bizde seni tanıdığımıza memnunuz cnm :CüvCüv:haklısın canım valla ne diyeyim.hiçbirinizle yüzyüze görüşmedim önceden tanışıklığımızda yok ama iyiki bu foruma üye olup sizleri tanıdım kendi adıma çok memnunum.a.s.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Bak sinci ben saga iyi geceler diyivircem nolcek ya gecen iyi mi geccek alt ustu uyuwercen gari..E datli ruyalar deiversem ben didim die ruyan datli mi oluvercek ya..E hadi optm yazivirdim ya ole yazdim die hissedivercen mi bea..E Kib deiversem ga...ri ben dedim die gece gece kendne dikkat mi edicin.E bosver gari ozaman en eysi yativer sen :)) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
deneyım bakımmzaten mamayı werem dedım almadı genbe benımkı sewmıo mamayı yaaaa((muhallebı yedırdım bende azcık bakalım bu gece nasıl gecceek...
werdım kıs ayse bugunde bakalım nolcekkkCADIARZU
bu hafta gıtcm hulya dr abakalım nedıcek bencede uzun 7 gun..oglumun kakalı bezlerını ozledım yaaaaaaaaaaaaaaaaa
dıerınden akmıyo fılızcım emzırırken ancak stıll tea içmiştim bıkacgun ozaman aktı ama benım sut bayadır akmıyo ole ama hala emıyo sadece....:
ohh ıyı hadı dorukb bey oynasın halıda sende bak işine cnm..benımkı cabuk hewesını aldı oyun halısından ılk 1saat dururdu sımdı 10dk zor duruyooo
aglama kıssss benımde repım anca acık caya yetıo nezaman gıtsem tukenıyoo dur ben yakalarsam o çayı sanada alemm burcu herkese yolluo bı bıze gokkkk:gitme:
zeki arkadasım benimmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
inş cnmmm ama baya tuzluymus heeee ınsallah bosa gıtmez...Şeniz
kıs benıde alın aranıza 5 kıloda bende war ıyıce yer ettı anacımmmm
al bendende okadar kızlarr 12 den once yatmaz benımkı gecede zırt pırt uyanmayı huy ettı bakalım daha neler gorcezzzz
HULYA kız fena madara etmiş bu gacılr seni bacımmmkaydirigubbakcemile3
SINAMA mıııı O NE KIZLARR YAA ole bişidemı varr dısarda hayat var NEFES var heee bende unuttum anacım onlarıııımafoldumbenkaydirigubbakcemile3
sagayım dedım cıkı cıkmy
oglanı zorla uyuttum aksam 10 dan berı oturtmadı mıcımın ustune gene agla agla galaaaaa zor susturdumm yafsssss cok yoruyo beni cokkkkkkkk bu sıpaaaaa
bakalım uynacakmı..
yarın oglusu anneme bırtakım eşimle sokeye alışwerışe gıtcezz bakalım nasıl geccekk burdan 1.5 saat uzaklıkta sabah cıkaqrız heralde aksama donerız oglana sut sagayım dedım cık cıkmadı offf ya mamada yemedı yarın ne yıcek bakalım muhallebı meyva falan artık belkı annemı oglanıda alır gıderız yoksa durmaz benımkıı yafssssssss
1 kerelık corba falanmı wersem acaba dıorum kızlar yaaa sadece yarına mahsuss
güzel annişler uyuyun artık yaw ewt ya gündüz bomboş forum arasıra uğrayın yaw.ewt kızlar kilo başa bela beneski kiloma dönmek istiyorum ama ağzımda hiç boş durmuyokikaydirigubbakcemile3 hergün 1 saat yürüsem giderde nerdeee:1no2: artık ewden dışarı çıkasım gelmiyo iice ew kuşu oldumsırnaşık şey neyse sohbetinize doyum olmaz tekrar ii geceler:teytey:
kızlar kasım 14 de istanbula geliyoruz eşimin erkek kardeşi evleniyor havalar nasıl orada birde bebekle uçak yolculuğu yapan oldu mu
gel tabı sekerım hatta onceden gelme ımkanın olsada hemen bı toplantı tertıp ederdık düğün nerde olucak?
sanmam bı sorun olsun uçak yolculugunda bebekle
canım aldık uçak biletini sabiha gökçende ineceğiz bizi alacaklar nerde tam bilmiyorum daha görüşmedik
a.s.sizede günaydın kızlarrrrrrrrrr
bu kılolara bı care bulmamız sart en yakın zamanda artık gerek kalmıyo kemer takmama:gitme:
maglum bugun pzt hıc bıtmez valla
az once toplanıyo dıye bısey okudum sanırsam kıs nurten hıc demıyosun gel dıye hulya sende ölee askolsun yaneee şaka bı yana işlerımı yapam barı gorusurus bı gozum burda yerimseniben
kızlar kasım 14 de istanbula geliyoruz eşimin erkek kardeşi evleniyor havalar nasıl orada birde bebekle uçak yolculuğu yapan oldu mu
kız burcuuuuuuuu herkese bişeyler alıyormuşssun
duydummmmmkaydirigubbakcemile3
bende isteremmm:kedi:
bigudim siz nerdesiniz
bigudu cnm mesaj yazdığın yerin üstünde terzai işaretiş varya ordan puan veriliyor mesajlara
sonra puanın yettiği kadar hediye alabiliyorsun işte
ben sana rep yaptım
kızlarda yapar bişeyler alırsın tatlım
canım ben üsküdarda oturuyorumopuyorumnanaktan beklerım yakınlara gelırsenız duruları tanıstırırıskaydirigubbakcemile3
Rep yetmiy cnm artsın senle aslı aklımdasınızopuyorumnanaktan
(P.S: ULEN AYŞE GACISI BUNLAR HEP SENİN BAŞININ ALTINDAN ÇIKIYO HE, BEN SANA PASTA ALDUM HEMİDE GOCAMANNNNNNN SEN NE ALDUN NEN HAVAMI ALDUNN)klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?