu. Ben uyumuşum. Babasıyla oynuyormuş. Babasıda mahsus gözlerini kapatmış. Bizimki başlamış öksürmeye kaydirigubbakcemile3

kızlarrr bakın ne buldummm bence bu yarışmaya bizden birileride katılmalı haydi adaylarınızı yollayın ..
http://www.kadinlarkulubu.com/ozel-duyurular-site-paylasimlari/312846-ayin-uyesi.html

Bi bakalım canım a.s.

Hadi inşallah uyumuştur sabaha kadar :lepi:

günaydın annişler nasılsınız herkes ve bebişler iyidir umarım
yine cumartesi VE BEN İŞTEYİM ÜFFFFFFFFFFFF
çok gıcık ya.

Günaydın canım a.s.

Çok mu kusuyor CADIARZU Benimkide çıkarıyor mesela ama öyle çok fazla değil a.s

Benimkide mutlaka 2 yada 3 gibi kalkıyor. Tok mu tutmuyor yoksa illa mememi istiyor anlamadım :uhm:

kızlar demiştim yaaa ömerim yemiyor diyeee yaww çocuk biberon istemiyormuş 140 cc ile olan sabah kahvaltısı ballıirmikli bi yedi normal kase ile iki kase yedi kuşummm şimdi uykuya geçiştee

Ay yerim ben onu adam oldu kızım o ne biberonu artık kaydirigubbakcemile3

günaydınlar kendimi daha iyi hissediyorum bide duş aldımmı çok iyi olacammm

Oh maşallah. Aman bacım dikkat et kendine a.s.

günaydın annişler nasılsınız herkes ve bebişler iyidir umarım
yine cumartesi VE BEN İŞTEYİM ÜFFFFFFFFFFFF
çok gıcık ya.

kolay gelsin canım...
az kaldı yafs sıkma canını sora cumadan pzrt ye hep ewde olcan aysecimmmŞeniz

agırmı geldıkı acaba ya ek gıda :uhm:su ek gıda işi benıde basladı korkutmaya haa..
beyazvcım bende 2gundur werıyorum muhallbı aksam 11 gıbı benımkı yarım yada en fazla 1sat rotarlı kalkıyo tekrara emmeye cok fazla bi deişiklik yok yani...

offf kıyamam kuzuma bıberonu sewmemiş annesii..koca adam olmusta kase kase
de yermiş totikimmmmopuyorumnanaktan
sewındım bırso daha ıyısın he bugun aman anacım cabuk atlattın sayılır dıkkat et kendıne cnmŞeniz

KIZLARRRR GÜNAYDINNNNopuyorumnanaktan
SKOR:1 0 ben one gectimmmm kaydirigubbakcemile3dun 1:15 de uyudu 2:20 gıbı emmeye kalktı emdı gerı uyudu we ben sabah 8 de uyandırdım kuzucumu gene:1no2:normala gore yatısı gec daha da one cekmek için sole yatısını aksam 11 e bı ceksem o duzende gıtcem hep...ay cok mutluyum ama kızlar yahihoyyythihoyyytuzun zamandan berı ılk kez gece bukadar erken yataga gırdım hoş ben uyuyamadım ya ee yağız benıde benzettı kendıne kı gunduzde uyumadıydım artık 6 saat uykuyla zıpcık gıbıyımkaydirigubbakcemile3bıde hakımıyet bende lunca daha bı ıyı geldı onceden vermişim ipleri yağıza oynatmış durmuş elinde beni :bbo:
eşim kalktı 8 de oglanla o durdu basında ben 1ssaat daha uyudum...şimdi kocişte yattı oglanla kalksınlar kahvaltı yapcaz....bugun iş cok-tatlicadiarzu-
temızklık olcak
market alışwerişi

yağız uyutulmıcakkkk-tatlicadiarzu-

Günaydınlar bacılar a.s.

Bizde babamız biraz daha uyusun diye kalktık kızımla. Salona geldik. Gece 2'de bi uyandı bizimki emmek için. 4'e kadar salıncağında sallandı. Ben o arada uyumuşum. 4'te oda uyumuş. Gece gece ilk defa yaptı. Oyun istedi demekki kuzum kaydirigubbakcemile3

7'de uyandı emmek için. Yanımıza aldık. Uyumuşuz yine zemuszemus

Bugün Defnoşa alışveriş yapmamız lazım. Akşamda iftarda eşimin amcasındayız. Zaten yarında 8 kişi misafirim var oyyyyyy akannehir

CAnım çok sevindim ya bak yavaş yavaş giriyo düzene. Bide şöyle 10-11 gibi yatmaya alışırsa tam olur ne güzel alkisalkisalkis

kızlarr ben mutfaga kaca kahvaltıyo oglan uyanmadan hazırlayım eşimi kaldırayım 11de gerı uyandırcam kuzuyuuuu kahvaltıdan sora gelırımmm:))

kızlarr ben mutfaga kaca kahvaltıyo oglan uyanmadan hazırlayım eşimi kaldırayım 11de gerı uyandırcam kuzuyuuuu kahvaltıdan sora gelırımmm:))

Afiyet olsun canım a.s.

BEnim cadıda bi dursa bende edicem kahvaltı eşim uyurken ama :bbo:

evet beyazcığım muahllebi yeselerde kalkıyolar bizi pek tok tutmuyorr
oysa muhallebinin üzerinde öyle yazıyor,ama bizimkilere hak getire akannehir

oy maşallahhh

yarın akşam iftara misafir çağırıcam bende
gidem biraz temizlik yapam akşamda yemeklerin bir bölümünü hazırlayayaım
sonrasına da bakzarız artık
pınar verdiğin tarife göre yoğurt mayaladım
büyümix vardı evde elmalı armutlu onunla mayaladım bilmem nasıl olacak
çok merak ediyorum
ilk kez yoğurt yediricem bu akşam eğer olursa tabi

birsen geçmiş olsun cnm hastamıydın,geçmişi tam okumadığım için pek haberin yok
ama iyi olmana çokkk sevindim

sağolun kızlarrr yawwww

pınarımm ayyy bizim alide aksam 7 de uyuyuncaaa gece 3 de kalkmış bi enerjikkk aman oyun isityorrr hemen ananede kudurttu onuuuu kudurk kuduruk sahur yaptılarr

kahvaltı edeyim çok acıktım sonra uğrarım yine
ceren kolay gelsin cnm sanada

sağol canım...afiyet olsun.

ohh afiyet olsun iyi uykular paşaya..

sanada günaydın pınarım..

inşallah canım ya şu saat bir 12 olsaydı..

ay inşallah bizde yarın çıkıcaz mirza berkeme bayramlık alıcaz.
Iftarda misafir bebekle çok zor oluyor allah yardım etsin canım kolay gelsin

afiyet olsun canımm

ay canım sanada kolay gelsin o zaman..

yaw siz hepiniz ek gıdaya başlamışsınız ben daha hiçbirşey vermedim. sadece şimdi sütüm biraz bu hafta az gibi geldi milupa mama aldım arada da yarım çay bardağında daha az miktarda şeftali suyu sıkıp veriyorum.
siz neler veriyorsunuz ?

Günaydın KIZLAR,
Bizde sabah 5 te kalktık ama o zamana kadar 2 kere uyandı yıne.Ya düzene gireceğine zıvanadan cıkıyor iyice.Sabır diliyorum sabır.Dönsöz olucam bu gidişle karsısında oynamaktan.Oturunca ağlıyor.

Neyse sımdı sebzeleri pişiyor bakalım basarılı olucakmı ilk deneme.Ben bile sevmem kabak ya nasıl yıyıcek bu cokuk hiç bilmiyorum.

Aslı tebrik ediyorum canım.Süper gidiyorsun.

Birsom iyimişsin bomba gibi ol inşallah herzaman

Pınarım gunaydın kolay gelsin.

Filizcim sağol basladık bizde hayırlısıyla

ewet pınarcım yaaa cokk saolasın canım benimm..opuyorumnanaktaninş 10 11 gıbı yatmayada alışacakkk :Saruboceq:

a.s.

İnşallah tutar canım ama büyümixle değil babymix'le mayalasaydın keşke :uhm:

sağolun kızlarrr yawwww

pınarımm ayyy bizim alide aksam 7 de uyuyuncaaa gece 3 de kalkmış bi enerjikkk aman oyun isityorrr hemen ananede kudurttu onuuuu kudurk kuduruk sahur yaptılarr

Bu gece kudurma gecesiydi anlaşılan kaydirigubbakcemile3

sanada günaydın pınarım..

ay inşallah bizde yarın çıkıcaz mirza berkeme bayramlık alıcaz.
Iftarda misafir bebekle çok zor oluyor allah yardım etsin canım kolay gelsin

Sağolasın canım a.s. Evet biraz zor olucak ama en azından hepsi çok yakın arkadaşımız. Kendi işlerini kendileri de hallederler yerimseniben

Ben sabah öğlen arası meyve püresi, öğlen akşam arası yoğurt, bi ara meyve suyu, gece yatmadan öncede muhallebi veriyorum a.s.

Günaydın canım sağoalsın a.s.

İnşallah sever sebzeleri Bora'cık a.s.

Defnoş'um uyudu. Babamızda uyurken bende evi toparlayayım ve şu beyazlarımı ütüleyeyim. Öptümmmm a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…