özlemcim canım beğenmenize çok sevindim..valla çok mutlu oldum..kuzumun elbisesi filan bi doludur diye mayo alayım dedim...bi ara giydir de çek olur mu..o minicik popoda nası duruyo bir görelim..ekrandan ısıralım...puzzlerdan hem kendimize hemde kuzumuza aldık..elbisende inşallah olmuştur üzerinde..ama hepsinden önemlisi o buzdolabına üstünde görmek oldu kendimizi..çok çok teşekür ederiz...sizleri çok seviyor ve kocaman öpüyoruzzzzz....
geldim geldimm...yazdım da yukarıyaaa...ama bu çokk tatlı olmuşşş özlemcimmmm....ay nazara gelecek çocukkkk...kıkrbir buçuk kere maşallahhhhh...
oyyy oyyy maşallah 41 binkere maşallah kuzuma ne güzel yakışmış cicileri.. güle güle iyi günlerde kullansın kuzucuk valla başka diyecek bişey bulamıyorum.. herşey çok güzel emeğinize sağlık kızlar.
anammmm anammmm anammmmm....ölürüm ben buna yahuuuu...valla billaaaa bu ne şirinlik..dur şimdi yazmayayım önce bir okuyayım çocuğumaaa....nazar duası....
kız sen hakikaten dal gibiymişsin...maşallah sana da..dur sanada bi okuyayım:)))kendim aldım diye demiyom ama cidden çok hoş durmuş üstünde...
bu arada sibelcim eteğe ve şifon bluza bayıldım...üzerinizde paralansın özlemcim..sibelcimde harika şeyler seçmiş..kesesine bereket....
valla şimdi özlemin resmini görüpde yorum yapmamak olmaz dimi ama.. cicilerin çok yakışmış şeker. yani yanında olupda alınsa ancak bukadar olur cukk diye oturmuş üzerine. aylinciğimin iki koltukrası ölçüsü işe yaramış :))
ayrıca çokda fit hatunuz yani ne gerek ver diyet filan.. gayet iyisin şekerim..
sümeyyecim bi de üstüne üstlük özlemin verdiği "2 koltuk arası" ölçüsünden küçük o elbise..düşün yani.:))) 90 göğüs çevresi elbisenin..özlem 95 demişti...ondan habire oldu mu oldu mu diye soruyom ama gördüm ya üstünde...fıstık olmuş fıstıkkkk....
canım beğendiğine çok sevindim çok şeker olmuş üzerinde
ben alınca çınara giydirmemek için zor tuttum kendimi
aslında biraz tereddüt etmiştim sen sade şeylerden hoşlanıyorsun diye ama etek baştan çıkarttı beni de
yoksa tam senin tarzın bir elbise alıyordum :)
sen de güle güle giy canım iyi günlerde
beden belki bir küçüğü bile olabilirmiş ama uzak olunca ancak bu kadar oluyor
aylinciğimin hediyeleri de süper
o mayosuyla totoşundan ısırasım geldi cimcimenin
elbisen de çok şık ve cuk oturmuş
hepsini iyi günlerde kullanın anne kız
öpüyoruz
heee valla sümeyye..o elbise 36 beden sayılır yani...diyom ya bunların yaptığı saygısızlık yani...ben çitliyonun "ala tuzlu"sunu alıcam artık sinirden:))) bilmeyenler için ala tuzlu 2 kat tuzlu çekirdek normalinden.bu aralar ona sardım da...ne diyim allah sahibinize bağışlasın....hep böyle güzel ve fit kalın anacım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?