2009 şubat ayın bebeği ve ayın annesi çekilişi

aylincim burada yazmış özlem ama turkish ölçü değil :)

özlemcim ya sen bedenini yazmış mıydın.? kaçırdım herhalde bir daha yazar mısın?

38 dersin inşallah:)

aylincim burada yazmış özlem ama turkish ölçü değil :)
Hayatım Sibel yazmış mesajımı valla beden kaç bilmiyorum ne zamandır .Hani biraz dökümlü bir modelse M oda 38 oluyor sanırım ama streç tarzı birşeyse L alıyorum mükemmel vücudumu ortaya çıkarmasın diye :)))

bence de aylin ya
anne oldunuz efendim artık
beden en az 42 olmalı :))))))))

HAHAHAHAHAHA kızlar çok alemsiniz yaa aslında çok zayıf değilim kızlar ya yapmayın valla geçen alışveriş yapmıştım baktım 38 falan yazıyormu diye ama yok 1 hariç hepsi M :))

tamamladımmm...valla apar topar bugün anneme bıraktım oğlanı..aldım kuşumun hediyesini ve tabi özlemciğiminde..daha iyilerini yapmak isterdi gönül ama özlemcim inşallah beğenirsiniz...değiştirme kartları da var içinde...yarın kargoya vereceğim canım...

yaa ben bi garip soru sorsam sana özlemcim...2 koltuk arası ve basen ölçüsü:))) patron çıkarıcam:)))

2 koltuk değil tabi:) 2 koltuk altı arası:)kız acil huuuu

Sağol canım beğeniriz ve zevkle giyeriz ne demek .Ama değişim kartları iyi olmuş eğer beden tutmazsa küçüğünü yada büyüğünü alırız .
Bu koltuk arası ölçüsü ne diye bayağ bir düşündüm ben en iyisi dedim çap göndereyim artık Aylin hesaplasın :))

Canım özel mesaj kutun doluymuş bu arada mesaj gönderdim gelmedi ...

özlemcim kargoya verdim..az sonra takip no sunu yolluycam sana...yalnız sinir oldum adam kargo kutusuna sığdırmak için senin hediyenin paketini bozdu..ıvırdı kıvırdı..büyüğüde yokmuş kutunun..bağırdım çağırdım ama ne fayda öle koyduk yine kutuya..derininkiler paketinde...kusura kalmayasın artık eciş bücüş çıkarsa içinde hediyeleriniz...kuzumunkilerin değişme kartı var canım..ama seninkinin yok..unutmuşum...inşallah olur...anneme resmini gösterdim olur dedi..dal gibi bu kız dedi...utan utan dedi bana:)))) sen hala çitliyo ye dediiiiiii:))))

naber kızlar iyimisiniz...özledim vallahi hepinizi...ben yine bi şifresiz buldum kacak yollarla baglandım :))) heehehehe
minnoşuma maşallah cok tatlı yaaaaaaaa annesiiii yerim ben bu nisan kuşunuuuuu öpüyorum cok...hediyeler alınmıs yollanmıs bile bende yarın alıyorum kısmetse....öpüyorum hepinizi kucaklıyorum güzel arkadaslarım...iyi bakın kuzularımıza ve kendinize..

emel valla bayılıyom senin bu kaçak göçek hallerine:) alında bir an önce rahat rahat bağlan bari..bi akşam dayanacak kapıya polisler:)

Aylincim ne demek istediği kadar eçiş büçüş olsun senin inceliğin yeter canım .Annene de çok güldüm valla teşekkürlerimi ilet :)) ama sana da çok yüklenmesin tabii .

Emellllll kızzzzz nerelerdesin hayatım yaa kız bağlat bir internet olmuyor böyle bak var reklamları 9.90 maniniz yoksa gelin diye :)))

emel özletme fazla canım :)
valla izmirde kaldığım sürece ben hep kaçak hallettiydim
3-4 aylık eve adsl almak için önce tel almak gerekti onun için ikametgah diye tutturdular yuh dedik biz de baktık başımızın çaresine :))
en sinir bozucu kısmı da digitürktü
aboneliği oraya aktarın dedikçe adamlar o adrese kayıtlı ismimize fatura diye tutturdular
bizde sıradan bir tvci götürüp çanak montajıyla açıyı ayarlattık
aman ne uyuz adamlar ya
sanki her yerde bürokratik işlemleri düzgün uygularlar da
hayır yani faturayı ödemeden kaçma ihtimali falan da yok zaten otomatik ödeme talimat var
daha ne istiyorsunuz be adamlar :)))
hay allah yaa geçmiş kızgınlığım depreşti

Kızlarrrrrr ( Sibel , Aylin Ve Çınars ) ben size ne diyeyim çok çok çok teşekkür ederiz hediyeleriniz ulaştı .Bu kadar tatlılık bu kadar şıklık olurmu hiç dayanamadık çektim hemen resimleri üzerimizde eşim gelince akşama Derin uyanmadan hemen eklemem lazım .Bayıldıkkkkkkkkk zevklerinize sağlık eşlerinizin de keselerine bereket :)))
Bu arada Aylincim nasıl güzel yazmışsın ağlattın beni ve artık ben Derine ne zaman kızsam senin ve birçok insanın bebek sahibi olmak için yaşadıkları gelicek aklıma ...

ışte bu sebepten ötürü unutmamak ve layık olmak için Çınar bey aile resimlerimiz arasında yer aldı .

[/url][/IMG]

Ve hediyelerimiz tekrar çok teşekkür ederim ....
( Aylin Teyzemiz ve Çınar arkadaşımızdan )

[/url][/IMG]

Ahşap puzzle seti bayıldık

[/url][/IMG]

Benim çok seksiiii elbisem diyecek söz varmı birde üzerimde görün ;

[/url][/IMG]

Biz bu yaz bu mayoyla Eda taşpınar gibi plajlarda esmesmiyizzzzz bence eseriz :))) süperrrr ötesiii

[/url][/IMG]

Sibellllll hayatımmm hepsi birbirinden güzel ama varya neyse resime eklerim yorumumu :)))

( Sibel Teyzemiz ve Çınar arkadaşımızdan bonusumdan tostosumdan )

[/url][/IMG]

Bu yaz çok sıcak geçicek anlaşıldı şifon bluzum :Çok seksi çokkk ...

[/url][/IMG]

Ya böyle bir etek alınırmı allah aşkına bu şimdi giyilirde böyle toto sallaya sallaya gezilirmi hiççççç üzerine birde prensesli tşörtüyle şıkır şıkır olurmu ???? at nalı alayım da asayım boynumuza yoksa vallahi patlatırım ben bu etekle Derini nazardan ...

Son düzenleme:
Sizlere hiç övgü kalmamış ama çok beğendim hepsini sağolun kızlar Öpüyorum muhaaaa

Bu arada foto eteğin hakkını vermemiş biraz diri bir kumaşı var ve giyildiğinde böyle kabarık kabarık allahım yarabbimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…