Selam Kızlar,
Biz de bitirdik bayramı geldik.Dün döndük istanbul dan.Cok guzeldi valla be gözüm gönlüm acıldı.Tabı benım yaban tavuğum dışında.Babannesı deliriyor Bora için o kucağa gidince nasıl ağlamak anlatamam.Evi de yadırgadı galıba bakınıp bakınıp ağladı.Nasıl alışacak bu cocuk hıç bilmiyorum.
Neyse 1.gun akraba gezmesı yaptık.2.gun tamamen cadde turundaydık.3.gun de istinye -bebek-boğaz gezdirdi koçişim benı.Dün eve geldik valızı attık yıne arkadaslarla buluştuk gece 12 de evdeydik sukur.
Tabı bu kadar gezerse bugun işler dağ gibi birikir.
Sabahtan beri çamasır yıkanıyor.Makına iflas etmezse iyidir.
Bizden böyle işte bacılar umarım hepiniz iyisinizdir.
geldim şükür önemli bişeyim yokmuş tıkanmış kulağım temizledi dr hemen açıldı ay duymak gibisi yok valla Allah sağlıktan uzuvlarımızdan yoksun bırakmasın bizleri
incihan gezmişsin bacım oh sefan olsun ne güzel bende gezicem bugün
benim bebeğim de ek gıdaya başladığımızdan beri günde bir defa kaka yapıyor allaha şükür kabızlık olmadı. önceden 4-5 defa yapardı. ben meyve püresi, yoğurt ve akşamlarıda muhallebi veriyorum. onun dışında emziriyorum.
ya arkadaşlar ben yoğurdu bebelac devam sütüyle mayalıyorum. çok da güzel yiyor. ama biter bitmez aynen kusuyor yavrum. sadece yoğurdu kusuyor. anlamadım sebebini. doktorumuza sorsam mı acaba. ya utanıyorum da artık adamı zırt bırt aramaya.
sağol tatlım nasılsın bebiş nasıl
benim bebeğim de ek gıdaya başladığımızdan beri günde bir defa kaka yapıyor allaha şükür kabızlık olmadı. önceden 4-5 defa yapardı. ben meyve püresi, yoğurt ve akşamlarıda muhallebi veriyorum. onun dışında emziriyorum.
ya arkadaşlar ben yoğurdu bebelac devam sütüyle mayalıyorum. çok da güzel yiyor. ama biter bitmez aynen kusuyor yavrum. sadece yoğurdu kusuyor. anlamadım sebebini. doktorumuza sorsam mı acaba. ya utanıyorum da artık adamı zırt bırt aramaya.
saol banucum ıyıyız sukur bıraz kaka sorunumuz var okadar ama pek sıkıntı wermıyo benım kuzuya heralde ben ewhamlanıyorum işte...
banyo yaptırdım uyudu ardından zemuszemus
canım benimkide meyva suyu püresi sütlü pirinçli yediğinde zorlanıyor hemen kesiyorum ve anne sütü veriyorum iki öğün kolay yapıyor şuanda mideleri tam hazmedemiyor ağır geliyorsanırım tatlım kıyamam banyodan sonra rahatlamıştır yiyenim
geçmiş olsun canımgeldim şükür önemli bişeyim yokmuş tıkanmış kulağım temizledi dr hemen açıldı ay duymak gibisi yok valla Allah sağlıktan uzuvlarımızdan yoksun bırakmasın bizleri
incihan gezmişsin bacım oh sefan olsun ne güzel bende gezicem bugün
kıyamam ben onaaaaSelam Kızlar,
Biz de bitirdik bayramı geldik.Dün döndük istanbul dan.Cok guzeldi valla be gözüm gönlüm acıldı.Tabı benım yaban tavuğum dışında.Babannesı deliriyor Bora için o kucağa gidince nasıl ağlamak anlatamam.Evi de yadırgadı galıba bakınıp bakınıp ağladı.Nasıl alışacak bu cocuk hıç bilmiyorum.
Neyse 1.gun akraba gezmesı yaptık.2.gun tamamen cadde turundaydık.3.gun de istinye -bebek-boğaz gezdirdi koçişim benı.Dün eve geldik valızı attık yıne arkadaslarla buluştuk gece 12 de evdeydik sukur.
Tabı bu kadar gezerse bugun işler dağ gibi birikir.
Sabahtan beri çamasır yıkanıyor.Makına iflas etmezse iyidir.
Bizden böyle işte bacılar umarım hepiniz iyisinizdir.
ben zeytinyağı içirildiğinde rahatlıyo diye biliyorum ama o da mı işe yaramadı ay biz ek gıdaya geçince bi de bu sorunu mu yaşayacağızbı bakım bende kara erık puresıne saol canım...Şeniz
aldım bacım aldım fıtıl meraketme canım saolasınnnŞeniz
bazı bebekler hareketsız oılabılıyo canım ewham yapma dr normal dıyosa normal..benımkı 13mayıs dogumlu aşırı hareketlı sadece uyurken wede emerken duruyo sıpa donmeyede basladı tam donemesede yarım donuyo 2 kere falan kendılıınden dondu..ayaklarının ustune basıyo ama uzun kalamıyoo...
masallahhhh tosunlara
donuyosunn aysecımm hadı ıyı yolculuklarrrrŞeniz
gecmişollsun tatlım ya inş onemli bişi deildır...
ah bu oğluşlarrr
benımkıde aynı yaptı gulhancım..babaannesınde cıyak cıyak agladı hatta mugladan donerken arabayı gcekıp saga battanıyede salladık oglanı..kıcımın ustune oturtmadı hıc ewe gelınce rahatlıyo cocuk ya...
3.gunde benım babaanneme gıttık orda gık cıkartmadı sıpa..ben kayınvalıdemgılde huzursuzum ya cocuklar annesının hzuursuzluunu hıssedermişş oda huzursuz olurmus bılmem ondanmı ol huzursuz durdu emmedı bıle benı dusun...
slm kızlarrr herkezler ıyıdır umarım..bızım kabızlıımız gecmedı hala ne zeytın yagı ne fıtıl kar etmedı fıtılle azcık yapabıldı bugunde kendılıınden azıcık bı8 kaka yaptı bole hafıf puturlu bıde yeşil rengıı nıyeyse hala duzelmedı sadece emzırıyorum meyva suyunu falanda kestım..işin garıbı ole asırı huysuzlanmıyo kaksın ı yapamadıı için aglamıyo yanı sadece arara ıkınıyo gıbı sesler cıkartıyo ama allttan gaz cıkartıyo kaka yok yalnız yarın dan sonarada duzelmezse dr a gıtcez
yalnız kakasının rengı kafamı karıstırıyo usutme deıl fazla mı emıyo acaba ondanmı yeşilki rengı:uhm:
maşallah canım benim oğluşum gibi uzun olacak senin kızın da bizimkinin kilo az iyice uzun görünüyo 68 cm boy 6250 gr kilogünaydın herkese nasılsınız kızlar bayram dolu dolu geçti izmirdeydik eltimle aramızda çok iyiydi duruya yağmura hediyeler almışlar amcası ve yengesi doğa parkını gezdik yolculukta çok güzel geçti duru uyudu yol boyunca bugünde durunun aşısı vardı yağmurun toplantısı işe geç geldim ek gıdayada geçtik cumartesi doktor kontrolümüz vardı bebişin 7700 66 cm olmuş maşallah ilk başta yoğurt verebilirsin dedi ayrıca meyva suyu ve pürelerine başladık bizden böyle kızlar
oh ne güzel gezmişsinizKIZLAR MERHABA geçmiş bayramınız mübarek olsın.banucum bayramın iyi geçmesine sevindim.bizde işte gezdik eğlendik ailecek.herkes iyidir umarım
merhaba ilgin günaydın tülayy
ohh ilgin iyice dinlenmiştirsin cnm biz bayramda sadece 1 gün çıktık 2-3 günlerde evde idik eşim çıkarmadı ...aliş öksürüyor ömer hapşırıyor diye.........
bugünde geleyim yanına hazır annanem annemin yanında değil bizle gelebilir
ayy bi dünya laf saydı efendim çocuklar öksürüyormuş dışarı çıkma derdindeymişim ben
başka zaman gezermişim ben tek başıma sanki bi yere gidebiliyorum ve ali 23 gündür öksürüyor
geçmiyor .....bugün antibiyotiğinin bile son günü öksürük şurubunu doktor 3 gün önce geçti içerdeki balgamı atamadığı için öksürüyor dedi...ama ömer ilaç almadığı halde ağızdan çıkarıyor balgamıı
offfffffff bu adam beni deli edecek sabah sabah cinlerim tepemde yanii
hayırdır canım ne yaptılar ki kaana yeni kendine geliyorselam kızlar herkesin bayramı iyi geçmiştir umarım bizim pek iyi geçmedi insanın etrafında anlayışsız cahil insan sayısı fazla olunca böyle oluyor demek ki oğlum kendine yeni yeni geliyor
bu arada biz de ek gıdaya geçiyoruz drumuz bi takvim hazırladı ona uyacağız aptamil sütlü pirinçliyle başlıyoruz
yarın okul var
öğretmenn arkadaşlarıma hayırlı bir eğitim öğretim yılı diliyorum
mesai başladı yine tüm çalışan annelere kolay gelsin
geçmişe bi bakayım
herkese merhaba
Sağol Esencım.Gecmış olsun sanada allaha sukur önemlı değilmiş.
Aslım bunların ikisıde aynı ya.Napıcaz bu yaramazlarla hıııııııç duşunemıyorum.Kımse istemıycek bızı ya...
hayırdır canım ne yaptılar ki kaana yeni kendine geliyor(
yarın okul baslıyor bi yandan istiyorum çalışmayı özledim bi yandan istemiyorum kızımı bırakmak zor geliyor
kafam karışık yani
seninde hayırlı olsun yeni eğitim öğretim yılına.s.
selam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?