merhaba kızlar biz evimize döndük
babaanesini de getirdik kızımın ben okula başlayınca o bakıcak ama bugün bizim cadı sanki anladı onu bırakacağımı kimsenin kucağına gitmiyo gözü hep bende benim dışımda hep ağlıyo nasıl işe başlıycam nasıl bırakıcam kafayı yiycem ya.
bir de 1 aydır hiç kilo almamış 100 gram bile almamış.korkmaya başladım gelişimini etkiler mi bu hafta dr.a götürcez bakalım ne diyecek.
KABIZ OLDU BENIM OGLAN KIZLAR YA NAPMAM LAZIMMMMM
POĞPOSUNA DERECE FALAN SOKUP KAKASINI YAPTIRDIM BUGUN 3.GUN KENDUILIINDEN YAPMAYALI KAKSINI IKINIP DURUYO KUZUM YA İÇİM ACIYO O OLE IKINDIKCA NAPMAM GEREK HIC BILMIYORUM ARMUT SUYU FALAN VERDIM BAĞIRSAKLARINI CALISTIRIR BELKI DIE AMA IŞE YARAMADI(((
canım ben de arada zeytinyağı veriyorum çok iyi geliyor
bizimde bayram bugün bitiiii :lepi::lepi:
bizde eve yeni geldik kociş yarın çalışacağı için..... birtek dün öğlene kadar evdeydik ilk günden bu yana geziyoz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yoruldum yine çok yaw ve evimi özledimmm :hulya::hulya:
kabız olan bebişlere geçmiş olsun armut suyu ve zeytinyagı bizde işe yaradı umarım sizinkilerde düzelir bir an önce Şeniz
Selam bacılar a.s.
Bizde ilk gün Halit'in 2.günde benim tarafı gezdik bitirdik. Bugünü de kendimize ayırdık. Gezdik durduk babamızla. Yarın da annem gelicek evi temizlicez. 3 gündür gezmekten bişey yapmadım kaydirigubbakcemile3
Kabız olan kuzularıma geçmiş olsun a.s. Sanırım en iyisi zeytinyağı a.s
Kızımı yıkayıp uyuttum. Az sonrada ben yatacağım. Öpüyorum hepinizi a.s.
Valla yİne geldİm eŞİmle pc savaŞımız var Şİmdİ tÜrkİz onda ben pc deyİm.benİm kızda ek gıdadan berİ 2 gÜnde bİr yapıyor bunlar yapıyor sanırım.olİmpos İŞe gİtmek Çok zor allah kolaylık versİn annemde benİm yarın gelİyor artık İŞe baŞlıyorum tÜm İzİnlerİm bİttİ artık.maraton baŞlıyor.evde olanlar keyfİ Çıkarın.bİrsencİm tÜrkİzde basıyor ama kısa sÜrelİ bİde bu ara sadece avaz avaz baĞırıyor hemde nasıl sonra tıkanıp kusuyor sesİnİ tanıyor.bende nezle oldum hapŞurunca bİ ŞaŞkın bakıp yÜz İfademe gÖre aĞlıyor ya.
merhaba arkadaşlar!
umarım bebişlerinizle ilk bayramınız keyifli geçmiştir.
bizde bayramda evde kalanlardanız. gerçi alışveriş merkezi gezdik ikinci gün.
babası kızıyla bol bol vakit geçridi bende dinlendim. iyi geldi banada. iyiki gitmemişiz memlekete dedik. koşturmaktan yorulacaktım yine.
benim kızında kaka sorunu başladı. uyumakta acayip zorlanıyordu. bugün elmayağı aldım ayak tabanlarına ve göbeğine sürüp masaj yaptım. çok işe yaradı 10-15 dklık masajın ardından kakasını yaptı. rahatladı. bende işe yaradı. güzelde gaz çıkartıyor.
kızlar derece felan sokulmaz yaaa çocukların popolarına allah aşkına bir fitil alın ya nöbetci eczane bulun olmadı çok az sabun atınn gliserin fitiller 1 tl yada 2 tl ya ben ondan atıyorum 10 dk. zartt yapıyolar yawww
bizde eve yeni geldik bugün eşimin doğumgünüydü ,kardeşim süprizz parti yaptı çok eylendik eşimin haberi yoktu yoruldum ama başım ağrıyoo
yarın kızım için acayip bi boşluk olacağı kesin. ilgi manyağı oldu bizimki.canim hoşgeldin :) buaylarda kilo almalari azaliyor..benim kizda 20günde 300gram almişti..25inde belli olcak esas ne kadar aldigi yada almadigi :s bende heyecanla bekliyorum..işe baslarken Allah yardimcin olsun canim a.s.
o gezgin hatun seniiiiiii :))) iyi yaptin canim :)
oh bi gezgin hatun daha :) kolay gelsin canim yarin için :) anacigi cok yorma kiz :)
oyy kuzummm..benimkide hapsurunca katila katila gülüyor :) hepsi farkli bu vletlerin :)) cok gecmis olsun tatlim..anneciginede şimdiden hoşgeldin :) sanada Allah kolaylik versin canim :)
sende bendensin he :) valla bende aliştim 4 gündür eşime..hem onunla bol vakit gecirmeye,hem yardimci olmasina :) serrosta alişti :) yarin epey yadirgicaz sanirim :)
elmayagini duymamiştim hiç..
kızlar biz yola çıkıyoruz birazdan memleketten. öğleden sonra maraşta oluruz allah izin verirse. hepinize öpücükler:)
günaydınlarrr ayyy bana pek gün aymadı gece 5 de kalktılar uyumazlar biri uyur öteki uyumazz
uyur uyumazz kalktık nihayet inş. ikisi birden uyurda bende rahat ederim
gunaydın hanımlar bayramıda bıtırdık ıste geldık
kızlar ben ogluma meyve verdıgım gunden berı kakası bayagı koyu renklı ve kabız gıbı sert olmaya basladı ve cok az az yapıyor normal dıye dusunuyorum ama sızınkıde degıstımı boyle acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?