2009 Mayıs Anneleri

haklısın canım valla ne diyeyim.hiçbirinizle yüzyüze görüşmedim önceden tanışıklığımızda yok ama iyiki bu foruma üye olup sizleri tanıdım kendi adıma çok memnunum.a.s.
bizde seni tanıdığımıza memnunuz cnm :CüvCüv:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kız bencede al oğlanı yanına anacım çok ağlar ardındann acıkıncaa
:çok üzgünüm:

al bendende o kaa

sizede günaydın kızlarrrrrrrrrr
bu kılolara bı care bulmamız sart en yakın zamanda artık gerek kalmıyo kemer takmama:gitme:
maglum bugun pzt hıc bıtmez valla

az once toplanıyo dıye bısey okudum sanırsam kıs nurten hıc demıyosun gel dıye hulya sende ölee askolsun yaneee şaka bı yana işlerımı yapam barı gorusurus bı gozum burda yerimseniben

kızlar kasım 14 de istanbula geliyoruz eşimin erkek kardeşi evleniyor havalar nasıl orada birde bebekle uçak yolculuğu yapan oldu mu

kızlar kasım 14 de istanbula geliyoruz eşimin erkek kardeşi evleniyor havalar nasıl orada birde bebekle uçak yolculuğu yapan oldu mu

gel tabı sekerım hatta onceden gelme ımkanın olsada hemen bı toplantı tertıp ederdık düğün nerde olucak?
sanmam bı sorun olsun uçak yolculugunda bebekle

gel tabı sekerım hatta onceden gelme ımkanın olsada hemen bı toplantı tertıp ederdık düğün nerde olucak?
sanmam bı sorun olsun uçak yolculugunda bebekle

canım aldık uçak biletini sabiha gökçende ineceğiz bizi alacaklar nerde tam bilmiyorum daha görüşmedik

kızlar bizim kıza alısverıs yapmak ıstıyorum kucuk gelıyo pıjamaları falan havuzlu hana gıtmıstım ama orda guzel kıyafetler yok daha cok battanıye pıjama gıbı seyler var karsıda neresı var ?
olivyumun karsısında bı yer var dıye okumustum ama tavsıye edecegınız bı yer varmı?

a.s.

Biz gittik cnm kağan ağladığı için zordu ama kısa sürdüğü için kara yolculuğuna tercih ederim

bigudu cnm mesaj yazdığın yerin üstünde terzai işaretiş varya ordan puan veriliyor mesajlara
sonra puanın yettiği kadar hediye alabiliyorsun işte
ben sana rep yaptım
kızlarda yapar bişeyler alırsın tatlım

kız burcuuuuuuuu herkese bişeyler alıyormuşssun
duydummmmmkaydirigubbakcemile3
bende isteremmm:kedi:

Rep yetmiy cnm artsın senle aslı aklımdasınızopuyorumnanaktan

(P.S: ULEN AYŞE GACISI BUNLAR HEP SENıN BAŞININ ALTINDAN ÇIKIYO HE, BEN SANA PASTA ALDUM HEMıDE GOCAMANNNNNNN SEN NE ALDUN NEN HAVAMI ALDUNN)klava:

gunaydın kızlar bugun pazarttesı ve temızlık gunu işler cook yanı gorusuruz yıne optum

Rep yetmiy cnm artsın senle aslı aklımdasınızopuyorumnanaktan

(P.S: ULEN AYŞE GACISI BUNLAR HEP SENİN BAŞININ ALTINDAN ÇIKIYO HE, BEN SANA PASTA ALDUM HEMİDE GOCAMANNNNNNN SEN NE ALDUN NEN HAVAMI ALDUNN)klava:

canım benim ya şaka şaka almasanda olur almış kadar oldun
ama şu ps var ya bittim ben ona:roflol::roflol::roflol:
aferin kız ayşe ne iyi yapmışssın
sayende güldük bizdekaydirigubbakcemile3

kızlar pınala defnoşdan haber yok mu
hala yaptırmamış mı pınar şu pc yi ya
düzelmiştir inş defne

kızlar bişey soracam kızım 3,4 gün sonra 5ayı bitiyo nekadar mam içmesi lazım söylerseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…