gitmeeeeeeeeeeeeee şirkett sneinnnn kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
hem bak sana bayramlık alıcammmm :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
benım son davulcu gecıyor fırsat varken bırakın gıdeyım barı
bayramlık davulcuda alıyor başka ne alcan soyle bakım delikafadulden
tubişde ayse serranın ayakkabılarını yolluyor yaşasınnn bayramlıklarım hazır davulcu gıtsde olur hihoyyythihoyyyt
sana tabikiii kötükedihüsokötükedihüso
cnm biliyolar ne kadar hamarat olduğumu hem chat yapar hem örgü örerimm saolsun beyazcığımınnda dikkatini çekmiş bugünnn :hulya::hulya::hulya:
sana tabikiii kötükedihüsokötükedihüso
cnm biliyolar ne kadar hamarat olduğumu hem chat yapar hem örgü örerimm saolsun beyazcığımınnda dikkatini çekmiş bugünnn :hulya::hulya::hulya:
napam cnm sensiz geceler çekilmiyorrrrrrrrrrrrrr
bayramlık davulcuda alıyor başka ne alcan soyle bakım delikafadulden
tubişde ayse serranın ayakkabılarını yolluyor yaşasınnn bayramlıklarım hazır davulcu gıtsde olur hihoyyythihoyyyt
şu örgülerını satalımda kartlara para yatırırp alışverıs yapalımmı hülümmm
kinaye olsun diye öyle yapmişlar bence
şaklabanmiyimi ben be
oyy kuzummm bukadar sevincegini bilseydim daha önce yollardim sanapembeyi sana beyazi hülyaya yollicam
:)))))) sen yarin cikip bekleböyle olmuyor
estafurullah cnmmm Şeniz
ben kırmızıları istiyorummmmmmmmm :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
anam ben her gece sahura kadar oturuyorum ama ilkkez bugun yoruldum size laf yetiştircem diye..bitti pil mil..gidiyorum artik :) hayirli gecelerrrr mucksssssss
gunaydınsenağlama dun doktorun mıkrop kapmıs dıye verdıgı ılacları ıcmıyo kuzum ıctıgınıde kusarak cıkartıyor ne yapacagımı şaşırdım dun gecede saat başı uyandı bellı bı agrısı var ama bısey yapamıyorum :çok üzgünüm: aptamılı bı deneyeyım dedım onuda agzına alır almaz öggg dedı ıstemedı sütümden baskasını kabul etmıyo nasıl içirecem şurupları bı akıl verın delırecem yaaa:çok üzgünüm:
gunaydınsenağlama dun doktorun mıkrop kapmıs dıye verdıgı ılacları ıcmıyo kuzum ıctıgınıde kusarak cıkartıyor ne yapacagımı şaşırdım dun gecede saat başı uyandı bellı bı agrısı var ama bısey yapamıyorum :çok üzgünüm: aptamılı bı deneyeyım dedım onuda agzına alır almaz öggg dedı ıstemedı sütümden baskasını kabul etmıyo nasıl içirecem şurupları bı akıl verın delırecem yaaa:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?