2009 şubat ayın bebeği ve ayın annesi çekilişi

özlemcim canım beğenmenize çok sevindim..valla çok mutlu oldum..kuzumun elbisesi filan bi doludur diye mayo alayım dedim...bi ara giydir de çek olur mu..o minicik popoda nası duruyo bir görelim..ekrandan ısıralım...puzzlerdan hem kendimize hemde kuzumuza aldık..elbisende inşallah olmuştur üzerinde..ama hepsinden önemlisi o buzdolabına üstünde görmek oldu kendimizi..çok çok teşekür ederiz...sizleri çok seviyor ve kocaman öpüyoruzzzzz....

AAAAAA Koca gün kimseler gelmemiş neyse cicilerimizle ekleyeyim resimleride belki duyan gelir :))

[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

geldim geldimm...yazdım da yukarıyaaa...ama bu çokk tatlı olmuşşş özlemcimmmm....ay nazara gelecek çocukkkk...kıkrbir buçuk kere maşallahhhhh...

Eda taşpınar mı o da kim ????

[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

oyyy oyyy maşallah 41 binkere maşallah kuzuma ne güzel yakışmış cicileri.. güle güle iyi günlerde kullansın kuzucuk valla başka diyecek bişey bulamıyorum.. herşey çok güzel emeğinize sağlık kızlar.

anammmm anammmm anammmmm....ölürüm ben buna yahuuuu...valla billaaaa bu ne şirinlik..dur şimdi yazmayayım önce bir okuyayım çocuğumaaa....nazar duası....

özlemcim canım beğenmenize çok sevindim..valla çok mutlu oldum..kuzumun elbisesi filan bi doludur diye mayo alayım dedim...bi ara giydir de çek olur mu..o minicik popoda nası duruyo bir görelim..ekrandan ısıralım...puzzlerdan hem kendimize hemde kuzumuza aldık..elbisende inşallah olmuştur üzerinde..ama hepsinden önemlisi o buzdolabına üstünde görmek oldu kendimizi..çok çok teşekür ederiz...sizleri çok seviyor ve kocaman öpüyoruzzzzz....

Konsoldaki parmak izlerini ve bakımsız halimi görmezden gelin lütfen :)))

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

geldim geldimm...yazdım da yukarıyaaa...ama bu çokk tatlı olmuşşş özlemcimmmm....ay nazara gelecek çocukkkk...kıkrbir buçuk kere maşallahhhhh...

Canım ben resimleri eklerken yazmışsın sende mesajını hepsi çok hoşumuza gitti bayıldık canım .Mayo çok isabetli olmuş görüp beğendiğim ama acaba daha erken mi diye alamdığım bir mayoydu zaten .
Dedim ya şekerim at nalı bağlıcam boynuna yaz gelse de biran önce cicilerimizle arzı endam eylesek plajlarda

Çok sağol canım gerçekten bende çok beğendim hepsi ayrı ayrı süper .

anammmm anammmm anammmmm....ölürüm ben buna yahuuuu...valla billaaaa bu ne şirinlik..dur şimdi yazmayayım önce bir okuyayım çocuğumaaa....nazar duası....

Muhaaaaaaa sabırsız Teyzem benim öperim senii kocaman bide sarılırım :))) Oku canım oku üfle buralara doğru değidiyse beizden değmiştir zaten baktık kaldık eşimle bu akşam ...

kız sen hakikaten dal gibiymişsin...maşallah sana da..dur sanada bi okuyayım:)))kendim aldım diye demiyom ama cidden çok hoş durmuş üstünde...

bu arada sibelcim eteğe ve şifon bluza bayıldım...üzerinizde paralansın özlemcim..sibelcimde harika şeyler seçmiş..kesesine bereket....

valla şimdi özlemin resmini görüpde yorum yapmamak olmaz dimi ama.. cicilerin çok yakışmış şeker. yani yanında olupda alınsa ancak bukadar olur cukk diye oturmuş üzerine. aylinciğimin iki koltukrası ölçüsü işe yaramış :))
ayrıca çokda fit hatunuz yani ne gerek ver diyet filan.. gayet iyisin şekerim..

sümeyyecim bi de üstüne üstlük özlemin verdiği "2 koltuk arası" ölçüsünden küçük o elbise..düşün yani.:))) 90 göğüs çevresi elbisenin..özlem 95 demişti...ondan habire oldu mu oldu mu diye soruyom ama gördüm ya üstünde...fıstık olmuş fıstıkkkk....

canım beğendiğine çok sevindim çok şeker olmuş üzerinde
ben alınca çınara giydirmemek için zor tuttum kendimi
aslında biraz tereddüt etmiştim sen sade şeylerden hoşlanıyorsun diye ama etek baştan çıkarttı beni de
yoksa tam senin tarzın bir elbise alıyordum :)

sen de güle güle giy canım iyi günlerde
beden belki bir küçüğü bile olabilirmiş ama uzak olunca ancak bu kadar oluyor

aylinciğimin hediyeleri de süper
o mayosuyla totoşundan ısırasım geldi cimcimenin
elbisen de çok şık ve cuk oturmuş

hepsini iyi günlerde kullanın anne kız
öpüyoruz

yok yok aylin bu kız bizi kandırıyomuş anlaşıldı yok kiloluyum göbeğim var diye gördükk o göbek görmemiş kilo görmemmişde ondan öle konuşuyormuş :)))

kız sen hakikaten dal gibiymişsin...maşallah sana da..dur sanada bi okuyayım:)))kendim aldım diye demiyom ama cidden çok hoş durmuş üstünde...

bu arada sibelcim eteğe ve şifon bluza bayıldım...üzerinizde paralansın özlemcim..sibelcimde harika şeyler seçmiş..kesesine bereket....

Ayyyy çok utandım kızlar yaaa yapmayın :kedi:

Aylincim ben sana özelden yazıcaktım nasıl ölçü aldığımızı mesaj kutun doluymuş burdan yazayım herkes duysun :))

Şimdi senin mesajın geldi ama mezura Derinin yattığı odada tabii metal kutunun içinde tangırtı riski falan var .Eşimin de 1 karışı yaklaşık 25 cm .O önce karışladı ölçmeye kalktı olmadı baktık iş başka boyutlara varıcak :)):asigim:delikafadulden sonra bendeniz üstüm zekamla aldım telefonun sarj kablosunu onunla ölçtüm eşimde onu karışıyla ölçtü biraz da tolerans koyduk üzerine verdik ölçüyü dediğin gibi cuuuukkk oturdu .

heee valla sümeyye..o elbise 36 beden sayılır yani...diyom ya bunların yaptığı saygısızlık yani...ben çitliyonun "ala tuzlu"sunu alıcam artık sinirden:))) bilmeyenler için ala tuzlu 2 kat tuzlu çekirdek normalinden.bu aralar ona sardım da...ne diyim allah sahibinize bağışlasın....hep böyle güzel ve fit kalın anacım....

anammmm benim elbise nerdeyse derin e kardeş getiriyomuşşş..bereketli kadınım vesselam....:))) kız ne uğraştırmışım sizi...gerçi eşin memnun olmuştur bu duruma:)

Sibel kesinlikle süper oldular hepsi .Ben böyle bebekte çicekli böcekli pek sevmiyorum ama eteğe aşık oldum o kadar yanii eşim falan bayıldı aldı hemen Derini kucağına gel bakayım resim çekineleim diye onunla da birkaç pozumuz yanii .Tam oldu canım yaza kadar biraz boyu da uzar belki belini falan tam ayarlayamadım ben ondan biraz büyük gibi görünüyor ama değil kesinlikle .Benim bluzde tam oturdu süpermiş tam yazlık altına taytlarla skinnylerle süper yanii .Tekrar teşekkür ederim canım kesenize bereket zevklerinize sağlık

şekerciğim.. sen yabıyosunn.. çekdirdek ve alaa tuzlusu olduğu gibi ödem oluyoryaa haberin yokmuu.... öfkeyle kalkan zararla oturur günün sözü olsun buda :)))
ayyy sana diyorumda sanki kendim çok dikkat ediyorum.. nolcek bilmiyorum yaa .. akşam kızkardeşim aramış arkileriyle diyete girmişler iddaya daha doğrusu.. sölim şekerim en kilolusu 54 kilo yanii nerdeyse benim yarım kadarlar :)))))))))))))
onlar tatile gidicez 2 kilo alırız isimi biraz verelimde payımız olsun diyorlarda beni del,i ediyorlar iştee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…