2009 şubat ayın bebeği ve ayın annesi çekilişi

hehe biz hediyemizi aldık :)) güzel annemizin hediyesini alıcaz şimdi onuda ayın 10 nuna kadar hallederiz..
bugun emelle konuştum telefonda ama uykuluydum berrayı uyuturken bende uyumuşum.. bidaha konuşamadık.

AAA ne aldın çok merak ettim :))) :1shok: :kedi:

Ayyyy neler olmus buralarda uzun zamandır gırmedım...Çok kÖtÜyÜm kızlar yaa her yanım agrıyor ÖksÜrÜyom ÜŞÜyorum bıde dıŞım sıstı agrısıydı v. O gectı Şımdı dıĞer dıŞım ŞıŞtı.dÜ dr daydık 1,400 hesap cıktı dıŞlerımde:))) kanal tedavısı cekım kÖprÜ v.s....yanı oyÜzden gıremedım....sÜmeyyecıĞım lÜtfen kusura bakma resımlerı ekleyemedım bu aksam eklıyorum canım ÖzÜr lÜtfen affet :)))

canım çok geçmiş olsun.. dikkat et kendine. hiç önemli değil canım.. nezman müsayit olursan ozman eklersin.. bu arada bizim cicilerimiz geldi.. hepsi çok güzel.. kesene bereket canım.

Emelcim geçmiş olsun canım dikkat et kendine diş lafını duyunca beyim zonkluyor benim parasını geçtim de sıkıntısı ayyy allah yardımcın olsun canım .Gel arasıra özletme kendini

geçmiş olsun emelcim

ben de bir dişçiye gitsem diye düşünüp duruyorum ama beni ücretinden çok git geli sıkıyor
bir gitsem neler çıkar kimbilir (

Nisan bebeğinden kareler

[/url][/IMG]

Annem pijamalarımı giydirdi ama ben hala azıyorum
[/url][/IMG]

uppsi daysi

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

Saklambaç oynayalım mı ??
[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

Son düzenleme:
ama o pijamayla bi örnek tokasına ne demeli bu kuşun:))))süslü cimcime nolcakkkkk...inşallah yarın sizin cicileri hallediyoz hayatım...10 undan sonra da yollarız artık...

ama o pijamayla bi örnek tokasına ne demeli bu kuşun:))))süslü cimcime nolcakkkkk...inşallah yarın sizin cicileri hallediyoz hayatım...10 undan sonra da yollarız artık...

Teyzesi sağolsun her gördüğü tokayı alıyor :)) bazen allık falan da sürüyor kızıma babası görmesin :)))
Canım eşimin gidişi uzadı benim ne zaman isterseniz gönderebilirsiniz yanii Öpüyorum çok Çınarı ve seni

ay yerim ben bu cimcimeyi yaaa

kocaman gülümsemeni sevsinler senin

biz cicilerimizi aldık dün
özlemden ok çıkınca kargoda

bu araada özlemcim bendeki eski adrese mi kargo yapayım yoksa değiştirecek misin??

Sevecen güleryüzlü canım benimmm

[/url][/IMG]

Ntv sporun getirdikleri

[/url][/IMG]

ooo annemiz de teşrif etmişler :))
çok hoşsunuz özlem hanım

Çok teşekkür ederiz Sibel teyzesi hem Derin hem ben .
Farketmez hayatım vereyim özelden adresimi direk bana gönder canım .Bu arada yineliyorum istediğiniz zaman gönderebilirsiniz eşim daha burda nasılsa biz süsleniriz o çeker fotoları :))
Hatta bir ana önce gönderin çok merak ettim .

Birde canım sen Çınara aldıklarını eklermisin bir ara ben onun için beğendim birşey şimdiden inşallah pişti olmayız ..

benim yazdıklarım kaynamış mı arada nolmuş..bu nisan bebeği gözümüzü gönlümüzü açtı yahu..ne güzel bi bahar bebeği böyle....aylin teyzesi o tepesindeki fıskıyelerini koparacak onun:))

tamam canım müsait olunca yaz o zaman adresini bekliyorum
sabah eşime vereceğim o kargoya verir

yarın çınar uyuduğunda çekerim aldıklarımızın fotolarını eklerim özlemcim

neyseki buraya da en nihayetinde sezon ürünleri gelmiş yine kışlık gelecek sene için falan almak zorunda kalmak istemiyordum :S

çok tatlı çıkmışlar maşallah özlem derinde göz alerjisi mi var resimlerde dışardaki resimlerde gzöleri hep sulanmış çıkıyor.dikket ettiğim kadarıyla

benim yazdıklarım kaynamış mı arada nolmuş..bu nisan bebeği gözümüzü gönlümüzü açtı yahu..ne güzel bi bahar bebeği böyle....aylin teyzesi o tepesindeki fıskıyelerini koparacak onun:))

Yok hayatım kaynarmı hiç yazdım aslında ama arkasından tekrar resim ekleyince gözden kaçmış :))) Koparma Aylin Teyzesi zaten 3 tel saçımız var :))) Sağol canım benim Derinde çok teşekkür ediyor Aylin teyzesi :))

çok tatlı çıkmışlar maşallah özlem derinde göz alerjisi mi var resimlerde dışardaki resimlerde gzöleri hep sulanmış çıkıyor.dikket ettiğim kadarıyla

Çok sağol canım.Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum aslında ama güneşte olduğu zamanlarda çok acaip sulanıyor gözleri bakalım bu ay var kontrolümüz ne tavsiye edicek dr. ya gözlük ya korumalı şapka falan inşallah yanii ilaca falan gerek kalmaz.

arkadaşlar emel kaçak bağlanıyodu ya komşu şifre koymuş o yüzden giremiyomuş:)sümeyye nin hediyelerinide o yüzden ekleyememiş...1 haftaya bağlanacakmış net o zaman ekleyecekmiş haberiniz olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…