kızlar biz yola çıkıyoruz birazdan memleketten. öğleden sonra maraşta oluruz allah izin verirse. hepinize öpücükler:)
bilmiyorum ya kaçgündür çok huzursuzum kulak bu denge organı çok huzursuz ediyor vallaesenciğim geçmiş olsun nereden çıktı yaaa
esencim geçmiş olsun canım inşallah önemli birşey yoktur
siribron48 cnm benim oglumda ek gidaya basladigimizda kabizlik sorunu yasadi...En kolay cözumu kara erik püresi ... aninda etkisini gösterio. Burada 4 aylik meyve purelerinin arasinda satiliyor.Kizim da da kullanmistim bi daha yasamamisti kabizlik sorununu...zeytinyagiyla da karnina masaj yapabilirsin ..Bas parmaginla ters yöne dogru dairesel hareketlerle .. yerimseniben
Sİrİbone yenİ okudum cnm benİm neden bebeĞİnİ o kadar beklettİn eczanede fİtİller var ondan alıp rahatlıkla atabİlİrsİn bİzİmkİler 3 gÜn yapmayacak hee Çıldırırdı Çocklarr .....
GÜnaydın herkeseeee
beyaz 16 ve esen 81 hoşbulduk. teşekkür ederim.
herkese günaydın. arkadaşlar sizin bebişler ayaklarını yere basabiliyor mu? benim kızım hemen dizlerini büküp çöküyor. bir de kendi kendilerine sağa sola dönebilyolar mı? kızım 5 mayıs doğumlu 7700 gr 64 cm. gelişimi normal ama bana çok hareketsiz gibi geliyor. sizinkilerde durum nedir acaba?
şimdi benim iki velette basıyor adım atıyolar ömer göbeğimden omzuma kadar adımla çıkıyor aliş 3,5 4 aylıkken çivi gibi basıyordu çocuğum ......dönüyolar konuşuyolar (yani aguca) birbirlerine gülüyolar
aguluyolar, benimkilerde bi sorunmu var yaaa
kızlar biz yola çıkıyoruz birazdan memleketten. öğleden sonra maraşta oluruz allah izin verirse. hepinize öpücükler:)
günaydın kızlar
kulağım duymuyor sabah dr a gittim ameliyattaymış az sonra yine gidicem noldu kulağıma ya sol taraf bildiğin duymuyooooooooooo
akşama da eşim arkadasından arabayı alıcak gezeceğiz:))2 gündür evdeyim catlıycam yaın okuda baslıyor hepten sıkılıcam yaaaa
Selam Kızlar,
Biz de bitirdik bayramı geldik.Dün döndük istanbul dan.Cok guzeldi valla be gözüm gönlüm acıldı.Tabı benım yaban tavuğum dışında.Babannesı deliriyor Bora için o kucağa gidince nasıl ağlamak anlatamam.Evi de yadırgadı galıba bakınıp bakınıp ağladı.Nasıl alışacak bu cocuk hıç bilmiyorum.
Neyse 1.gun akraba gezmesı yaptık.2.gun tamamen cadde turundaydık.3.gun de istinye -bebek-boğaz gezdirdi koçişim benı.Dün eve geldik valızı attık yıne arkadaslarla buluştuk gece 12 de evdeydik sukur.
Tabı bu kadar gezerse bugun işler dağ gibi birikir.
Sabahtan beri çamasır yıkanıyor.Makına iflas etmezse iyidir.
Bizden böyle işte bacılar umarım hepiniz iyisinizdir.
incihancım hoşgeldin canım sevindim güzel olmasına bende tatilden döner dönmez hemen yıkadım çamaşırları evi temizledim iyi oldu hava değişikliği
Sağol Banucum senınde tatılin guzel geçmiş ohhh görümce stresınden sonra iyi gelmiştir.Duruyada masallah annesı kocaman olmuş.Ek gıdanızda hayırlı olsun.
ILGIN MAŞALLAH DURU KUZUMA....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?