hehehee SKOR:3 1 24:10 DA UYUDU BENIM YAYAMAZZZ 1 de emdı yarımsat sorada hihoyyythihoyyytgerı uyudu
herkese ıyı gecelerrrrrrrropuyorumnanaktan
ben varımmm semoşumm bacımmmm sen otururken bana uyumak düşermii :)))))))
yok hayatım sahur bekliyorummm ...
yarın kandin ya inş oruç tutacam bu ramazan ilk bakalım zor olmaz umarım :))
yok hayatım sahur bekliyorummm ...
yarın kandin ya inş oruç tutacam bu ramazan ilk bakalım zor olmaz umarım :))
anam ne yalanci kadinlarsinizDDD tesadüfmüş saat olmus hala konusuyorlar msn de virvirvir bugunu buldunuz demi işim var ya hatunlarin yatmayacagi tuttu davulcularda kacti :))))))))
anam ne yalanci kadinlarsinizDDD tesadüfmüş saat olmus hala konusuyorlar msn de virvirvir bugunu buldunuz demi işim var ya hatunlarin yatmayacagi tuttu davulcularda kacti :))))))))
he yarin kandiinuykusu gelmiş bunun
benım burdakıler gıttı kactı saynızde bıramadınızkı gıdeyım sımdı hulyayla senın davulculara gelıcez
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ee bizim aşkımız akşama kadar değil sahura kadar tubişimmmmm delikafaduldendelikafadulden
hem sen ispiyoncu aldun çıktın başımıza bee :mymeka::mymeka::mymeka:
gel buyur bacim
:)))))) sahura kadar he
ne ispiyonu ben kimmmm bennnn akannehir akannehir akannehir
geldi valla :bbo::bbo: bırakmıyosunuzkiş yatam beeeeeeeeeeeee kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
jadir gecesi :kedi::kedi:
:roflol: :roflol: :roflol: kandiN idi şimdide jadir gecesi oldu :roflol: :roflol: :roflol:
:tomato::tomato::tomato::tomato::tomato:
benım son davulcu gecıyor fırsat varken bırakın gıdeyım barı
:roflol::roflol::roflol::roflol:
gerçekten gözlerim kaymışşşş sayenizde :mymeka::mymeka:
bunlar banami sanamibanaysa saolasin canim sevmem domatesi
kiz bu arada ikona senin adini vermişlerDDDD hiç alakasida yok ama :hulya: :hulya:
Allahim iftiradan sakla beniii..duyanda ben zorla tutuyorum sancakkizim benim işim gücüm vr sen tutuyorsun beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?