Valla Şafakçım istek arzu demişsin ya aslında araba koltuğuna ihtiyacımız var şöyle toplaşıp aranızda römer falan ayarlayın tam süper olur delikafadulden
Şaka bir yana ben M beden giyiyorum ama eğer dar bir şeyse L alıyorum .En sevdiğim renkler siyah,kahve ve tonları ama MAVİDEN hiç hoşlanmıyorum :)) Ayak 38 numara.
Derin tam standart 12- 18 giyiyor genelde .Ayak no :20 .
Kızlar bitsin de bizde erkekler için alışveriş zevkini yaşayalım ben bu aralar zaten her girdiğim mağazaya bu ona uygun bu buna bayılıyorum valla .
özlemcim ya sen bedenini yazmış mıydın.? kaçırdım herhalde bir daha yazar mısın?
38 dersin inşallah:)
Hayatım Sibel yazmış mesajımı valla beden kaç bilmiyorum ne zamandır .Hani biraz dökümlü bir modelse M oda 38 oluyor sanırım ama streç tarzı birşeyse L alıyorum mükemmel vücudumu ortaya çıkarmasın diye :)))aylincim burada yazmış özlem ama turkish ölçü değil :)
tamamladımmm...valla apar topar bugün anneme bıraktım oğlanı..aldım kuşumun hediyesini ve tabi özlemciğiminde..daha iyilerini yapmak isterdi gönül ama özlemcim inşallah beğenirsiniz...değiştirme kartları da var içinde...yarın kargoya vereceğim canım...
yaa ben bi garip soru sorsam sana özlemcim...2 koltuk arası ve basen ölçüsü:))) patron çıkarıcam:)))
2 koltuk değil tabi:) 2 koltuk altı arası:)kız acil huuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?