hehe biz hediyemizi aldık :)) güzel annemizin hediyesini alıcaz şimdi onuda ayın 10 nuna kadar hallederiz..
bugun emelle konuştum telefonda ama uykuluydum berrayı uyuturken bende uyumuşum.. bidaha konuşamadık.
Ayyyy neler olmus buralarda uzun zamandır gİrmedİm...Çok kÖtÜyÜm kızlar yaa her yanım agrıyor ÖksÜrÜyom ÜŞÜyorum bİde dİŞİm sİstİ agrısıydı v. O gectİ Şİmdİ dİĞer dİŞİm ŞİŞtİ.dÜ dr daydık 1,400 hesap cıktı dİŞlerİmde:))) kanal tedavİsİ cekİm kÖprÜ v.s....yanİ oyÜzden gİremedİm....sÜmeyyecİĞİm lÜtfen kusura bakma resİmlerİ ekleyemedİm bu aksam eklİyorum canım ÖzÜr lÜtfen affet :)))
ama o pijamayla bi örnek tokasına ne demeli bu kuşun:))))süslü cimcime nolcakkkkk...inşallah yarın sizin cicileri hallediyoz hayatım...10 undan sonra da yollarız artık...
ay yerim ben bu cimcimeyi yaaa
kocaman gülümsemeni sevsinler senin
biz cicilerimizi aldık dün
özlemden ok çıkınca kargoda
bu araada özlemcim bendeki eski adrese mi kargo yapayım yoksa değiştirecek misin??
ooo annemiz de teşrif etmişler :))
çok hoşsunuz özlem hanım
Teyzesi sağolsun her gördüğü tokayı alıyor :)) bazen allık falan da sürüyor kızıma babası görmesin :)))
Canım eşimin gidişi uzadı benim ne zaman isterseniz gönderebilirsiniz yanii Öpüyorum çok Çınarı ve seni
benim yazdıklarım kaynamış mı arada nolmuş..bu nisan bebeği gözümüzü gönlümüzü açtı yahu..ne güzel bi bahar bebeği böyle....aylin teyzesi o tepesindeki fıskıyelerini koparacak onun:))
çok tatlı çıkmışlar maşallah özlem derinde göz alerjisi mi var resimlerde dışardaki resimlerde gzöleri hep sulanmış çıkıyor.dikket ettiğim kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?