2009 Mayıs Anneleri

günaydın kızlar
kulağım duymuyor sabah dr a gittim ameliyattaymış az sonra yine gidicem noldu kulağıma ya sol taraf bildiğin duymuyooooooooooo

akşama da eşim arkadasından arabayı alıcak gezeceğiz:))2 gündür evdeyim catlıycam yaın okuda baslıyor hepten sıkılıcam yaaaa

esenciğim geçmiş olsun nereden çıktı yaaa
bilmiyorum ya kaçgündür çok huzursuzum kulak bu denge organı çok huzursuz ediyor valla
dün seninle konuşurken duymak için pür dikkattim :)
esencim geçmiş olsun canım inşallah önemli birşey yoktur

saol canım inşallah şimdi namaz kılıp çıkıcxam inşallah önemli bişe değildir

esen geçmiş olsun. umarım ciddi bişeyin yoktur.
dırımkızı seninde kuzucuğuna geçmiş olsun. çocukların öksürmesine hiç dayanamıyorum. kıyamam ben ona. ıhlamur vermeyi denedin mi? belki iyi gelir.

tünaydin kizlar a.s.

bugun cok işim var..gene saat 3 oldu ben hala kalkamadim ciftlik basindan :)))

birsencim geçmiş olsun veletlere ya..ihlamur felan veriyorsundur muhtemelen..inşaAllah gecer biran önce..

esencim inşaAllah önemli bişi yoktur ya..tikanmiş olabilir..oh bu aksamda gezcekmişsin :) benim içinde gez bende senin için temizlik yapayim

banucum ve tülaycim oh sizde gezmişsiniz bayram boyunca :)) iyi yapmişsiniz valla kizlar..duruyla selinde iyiymiş :) durunun ölçülerine maşaAllah banucum..hadi hayirli olsun ek gidalariniz

neysem ben kactim kizlar a.s. mucksssss hepinizeeeee a.s.

Selam Kızlar,

Biz de bitirdik bayramı geldik.Dün döndük istanbul dan.Cok guzeldi valla be gözüm gönlüm acıldı.Tabı benım yaban tavuğum dışında.Babannesı deliriyor Bora için o kucağa gidince nasıl ağlamak anlatamam.Evi de yadırgadı galıba bakınıp bakınıp ağladı.Nasıl alışacak bu cocuk hıç bilmiyorum.
Neyse 1.gun akraba gezmesı yaptık.2.gun tamamen cadde turundaydık.3.gun de istinye -bebek-boğaz gezdirdi koçişim benı.Dün eve geldik valızı attık yıne arkadaslarla buluştuk gece 12 de evdeydik sukur.
Tabı bu kadar gezerse bugun işler dağ gibi birikir.
Sabahtan beri çamasır yıkanıyor.Makına iflas etmezse iyidir.
Bizden böyle işte bacılar umarım hepiniz iyisinizdir.

incihancım hoşgeldin canım sevindim güzel olmasına bende tatilden döner dönmez hemen yıkadım çamaşırları evi temizledim iyi oldu hava değişikliği

bı bakım bende kara erık puresıne saol canım...Şeniz

aldım bacım aldım fıtıl meraketme canım saolasınnnŞeniz

bazı bebekler hareketsız oılabılıyo canım ewham yapma dr normal dıyosa normal..benımkı 13mayıs dogumlu aşırı hareketlı sadece uyurken wede emerken duruyo sıpa donmeyede basladı tam donemesede yarım donuyo 2 kere falan kendılıınden dondu..ayaklarının ustune basıyo ama uzun kalamıyoo...

masallahhhh tosunlara

kızlar biz yola çıkıyoruz birazdan memleketten. öğleden sonra maraşta oluruz allah izin verirse. hepinize öpücükler:)

donuyosunn aysecımm hadı ıyı yolculuklarrrrŞeniz

gecmişollsun tatlım ya inş onemli bişi deildır...

ah bu oğluşlarrr
benımkıde aynı yaptı gulhancım..babaannesınde cıyak cıyak agladı hatta mugladan donerken arabayı gcekıp saga battanıyede salladık oglanı..kıcımın ustune oturtmadı hıc ewe gelınce rahatlıyo cocuk ya...
3.gunde benım babaanneme gıttık orda gık cıkartmadı sıpa..ben kayınvalıdemgılde huzursuzum ya cocuklar annesının hzuursuzluunu hıssedermişş oda huzursuz olurmus bılmem ondanmı ol huzursuz durdu emmedı bıle benı dusun...

slm kızlarrr herkezler ıyıdır umarım..bızım kabızlıımız gecmedı hala ne zeytın yagı ne fıtıl kar etmedı fıtılle azcık yapabıldı bugunde kendılıınden azıcık bı8 kaka yaptı bole hafıf puturlu bıde yeşil rengıı nıyeyse hala duzelmedı sadece emzırıyorum meyva suyunu falanda kestım..işin garıbı ole asırı huysuzlanmıyo kaksın ı yapamadıı için aglamıyo yanı sadece arara ıkınıyo gıbı sesler cıkartıyo ama allttan gaz cıkartıyo kaka yok yalnız yarın dan sonarada duzelmezse dr a gıtcez
yalnız kakasının rengı kafamı karıstırıyo usutme deıl fazla mı emıyo acaba ondanmı yeşilki rengı:uhm:

incihancım hoşgeldin canım sevindim güzel olmasına bende tatilden döner dönmez hemen yıkadım çamaşırları evi temizledim iyi oldu hava değişikliği

Sağol Banucum senınde tatılin guzel geçmiş ohhh görümce stresınden sonra iyi gelmiştir.Duruyada masallah annesı kocaman olmuş.Ek gıdanızda hayırlı olsun.

geldim şükür önemli bişeyim yokmuş tıkanmış kulağım temizledi dr hemen açıldı ay duymak gibisi yok valla Allah sağlıktan uzuvlarımızdan yoksun bırakmasın bizleri
incihan gezmişsin bacım oh sefan olsun ne güzel bende gezicem bugün

Sağol Banucum senınde tatılin guzel geçmiş ohhh görümce stresınden sonra iyi gelmiştir.Duruyada masallah annesı kocaman olmuş.Ek gıdanızda hayırlı olsun.

evet tatlım iyi geçti çok şükür eve geldim dinlendik sonra i başı yaptım ek gıdayı az veriyorum şimdilik damak tadı alışsın

benim bebeğim de ek gıdaya başladığımızdan beri günde bir defa kaka yapıyor allaha şükür kabızlık olmadı. önceden 4-5 defa yapardı. ben meyve püresi, yoğurt ve akşamlarıda muhallebi veriyorum. onun dışında emziriyorum.
ya arkadaşlar ben yoğurdu bebelac devam sütüyle mayalıyorum. çok da güzel yiyor. ama biter bitmez aynen kusuyor yavrum. sadece yoğurdu kusuyor. anlamadım sebebini. doktorumuza sorsam mı acaba. ya utanıyorum da artık adamı zırt bırt aramaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…