2009 Mayıs Anneleri

haaa fenerliyse ozaman başka.. uyuzluk durumlar var diyosun...

ayyy kazan mübarek olsun esencim plazmada olursa hepten yanıcan yok hd si yok duraklat bak..

aman şimdi benim ufak tvimde hiçbir dizimi kaçırmam artık kafam rahat ama sabah kahvaltıdada izliyo yaa uyuz..
lig tvde şansalla erman var 6 saat yorum benimki çıldırıyo resmen.. delikafadulden

ben çıkıyorum tatlım kızım kalktı şişti uykudan acıkmışta parmak emiyo çok çokkk öptükkk

herkeze merhaba bugün aşımız vardı mehmedim bi huysuz bi huzursuz mız mız hep aman calpolda verdim şimdi umarım rahatlatır ay kızlar ya bayramlık fotolarınıza bayıldım resmen çekmediğime pişman oldum ne sevimli oldular diymi artık çoook şükür büyüdüler bi ara basıyormu demişsiniz biz basıyorum hemde uzun bisüredir dim dik dikiliyor ama dönmüyor amcamın kızının bizimkinden 3 gün küçük oğlu var o hooop bacakları kaldırıp dönüyor istediği yere pek hoşuma gitti bizimki daha kafasını döndürüyor tam vücudu dönmüyorbidaki aşıda taa kasımın 25indeymiş iyi artık araları uzadı haaa bu arada kilomuz tam 7buçuk olmuş yani 5iayda doğum kilomuzun 2 katını geldik 3700 doğmuştu doktor gayet iyi dedi boyuda 62 cm şimdilik süt yetiyor galiba ama geceleri muhallebi yapıyorum hadi herkezi öptüm hayırlı akşamlarzemuszemusopuyorumnanaktana.s.

selam kızlar tüm bayram evdeydik birkaç arkadaş dışında gelen giden yoktu hoş bizde gitmedik.bugün gezmeye gittik bişeyler yedik geldik bu gece annem geliyor dün arkadaşım geldi kızı 1.5 yaşında Türkiz kaç kilo dedi dedim 7 ay dediiiiii benim kız 9.5 kilo ne şişman yiyor heralde benim kız hiç yemiyor falan onlar gitti Türkiz bi kustu sonra bidaha hiç bişey yemedi geceden beri ağlıyor uyumadı biraz önce 50 cc mamayı zorla yedi uyudu yavrum dışarıda ondan çıkardık rahatlasın diye.millette ne göz varya

cnm zaten su anda 4 aylik bir bebegin ortalama kilosu 7 kilo civarindaa..cok diil ki arkadasin öle diyooo...zaten cocuklar belli bir dönemden sonra yavas kilo alirlarr onun kizinin kilosuda onun kendi bunyesine göre yanii..ayy su cocuklarin karsilastirilmasi olayina sinir oluyorum zatenn.benim kaynanamda neden bu bebegin disi cikmio neden ayaklarina basamiyoo neden sunun cocugu seninkine göre daha buyukk görunuyoo ayyyyyyyyyyyykötükedihüso

tutkunun slm cnm

ay bu millet ya zayıf der kafaya takarsın ya şişkooo der nazar ederler.. türkizede geçmiş olsun cnm uyuyunca biraz rahatlar metrak etme

canım sorma hepsinin ayrı huyu var bu arada akşamları ufo yakıyorum sizler ısıtıcı kullanıyormusunuz
hoşgeldin normal canım kakişi ek gıdalardan

oooooooo ilk kez duydum bi denesem mi ki
hoşgeldiiin rahatlamışsındır tatilde kısa oluncada iki tarafta mutluluk çemberinde olmuşsunuz.Eltinle konuştunmu görümceni hiç o nediyor
KIZLAR MERHABA geçmiş bayramınız mübarek olsın.banucum bayramın iyi geçmesine sevindim.bizde işte gezdik eğlendik ailecek.herkes iyidir umarım
sağol tatlım

canım öksürük kötü ya yavrum boğazı kuruyup acıyordur.Bu adamlar cins zaten bugün gezeken ikizleriolan bi çift gördük bebek arabasında biri kendini atarak çılgınlar gibi ağlıyodu diğeride baktı baktı oda bastı çığlığı ikisi birden anne baba bi telaş mama veriyolar yok sen aklıma geldin Allah yardım etsin dedim sakinlerken kolayda ağladıklarında hanginin gönlünü yapcan zor
geçmiş olsun ya yarında tam dersler başlıyor kötü olmuş
hoşgeldin istanbullum valla gezmişsin iyi yapmışsın.
oy maşallah benim kızda 2 gündür yapmadı bakalım bi fitil atcam.
yoğurdum olmadı benim ya
kız ne oldu kim kızdırdı seni.sağol tatlım ya
yok galiba aşı temizlikte bitmiş oh süper benim ev dandini eşya topluyoruz yavş yavaş

Atraksiyon süper zaten unutmuştu bu kadarı çok bile eşine.şu velileri hiç anlamam senin çocuğun var bide zeki ve hiperaktif bırakta benimde olsun dimi benciller valla.
maşallah canım büyümüş Allah sağlıkla büyütsün

tutkunun slm cnm

ay bu millet ya zayıf der kafaya takarsın ya şişkooo der nazar ederler.. türkizede geçmiş olsun cnm uyuyunca biraz rahatlar metrak etme
sağol canım ya resmen göze geldi valla Allah önce sağlık versin tabi aslında kilosu boyu normalde millet niye şişko diyor anlamadım ya öyle gözüküyor heralde.sen nasılsın nerelerdeydin

valla sorma niye böyle yapıyorlar önce sağlıklı olsun demiyolarda senin kaynanada valla

buralardayım tatlım ya arada giriyorum senin gibi. cnm ev olayı kesinleşti galiba,
hayırlı olsun negüzel işte ev sahibi oluyosun allah çabucak ödemeyi nasip etsin darısı bize inş.

bakalım benim kız kaç kilo oldu aynen ya defeneyide görenler ne şişko falan diyolar aslında normel demen gibi.

VALLA YARIN işe başlayıncada daha seyrekleşcek evide topluyoruz ekim 15 e kadar geçeriz artık bide benim şu anki evime göre küçük bisürü şey atıcam evim olsunda önemli değil inşallah kısa zamanda sizde alırsınız.Kredinin çıkmasını bekliyoruz daha istediğimiz miktar olur inşallah.sonra boya badana temizlik bebek iş ev bakalım nasıl olcak

ay ben geldim kimse yok
eşim beni boğaza yemeğe götürdü çok güzel geçti sahilden geze geze geldikhihoyyyt
şimdi minnoşu uyutuyorum emdi ama uymamak için direniyor yarın öğlen okul var
kimse yok bende yatam bari

Günaydın kızlar
naılssınız?
hasta bebişler varmış galiba geçmiş olsun hepsine
geçmişi çok okuyamadım
bayramdada giremedim zaten pek
eşim evdeydi ve bayram ziyaretleri derken
fırsat olmadı

benim kuzu da hastalandı oraya buraya ziyarete giderken:1no2:
burnu akıyor
öksürüyo hapşuruyo
hiç keyfi yok
bütün gece uyumadı ağladı
2 gündür yavrum ya
arabamız yokken dolaştık milleti zar zor hasta ettik kuzumu
bugün aşıları var
acaba yarın mı yaptırsam biraz kendine gelse kuzum diyorum
karar veremedim
offfff
ne zormuş yaw
keşke ben hasta olsaydımmafoldumben

tutkuncum rahatladım tatil iyi geldi kızlarım eşimle birlikte dolu dolu üç gün geçirdik eltim görümcem için onu sildim ben öyle biri yok diyor evlense bile düğününe gelmem diyor tatlım bu durumda beş eltiyiz en safı benim sanırım iyilikten iyilik doğar diyorum tesellim bu aralıktada gitmezse eşime kesin bir şekilde boşanacağımı söyledim gözünü bu sefer fena korkuttum gibi bakalım şaka bir yana iki çocuğum var boşanmak en son çare

beyazcım günaydın canım geçmiş olsun tatlım hava değişimi hasta mı etti bebeğimi kıyamam tatlım bence bir kaç günden birşey olmaz biraz iyi olsun öyle yaptır canım aşısını

birsencim tebrik ederim seni :))))))))) günaydın bu arada nasılsın bebişler nasıl

kızlar ben akşamları sütlü pirinçli veriyorum iki gündür birde 11 gibi anne sütü yada mama veriyorum gecede bir yada iki kere kalkıyor duru düzeni oturmaya başladı çok şükür dün biraz üzüm suyu verdim kakişini çok rahat yaptı birde ohh çekti üstüne gülmekten öldük valla:)))))))

kızlar buda benim kardeşimin nişanında giydiğim elbisem nasıl olmuşum

alıntı yapmazsanız sevinirim bacılarım:))))))))))))))))

günaydın durucum:))

banucum çok hoş görünüyorsun tatlıma.s.

birsencim tebrikler güzelim

günaydın kızlar nasılsınız bu sabah ben işe gidecem çok gerginim nedense sanırım ilk gün diye neyse atlatırız herhalde
bugün eşimin doğumgünü eve gelince güzel bir yemek ardından da pasta yapıcam

[QUOTE

kızlar buda benim kardeşimin nişanında giydiğim elbisem nasıl olmuşum

alıntı yapmazsanız sevinirim bacılarım:))))))))))))))))[/QUOTE]

maşallajh cnm çok hoş olmuşssun
siyahın ayrı bir asaleti var zatena.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…