başladım benim kız 10 gibi kalkıyor 12 gibi heronun kahvaltısını veriyorum öğleden sonra 2-3 kaşık meyve pürelerinden yiyor zorla akşamda zorla 5-6 kaşık gece maması yiyor şimdiye kadar sadece sütlü bisküvili muzluyu beğendi pazartesiden itibaren çorbaya başlıycamsağol canım bizde iyiyizşükür bebişler büyüdükçe ilgi istiyorlar yanından ayrılınc basıyor çığlığı halbuki azönce oynuyordu bi sn yanlız bırakmaya gelmiyo.ek gıdalara başladınmı canım yoğurt falan veriyormusun?
başladım benim kız 10 gibi kalkıyor 12 gibi heronun kahvaltısını veriyorum öğleden sonra 2-3 kaşık meyve pürelerinden yiyor zorla akşamda zorla 5-6 kaşık gece maması yiyor şimdiye kadar sadece sütlü bisküvili muzluyu beğendi pazartesiden itibaren çorbaya başlıycam
simalciğim çocukların odasını sildim
çamaşır topladım astım,makinaya attım
şimdi çocukların odasının halısını serdim üzerine battaniye ve çarşaf serdimki artık yerdeler ya rahat hareket etsinler diye şimdi ,yatak odasını silecem ,sonra mutfağı toplayacam...silecem ...bugün işlerimi bitirecem inş.
Kızlar bide kağan herkese dil çıkarıy ya, bugün kahvaltıya gitmiştik orda bi bayan sevdi dil çıkarıp gülüyo ya :))) nasıl unutturucaz bilmem kaydirigubbakcemile3
kızlar ilk sizinle paylaşıyorum:
biz EV ALDIK!!!:lepi::lepi::lepi:
Allah'ım çok mutluyum yaaakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Allah herkese nasip etsin inşallah! kira ödemek çok zor gelmeye başlamıştı artık. artık biz de bir ev sahibi olacaz:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
detayları anlatırım daha sonra,şimdi çıkmam lazım. hepinizi öpüyorum. tabi bu mutlulukla uyuyabilirsem,yatacam:dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey:
Iyi Geceler,
Yatmadan önce bir bakayim dedim, cok yorgunum bugün...
Doruga bugün uzun süredir istedigim ve aylardir arastirarak, en iyisi olduguna karar verdigim bir uyku tulumu aldik, birde oyun halisi. Ama korktu oyun halisindan, umarim alistirabilirim, cokta güzel, kaliteli birsey, ziyan olursa cok üzülürüm.
Hülyacigim o emmeme krizini bilirim, sinirlerim öyle geriliyordu ki, oturup agliyordum bazen. Allah sabir versin. Acaba yedigin birsey mi sütün tadini degistiriyor? Ben sarmisak kullaniyordum bazi yemeklerde, sarmisagi kullanmayi birakinca emmesi normallesti.
Ayse tebrik ederim, güle güle oturun evinizde. Darisi evi olmayanlarin basina...
Özlem'cigim, eger esin yüzügünü takmiyorsa, bence sadece kendi yüzügünü degistir. Bende takmiyorum yüzügümü uzunca bir süredir, hamilelikte rahatsiz ettigi icin cikartmistim, unutmusum takmayi, sen hatirlattin vallahikaydirigubbakcemile3
Burcu'cugum, sorma canim, cok bitirim benim bizdigim. Emeklemeyide ögrendi ya, korkuyorum iyice. Nöbet tutuyorum basinda sürekli, su oyun halisina alisirsa, cok iyi olacak...
Yarin büyük ihtimalle giremem, bir sürü ütüm var ve esim evde, disari cikariz. Görüsemezsek, simdiden herkese iyi hafta sonlari...
günaydin hanımlar
yenı kalktık bızde
burcu tatlım masallah sutun bol ıyıkı dıkkat etmıssın kagan ıslak ıslak uyumamıs opuyorumnanaktan
hulyacım hayırlı olsun ev alıyomussunuz gule gule oturursunuz ınsallah
kızlar benim oğlum 7 mayıs doğumlu pekmez versemmiki? birde marketlerdeki bebek yoğurtlarından vemek için çokmu erken sizce? bide şu kan damlasını kilosunun iki katımı kullanıyosunuz ve nasıl veriyorsunuz biz suya katıp veriyoruz.
ayrıca tulumların içerisine nasıl yatırıyorsunuz? pijaalarıylamı,çıtçıtlı badiyle mi ve üzerini örtüyor musunuz battaniyesini.çok teşekkürler.
şakır şakır teredim ayy daha yarısı duruyooo
şimdi meyve yiyecezzz
cnm bende tam anlamıyla baslamadımkı hep emısıyoz bakalım bazı arkadaslar dıyo 2-2,5 yasına kadar emzıren varmıs ben calısmasaydım herhalde benımkıde emer gıbı gelıyor
yolculukta su kavanoz meyvelerden verdım cocu druna soruyorum hazır vere dıyor yogurtu sen yap corbayı sen yap meyveyı hazırla dıyor zor geldıgınden baslamadım daha bu drlarda bı alem bazı arkadaslar burda yazmıstı hazırlarını onerıyr dıye ne yapcam bılmıyorum
kızar ya su babymıxı ben goremedım burdakı marketlerde nerde bulabılırımkı ıde onu deneyeyım
yaaahihoyyythihoyyyt
cnm lısedeyken falan yapıyodum sımdı ızıneyken kardesım bı tepsı ortusu yapmıs hosuma gıttı basladım 10 gune falan bıttı unutmusum ama
bu arada bu kocalar yokmu yaslandırıyolar ınsanıklava: klava:
Cnm bende onu düşünüyorum işte baslatsa ufak ufak iyi olucaktı mesela deseydi 1 ögün ver fln alıştırma niyetine, ama şimdi zor olucak hiç bişeye başlamadan direk geçmek... kafama görede veremem bi sefer verdim 2 kasık yedi muhallebi , sonra gece emmeye kalktı, emdi sonra boru gibi kustu çcuk hemde 3 sefer çk şükürki yan yatırmıştım yoksa tıkanırdı Allah korusun... bizim yemeklerdende tattıramıyrum hep baharat var tuz var salça sarımsak ne ararsan var... sade yapsam eşim yemez asla... kağana yapsam dr başlama diyo... şimdi sen veriyon biraz soğanlı fln ama seninkiler alıştı artık kuzularım masallah çiğnemeye bile başlamışlar baksana benimki sadece ağzını açıp yutabiliy damla fln verirken o kadar
primanın kokusunu hiç sevmiyorummm(
bezden memnum cnm canbebe kullanıyorum ama şimdiye kadar hiç başıma öle bişey gelmedi ben sanırım gevşek bağladım akşam normalde akşam 9 da takıp sabah 8 de değiştiriyorum bugun ilk defa oldu öyle ...bende 4 numayı kullanıyorum cnm ...
ben geldim kizlarrr a.s.
oo misafirler agirlanmiş :) calişanlar gelmiş :) gezmelere gidilmiş :) temizlikler işler bitmiş :)
bende anneme gittim geldim..bu kızçe bugun cildirdi aksamüstü..banyo yaptim..yemek yerken uyukladi..derken bogazinda kaldi ne varsa kustu..hemde daha 3.kaşiktaydik :S tekrar banyo yaptirdim..uyudu..mama vermek zorunda kaldim..muhallebi yiyemedi :S
buarada dün serroş ilk dolmasini yedi :))) biber dolmasinin zarlarini alip patatesiyle rondodan gecirip yedirdik..bayildi kizcem :)
şu taşiyici annelik konusunda da konusayim :) içimde kalmasin :))
benim oğluşumda küçük resimdedki teyzesi
Kızzzlaaaaaaaaaaaar ayy çok komik yaa kağan emekleyemiyoya altındaki çarşafı çekerek oyuncağı kendine yaklaştırıyooooooooo piisssssssss :)))kaydirigubbakcemile3
canım benım hadı hayırlı olsunnnn gule gule oturun cnm benimmmmŞeniz
inş alışır annesı doruk paşa< ğyunhalısınaaa emeklıo da hay masallahhhhhzemuszemus
hosgeldın cnmmmmŞeniz
verenler var cnm yedıreblırsın bence....
ay bırsen senı okurkn ben yoruluom bacımmmm
sen basla genede ekgıdaya 6dan sora sındırım sıstemi için cok onemli cnm....
kocalarrr konusuna sonuna kadar katılıom aysunummm:lepi:
kıyamam kıs ıyıkı farketmişin cnm benım....
ben arada tattırıom burcu yemklerden faln benım oglana ne wersem hayır demıo kuzucuk yıcek herseyııııopuyorumnanaktan
ben eveybaby kullanıom cnm kremli hem miss gibi kokuo hemde cpok memnunum....
maşş serraya dolmada yedı haaaaazemuszemus
maşşş cnm cok tatlı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
zekı ccuk annesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
mrb caım hoşgeldin oğluşun ve sen umarım iyisinizdir.maşallah çok tatlı saçlarıda çok gür maşallah benim oğluşumunda doğduğunda çoktu saçı şimdi azcuk kel yeni yeni çıkıyo saçları ilk doğduğunda esmer japoncuktu çok değişiyolar canım yaa kaydirigubbakcemile3
slm kızlarr benim oğluşlar bugün ik zararlarını yaptılar kahvaltıyı eşim yere kurmuş onlarıda kucağımıza alıp kahvaltı yapak dedik aman aman sen ömer bardağa vur koca su bardağını devirdi neyseki halıya polar ve çarşaf sermiştim halı ıslanmamış bile.....
kahvaltıda ,peynir,çay,domates suyuna bandırılmış ekmek,zeytin yediler ...süperler yaa bayılıyor sofrada bizle olmaya hehe....
ben bugün temizlik yapacam kociş evdeyekn temiz olsun.....h.içi yapmam felan
nurten kıss haftaya demişsin ama ben kuzenimi yemeğe alacam
bide kocam annesini çağırdı hanfendi sinir hapını içiyormuş gelirse hep uyurmuş ....hapı bitsin öle gelecekmiş...pöfff çarşamba biterse c.tesi gider ancak yaaaaaa kuzenim varken o olmasın hiç gerekk yokk ...şimdi kuzenim gelecek git de denmez....bilmiyorum ne yapaca
sağol canım uykulu uykulu geçmişi okumaya çalışıyorum benim oğluşum daha yeni uyudu eşimde bugün nöbette evde yanlızım canım sıkıldı oğlum yatınca birazdan bende uyuyacam ....kızlar ya ben hep doktorumuza soracam ama unutuyorum benim oğlan bazen kakasını yeşil yapıyor ama baya koyu bir yeşil sizce bu nedemektir bir bilginiz varmı sizinkilerde de oluyormu
çok tatlılar canım ya allah ewlatlarımıza sağlık sıhat versin maşallah hepsine
canım benım hadı hayırlı olsunnnn gule gule oturun cnm benimmmmŞeniz
inş alışır annesı doruk paşa< ğyunhalısınaaa emeklıo da hay masallahhhhhzemuszemus
hosgeldın cnmmmmŞeniz
verenler var cnm yedıreblırsın bence....
ay bırsen senı okurkn ben yoruluom bacımmmm
sen basla genede ekgıdaya 6dan sora sındırım sıstemi için cok onemli cnm....
kocalarrr konusuna sonuna kadar katılıom aysunummm:lepi:
kıyamam kıs ıyıkı farketmişin cnm benım....
ben arada tattırıom burcu yemklerden faln benım oglana ne wersem hayır demıo kuzucuk yıcek herseyııııopuyorumnanaktan
ben eveybaby kullanıom cnm kremli hem miss gibi kokuo hemde cpok memnunum....
maşş serraya dolmada yedı haaaaazemuszemus
maşşş cnm cok tatlı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
zekı ccuk annesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gelelım bıze.................
kızlar ya benım ogluş 3 gundur gecelerı sat bası uyanıyo emmeye cok sık acıkmaya basladı yafsss...kı dun kar nını tutsun dıe muhallebı werdım once 1 saat gecmedı emmeye kalktı gene emdı uyutamadım sonra 1 saat sonra uyudu ve tekrar 1saat sora emmeye kalktı....ve sabah 9 a akdar her saat bası kımızaman 1.5 saatte bı kalktı emdı gerı uyudu..karnımı doymuyo acaba ya kızlar sut yetmıyomıkı muhallebıyıde bırakmıstım uzun zamandır emmeyı bırakck dıe dun denemek için werdım gene deişen bişi olmadı...bende serseme dondum tabı ...sabah allahtan eşim baktı 12 ye kadar ben uyudum....zemuszemus
bugunde mama aldım bıde mamyı denıcem tabı yerse:Saruboceq:
şimdide benım oglan 3te bı uyudu hala uyuyo yahu yoksa gene gunduzu gecemı yaptı cocukkmafoldumbenıkı kere emmeye kalktı gerı uyudu gene off ya inşş gene karıstırmaz geceyle gunduzu....:Saruboceq:
kızlar bıde benım ogluşş kaka yapmıyo yaaaaaaaaaaaaaaaaa
7 gun olduydu gene fıtıl kacırdım dun ıkı bez dolusu yaptı cocuk alışsın ıstemıyom fıtıle falan beklıom son dk kadar ama mecbur kalınca kacırıom ...hanı kaka yapamadıı için sıkıntısı yok gaz cıkartıo alttan ama kaka yokk bagırsaklarda bişi yokturdemı kızlar yaaa..5 gun sora dr gıtcez ozaman sorcam drt a bakalım..bıde rengı koyu yeşillll oda damladan sanırım kan damlasından.....demiii kızlar:hulya:
merhaba kızlar kızımla kızkulesıne karsı yedık dondurmamızı geldıksengözlerimebaksanab neyse yemege gırıseyım barı
herkez ıyıdır umarın gecmısı okuyamadım daha ama buara fazla yazan yok takıbı kolay oluyo:içelim:
mrb caım hoşgeldin oğluşun ve sen umarım iyisinizdir.maşallah çok tatlı saçlarıda çok gür maşallah benim oğluşumunda doğduğunda çoktu saçı şimdi azcuk kelkaydirigubbakcemile3
selam millet nasılsınızz
ayşecim hayırlı uğurlu olsun tatlım Allah sağlıkla oturmayı nasip etsinn
ben giremiyorum ya ne yapıyorum bilmiyorum ama çok yoğunum okul yeni açıldığı için evrak işleri de var rutine girsin gelirim
geçmişi okuyamadım öpüyorum herkesii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?