2009 Mayıs Anneleri

canım aynen benimki de sürekli beni arıyor napıcaz bilmiyom artık o evde ben işte ağlarım heralde. ne güzel geziyosun biz şehir dışına çıksak da hep evde kapalıyız bizim cadı yüzünden.

geçmiş olsun canım gerçekten çok zor duymamak.

belki yoğurtun mayası falan ekşiyse yoğurt da ekşi olabailir ondan kusuyodur yani midesini ekşitiebilir.hiç tadına baktın mı?

sağol tatlım nasılsın bebiş nasıl

saol banucum ıyıyız sukur bıraz kaka sorunumuz var okadar ama pek sıkıntı wermıyo benım kuzuya heralde ben ewhamlanıyorum işte...
banyo yaptırdım uyudu ardından zemuszemus

ben hiç yourt wermedım daha meyva suyundan sora kabız olunca cesaret edemedım canım ya...
mıdesıne fazlamı gelıyokı acaba cokmı yıyokııı

ESENCIM sewındım canım hadı gecmişolsunŞeniz

selam kızlar herkesin bayramı iyi geçmiştir umarım bizim pek iyi geçmedi insanın etrafında anlayışsız cahil insan sayısı fazla olunca böyle oluyor demek ki oğlum kendine yeni yeni geliyor
bu arada biz de ek gıdaya geçiyoruz drumuz bi takvim hazırladı ona uyacağız aptamil sütlü pirinçliyle başlıyoruz
yarın okul var
öğretmenn arkadaşlarıma hayırlı bir eğitim öğretim yılı diliyorum
mesai başladı yine tüm çalışan annelere kolay gelsin
geçmişe bi bakayım

Sağol Esencım.Gecmış olsun sanada allaha sukur önemlı değilmiş.

Aslım bunların ikisıde aynı ya.Napıcaz bu yaramazlarla hıııııııç duşunemıyorum.Kımse istemıycek bızı ya...

geçmiş olsun canım
kıyamam ben onaaaa
ben zeytinyağı içirildiğinde rahatlıyo diye biliyorum ama o da mı işe yaramadı ay biz ek gıdaya geçince bi de bu sorunu mu yaşayacağız (((
maşallah canım benim oğluşum gibi uzun olacak senin kızın da bizimkinin kilo az iyice uzun görünüyo 68 cm boy 6250 gr kilo
KIZLAR MERHABA geçmiş bayramınız mübarek olsın.banucum bayramın iyi geçmesine sevindim.bizde işte gezdik eğlendik ailecek.herkes iyidir umarım
oh ne güzel gezmişsiniz

geçmiş olsun canım ya bu öksürük uzun sürdü istersen başka bi dra da götür bizimkine hava vermişti dr iyi gelmişti balgamı attı

hayırdır canım ne yaptılar ki kaana yeni kendine geliyor(
yarın okul baslıyor bi yandan istiyorum çalışmayı özledim bi yandan istemiyorum kızımı bırakmak zor geliyor
kafam karışık yani
seninde hayırlı olsun yeni eğitim öğretim yılına.s.

selam canım

slm kızlar

bana msj atan arkadaşlarım

sibel,fulya,burcu,gülşah

sizlerden özür diliyorum cvplayamadım çünki tel. bozuk bayram boyuncada kapalıydı kusura bakmayın..

gülhancım bayramının güzel geçmesine sevindim tatlım..

esencim geçmiş olsun cnm ay o tıkanma bendede oluyo çok acayip dimi??

bengicim çok dertli söylendin ama sebebibi anltmdın çocugu çok u hırpaladılar??

eftalyasu merhaba tatlım..

kabız bebelere geçmiş olsun da ben meyve verince hemn yapıyo benm kızım maş. helede armut verim bez taşıyo :sinifsinif:

ahh bılmıyom gulhanım yaaaa haklısın kımsecıkler ıstemıcek bızı...kaydirigubbakcemile3

esencım hıc hatırlatma orasını...ama alışcxaz bırakmaya kuzucukları:ecrin_bebek:

ah BENGICIM bız ek gıdaya tam gecmeden bole olduk annem eelma suyu yapmıstır dıo kı ben tatırmak ıcın werdım yanı dr tatlara alışsın dıe ufaktan basla meyva suyuna demıştı wermeseydım keske(

EFTALYASU hosgeldın cnm..

bizim yrn dr kontrolümüz var 5. ayda aşı varmıydı ya??

bende sabahtan bu yana evimi temizliyorum şükür bitti kızımıda yıkamıştım dün gece okadar huysuzuluk yaptıki şimdi uykudan kafayı kaldıramıyorkaydirigubbakcemile3..

çok kötü oluyor nurtencim yaa çıldırıyordum yanii neyse açıldı çok şükür

eee sen nasılsın ?
5. ayda bizim rota aşımız var bi de bir aşı daha vardı hatırlamıyorum şimdi

bu arada bayramda mesaj atan bacılarıı teşekkür ederim :)))))) yiyenlerimide sizleride öpüyorum kocaman gidip durumla yağmurumu alayım çok özledim çokkkkkkkkkkkkkk

cnm bizim aşı kartına bişi yzmamış anlamadım yrn bakıcaz nette baktım bu ay yok 6.ay sonrakide 12.ayda diyo.. bakalım yrn görücez..

ben çok şükür iyiyim tatlım bayram telaşı falan geçti işte.. bugün eşimin dogum günüydü defnenein eline koca bi not tutuşturdum sabah öpücüklerle kaldırdık çok hoşuna gitti benim odununkaydirigubbakcemile3

tahmin ettigim gibi unutmuş d.gününü delirticek beni ya..

seninde iş bşlıyo tatlım kolay gelsin allah kolaylıklar versiin tüm çalışanlara..

ay benim eşiminde yarın doğumgünü bende öyle bir atraksiyon mu yapsam
yada galatasarayın bir golünün videosunu mu indirsem acabakaydirigubbakcemile3
o da bana yapmıştı odun
neyse yarına kadar düşünürüm
ay evet yarın iş başı öğrencilerimi de özledim ama velilerimin bazılarına sinir oluyorum
gecen sene tüp bebek denemesi yaptığımda
arkamdan tüpbebek yapmanın sırasımı şimdi diye konuşmuşlar çok sinir oldum müdüre şikayet falan etmişler müdürde çocuk yaparken size mi sorucak demiş

allahım ne insanlar var ya..

kendilerini veli degil paşa zannediyolar..

tam sabır işi valla direk cennetliksin esenkaydirigubbakcemile3 inş.

valla biz babamıza yaptık hoşlandı.. boşver gs falan çoluk coguga karıştılar böyle kutlamak daha güzel..

maç olaylarına uyuzum zaten benmkide hasta gsli duyunca ürperiyorum resmen busene ligtv aldı banada mutfaga ufak bi tv sen burdasın ben plzmada diyo yandımki ne yandım hele yorumlar yokmu deliriyorum resmen..

haha inşallah canım inşallah

benimki fenerli canım ben gs lıyım o bana fenerin golünü göstermeye çalıştı bende gs ın golünü göstereyim diyordum da haklısın bende seninki gibi bir atraksiyon yapıcam
o yorumlara bende kıl oluyorum hele kanaltürkte ki tipler beni deli ediyor saat 2-3 eşimde izliyor valla
bizde şu ev satılırsa plazma alıcazda bakalım lig tv de alınırsa ayvayı yedim demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…