Bebe Bisküvimizin Malzemeleri
10 yemek kaşığı tepeleme un
100 gram oda sıcaklığında tereyağı
1 çay bardağı üzüm pekmezi
1 yumurta
1 tutam vanilya tozu
Bebe Bisküvi Tarifi
Bütün malzemeyi karıştırarak pürüzsüz bir hamur elde edene kadar yoğurun. (tadı az gelirse pekmez ilave edebilirsiniz) Bir merdane ile serçe parmağınız kalınlığında açın. Çok ince olmamalı, pişince çok sert olur. Bir çay bardağı yada kurabiye kalıpları ile kesin. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 15 dakika pembeleşene kadar pişirin. Çok pişirirseniz bisküviler soğuyunca çok sert olur.
pırasa kullanmıyomusunuz kızlar
tuanam baharat yasak
Kerem in bugünkü
tavuklu pırasalı çorba sı
4-5kuşbaşı tavuk göğsü
yarım pırasa
yarım patates
yarım havuç
1soğan
ilk önce tavukları daha sonra diğer malzemeleri haşladım blendirdan geçirdim 1 tatlı k. zeytinyağ ekleyip verdim
yaparken hiç umutlu değildim yemez die ama maşallah 1 kase bitirdi tadı tatlı oldu bilginize..[/QUOTE
ya benimki tavuk kesinlikle yemıyo sultan ne yapıcam tavuk oldugunu anlayınca tabagı oldugu gıbı dokuyorum sebze sevıyo kıyma balık onları yıyor ama tavuk yemıo
bende püre şeklinde veriyorum çok ezilmiş idilde sevmiyor...ağzında bişeyler gevelemek en çok sevdiği şey zaten....köfte ve balığı ufak lokmalarla veriyorum....kimyonu ben kullanıyorum mercimekte gazı büyük oranda azaltıyor...ve kıyma haşlamayı ilk kez duydum sanırım lezzetsiz olur...bende çiçek gibi önce kavurup sonra haşlıyorum:)).....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?