2009 Mayıs Anneleri

gitmeeeeeeeeeeeeee şirkett sneinnnn kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

hem bak sana bayramlık alıcammmm :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

bayramlık davulcuda alıyor başka ne alcan soyle bakım delikafadulden

tubişde ayse serranın ayakkabılarını yolluyor yaşasınnn bayramlıklarım hazır davulcu gıtsde olur hihoyyythihoyyyt

sana tabikiii kötükedihüsokötükedihüso

cnm biliyolar ne kadar hamarat olduğumu hem chat yapar hem örgü örerimm saolsun beyazcığımınnda dikkatini çekmiş bugünnn :hulya::hulya::hulya:

şu örgülerını satalımda kartlara para yatırırp alışverıs yapalımmı hülümmm

sana tabikiii kötükedihüsokötükedihüso

cnm biliyolar ne kadar hamarat olduğumu hem chat yapar hem örgü örerimm saolsun beyazcığımınnda dikkatini çekmiş bugünnn :hulya::hulya::hulya:

kinaye olsun diye öyle yapmişlar bence

napam cnm sensiz geceler çekilmiyorrrrrrrrrrrrrr

şaklabanmiyimi ben be

bayramlık davulcuda alıyor başka ne alcan soyle bakım delikafadulden

tubişde ayse serranın ayakkabılarını yolluyor yaşasınnn bayramlıklarım hazır davulcu gıtsde olur hihoyyythihoyyyt

oyy kuzummm bukadar sevincegini bilseydim daha önce yollardim sana pembeyi sana beyazi hülyaya yollicam

anam ben her gece sahura kadar oturuyorum ama ilkkez bugun yoruldum size laf yetiştircem diye..bitti pil mil..gidiyorum artik :) hayirli gecelerrrr mucksssssss

nankör insanın hali başka oluyor biz sahur çabuk olsun diye seni oyalıyoz sen nediyonnn .....
ii hadi git bende kaçöar öpüldünüzz şekerlerr byee

günaydın herkese hepinizi özledim ne zamandır giremedim face e bakıyorum geçmişi okumaya çalışıyorum yetişemiyorum şimdiden sınav sorularımı falan hazırlıyorum vaktim varken
oğlum diş çıkarıyo hiç inmiyo kucaktan huysuzlaştı iyice artık yüzüstü yatarken sırt üstüne dönmeye de başladı tutamıyorum ben bu çocuğu çok hareketli yaa
herkes iyi mi

gunaydınsenağlama dun doktorun mıkrop kapmıs dıye verdıgı ılacları ıcmıyo kuzum ıctıgınıde kusarak cıkartıyor ne yapacagımı şaşırdım dun gecede saat başı uyandı bellı bı agrısı var ama bısey yapamıyorum :çok üzgünüm: aptamılı bı deneyeyım dedım onuda agzına alır almaz öggg dedı ıstemedı sütümden baskasını kabul etmıyo nasıl içirecem şurupları bı akıl verın delırecem yaaa:çok üzgünüm:

gunaydın canım gecmiş olsun nyı var kuzunun benım 15 gundur ablam yıgenım enıştem bendeydı hıc gıremedım gecmısı okumakta artık hak getıre
canım ılacı cok yavaş yavaş versen benım nazlı kızımada doktor farklı bır vıtamın verdı hıc sevmıyor hep atıyor agzından bende 1 olcego olctum cay kasıgıyla azar azar verıyorum kusmuyor az az verdıgım ıcınde daha kolay yutturuyorum bır dene istersın

Sütünü kasikla verip, surubu süte karistirsan? Acaba olur mu böyle? Ben kemik ilacini süte karistirip, kasikla veriyorum, öyle sorunsuz aliyor.

valla bılmıyorum kızlar bıde sütüme karıstırayım sersem gıbıyım kızım hasta olunca
grıplı bırı opmus mıkrop kapmıs dedı doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…