2009 Mayıs Anneleri

kızlarr aklıma geldi sibiko yokkk

bişimi oldu yaa görmedim kaç gündür

benim tlf bozuldu kimsenin tlf yok bende şuanh eski tlf taktım kartımı

cnm hafta sonu oldugu için evinde ugrşıyordur yrn işten girer muhakkak bende var nosuda gece gecemi arayacan kızı anlamadım???
hem cuma girmişti foruma gözündne kaçtı herlde..

nurten cnm bebişler bugunlerde biraz rahatsız biliyosun hepsi toparlansında tam anlamıyla öyle geliriz kararlaştırıp..birseninkilerde öksürük vardı benim kızda burun akıntısı ahsen iyileşti galiba biraz ..tam anlamıyla atsınlarda hayırlsı cnm ...ne zaman derlerse ben uyarım...

simal bacım gündüz veletlerden mıcımızın üstüne oturamıyoruz ki bakalım buraya anca bu saatte fırsat buluyoruz işte

haklısın canım valla ne diyeyim.hiçbirinizle yüzyüze görüşmedim önceden tanışıklığımızda yok ama iyiki bu foruma üye olup sizleri tanıdım kendi adıma çok memnunum.a.s.

kim kimle ne zaman buluşuyor yaa benim bişeyden haberim yok bu aralar giremiyorum şimdi yatıcam görüşürüzz

bende cıkıyom kızlar ıyı geceler opun kuzularınızı
hulyaaa sen gelde yıne 3 olmadan yatmıyalım heheh:))))

Bak sinci ben saga iyi geceler diyivircem nolcek ya gecen iyi mi geccek alt ustu uyuwercen gari..E datli ruyalar deiversem ben didim die ruyan datli mi oluvercek ya..E hadi optm yazivirdim ya ole yazdim die hissedivercen mi bea..E Kib deiversem ga...ri ben dedim die gece gece kendne dikkat mi edicin.E bosver gari ozaman en eysi yativer sen :)) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar kociş geldı oglan uyudu ben kacarrrrrrr ...yarına bakalım hulya haklısın bakalım aglan benım dısarda pek durmuyo ya sabah karar wercez artıoptum kıslar hepınızı....ıyı geceler herkeseeeeeeee yatın gari haden yafssss gunduz yoksunuz gece coksunuz yafssss uyuyun gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3klava:

sn muratıda böyle uyutuyon kesın adam senı duymamak ıcın horlluyor kesın heheheh:)))

ne zman olursa ben artık müsaitim beklerim:lepi::lepi:
kim kimle ne zaman buluşuyor yaa benim bişeyden haberim yok bu aralar giremiyorum şimdi yatıcam görüşürüzz

canımcım bana geliyorsunuz kısmetse ama zamanı süze kalmış seninde işler hafiflesin beklerim...

heheh olsun ama ozaman 3 oluyordu sımdı msnde 2 olunca kacıyon burda olunca yanına gelırım hem sabahları msnden kaldıramıyom burda zevklı oluyor

zaten Allahtan uyanana kadar cep telim kapalı tutuyorum eminimki ordan mudahele edersin kaydirigubbakcemile3

zaten bu sefer kusura bakma odanın kapısını kilitliyecem kaydirigubbakcemile3
benim kızmıda diye diye en sonunda yoldan çıkardın :mymeka::mymeka:

yaw ıyı geceler dıyelı ne kadar zaman oldu yatamadım hala hadın topluca cıkalım yoksa kımse cıkamıycak kalcaz boyle

günaydin kizlarr a.s.

oh gece gece muhabbet koyu olmus :) ben 22.30da uyumusum kalmişim :) 3te serranin sesine uyandim 06.30da da kalktik :)

kilo muhabbeti olmus :) benim artik ne bahanem ne sabrim kaldi bu kilolara :) bugun diyete basladim :) dünde az yedim :) ama esas bugun basladim :lepi:

şimdilik isvec diyetine basladim gibi..gerçi muhtemelen ben o diyeti kafama göre degistiririm malum cocuk var..enerjiye ihtiyacim var burdaki diyetleride incelicem..gerci listeli diyetleri hiç sevmiyorum..evdeki düzene uygun gelmiyor pek..neysem..öyle yada böyle..77 kg ile 19 Ekim 2009 tarihinde baslanmiştir :lepi: Rabbim sonuca varmami nasip etsin inşaallah :)

gidip kizçemi yedireyim :) sonrada işe güce bakayim

günaydın kzılarrr
bend egeçmişe bakamadım zeynep pek bi huysuz
gündüzleri hiç uyumuyor 3 gündür
anam ağladı desem yeri var
eşime göre üst damağında bana göreyse alt sdamağında şişlik var
patlamış gibi
bakalım hangimizimki çıkacak merak ediyorum
çok mızmız oldu offffffff

Ayşeeeeeeeeee gızz sana yaş pasta gönderdim geldimiiii :)))zemuszemus

Kızlar tam kağanı salladım yerine kyucam açtı gözleri yaa ölüyom uyku için...

gunaydın hanımlar herkese iii haftalar sositososito
hepınızı opuyorum

GünaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnŞeniz
günaydın herkese iyi haftalar kızlar nasılsınız geçmişi okumadım umarım herkes iyidir

GünaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnŞeniz

GünaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnŞeniz hadi bakalım geliyo zeynebin incisi sanırımmzemuszemus

GünaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnŞeniz hadi hayırlı lsun cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…